Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Érdekes kisérlet lenne.AR jobb, leginkabb a kimozgasai (RPO), a olvasas/latas.
De korulotte a csapat semmivel nem lenne jobb, se elkapokba (kiv Waller), se falba, se futasba, se D oldalon.
Ahelyett, hogy vezer lenne, pillatnatok alatt hisztis lenne ami meg az oltozo elveszteset jelentene.
Carr legalabb szarabb, es nem vezer, de az oltozo nyugodt
Szoval, max azert az árért amit surda is írt lehet kiprobálnám, de ha egy vezer hisztizik, az rosszabb mint ha egy senki nem csinal semmit
több mint 4 éve
A feltételezett árral egyet értek és ennyit lehet alá is írnék, de van egy olyan erős gyanúm, hogy sokkal inkább dupla elsőt akarnának pontosan azért,mert kell abba a gépezetbe ARodCsupán fikció, vitaindító jelleggel:AR>DC ez vitán felüli.
Egy Carr + 1. kör = ARod
trade milyen fogadtatásra lelne a részetekről?
Amadeus
Annyi fiatalunk van, h jövőre meglennénk első kör nélkül is. De GB-nek jobban kell AR mint DC, +1 meg kevés nekik.
Szerentem ez a matek nem jön ki.
Több pluszt meg nem adnék, az meg nekünk nem jön ki.
Talán egy +1, +2 +DC..... talán. Max.
Surda

több mint 4 éve
Csupán fikció, vitaindító jelleggel:AR>DC ez vitán felüli.
Egy Carr + 1. kör = ARod
Amadeus
Annyi fiatalunk van, h jövőre meglennénk első kör nélkül is. De GB-nek jobban kell AR mint DC, +1 meg kevés nekik.
Szerentem ez a matek nem jön ki.
Több pluszt meg nem adnék, az meg nekünk nem jön ki.
Talán egy +1, +2 +DC..... talán. Max.
több mint 4 éve
Csupán fikció, vitaindító jelleggel:Ugye nem Carr a fő probléma, habár az is igaz,hogy bizonyos szintnél már ő is limitálja a csapatot. Ellenben én adnám, kíváncsi lennék, hogy azon szituáciokat ahol és amikor Carr elvérzik azt ARod tapasztalata, rafináltsága és olvasási többlete mennyire tolja/oldja meg. Hogy az ő alltala adott plusz mennyit számítana. Simán eltudom képzelni hogy Carr egy közepes védelemmel wc míg ARoddal ugyanez +1-2 win szezonban és más pozi a végén. Az már más kérdés, hogy ennyiért szerintem nem tudnánk megszerezni
Egy Carr + 1. kör = ARod
Amadeus

több mint 4 éve
Csupán fikció, vitaindító jelleggel:Egy Carr + 1. kör = ARod
több mint 4 éve
állítólag a Ravens kivitte volna.Mike Mayock: We had an offer to trade down but it wasn't a good enough offer to be worth the risk of losing out on Alex Leatherwood.Lúzer...
deyell
Ha kapunk két második kört, akkor is benn lett volna...
Bruce
buhloone mindstate
több mint 4 éve
Mike Mayock: We had an offer to trade down but it wasn't a good enough offer to be worth the risk of losing out on Alex Leatherwood.Lúzer...
deyell
Ha kapunk két második kört, akkor is benn lett volna...
több mint 4 éve
Mike Mayock: We had an offer to trade down but it wasn't a good enough offer to be worth the risk of losing out on Alex Leatherwood.
buhloone mindstate
több mint 4 éve
LB lesz.Casey Hayward érkezése szerintem érthető és korrekt igazolás.Az isteni Deablo-t akkor te LB-be várod?
Nem vagyok benne biztos, hogy azt a Hayward-ot kapjuk, aki évekig remekelt Bradley és Milus keze alatt, mert tavaly elég gyengén teljesített, de remélhetőleg a hanyatlás egy része a sérülései miatt voltak és van benne még egy jó szezon.
Érdekes vele kapcsolatban, hogy szinte megegyezik Damon Arnette-el méretben és sebességben, szóval remek forrás lehet Arnette számára.
Casey tud a szélen és slotban is játszani, így Arnette fejlődésétől függen többféle szerepe lehet az év során.
CB depth szerintem teljesen rendben van ez a pick up után. Most jöhet Bradley és Milus meg a fiatalok fejlődése.
Jeff Heath 2 hete még kezdő FS volt Mayock nyilatkozatában, most meg repül 😊 Ilyen ez a pop szakma...nyerünk vele 3M-t és valljuk be őszintén, sokat nem veszítünk. A draft után elég jó esély volt erre, de TC utánra tettem volna inkább a lépést.
Abram, Joseph, Moehrig, Gillespie lesz a négyes hátul és évek óta ez a legpofásabb S sorunk, illene elfogadható szinten játszaniuk 😊
Érdekes lesz Joseph és Gillespie szerepe, de erről majd a S elemzőben 😊
Rolni
Pari
Azért Muse érdekelne most már.
több mint 4 éve
Casey Hayward érkezése szerintem érthető és korrekt igazolás.Az isteni Deablo-t akkor te LB-be várod?
Nem vagyok benne biztos, hogy azt a Hayward-ot kapjuk, aki évekig remekelt Bradley és Milus keze alatt, mert tavaly elég gyengén teljesített, de remélhetőleg a hanyatlás egy része a sérülései miatt voltak és van benne még egy jó szezon.
Érdekes vele kapcsolatban, hogy szinte megegyezik Damon Arnette-el méretben és sebességben, szóval remek forrás lehet Arnette számára.
Casey tud a szélen és slotban is játszani, így Arnette fejlődésétől függen többféle szerepe lehet az év során.
CB depth szerintem teljesen rendben van ez a pick up után. Most jöhet Bradley és Milus meg a fiatalok fejlődése.
Jeff Heath 2 hete még kezdő FS volt Mayock nyilatkozatában, most meg repül 😊 Ilyen ez a pop szakma...nyerünk vele 3M-t és valljuk be őszintén, sokat nem veszítünk. A draft után elég jó esély volt erre, de TC utánra tettem volna inkább a lépést.
Abram, Joseph, Moehrig, Gillespie lesz a négyes hátul és évek óta ez a legpofásabb S sorunk, illene elfogadható szinten játszaniuk 😊
Rolni
több mint 4 éve
Casey Hayward érkezése szerintem érthető és korrekt igazolás.Nem vagyok benne biztos, hogy azt a Hayward-ot kapjuk, aki évekig remekelt Bradley és Milus keze alatt, mert tavaly elég gyengén teljesített, de remélhetőleg a hanyatlás egy része a sérülései miatt voltak és van benne még egy jó szezon.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Vannak még benne jó meccsek, de az utóbbi időben azért egyre többször volt vakon, mondjuk legalább ismeri Bradley rendszerét.Casey Hayward érkezett.Nagyon jó igazolás!
deyell
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Casey Hayward érkezett.Jeff Heath távozik.
deyell
The #Raiders are releasing safety Jeff Heath on Wednesday, per source. He was the AFC Defensive Player of the Week in Week 10 last season. Now, set to be a free agent.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) May 4, 2021
több mint 4 éve
pont azért kéne elzavarnunk már végre. Sehova nem tart vele a csapat.No, de már a f@szunk tele a rebuild-del...És az biztos baj lenne ha takarodna?😊A draft és az eddigi offseason alapján mit gondoltok az ide menetrendünkről?A lényeg, hogy legalább wc legyen, különben Gruden takarodj.
2x Chiefs
2x Chargers
2x Broncos
Ravens
Browns
Steelers
Bengals
Colts
Dolphins
Cowboys
Eagles
Giants
Football team
Bears
a pff most improved teams 6-os listáján ott van 5 az idei ellenfeleinkből
Bears, Bengals, Browns, Giants, Chargers, sajna a Chiefs se romlott.
max. 8 Winre számítok.
Pari
Levi
zavi27
Pari
több mint 4 éve
No, de már a f@szunk tele a rebuild-del...És az biztos baj lenne ha takarodna?😊A draft és az eddigi offseason alapján mit gondoltok az ide menetrendünkről?A lényeg, hogy legalább wc legyen, különben Gruden takarodj.
2x Chiefs
2x Chargers
2x Broncos
Ravens
Browns
Steelers
Bengals
Colts
Dolphins
Cowboys
Eagles
Giants
Football team
Bears
max. 8 Winre számítok.
Pari
Levi
zavi27
több mint 4 éve
És az biztos baj lenne ha takarodna?😊A draft és az eddigi offseason alapján mit gondoltok az ide menetrendünkről?A lényeg, hogy legalább wc legyen, különben Gruden takarodj.
2x Chiefs
2x Chargers
2x Broncos
Ravens
Browns
Steelers
Bengals
Colts
Dolphins
Cowboys
Eagles
Giants
Football team
Bears
max. 8 Winre számítok.
Pari
Levi
több mint 4 éve
Én most 5-6 győzelmet látok, amiből 2, jó esetben 3 csoportmeccs + Bengals, Giants, Eagles.Dolphins, Cowboys és a Bears lehet még meg ha minden klappol.
Ha nagyon optimista vagyok akkor sztem is 8-9 lesz a mérlegünk
több mint 4 éve
A draft és az eddigi offseason alapján mit gondoltok az ide menetrendünkről?A lényeg, hogy legalább wc legyen, különben Gruden takarodj.
2x Chiefs
2x Chargers
2x Broncos
Ravens
Browns
Steelers
Bengals
Colts
Dolphins
Cowboys
Eagles
Giants
Football team
Bears
max. 8 Winre számítok.
Pari
több mint 4 éve
A draft és az eddigi offseason alapján mit gondoltok az ide menetrendünkről?11-6/10-7 reális.
2x Chiefs
2x Chargers
2x Broncos
Ravens
Browns
Steelers
Bengals
Colts
Dolphins
Cowboys
Eagles
Giants
Football team
Bears
max. 8 Winre számítok.
Pari
Wild Card.
több mint 4 éve
A draft és az eddigi offseason alapján mit gondoltok az ide menetrendünkről?2x Chiefs
2x Chargers
2x Broncos
Ravens
Browns
Steelers
Bengals
Colts
Dolphins
Cowboys
Eagles
Giants
Football team
Bears
max. 8 Winre számítok.
Szerkesztette: Pari
több mint 4 éve
Rolni!Nem akartam azt semmivel cáfolni.
Bruce amit mondott, hogy elküldik aki beválik, azt ténykeg Agholorral akarod cáfolni?
ulpianus
(Tény, hogy elküldtek egy adag embert a falból. A három távozóból egyedül Hudson volt az igazán meglepő és egyedül Őt fogjuk várhatóan komolyan megérezni, mert Good vagy Simpson simán pótolja Gabe-t, TB meg szinte egyáltalán nem játszott tavaly.
Ettől függetlenül összedőlhet az OL play, de az a Hudson elcserélés miatt következik be, ha bekövetkezik...)
Amúgy ha már Agholort felhozod nekem nincs vele semmi gondom, hogy annyi pénzért elengedtük. Nagyon kíváncsi leszek milyen évet hoz le majd ott, de egy Ruggs 1\12-es draft után nem kell drágán tartani egy Agholort. Játszon Ruggs, lépjen előre, fejlődjön! Ha besül akkor meg takarodjon innen aki draftolta és aki nem tudta használni.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Megszoktam már itt, hogy szeptember közepéig (jó esetben) túl pozitív a hozzáállás, aztán meg túl negatív lesz, amikor már látszik hogy nem úgy van minden, ahogy gondoltuk az offseasonban. Meglátjuk mi lesz. Reménykedni én is reménykedem. Csak a jelek szerintem nem arra mutatnak, hogy túl pozitív lenne a változás most.
Mondjuk az tény, hogy annál a védeleménél csak jobb jöhet és az már magában akkora lökés lehet, hogy csak nézünk. De egyelőre én maradok a visszafogottabb oldalon! 😊