Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 156
 www.youtube.com/watch?v=s0lvDM4Rzbs

a tavalyi védelem elemzése.

Szörnyű volt, amit Guenther művelt.
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
... és akkor most átkerül tight endnek Nassib?
sapka
fuuuu te, az ilyen faviccek után összeszalad a bicska a számba. xd
több mint 4 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
... és akkor most átkerül tight endnek Nassib?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 694 — Whoops, looks like something went wrong.
Csak nehogy trade-eljen erte a Packers, mert akkor Rodgers biztos visszater a csapathoz. 🙂

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 581 — beers & Packers
Eddig nfl-en kivul senki sem tudta ki o, most majd szepen megugrik a kovetoi szama, meghivjak mindenhova ahol ugy lesz bemutatva, mint
“Az elso aktiv nfl jatekos aki bevallotta”, lesz csomo uj szponzor meg majd jon a kotelezo konyv is “Titkom a ligaban” vagy valami hasonlo.
undisputedly
Amúgy nem ő az első:
 hvg.hu/sport/20140210_Michael_Sam_az_elso_amerikai_focista_aki
Egyéb a témában:
 en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_American_football
nagylaza
Sam nem lépett pályára alapszakasz meccsen. a Saints-ben az előszezonban a kibővített keretben, utána meg a Cowboysban pár hétig a PS-ben szerepelt csak.
rva
Oké, definíció kérdése, kit tekintünk "aktív" NFL-játékosnak. Mindenesetre a St. Louis Rams a coming outja után draftolta.
több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 673 — Salus populi suprema lex esto
Jól tette! Jól időzített. Egy két napig nagy lesz még a hype körülötte, aztán ha még ő is tud profitálni belőle, akkor még jobb. Az élet meg megy tovább
több mint 4 éve
rva 4 505 — Me for President!
Eddig nfl-en kivul senki sem tudta ki o, most majd szepen megugrik a kovetoi szama, meghivjak mindenhova ahol ugy lesz bemutatva, mint
“Az elso aktiv nfl jatekos aki bevallotta”, lesz csomo uj szponzor meg majd jon a kotelezo konyv is “Titkom a ligaban” vagy valami hasonlo.
undisputedly
Amúgy nem ő az első:
Egyéb a témában:
nagylaza
Sam nem lépett pályára alapszakasz meccsen. a Saints-ben az előszezonban a kibővített keretben, utána meg a Cowboysban pár hétig a PS-ben szerepelt csak.
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 431 — Big Penix Energy
Azért mert meleg, miért ne lehetne maszkulin maga az ember? Nem csak pride-on vonuló, szivárványos zászlót integető, affektáló, filigrán melegek léteznek, mint a filmekben, hanem hétköznapi, normál emberek is, akikről soha nem mondanád meg, hogy meleg.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 856
Ettől függetlenül szerintem egy NFL csapat öltözője egy maszkulin közeg. Egy olyan közeg, ahol keménynek kell lenni, ahol nem igazán mutatsz gyengeséget. Egy NFL meccs meg aztán pláne ilyen közeg.

Rolni
Na igen, ezért is énekelt Rob Halford a Judas Priest nevű fiúbandában, mert nem volt elég maszkulin.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 581 — beers & Packers
undisputedly
Amúgy nem ő az első:
Egyéb a témában:
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 706 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem lehet egyszerű egy ennyire maszkulin, aggresszív világban ezt bejelenteni.
Respect
Rolni
Marmint mennyire maszkulin vilagban? 50 eve meg lett volna valami, manapsag mar tok jo uzlet es self marketing.

Espn cimlapon mar 3 cikk van rola. Egyeb mainstream mediakban is tele. Most meg amikor nem jelentik be sokan, eleg egyszeru monetizalni is. Figyeljetek mag, par honap es lesznek uj szponzorai stb.

Az nfl es a teljes corporate vilag is vsatlakozott a szivarvanyhonaphoz stb.

Szerintem boven benne van, hogy azert tudta mindenki a csapatbol, sot, szerintem az aktiv nfl jatekosok akik melegek, nagyjabol kepben vannak egymassal. A hetero jatekosokban sincs meg az az illuzio szvsz, hogy az 1500-3000 jatekos kozott nincs meleg.

Azert ez mar boven nem az az ido, amikor barmilyen negativ hatrany erne emiatt, sot.
undisputedly
Abszolút értem amit írsz és igazad is van!

Ettől függetlenül szerintem egy NFL csapat öltözője egy maszkulin közeg. Egy olyan közeg, ahol keménynek kell lenni, ahol nem igazán mutatsz gyengeséget. Egy NFL meccs meg aztán pláne ilyen közeg.
Szerintem kell hozzá, azért egy igen erős önkép és komoly bátorság, hogy egy ilyennel kiálljon a világ elé.

Gondolj bele, hogy az esetleges új szponzorok mellé mennyi gyűlölködő üzenetet kaphat a social media felületeire most...
Rolni
Ebben igazad lehet, en sosem voltam ilyen vagy ehhez hasonlo oltozonek a resze.

Mindazonaltal, ha en lettem volna az ugynoke, en biztosan arra mozivaltam volna, hogy meg most jojjon ki a “szekrenybol” amig hirerteke van, mert igy meg rengeteg penz van benne, plusz platformjat is szepen epitheti. Eddig nfl-en kivul senki sem tudta ki o, most majd szepen megugrik a kovetoi szama, meghivjak mindenhova ahol ugy lesz bemutatva, mint

Szepen osztozik az nfl brand kollektiv erejeben, ha ugy tetszik felhasznalja azt. Carl Nassib amerikai focista mennyivel szarabbul hangzik, mint az “elso aktiv nfl jatekos”.

En tulzottan nem aggodnek a mentalis rgeszsege miatt, azert nem mert vagy azert allt nyilvanossag ele evekkel a ligaba kerulese utan, mert a “titkolozas”-t mar nem tudta elviselni es igy jobb a tudatanak (habar ketlem, hogy onmagat megtagava elt es a kornyezete sem tudott rola) vagy pedig egy szamito dontes volt es a monetizalas miatt csinalja, de akkor meg atgondolt tervezes eredmenye es felkeszult a kovetkezmenyekre.

Amik nem lesznek drasztikusak, ez mar tenyleg nem az 1960-as evek, a modern tortenelemben ennyire meg sosem volt elfogadott dolog, foleg amerikaban, ahol ezt a ceges vilag is tolja mar.

Szoval Nassibnak szerintem mindenkeppen jobb lesz a fenti okokbol.

Szerk: Meg itt a bowl.hu-n is breaking newskent kikerult a fejlecbe 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 195
Azert ez mar boven nem az az ido, amikor barmilyen negativ hatrany erne emiatt, sot.
undisputedly
mondjuk akkor minek a szivárványhónap, meg az egész LMBTQ, ha a mai korban nem érheti semmilyen negatív hatás. Ez a megközelítés nagyon egyoldalú.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Eddig is Gaydersezték a haterek a Raiderst, mi lesz ezután?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 071 — Raiders fan
Respect
Rolni
Marmint mennyire maszkulin vilagban? 50 eve meg lett volna valami, manapsag mar tok jo uzlet es self marketing.

Espn cimlapon mar 3 cikk van rola. Egyeb mainstream mediakban is tele. Most meg amikor nem jelentik be sokan, eleg egyszeru monetizalni is. Figyeljetek mag, par honap es lesznek uj szponzorai stb.

Szerintem boven benne van, hogy azert tudta mindenki a csapatbol, sot, szerintem az aktiv nfl jatekosok akik melegek, nagyjabol kepben vannak egymassal. A hetero jatekosokban sincs meg az az illuzio szvsz, hogy az 1500-3000 jatekos kozott nincs meleg.

undisputedly
Abszolút értem amit írsz és igazad is van!

Szerintem kell hozzá, azért egy igen erős önkép és komoly bátorság, hogy egy ilyennel kiálljon a világ elé.

Gondolj bele, hogy az esetleges új szponzorok mellé mennyi gyűlölködő üzenetet kaphat a social media felületeire most...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 706 — SuperBowl Champions 2013/2014
Respect
Rolni

több mint 4 éve
Respect

több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Carl Nassib trade to gay.
steelwolf
jó neki...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 322 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Carl Nassib trade to gay.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 309 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Divine Deablo is out with an undisclosed injury

nehéz lesz így átállnia új posztra...
deyell
Most úgy is mindenhol dead zone van, akkor se tudna átállni rá az isteni ördög, ha egészséges lenne.
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 221
Divine Deablo is out with an undisclosed injury

nehéz lesz így átállnia új posztra...

buhloone mindstate

több mint 4 éve
Tafur szerint Arnette nem teljesít valami jól, jelen állás szerint nincs a kezdőben.
deyell
szörnyen éretlen fejben ahogy látom.
Amadeus
pedig már 25 éves lesz mikor kezdődik a szezon. karakterproblémái az egyetemen is voltak, ez tudható volt a draft előtt. eléggé úgy tűnik, hogy a kiválasztása nagy hiba volt.

buhloone mindstate

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 156
Tafur szerint Arnette nem teljesít valami jól, jelen állás szerint nincs a kezdőben.
deyell
szörnyen éretlen fejben ahogy látom.
több mint 4 éve

buhloone mindstate

több mint 4 éve
Apró kieg: Philon Bradleynél játszott LDE-t is base-ben, a legtöbb UT-tek egyébként is olyan alkat, amilyeneket Bradley szeret early downon kitenni LDE-be. Stills, Thomas, Jefferson mind olyan playa, akinél ezt el tudom képzelni.
empty taxi
Abszolút! Én Ferrell és Nassib jelenléte miatt nem várom, h UT kimozog LDE-nek, de benne lehet a pakliban, ha szenvednek mondjuk ők esetleg.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Apró kieg: Philon Bradleynél játszott LDE-t is base-ben, a legtöbb UT-tek egyébként is olyan alkat, amilyeneket Bradley szeret early downon kitenni LDE-be. Stills, Thomas, Jefferson mind olyan playa, akinél ezt el tudom képzelni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...