Las Vegas Raiders
Buttfumble Sanchez az insider infókkal!Akkor is megpróbálod előbb elcserélni. Ilyen játékost nem engedsz ki csak úgy a piacra
The @Raiders grant Rodney Hudson’s request to be released after agreement to void his $3.5 MM guarantee for this season. Elite center will now be a free agent. @NFL @GOATFARMMEDIA @4th_and_forever
— Mark Sanchez (@Mark_Sanchez) March 16, 2021
Hudson kérte hogy vágják ki.
deyell
kivéve amikor strokeközelbe hajszolod magad az eredménykövetőbenInkább itt vagyok naív, mint sem a nőkkel vagy a biznisszel.raidersel kapcsolatos naivitásod meglepő a máshol tanúsított realista hozzállásoddal szemben.Ki volt az ki hitt Gruden-ben itt egyébként? Úgy rémlik egyikőtök még mindig úgy gondolja ő a megoldás.Én voltam.
Toto21
Bassza meg.
Amadeus
de hát ez a fandom
briareos
Egészségesebb akárhogy vesszük.
Amadeus
Buttfumble Sanchez az insider infókkal!gondolom megunta.
The @Raiders grant Rodney Hudson’s request to be released after agreement to void his $3.5 MM guarantee for this season. Elite center will now be a free agent. @NFL @GOATFARMMEDIA @4th_and_forever
deyell
Kiváló játékos, hiányozni fog.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Inkább itt vagyok naív, mint sem a nőkkel vagy a biznisszel.raidersel kapcsolatos naivitásod meglepő a máshol tanúsított realista hozzállásoddal szemben.Ki volt az ki hitt Gruden-ben itt egyébként? Úgy rémlik egyikőtök még mindig úgy gondolja ő a megoldás.Én voltam.
Toto21
Bassza meg.
Amadeus
de hát ez a fandom
briareos
Egészségesebb akárhogy vesszük.
choose life
Ennek így nincs értelmemax súgott vmi medical reasont
Bruce
raidersel kapcsolatos naivitásod meglepő a máshol tanúsított realista hozzállásoddal szemben.Ki volt az ki hitt Gruden-ben itt egyébként? Úgy rémlik egyikőtök még mindig úgy gondolja ő a megoldás.Én voltam.
Toto21
Bassza meg.
Amadeus
de hát ez a fandom
choose life
Ki volt az ki hitt Gruden-ben itt egyébként? Úgy rémlik egyikőtök még mindig úgy gondolja ő a megoldás.Én voltam.
Toto21
Bassza meg.
fejre ugyanaz.hát izé, Sands volt 2,03 méter 160+ kiló, ahhoz képest Andre James a 300 fontjával elég kákabelű.A fehér Terdell Sands.If Rodney Hudson is a post June 1 designation, it will save $6,400,000 on @Raiders cap.
— Vincent Bonsignore (@VinnyBonsignore) March 16, 2021
Andre James szn.
pbs.twimg.com/profile_images/1268765604011315205/qush82n-_400x400.jpg
deyell
Amadeus
deyell
hát izé, Sands volt 2,03 méter 160+ kiló, ahhoz képest Andre James a 300 fontjával elég kákabelű.A fehér Terdell Sands.If Rodney Hudson is a post June 1 designation, it will save $6,400,000 on @Raiders cap.
Andre James szn.
deyell
Amadeus
choose life
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
egész pontosan:szerintem lemaradt egy nulla passing snapeknélMost találtam 370 passing snap-ből 3 nyomást engedett az elmúlt években. OMG 😀 Na ez idáig az offseason legnagyon brain fart-ja. 😀De. Majd elmegy Tampába vagy a Patsbe... És milyen igaza lesz.Az egyetlen pedigrés játékosunk! Azért ott most belebasznék 1-2 fejbe!Nem is kell több GM és HC. De nagyon. Nem ő volt az aki nem engedett sack-et és nyomást se nagyon az elmúlt években? Vagy rosszul emlékszem.
TST
Toto21
TST
Toto21
briareos
Rodney Hudson since 2015:
3,445 pass-blocking snaps
3 sacks allowed
A fehér Terdell Sands.If Rodney Hudson is a post June 1 designation, it will save $6,400,000 on @Raiders cap.
Andre James szn.
deyell
sorry my bad, javítva. Remélem aláír a Chiefs-hez 😀szerintem lemaradt egy nulla passing snapeknélMost találtam 370 passing snap-ből 3 nyomást engedett az elmúlt években. OMG 😀 Na ez idáig az offseason legnagyon brain fart-ja. 😀De. Majd elmegy Tampába vagy a Patsbe... És milyen igaza lesz.Az egyetlen pedigrés játékosunk! Azért ott most belebasznék 1-2 fejbe!Nem is kell több GM és HC. De nagyon. Nem ő volt az aki nem engedett sack-et és nyomást se nagyon az elmúlt években? Vagy rosszul emlékszem.
TST
Toto21
TST
Toto21
briareos
If Rodney Hudson is a post June 1 designation, it will save $6,400,000 on @Raiders cap.
Andre James szn.
choose life
szerintem lemaradt egy nulla passing snapeknélMost találtam 370 passing snap-ből 3 nyomást engedett az elmúlt években. OMG 😀 Na ez idáig az offseason legnagyon brain fart-ja. 😀De. Majd elmegy Tampába vagy a Patsbe... És milyen igaza lesz.Az egyetlen pedigrés játékosunk! Azért ott most belebasznék 1-2 fejbe!Nem is kell több GM és HC. De nagyon. Nem ő volt az aki nem engedett sack-et és nyomást se nagyon az elmúlt években? Vagy rosszul emlékszem.
TST
Toto21
TST
Toto21
hátha volt valami a háttérben. Ez így teljesen érthetetlen.És lesz utána egy halom DM is.Most találtam 370 passing snap-ből 3 nyomást engedett az elmúlt években. OMG 😀 Na ez idáig az offseason legnagyon brain fart-ja. 😀De. Majd elmegy Tampába vagy a Patsbe... És milyen igaza lesz.Az egyetlen pedigrés játékosunk! Azért ott most belebasznék 1-2 fejbe!Nem is kell több GM és HC. De nagyon. Nem ő volt az aki nem engedett sack-et és nyomást se nagyon az elmúlt években? Vagy rosszul emlékszem.
TST
Toto21
TST
Toto21
Bazzani
És lesz utána egy halom DM is.Most találtam 370 passing snap-ből 3 nyomást engedett az elmúlt években. OMG 😀 Na ez idáig az offseason legnagyon brain fart-ja. 😀De. Majd elmegy Tampába vagy a Patsbe... És milyen igaza lesz.Az egyetlen pedigrés játékosunk! Azért ott most belebasznék 1-2 fejbe!Nem is kell több GM és HC. De nagyon. Nem ő volt az aki nem engedett sack-et és nyomást se nagyon az elmúlt években? Vagy rosszul emlékszem.
TST
Toto21
TST
Toto21
Lehet Én vagyok rosszul bekötve de nem kapok szikrát...Most találtam 370 passing snap-ből 3 nyomást engedett az elmúlt években. OMG 😀 Na ez idáig az offseason legnagyon brain fart-ja. 😀De. Majd elmegy Tampába vagy a Patsbe... És milyen igaza lesz.Az egyetlen pedigrés játékosunk! Azért ott most belebasznék 1-2 fejbe!Nem is kell több GM és HC. De nagyon. Nem ő volt az aki nem engedett sack-et és nyomást se nagyon az elmúlt években? Vagy rosszul emlékszem.
TST
Toto21
TST
Toto21
Most találtam 3700 passing snap-ből 3 nyomást engedett az elmúlt években. OMG 😀 Na ez idáig az offseason legnagyon brain fart-ja. 😀De. Majd elmegy Tampába vagy a Patsbe... És milyen igaza lesz.Az egyetlen pedigrés játékosunk! Azért ott most belebasznék 1-2 fejbe!Nem is kell több GM és HC. De nagyon. Nem ő volt az aki nem engedett sack-et és nyomást se nagyon az elmúlt években? Vagy rosszul emlékszem.
TST
Toto21
TST
Szerkesztette: Toto21