Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Magad uram haHasonló pass rush kell, mint a Chiefs ellen volt és akkor zavarba hozható az öreg is.Tampa elég jól festett a GB ellen...Ha Mahomest meg tudtuk fogni, akkor Bradyt is meg tudjuk.
Rolni
Amadeus
Van híretek Incognito-ról és Hurst-ről?
Bruce
Maurice Hurst back at practice for @Raiders
— Vincent Bonsignore (@VinnyBonsignore) October 19, 2020
több mint 4 éve
Hasonló pass rush kell, mint a Chiefs ellen volt és akkor zavarba hozható az öreg is.Tampa elég jól festett a GB ellen...Ha Mahomest meg tudtuk fogni, akkor Bradyt is meg tudjuk.
Rolni
Amadeus
Van híretek Incognito-ról és Hurst-ről?
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Tampa elég jól festett a GB ellen...Ha Mahomest meg tudtuk fogni, akkor Bradyt is meg tudjuk.
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Tampa elég jól festett a GB ellen...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
David Irving exCowboy, ex?Ganjateam DL jön tryoutra. Gondolom Marinelli végett miénk az első blikk. Ha Aldon nem nálunk jött rendben, majd hátha Ő igen 😊
6-7 290, 2017ben 8meccsen 7sack...azt írják tehetségek gyerek...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
No 7. offense, No 26 defense.
több mint 4 éve
Surda
3 297
Veletek sosem könnyű, talán most könnyebb, de nem könnyű.hátralévő sorsolás erősségeJaja, mert a broncos könnyű lesz
www.tankathon.com/nfl/remaining_schedule_strength
mondjuk szerintem a Chargers nem lesz könnyű.
deyell
viccet félretéve, sztem nagyon torzító a szezon ezen szakaszában, pusztán a mérlegek alapján ilyet jósolni.
Általános Doktor
több mint 4 éve
Én vagyok az egyetlen, aki pedig senki ellen nem mondom azt hogy nyerni fogunk, főleg minél közelebb vagyunk a mérkőzés kezdetéhez. Az idő arányával fordítottan arányos a pesszimizmusom. Bár én realistának gondolom magam, de sokszor inkább pesszimistának látszom egy külső szemlélő számára.Akkor én vagyok az inverz ikred, mert én meg már most azt érzem h simán verjük a Pecct és még hol a vasárnap 11 | vegasban -9 az oddsunk, de ezt a friss fosztogatós ellenszenvnek tudom be 😀 | .
Bruce
Nade nem akarok spammelni, sok sikert a broncos meccsekig!
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Én vagyok az egyetlen, aki pedig senki ellen nem mondom azt hogy nyerni fogunk, főleg minél közelebb vagyunk a mérkőzés kezdetéhez. Az idő arányával fordítottan arányos a pesszimizmusom. Bár én realistának gondolom magam, de sokszor inkább pesszimistának látszom egy külső szemlélő számára.
több mint 4 éve
dehogy baj, a broncos fórum fele is egyetért veled, bár én azokat erősítem akik minden meccsen sima broncos győzelmet várnak és ennek a realitását féltudományosan mindig le is tudják vezetni 😊annyira nem indulok ki pusztán a mérlegből, a Chargerst egyértelműen erősebbnek gondolom, mint a mérlege mutatja, a Browns meg talán a Colts esetében is ez fordítva van.hátralévő sorsolás erősségeJaja, mert a broncos könnyű lesz
deyell
media1.tenor.com/images/1a04e8c68164463599cdd60ce60efa07/tenor.gif?itemid=3428841
viccet félretéve, sztem nagyon torzító a szezon ezen szakaszában, pusztán a mérlegek alapján ilyet jósolni.
Általános Doktor
de amúgy igen, elnézve a hátralévő ellenfeleket, a Broncost a könnyebbek közé sorolom. baj?
deyell
több mint 4 éve
deyell
11 702
annyira nem indulok ki pusztán a mérlegből, a Chargerst egyértelműen erősebbnek gondolom, mint a mérlege mutatja, a Browns meg talán a Colts esetében is ez fordítva van.hátralévő sorsolás erősségeJaja, mert a broncos könnyű lesz
deyell
media1.tenor.com/images/1a04e8c68164463599cdd60ce60efa07/tenor.gif?itemid=3428841
Általános Doktor
de amúgy igen, elnézve a hátralévő ellenfeleket, a Broncost a könnyebbek közé sorolom. baj?
choose life
több mint 4 éve
hátralévő sorsolás erősségeJaja, mert a broncos könnyű lesz
deyell
több mint 4 éve
deyell
11 702
hátralévő sorsolás erősségewww.tankathon.com/nfl/remaining_schedule_strength
choose life
több mint 4 éve
231 NFL players have been targeted at least 8 times this season.
— NFLonCBS (@NFLonCBS) October 14, 2020
There is only ONE player who has netted a perfect passer rating (158.3) when targeted...
NELSON AGHOLOR pic.twitter.com/IAG8fiMpmM
több mint 4 éve
DE Carl Nassib broke his big toe on Sunday, as @MikeGarafolo tweeted. No timeline for return yet. #Raiders
— Vic Tafur (@VicTafur) October 14, 2020
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Most jutottam odáig, hogy írjak a Chiefs ellenivel kapcs, műtöttek a héten - fasza minden - szóval csak nézni volt időm a dolgokat. Nagyon tetszett ahogy a védő fal dolgozott, különösen a második félidőben. Volt fenn egy jó elemzés, ami bemutatta, hogy a Key - először Morrow volt - spyként hogyan játszott egy 4-3/3-1-3-4 hybrid rendszerben. Az ötlet amúgy nem forradalmian új, a Dallas Marinelli vezetésével így állította meg anno pont a KC-t többek között, csak ott Jaylon Smith volt a DT pozícióba felrakott spy. (Igen, Jaylon Smith) Nagyon tetszett, hogy agresszív volt a fal, Ferrell kifejezetten jól mozgott, nagyon érik neki a sack már.
Az offense po kaliber, nem kérdés. Ruggs tökéletesen passzol a sémába és hozza, amiért Gruden draftolta. (Beszéltük is az elmúlt hetekben, hogy ő vele komplett a séma, és ezért szenvedett a támadósor a Pats és a Bills ellen, mert nem volt ki vertikálisan nyújtsa a védelmet.) Igazából hosszútávon Rico helyett kell valaki Ruggs mögé és rendben lesz az offense. Playcall nagyon rendben volt, gameplan dettó. Carr hosszú idő óta először játszik kiegyensúlyozottan. Lehet azoknak van igazuk, akik azt mondták, hogy Gruden rendszerébe 3 év beletanulni teljesen. Egyelőre Carr úgy fest, hogy sikerrel vette a dolgot.
3-2, miközben lassan kiérünk a schedule keményebb feléből. Nem irreális idén a WC.
ui: Idén Agholor igazolja Ulpi törvényét.
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
Ez nem rossz:Mondom, hogy elit hc, elit offense, csak nem hisztek nekem.
Highest percentage of drives ending in a score:
1. Packers - 64.1%
2. Raiders - 56.0%
3. Dolphins - 52.9%
4. Titans - 51.5%
5. Chiefs - 50.0%
Pts per drive:
1. Packers - 3.67
2. Raiders - 3.04
3. Bills - 3.02
4. Seahawks - 2.98
5. Chiefs - 2.86
Rolni
több mint 4 éve
Ez nem rossz:Highest percentage of drives ending in a score:
1. Packers - 64.1%
2. Raiders - 56.0%
3. Dolphins - 52.9%
4. Titans - 51.5%
5. Chiefs - 50.0%
Pts per drive:
1. Packers - 3.67
2. Raiders - 3.04
3. Bills - 3.02
4. Seahawks - 2.98
5. Chiefs - 2.86
több mint 4 éve
Korrekt elfogadom 😊A Rams enyhén fogalmazva is meccsben volt a Bills ellen, így nem feltétlen gondolom őket túlértékeltnek, ugye azt kell megverni, aki szembejön.Rams kapcsán nem félsz attól, hogy csak NFC Least ellen nyertek eddig?Nem szoktam figyelgetni nagyon a power rankingokat, de az érdekes ebben, hogy az öt ellenfelünkből 4et elénk helyeznek itt, míg a Panther rögtön mögöttünk van.Akkor már olvass minőségi PR-t 😉
Így elég pofás a 3-2...
www.nfl.com/news/nfl-power-rankings-week-6-packers-claim-no-1-browns-crack-top-10
Rolni
www.first-down.hu/erosorrend-az-5-jatekhet-utan/
empty taxi
Egyetlen erős csapattól rögtön bukta volt...
Saints miért van előttünk mikor nyakon vágtuk őket és azóta se sziporkáznak azért?
Rolni
Saints kapcsán értem a kontrát, de jöjjön a pro:
- A védelem meccsről meccsre fejlődik, a secondaryben még mindig vannak elképesztően homály megmozdulások, de a védőfal egyre jobb, ez meg sztem idővel a secondaryn is meg fog látszani, elvégre könnyebb dolguk lesz
- Sanderst sikerült integrálni Payton rendszerébe, ha visszatér Michael Thomas (legutóbb is csak fegyelmi okokból maradt ki, egészsége rendben van) akkor Cookkal kiegészülve Breesnek lesz annyi minőségi célpontja h stabilan tudjanak haladni pláne h Agrárkamara és Lattey Murray jó futótandem így nem is lesznek feltétlen egysíkúak.
Szal egyfajta megelőlegzett bizalom is ez a részemről. Mindamellett ha lejátszana 10 meccset a 2 csapat semleges pályán egymás ellen, nem gondolnám h pozitív lenne a Raiders mérlege.
empty taxi
több mint 4 éve
Levi
597
Ftfy- Sanderst sikerült integrálni Payton rendszerébe, ha visszatér Michael Thomas (legutóbb is csak fegyelmi okokból maradt ki, egészsége rendben van) akkor Cookkal kiegészülveRams kapcsán nem félsz attól, hogy csak NFC Least ellen nyertek eddig?Nem szoktam figyelgetni nagyon a power rankingokat, de az érdekes ebben, hogy az öt ellenfelünkből 4et elénk helyeznek itt, míg a Panther rögtön mögöttünk van.Akkor már olvass minőségi PR-t 😉
Így elég pofás a 3-2...
www.nfl.com/news/nfl-power-rankings-week-6-packers-claim-no-1-browns-crack-top-10
Rolni
empty taxi
Saints miért van előttünk mikor nyakon vágtuk őket és azóta se sziporkáznak azért?
RolniBreesnekWinstonnak lesz annyi minőségi célpontja h stabilan tudjanak haladni pláne h Agrárkamara és Lattey Murray jó futótandem így nem is lesznek feltétlen egysíkúak.
Szal egyfajta megelőlegzett bizalom is ez a részemről. Mindamellett ha lejátszana 10 meccset a 2 csapat semleges pályán egymás ellen, nem gondolnám h pozitív lenne a Raiders mérlege.
empty taxi
több mint 4 éve
A Rams enyhén fogalmazva is meccsben volt a Bills ellen, így nem feltétlen gondolom őket túlértékeltnek, ugye azt kell megverni, aki szembejön.Rams kapcsán nem félsz attól, hogy csak NFC Least ellen nyertek eddig?Nem szoktam figyelgetni nagyon a power rankingokat, de az érdekes ebben, hogy az öt ellenfelünkből 4et elénk helyeznek itt, míg a Panther rögtön mögöttünk van.Akkor már olvass minőségi PR-t 😉
Így elég pofás a 3-2...
Rolni
empty taxi
Rolni
Saints kapcsán értem a kontrát, de jöjjön a pro:
- A védelem meccsről meccsre fejlődik, a secondaryben még mindig vannak elképesztően homály megmozdulások, de a védőfal egyre jobb, ez meg sztem idővel a secondaryn is meg fog látszani, elvégre könnyebb dolguk lesz
- Sanderst sikerült integrálni Payton rendszerébe, ha visszatér Michael Thomas (legutóbb is csak fegyelmi okokból maradt ki, egészsége rendben van) akkor Cookkal kiegészülve Breesnek lesz annyi minőségi célpontja h stabilan tudjanak haladni pláne h Agrárkamara és Lattey Murray jó futótandem így nem is lesznek feltétlen egysíkúak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...