Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben nálunk:Ő vmi régészeti lelet a Neánder-völgyből?
Leon Hall to IR. #Raiders sign CB Montrel Meander. Had been on Browns practice squad
Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Közben K.Hunt cut, meet napvilágot látott egy videó arról amit tett februárban...jó eséllyel carrier ending felvétel lesz ez is...Közben nálunk:
Leon Hall to IR. #Raiders sign CB Montrel Meander. Had been on Browns practice squad
Ja és Obi Melifonwu állítólag remekül halad a Pats-nél edzéseken...gondolom PO-ra AllPro safety lesz, amilyen a formánk 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Hunt elég érdekes balhéba keveredett a KC-nél, lehet megússzuk a játékát.
több mint 7 éve
Miert, iden ev elejen itt nem "nyomult" a paydayert?1 jó meccse volt idén, tavaly sem sokkal több.
Kicsit olyan erzesem van, hogy annyira hinni akarsz a "grudeni" utban, hogy kenyszeresen racionalizod minden lepeset, es a valos tenyeket kiszurod.
Ettol [hogy Mack es Cooper jo jatekosok, akik jol is jatszanak az uj csapatukban, karakterproblemak nelkul] meg Gruden felepithet egy mukodo csaptot.
undisputedly
több mint 7 éve
Próbáljatok meg elköltözni. Vegast pl szerintem imádnák az FAkHa viszont rendszeres jelenség, nem kellene megtalálni az okát és megpróbálni javítani a helyzeten?Tömik labdával és jól szerepel...nálunk is akkor voltak komoly meccsei amikor tömtük...nem atom fizika ez azért...de Gruden szuper tervébe gondolom nem fért bele egy #1 WR 😀olvastam egy jó kommentet Cooper "passion" mondatára reagálva: 5 yr 96m passions. Paydayert nyomulnak Dallasban az ügynökével, nagyon kíváncsi leszek erre a passionre 1 év múlva, miután lehúzták Jerry-t. Egyúttal meg is erősített abban, hogy jó ötlet volt eltradelni, szvsz aki bevallottan is szarik bele a játékába, arra nincs szükség egy csapatnál sem. Egyébként sem ő az első, aki utált Oaklandben futballozni.
Rolni
Amadeus
bmg
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Miert, iden ev elejen itt nem "nyomult" a paydayert?Kicsit olyan erzesem van, hogy annyira hinni akarsz a "grudeni" utban, hogy kenyszeresen racionalizod minden lepeset, es a valos tenyeket kiszurod.
Ettol [hogy Mack es Cooper jo jatekosok, akik jol is jatszanak az uj csapatukban, karakterproblemak nelkul] meg Gruden felepithet egy mukodo csaptot.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Ha viszont rendszeres jelenség, nem kellene megtalálni az okát és megpróbálni javítani a helyzeten?Tömik labdával és jól szerepel...nálunk is akkor voltak komoly meccsei amikor tömtük...nem atom fizika ez azért...de Gruden szuper tervébe gondolom nem fért bele egy #1 WR 😀olvastam egy jó kommentet Cooper "passion" mondatára reagálva: 5 yr 96m passions. Paydayert nyomulnak Dallasban az ügynökével, nagyon kíváncsi leszek erre a passionre 1 év múlva, miután lehúzták Jerry-t. Egyúttal meg is erősített abban, hogy jó ötlet volt eltradelni, szvsz aki bevallottan is szarik bele a játékába, arra nincs szükség egy csapatnál sem. Egyébként sem ő az első, aki utált Oaklandben futballozni.
Rolni
Amadeus
több mint 7 éve
Tömik labdával és jól szerepel...nálunk is akkor voltak komoly meccsei amikor tömtük...nem atom fizika ez azért...de Gruden szuper tervébe gondolom nem fért bele egy #1 WR 😀olvastam egy jó kommentet Cooper "passion" mondatára reagálva: 5 yr 96m passions. Paydayert nyomulnak Dallasban az ügynökével, nagyon kíváncsi leszek erre a passionre 1 év múlva, miután lehúzták Jerry-t. Egyúttal meg is erősített abban, hogy jó ötlet volt eltradelni, szvsz aki bevallottan is szarik bele a játékába, arra nincs szükség egy csapatnál sem. Egyébként sem ő az első, aki utált Oaklandben futballozni.
Rolni
több mint 7 éve
Tömik labdával és jól szerepel...nálunk is akkor voltak komoly meccsei amikor tömtük...nem atom fizika ez azért...de Gruden szuper tervébe gondolom nem fért bele egy #1 WR 😀ja de a 3 db #3WR milyen kurva jól muzsikál 😊
Rolni
több mint 7 éve
Tömik labdával és jól szerepel...nálunk is akkor voltak komoly meccsei amikor tömtük...nem atom fizika ez azért...de Gruden szuper tervébe gondolom nem fért bele egy #1 WR 😀
több mint 7 éve
A dallas meg megint nyert... egyre rosszabbak a kilátásaink a draftot illetően.Amarit nyolcszor vette célba Prescott, ebből 8 elkapás 75 yard.
több mint 7 éve
Top 5 CBs on 3rd and 4th down by PFF grades this season:1. Marlon Humphrey – BAL – 85.4
2. Stephon Gilmore – NE – 84.0
3. Kyle Fuller – CHI – 83.8
4. Jaire Alexander – GB – 82.2
5. Gareon Conley – OAK – 81.8
több mint 7 éve
ez pedig az idei 😊ez az eredeti, tavalyi😀ez kib@szott nagy!
www.youtube.com/watch?v=XDGazQ0nqEs
Surda
Pari
www.youtube.com/watch?v=LtybnQJ_WFs
Surda
www.kansascity.com/sports/spt-columns-blogs/for-petes-sake/article220219850.html
több mint 7 éve
ez az eredeti, tavalyi😀ez kib@szott nagy!
Surda
Pari
www.youtube.com/watch?v=LtybnQJ_WFs
több mint 7 éve
😀ez kib@szott nagy!
Surda
több mint 7 éve
Talán majd jövőre, úgy is D heavy a mostani draft állomány, nekünk meg van bőven pickünkAztán majd nézünk, mint Rozi a moziban amikor Gruden hoz három O playát az első körben 😊
Cubehead
több mint 7 éve
Utóbbi időkben nálatok egy csapatnyi elit player hülyült meg.ismerős sztori valahonnan, hogy majd itt megjavul, mert ennél jobb környezet nincs...Kivancsi vagyok, hogy Fostert ki szedte fel.Redskins, nem?
Amadeus
szerk: de
twitter.com/Redskins/status/1067549969635262464
twitter.com/TomPelissero/status/1067555088506458112
twitter.com/AdamSchefter/status/1067539881117790210
Black_Adder
gondolom tudjátok kire gondolok.
petey
több mint 7 éve
ismerős sztori valahonnan, hogy majd itt megjavul, mert ennél jobb környezet nincs...Kivancsi vagyok, hogy Fostert ki szedte fel.Redskins, nem?
Amadeus
Black_Adder
gondolom tudjátok kire gondolok.
több mint 7 éve
szerkesztettem a választ a forrásokkalIrnak mindent, Dallas, Bengals, Raiders... nem lattam meg konkret nevet.Kivancsi vagyok, hogy Fostert ki szedte fel.Redskins, nem?
Amadeus
Black_Adder
Amadeus
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Irnak mindent, Dallas, Bengals, Raiders... nem lattam meg konkret nevet.Kivancsi vagyok, hogy Fostert ki szedte fel.Redskins, nem?
Amadeus
Black_Adder
több mint 7 éve
Kivancsi vagyok, hogy Fostert ki szedte fel.Redskins, nem?
Amadeus
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 7 éve
Kivancsi vagyok, hogy Fostert ki szedte fel.
több mint 7 éve
Talán majd jövőre, úgy is D heavy a mostani draft állomány, nekünk meg van bőven pickünk@RolniEnnek a fickónak aki a videót csinálta, van Hurstről is ilyen elemzése, meg Key-ről is. Mindenkit nagyon dícsér, hogy van benne potenciál.
Azért ezt érdemes megnézni 😉
youtu.be/HuKMufjUlYA
Cubehead
Érdekes lenne megnézni, hogy ugyanezek az emberek hogyan teljesítenének egy elit edge rusher mellett. Biztos komolyabb számokat hoznának. De így sajnos még mindegyikük csak ígéret.
Bruce