Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
deyell
11 702
ilyen lesz a meccs megint?www.youtube.com/watch?v=zMYy67B0gDA
choose life
több mint 4 éve
Na akkor Vic Tafur cikke nyomán: Gruden szerint edző vagy játékos nem érkezik, cserélődik. Azzal főzünk, amink van és azok főznek, akik eddig is...
Ezen felül viszont bármi szóba jöhet.
Akkor mondom, hogy én, mint nagy D guru 😀 mit tennék:
1, DL-be jöjjön Irving és lássuk mit tud. DE és DT poszton is játszhat nyugodtan egyik helyen sem kár igazából senki snapjéért sajnos...
2, LB poszton Kwia minél többet legyen fenn, Ő a legjobb LB-nk. Többiek csak szenvednek a LB guru DC-nk kezei alatt...
3, CB poszton erősen várom vissza Arnette-t és utána Joyner jó lenne, ha elkerülne NCB posztról...nem megy ez neki és kész. Lawson és Robertson legyenek belül és kész.
4, Joyner menjen át S-nek, hátha ott csinál vmi értékelhetőt. Heath is kapjon több snapet, mint Harris.
Gruden egy egoista, lojalista valaki, emiatt PG marad a DC, de reméljük csak névleg és házon belül megvariálja a dolgokat és Marinellit előre tolja, hátha...legyen Ő a playcaller, menjenek az Ő blitzei, stunjai stb és nézzük mit tud úgy a védelem. Persze ez jobb lett volna a bye alatt, de ugye jött a meglepően jó szereplés a KC ellen, ami megvédte PG seggét...
A Browns O baromira nem gyenge, ott is szenvedi fog a D, mint az állat...megint akkor nyerünk, ha tud az O vagy 40 pontot szerezni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Nem lenne rossz Williams, meg én beneveznék Earl Thomasra is, hogy javuljunk hátul is egy kicsit. Harris nem megoldás tartósan.
több mint 4 éve
bmg
2 681
"A szar akkor is szar marad, ha bepanírozod."Gruden lenyilatkozta, hogy érik egy komolyabb csere a D terén. (Dc vagy séma vagy is is).Én azt olvastam, h csak séma csavarás és játékos rotációs varia lesz, személyesére felül nem...megy a spankodás...
Mondjuk ettől bármi jobb lehet
Cubehead
Rolni
több mint 4 éve
Gruden lenyilatkozta, hogy érik egy komolyabb csere a D terén. (Dc vagy séma vagy is is).Én azt olvastam, h csak séma csavarás és játékos rotációs varia lesz, személyesére felül nem...megy a spankodás...
Cubehead
Nem szoktam trade kapcsán asztalt csapkodni, de Q.Williams elvileg trade blokkon van a Jets-nél. Na nagyon alaposan körbe kéne járni a dolgot.
Úgy rémlik elég magasan volt a srác a mi draft boardunkon is riportok alapján.
Bazi fiatal és nálunk rendesen 3T lehetne, ami vszeg segítené a fejlődését. Persze érték függő, de szerintem érte érdemes lehet magasabb picket is adni (2021 2.kör?)
több mint 4 éve
Griffen?Gruden lenyilatkozta, hogy érik egy komolyabb csere a D terén. (Dc vagy séma vagy is is).Dunlap?
Cubehead
Pari
több mint 4 éve
Gruden lenyilatkozta, hogy érik egy komolyabb csere a D terén. (Dc vagy séma vagy is is).Dunlap?
Cubehead
több mint 4 éve
deyell
11 702
Gruden lenyilatkozta, hogy érik egy komolyabb csere a D terén. (Dc vagy séma vagy is is).majd megint kirúg egy védelmi segédedzőt, aztán azzal el van intézve a dolog.
Cubehead
mert hogy Guenthert nem fogja, az biztos.
choose life
több mint 4 éve
Cubehead
2 541
Gruden lenyilatkozta, hogy érik egy komolyabb csere a D terén. (Dc vagy séma vagy is is).Mondjuk ettől bármi jobb lehet
több mint 4 éve
deyell
11 702
Good és Young egy jó védőfal ellen már nem muzsikáltak fényesen, kellene vissza Incognito, Brown.és kellene egy védelem.
choose life
több mint 4 éve
Ezt a védelmet a mostani Browns is megesziAz nem számít, csak a támadóink tudjanak menni előre. Aztán egy jó kis pisztolypárbaj lesz. 40+ ponttal mindkét oldalon! 😊
Surda
több mint 4 éve
Surda
3 297
Ezt a védelmet a mostani Browns is megeszi
több mint 4 éve
Ez történik, ha nem megy a futás.Meg egy sokkal erősebb keret jön szembe 😊
bmg
Ezzel a védelemmel nehéz lesz PO-ba jutni, pedig az O egész bíztató!
több mint 4 éve
bmg
2 681
Ez történik, ha nem megy a futás.
több mint 4 éve
Amadeus baszta el?
több mint 4 éve
Surda
3 297
Fuck Brady + Gunther.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Surda
3 297
Nézem ezt a Billst, hogy a picsába kaptunk ki tőlük?
több mint 4 éve
Carl Nassib is játszik elvileg, bár egy tizenparnapja eltört lábujjal nem tudom mennyit és mennyire hatékonyan tud játszani...
több mint 4 éve
David Irving viszont aktív rostere lesz, meglátjuk mennyit játszik...
több mint 4 éve
bmg
2 681
Abram sem lesz, mert ő egy nappal később kezdte a protokollt.Legalább most senki nem fog lesérülni a védelemből (miatta).
több mint 4 éve
Na OL 4/5-e meglesz vasárnap!T.Brown hiányát amúgy is megszokta már a brigád...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 901
2020 után nincs dead cap Trent, Williams, Mariota, Gabe, Incognito és Heath kapcsán sem.Joyner keeper, egy másik DC alatt neki lehet helye safetyként. Most egyébként a KC ellen többször is fenn volt safetyként. Lehet, hogy Marinelli végre a helyére rakja.
Joyner után 2,5M lenne, míg Nassib után 5,75M lenne, de így is lenne bőven spórolás mindkét ember kapcsán.
Nem mondom koránt sem, hogy mindenkit ki kell vágni, de az jó, hogy van mozgásterünk.
Rolni
Incognito elit, ha még képes játszani, Heath nekem tetszett legutóbb. Trent, Williams, Mariota cut, ez uszkve alaphangon 33-35 millió.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
A 4 falember tesztje negatív lett és játszani fognak. Azonban Abram out lesz vasárnap is, mert neki kedden volt kontaktja, így az 5 napos elzárás hétfőre jár csak le.
több mint 4 éve
2020 után nincs dead cap Trent, Williams, Mariota, Gabe, Incognito és Heath kapcsán sem.Joyner után 2,5M lenne, míg Nassib után 5,75M lenne, de így is lenne bőven spórolás mindkét ember kapcsán.
Nem mondom koránt sem, hogy mindenkit ki kell vágni, de az jó, hogy van mozgásterünk.