Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
deyell
11 702
Reggie által draftolt / UDFA-ként igazolt védőfalemberek most kapott szerződéseiDenico Autry - Titans 3 év, $21.5M
Mario Edwards Jr. - Bears 3 év, $11.55M
Shelby Harris - Broncos, 3 év, $27M
és még ott van Khalil Mack, akit szintén McKenzie draftolt. ha őket megtartottuk volna, mennyivel lenne jobb a védőfal? bár Harris is örült hogy elment innen ezen tweetje alapján.
Out the mud!!!! https://t.co/y6a56Iv6G0
— Shelby Harris (@ShelbyHarris93) March 16, 2021
choose life
több mint 3 éve
Boston szerintem jöhetne, csak GM ligában van csapata IRL nincs, ezt benéztem 😀Ngakoue adta magát a Bradley connecting és a séma miatt, de ugye kérdéses volt az ár. Szerintem ez remek igazolás a számok ismeretében, persze kell, hogy most hirtelen ne tűnjön el, mint annyian előtte már 😊Tre Boston, Damontae Kazee free safety posztra?
Megvan a LEO, kérdés majd Crosby és Ferrell szerepe, de összességében erősödött egy jót a DL és a pass rush!
S poszt nehéz lesz, mert Simmons, Maye piacra se lépett, Johnson már Brown,
Anthony Harris exViking lehet megoldás vagy Xavier Woods exBoys, esetleg Malik Hooker exColt talán még Rayshawn Jenkins exCharger, bár Ő már inkább SS...
Rolni
deyell
Kazee is szóba kerülhet, bár Ő azért eléggé necces lenne szerintem. Inkább rotációs arcnak való
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
deyell
11 702
Ngakoue adta magát a Bradley connecting és a séma miatt, de ugye kérdéses volt az ár. Szerintem ez remek igazolás a számok ismeretében, persze kell, hogy most hirtelen ne tűnjön el, mint annyian előtte már 😊Tre Boston, Damontae Kazee free safety posztra?
Megvan a LEO, kérdés majd Crosby és Ferrell szerepe, de összességében erősödött egy jót a DL és a pass rush!
Anthony Harris exViking lehet megoldás vagy Xavier Woods exBoys, esetleg Malik Hooker exColt talán még Rayshawn Jenkins exCharger, bár Ő már inkább SS...
Rolni
choose life
több mint 3 éve
Egyébként Yannick szerződése full garantált, asszem ez itt még nem volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem tudom nálatok milyen a színvonal safety poszton, de Woodstól egy tök átlag közepesnél ne várjatok többet. Upgrade lenne ez itt?El nem tudod képzelni, hogy mennyire! Amm Yannick cool move.
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Nem tudom nálatok milyen a színvonal safety poszton, de Woodstól egy tök átlag közepesnél ne várjatok többet. Upgrade lenne ez itt?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Ngakoue adta magát a Bradley connecting és a séma miatt, de ugye kérdéses volt az ár. Szerintem ez remek igazolás a számok ismeretében, persze kell, hogy most hirtelen ne tűnjön el, mint annyian előtte már 😊Jenkins mar alairt a Jagshez
Rolni
több mint 3 éve
Ngakoue adta magát a Bradley connecting és a séma miatt, de ugye kérdéses volt az ár. Szerintem ez remek igazolás a számok ismeretében, persze kell, hogy most hirtelen ne tűnjön el, mint annyian előtte már 😊Megvan a LEO, kérdés majd Crosby és Ferrell szerepe, de összességében erősödött egy jót a DL és a pass rush!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Olcsón jött legalább!Kell még egy jó safety, ki lehet célpont?
több mint 3 éve
Nem, kb a Caldwell éra legnagyobb draft találata Ramsey mellett. Edge rushernek elit.Mert volt Jags-es? 😁Agholor annyit kapott a Patstől, mint Ngakoue most tőlünk.Szvsz ti jobban jártatok vele. Remek játékos.
Amadeus
iktriad
KeyG
Lásd még.
Futás ellen gyengus, de ott is javult tavaly.New #Raiders pass rusher Yannick Ngakoue's in various categories since entering NFL in 2016:
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) March 15, 2021
sacks: 45.5, 12th best
strip sacks: 15, 3rd
pressures (per @sportradarforced fumbles: 18, 2nd
Rég volt ilyen szintű defensive endünk.
Amadeus
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
New #Raiders pass rusher Yannick Ngakoue's in various categories since entering NFL in 2016:
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) March 15, 2021
sacks: 45.5, 12th best
strip sacks: 15, 3rd
pressures (per @sportradarforced fumbles: 18, 2nd
Rég volt ilyen szintű defensive endünk.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Nem kérdés.Mert volt Jags-es? 😁Agholor annyit kapott a Patstől, mint Ngakoue most tőlünk.Szvsz ti jobban jártatok vele. Remek játékos.
Amadeus
iktriad
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 497
Mert volt Jags-es? 😁Agholor annyit kapott a Patstől, mint Ngakoue most tőlünk.Szvsz ti jobban jártatok vele. Remek játékos.
Amadeus
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Agholor annyit kapott a Patstől, mint Ngakoue most tőlünk.Szvsz ti jobban jártatok vele. Remek játékos.
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Agholor annyit kapott a Patstől, mint Ngakoue most tőlünk.
több mint 3 éve
Az már biztos, hogy ezüst-feketébe öltözik, de a számok még nem jöttek ki...Már azok is kijöttek. Tavaly 19 milliót ajánlottunk neki. Kevesellte, most aláírt évi 13-ért. Okos vagy Yannick. Ja nem.
peterbadbone
Former Ravens’ LB Yannick Ngakoue reached agreement on a two-year, $26 million deal with the Las Vegas Raiders, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 15, 2021
több mint 3 éve
Nelly 2 év 20 milliót akar. Nem adjuk meg neki.A Patriots megfizette... én nem bánom, használjuk csak Ruggs-t!
Amadeus
U$C játékos helyett érkezhet egy másik?
Közben meglett Ngakoue szerződése is... 2 év $26millió és állítólag pont ezt kapta Nelly a Pats-től...
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 3 éve
Az már biztos, hogy ezüst-feketébe öltözik, de a számok még nem jöttek ki...
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Meglepően jó igazolás lenne.
több mint 3 éve
Sources: #Ravens pass-rusher Yannick Ngakoue is close to a deal with the #Raiders.Érdekes plot twist lenne ennek a tükrében. Ja és Gus Bradley volt a HC-je 2016-ban.
briareos
Yannick Ngakoue is also a major reason the Raiders lost their last-ever game in Oakland which is a hilarious layer to this
— John Shipley (@_John_Shipley) March 15, 2021
több mint 3 éve
Sources: #Ravens pass-rusher Yannick Ngakoue is close to a deal with the #Raiders.
több mint 3 éve
Maliek Collins-t elvitte a Texans... egészségükre! 😊
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 897
Jaj de tudtam (JuJu)Csak egynapos szerződés! 😊Donald PennRemélem csak visszavonulni jön...
Lol
Amadeus
Levi
Raider-ként akart visszavonulni!
pbs.twimg.com/media/Ewi1uXMVEAA6ZEz?format=jpg&name=large
Állítólag Juju Smith-Schuster-ért teperünk a Jets-szel... remélem nyernek 😊
Golladay-ről semmi konkrét... azt írta twitterre, hogy nagy döntés előtt van...
peterbadbone
több mint 3 éve
Csak egynapos szerződés! 😊Donald PennRemélem csak visszavonulni jön...
Lol
Amadeus
Levi
Raider-ként akart visszavonulni!
pbs.twimg.com/media/Ewi1uXMVEAA6ZEz?format=jpg&name=large
Állítólag Juju Smith-Schuster-ért teperünk a Jets-szel... remélem nyernek 😊
Golladay-ről semmi konkrét... azt írta twitterre, hogy nagy döntés előtt van...
Szerkesztette: peterbadbone