Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Ez most az elmúlt két bíztató szezon után rosszabbul érint, mint előtte bármikor...akkor tudtuk, h gyenge a keret és ennek ellenére bizakodtunk. Most a keret már nem gyenge, de ennek ellenére megint szarok vagyunk...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Olyan, mintha az edzői gárda már nem szeretne Las Vegas-ban dolgozni...
Régebben, mikor szarul játszottunk, akkor tudtuk, hogy azért van, mert szar a csapat. Most egy jó csapat (legalább támadó oldalon kiemelkedő) játszik szarul, úgyhogy tényleg csak az edzők maradnak, mint hibalehetőség.
Kár, hogy nem csináltam képet, de JDR arckifejezése a 4. negyed közepén elszomorító volt, mint aki szarik az egészbe, mert úgysem lehet már mit tenni...
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 933 — Deion Sanders for president!
Komolyan nem értem. A játékosok béréhez képest az edzők fizetése nem tétel akkor mi a toszért nem hajlandóak normális edzőket ide hozni?!
TST
A tétel különbség onnan ered, hogy a játékosok bére a Liga költsége (a klub "csak" elosztja a cap-et), az edzőket a klub(tulaj) fizeti.
tomi-tomi
Igen értem és én is tudom de vicc... Ez olyan perpillanat, hogy veszek egy maseratit de elviszem az LPG-hez, hogy csinálják meg gázüzeműre. Kóklereket vesznek fel amikor itt egy kész csapat!
TST
Egy kész csapat ami hőbörgésre, vitatkozásra, rinyálásra használja az energiáját!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
 www.facebook.com/RaiderNationAgainstTheNFL/photos/a.1428264074052842.1073741829.1428004340745482/1978843808994863/?type=3&theater
több mint 8 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Komolyan nem értem. A játékosok béréhez képest az edzők fizetése nem tétel akkor mi a toszért nem hajlandóak normális edzőket ide hozni?!
TST
A tétel különbség onnan ered, hogy a játékosok bére a Liga költsége (a klub "csak" elosztja a cap-et), az edzőket a klub(tulaj) fizeti.
tomi-tomi
Igen értem és én is tudom de vicc... Ez olyan perpillanat, hogy veszek egy maseratit de elviszem az LPG-hez, hogy csinálják meg gázüzeműre. Kóklereket vesznek fel amikor itt egy kész csapat!
több mint 8 éve
azt írtam volna, hogy elkaptuk a fonalat???
bele is gabalyodtunk rendesen, lehet át kellene vágni valakivel
olyan a csapat mint a potemix
a lenyugvó napnak is van néha ereje
ez megint egy giga balfaszkodás volt. pedig volt esélyünk
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
TST

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
A múltkori meccs után még én hülye mondtam, hogy Downing megfelelő lehet a posztra mert jól hívta a play-eket. Ahogy látom ez csak minden 4. meccsen sikerül neki.
Milyen play hívások voltak ezek? B@ssza meg ez a gyökér. Olyan hívások jöttek megint, hogy esélyünk sem volt a 1st downra... Szégyenteljes és elkeserítő. Ki kell vágni a francba! Egy SB esélyes csapatból egy rakás szart csinálnak!
Fogyatékosok!

Nem is tudom ki írta asszem deyell... mekk mesterek!

Szerkesztette: TST
több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Kíváncsian várom a reakciókat!
Mennyit fordult a közvélemény a csapatról, edzőkről?
több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 424 — Sworn to the Dark
Carr said Bills took away deep stuff. “You have to throw underneath or you’re throwing into double coverage.”

ez érdekes. ha felállunk 4-5 elkapóval, akkor hogy duplázhatnak mindenkit?

built for this shit

több mint 8 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Sajnos Joseph is kihagyja a mai meccset...

több mint 8 éve
Joseph doubtful a Bills ellen. Luani time!

Conley, Amerson out.

built for this shit

több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
FK fordítás Carr-ról:
 fuzovelkifele.com/2017/10/derek-carr-kulonleges-kepessegei/
Nekem ez a mondat tetszett különösen bratyótól:

Simán zsákol egyet a kisfiam feje felett kosarazáskor. Egy szemernyi bűntudata sincs. Imád ő lenni a point guard (irányítójátékos). Azokért a pillanatokért él, amikor az utolsó másodpercekben fordítja meg a mérkőzést. A különbség közte és a többiek között, hogy míg mások azt érzik, hogy letámadja őket a védelem, Derek elhiszi, hogy ő diktálja a ritmust, és előle menekülnek a védők.
több mint 8 éve
Szerintem elkaptuk a fonalat.
Én a W-re voksolok.
Mi másra?? 😀
Surda
Csak ne Lee Smitheljük el a meccset!
TST
ne verjünk meg senkit?
Amadeus
Hát a múltkori blokkja FG-nál az valami gyönyörű volt.
TST
Végre nem impotenciát láttam. Messze vagyunk még attól amilyenek lehetnénk, de megint volt vér a f@ba
persze sokat és sok helyen kell javulnunk, ahogy a többiek le is írják, de történt valami és nem a szarakodás ment. JDR továbbra sem a szívem csücske, de most ő van vele kell haladni, meg a többivel 😀
jó a Bills, de fogadoka győzelmünkre.
több mint 8 éve
Én a W-re voksolok.
Mi másra?? 😀
Surda
TST
ne verjünk meg senkit?
Amadeus
Hát a múltkori blokkja FG-nál az valami gyönyörű volt.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Én a W-re voksolok.
Mi másra?? 😀
Surda
TST
ne verjünk meg senkit?
több mint 8 éve
Én a W-re voksolok.
Mi másra?? 😀
Surda
több mint 8 éve
Én a W-re voksolok.
Mi másra?? 😀
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
ott az ombre

Raiders sign RB Elijah Hood to active roster

nagy underdogok vagyunk... keleti parton nem szokott jól menni.
deyell
Meglássuk mit tud Hood...ha kurva nagyot futna, ami nem valószínű a Bills ellen, akkor meg rosteren kell tartani és kész...

Amúgy tavaly már úgy tűnt leküzdöttük ezt a keleti parti átkot...persze, ha úgy játszunk, mint a Chiefs meccse előtt, akkor átok se kell 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
ott az ombre

Raiders sign RB Elijah Hood to active roster

nagy underdogok vagyunk... keleti parton nem szokott jól menni.

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Kicsit alámerültem a statoknak...

Bills offense:
-yards\game tekintetében a 25 helyen áll, 298 yarddal
-points\game tekintetében a 19. helyen vannak 19,8 ponttal
-yards\play tekintetében a 27-ek, 4,7-es átlaggal
-passzolt yardok alapján 29.ek, 181 yard\game átlaggal
-futás terén 117 yard\game átlaggal a 13. helyen vannak
-meccsenként átlag 15,5 3rd down kísérletnek futnak neki és ebből átlag 6,7-et sikerül megoldaniuk, ezzel a 43%-al a 9. legjobbak
-az esetek 50%-ban futnak, ezzel a 3. leggyakrabban futó egység az NFL-ben az övék
-3,2 sacket nyelnek be meccsenként, ezzel a 24. helyen vannak
-RZ TD veszélyesség tekintetében a 17. helyen vannak
-meccsenként 1,7 szerzett TD-vel a 26-ak

Bills defense:
-yards\game tekintetében a 21. helyen állnak 343 yardos átlaggal
-points\game tekintetében a 4. helyen állnak 16,8-as átlaggal
-yards\play tekintetében a 16-ak 5,2-es átlaggal
-benyelt passz yardok alapján a 26-ak, 258 yarddal
-84,5-ös engedett futó yard\game átlaggal viszont a 7. legjobbak
-41%-ban engedik az ellenfelet a 3rd down megoldására, ami a 21. helyre elég
-RZ-ban közel 39%-ban engednek TD-t, ezzel a 6. legjobbak

A Bills rendelkezik a liga legjobb turnover mutatójával +1,7!
Eddig megverték a Jetset, a Denvert, az Atlantát és a Tampát, kikaptak a Pantherstől és a Bengalstól.

Personel szempontjából nekünk legnagyobb gondot okozhatja:
-LeSean McCoy, aki továbbra is remek és veszélyes futó
-Charles Clay, aki van annyira jó TE, h kihasználják, ha balfaszkodunk
-Tyrod Taylor lábbal veszélyes és mi historikusan nem bírunk a futós QBkkal ugyebár...elég pontosan dobál idén, vigyáz a labdára. PFF igen jól értékeli TT-t, gondolom a hatékonyság és a kevés hiba miatt.
-a secondary igen erősnek tűnik, Carr-nak nagyon észnél kell majd lennie, meccsenként 1,5INT-t gyűjtenek.
-DL nagyon erős továbbra is

Azt gondolom, hogy nem lesz könnyű meccsünk. Nehéz lesz futni ellenük és ha sokat kell dobálnunk, könnyen becsúszhat a TO.
Ha Carr vigyáz a labdára, akkor viszont haladni tudni kellene ellenük a pályán (persze csak, ha Chiefs elleni O fut ki a pályára). RZ-ban nehéz feladatunk lesz, jó lenne, ha sikerülne pár hosszú játékkal kívülről TD-t szerezni, ahogy tettük a Chiefs ellen is.
Coopert mozgatni és tömni kell továbbra is. Nem tudom mennyire utaznak a CB-ik az elkapókkal, de White és Gaines után azért nagy visszaesés van, így ki kellene tudnunk használni a WR poszt mélységét. A remek S játékuk miatt várhatóan nem ez lesz Cook legerősebb meccse, de ha túlságosan feljönnek a box-ba, akkor azért lehetne büntetni vele.
Védelem szempontjából fontos lesz a futást fogni és a big playeket megelőzni hátul. Hasonló kéne szerintem, mint a Chiefs ellen. Zárni a széleken a futást, középen pedig szépen tömni Jellyvel és Bowmannal. Clay nem egy ász, jó lenne ha ellenünk se szárnyalna. WR-ek nem félelmetesek és TT nem egy Brady, de vigyázni kell a hosszú playekre a lassú CBinkkel.

Idegenben nagyon nem lesz egyszerű, de ha pörög a csapat, mint a Chiefs ellen és komolyan gondolják a PO-t, hozni kell.
Rolni
Bills O
1. Shaddy most kezd belejönni a szezonba, kétszer-háromszor el fog szabadulni. Rohadtul kell figyelni a félidő utáni első drive-ot, ha ott benn ragadtok az öltözőbe az TD lesz.
2. Taylornak nagyon jó vizorja van, s rookieként belekalapálták a TE blokkután open fieldre fut című játékot, nem kell neki Clay, O'Learyt is látni fogja. Ugyanígy a LoS mögött nyíló pályát is csekkolja, s nagyon fontos firstdownokat szerez vele.
3. Edző, jók az elemzések, a rossz covert meg a nyílt missmatcheket fogják dobáltatni feszt.
Bills D
1. Sokat engednek, a redzone-ig, utána vért kell hugyálni
2. Ladbavadász védelem, a futókat mint a répát úgy ütik
3. A sec-nek ha szar napja is van akkor is fognak kettőt
4. Második félidő végire a D-fal felmorzsikálja a belső hármast az O-falban.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 933 — Deion Sanders for president!
Lynch eltiltását helyben hagyták a fellebbezés után. felhozzuk Elijah Hoodot practice squadból erre az egy meccsre? kíváncsi lennék rá.
deyell
veszélyes, mert ha jól játszik lenyúlhatják...Olawale megoldja sztem
Rolni
Lynch megérdemli, Hood meg legyen csak olyan jó!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 158 — je suis poloska
Igen, csalóka a stat, mert egyrészt + 10 a rturnover diff, másrészt legtöbbször a RZ-ban szokták lehúzni a rolót

Tyrodnak vannak határai, de éppen ezért nem is nagyon vállalja túl magát, (az elmúlt 3 évben 35 meccsen összesen 13-szor adta el a labdát) az azóta folyamatosan kezdő irányítók közül csak Brady dobott nála kevesebb INT-et (kettővel). Karrierre vetítve viszont a legalább 1000 passzal rendelkező QB-k közül csak Rodgersnek van jobb INT/attempt mutatója mint Tyrodnak. (Rodgers 1,55%, Tyrod 1,57%). Szóval tény és való hogy keveset passzol, de keveset is hibázik.

Clay kidőlt, így kiesett az elsőszámú fegyverük levegőben, viszont visszatért Matthews, aki azért jóval jobb mint a statjai.
és nem utolsó sorban Clay kiesésével pályára ketülő Logan Thomas-szal is remek a chemistry, tekintve hogy a Virginia Tech-en még LT volt TT cseréje irányító poszton :d Múlt héten meg is szerezte élete első hatpontosát.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
...
...
Rolni
Ha minden igaz, Clay még sérült.
kristóf17
Így van, elszakadt a meniszkusza meg az MCL-je is meghúzódott, állítólag leghamarabb a 10. héten játszhat.
empty taxi
Bár O'Leary sem tűnik ügyetlennek, de talán nem annyira veszélyes, mint Clay.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
...
...
Rolni
Ha minden igaz, Clay még sérült.
kristóf17
Így van, elszakadt a meniszkusza meg az MCL-je is meghúzódott, állítólag leghamarabb a 10. héten játszhat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...