Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=NMzZGGKOQYIstatic.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2015/12/16/0ap3000000603040/oakland-raiders_pg_600.jpga 2 benga TE ellen kevés lesz az a műanyag kard, ide valami komolyabb kell 😀
TST
Surda
És a 2 benga, csak a képlet egyharmada, ott van nekik még a 4 törpe speedster elkapó, akikre úgyszintén allergiás a védelmünk (főként a secondary), valamint a 3 törpe fürge elkapó "rb", akikre szintén allergiás a D-nk (főként az LB-k)A 2 benga valójában három+egy, a négy speedster pillanatnyilag három, a futók tényleg hárman vannak. S a tízből kilencnek volt elkapása a Broncos ellen. (Lewis nem kapott passzt a return TD-je után, csak futhatott egyet.)
Gyakorlatilag a Pecc O erőssége mindaz együtt, amit mi nem tudunk levédekezni!
Szóval meg se kéne próbálni a pass rusht, hanem 10 emberrel zónázni😊
Nyerjük az ST-t és a O párbajt😊
Pari
Ha hozzátok a Chiefs elleni formátokat, akkor epikus vérengzés lehet belőle. Illene Mexico City-hez! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
a 3. félidőben 😀 ? yessA parkolóban elég lesz! XDstatic.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2015/12/16/0ap3000000603040/oakland-raiders_pg_600.jpga 2 benga TE ellen kevés lesz az a műanyag kard, ide valami komolyabb kell 😀
TST
Surda
TST
több mint 8 éve
És a 2 benga, csak a képlet egyharmada, ott van nekik még a 4 törpe speedster elkapó, akikre úgyszintén allergiás a védelmünk (főként a secondary), valamint a 3 törpe fürge elkapó "rb", akikre szintén allergiás a D-nk (főként az LB-k)Gyakorlatilag a Pecc O erőssége mindaz együtt, amit mi nem tudunk levédekezni!
Szóval meg se kéne próbálni a pass rusht, hanem 10 emberrel zónázni😊
Nyerjük az ST-t és a O párbajt😊
Szerkesztette: Pari
több mint 8 éve
A parkolóban elég lesz! XDstatic.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2015/12/16/0ap3000000603040/oakland-raiders_pg_600.jpga 2 benga TE ellen kevés lesz az a műanyag kard, ide valami komolyabb kell 😀
TST
Surda
több mint 8 éve
static.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2015/12/16/0ap3000000603040/oakland-raiders_pg_600.jpga 2 benga TE ellen kevés lesz az a műanyag kard, ide valami komolyabb kell 😀
TST
több mint 8 éve
Ő nem a mi oldalunkon áll, vagy?? 😀Benett+Gronk 2TElumiere-a.akamaihd.net/v1/images/Obi-Wan-Kenobi_6d775533.jpeg
Ki a fszm fogja őket megállítani??
Surda
deyell
több mint 8 éve
Benett+Gronk 2TE
Ki a fszm fogja őket megállítani??
Surda
built for this shit
több mint 8 éve
Benett+Gronk 2TEKi a fszm fogja őket megállítani??
De az ilyen veszett storykat szoktuk így v úgy behúzni. (????) vagy csak vígasztalni akarom magam. Wentzről hallani sem akarok.
több mint 8 éve
Szerintem esélytelen bármit is várni a D-től. A matchupok között univerzumok vannak kábé... Parival teljesen 1et értek. Csak akkor van esélyünk ha az O felszívja magát és szétlövi a Pats védelmét 60 percen keresztül. De ebben nem hiszek. 😕
több mint 8 éve
Ki mit gondol? Mit várhatunk a meccstől a plusz egy hetünkkel?A mellünkre szarnak és szétverik papuccsal.
Bruce
Komolyra fordítva a szót, csak egy rendes pisztolybárbajban lehet esélyünk, ha az O-nk összeszedi magát brutálisan, akkor a végén egy FG-vel nyerhetünk, úgy 49-51-re.
Az, hogy mi 30 pont alatt tartsuk őket, komolytalan elképzelés. A D-nknek egyetlen feladata lehet, annyi TO-t kiharcolni amennyit csak lehet, nem foglalkozni azzal se, ha play-enként 10+ yardot haladnak, csak a labdát vadászni valahogy (amibe persze, mi vagyunk a legrosszabbak a ligába, szóval esélyes😊
Szerkesztette: Pari
több mint 8 éve
A tegnapi Broncos D nem tartozott a TOP védelmek közé. De nem hinném, hogy bárki megállítja az AFC-ből a peccet, Akár Top D akár Top O vagy ST, mindegy, és ők még decemberre állnak majd igazán össze...A mi védelmünknél akkor is egy szinttel fentebb vannak, még ha nem is a tudásuk legjavát nyújtották. Inkább pont arra próbáltam rávilágítani, hogy a mi védelmünkkel mit fognak akkor tenni, ha egy TOP védelem ellen is úgy játszottak, hogy nem látszott TOP-nak az a védelem.
Black_Adder
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon keserű hétfő vár ránk a jövő héten.
több mint 8 éve
A tegnapi Broncos D nem tartozott a TOP védelmek közé. De nem hinném, hogy bárki megállítja az AFC-ből a peccet, Akár Top D akár Top O vagy ST, mindegy, és ők még decemberre állnak majd igazán össze...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Még két dolog jutott eszembe:1. A bírók is nagy kérdés lesz, hogy hogyan is fognak fújni, ugye az alap, hogy a Raiders az nem tartozik a kedvenc csapatok közé ezen a téren, szóval még ez is megnehezítheti a dolgunkat...
2. Nagyon meg kellene nyernünk ezt a meccset, hogy maradhasson esély a PO-ra akár. Egy vereséggel sajnos nagyon távol kerülünk ettől a céltól. Remélhetőleg a játékosok és az edzői gárda is átérzi a súlyát a mérkőzésnek
több mint 8 éve
Gyorsan végignéztem a Pats meccsét a Broncos ellen... Hát nem tudom hogy a támadó részlegükkel mit lehet kezdeni. Azért még a TOP védelmek közé tartozó Broncos D-n is néha elég simán mentek át (főként passzal, de azért futás is ment nagyjából). Igaz a spec team-ek az elején elintézték, hogy annyira ne kelljen komolyan a támadójátékra hagyatkoznia a Pats-nek.
Ha nem fordulnak elő olyan hibák, mint amit a Broncos csinált, akkor is iszonyatosan nehéz lesz megfogni az elkapóikat és főleg a TE-ket, és nem beszélve arról, hogy a futókat most nem is használta annyira Brady elkapásra.
A denveri pass rush-t elég jól fogta a Pats, ennél többre szerintem mi sem leszünk képesek, pedig talán ezzel lehetne valamelyest fékezni Brady-t és akár labdaeladásra kényszeríteni. (bár azt gondolom, ha eddig nem sikerült INT-et szerezni, akkor nem most fog beindulni a gépezet)
Nagyon sok kiemelkedő teljesítmény kell a védelemtől, ha meccsben akarunk maradni.
Az Offense-nek "csupán" annyi a dolga, hogy ne adjuk el a labdákat és változatos playekkel haladjunk előre és domináljuk az órát. (idén ez többször nem sikerült sajnos...)
Volt plusz egy hetünk elemezni a Patriots-t, de remélem, hogy a Broncos elleni meccsből nem vonunk le következtetéseket, mert ez a Pats nem kényszerült most minden ütőkártyáját kijátszani.
Ki mit gondol? Mit várhatunk a meccstől a plusz egy hetünkkel?
több mint 8 éve
Majd a Pats elleni meccs után meglátjuk. Úgyis csak a végeredmény számít. Ha nyerünk, akkor királyság lesz, ha kikapunk, akkor a szezon kb értelmetlen lesz számunkra. Nem kicsi a tét azért...Ippeg az ofenz hanyatlás mikéntjét próbálom nézni a statokban, azér dobtam egy hátast a tavalyi 19 DPItől, asszem 14be csináltak királyt Flaccoból, de akkor se volt ilyen magas a szám.
De egy ilyen védelemmel nekimenni Brady-nek nem egy életbiztosítás... Zöld lézer barátunkban bízhatunk csak! 😊
Bruce

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Majd a Pats elleni meccs után meglátjuk. Úgyis csak a végeredmény számít. Ha nyerünk, akkor királyság lesz, ha kikapunk, akkor a szezon kb értelmetlen lesz számunkra. Nem kicsi a tét azért...De egy ilyen védelemmel nekimenni Brady-nek nem egy életbiztosítás... Zöld lézer barátunkban bízhatunk csak! 😊
több mint 8 éve
Na pont reggel olvastam egy cikket Ted tollából és szerinte Downing igen jól rajzolta fel a Miami meccset. Szerinte jobb győzelem volt ez, mint a Chiefs elleni, hiszen a Miami D sokkal keményebb dió és ezúttal kevesebb mázlis play volt.Én sem láttam olyan gyászosnak a meccs képét. Az eredmény nem tükrözte a játékot.
Tetszett neki a play action és a RPO (run/pass option) használata.
Lehet mégis elindul valami Downingnál?
Lehet belerázódik és Carr meg szépen felgyógyul és minden rendben lesz?
Remélem, de nem merem hinni...
Rolni
Engem inkább az idegesít, hogy az egész rohadt D általában egy fél ütemmel (néha meg egy galaxissal) lekésik a zónák váltásáról... Nyilván a gyenge pass rush miatt is van... Mind1.
Nem volt rossz ez a meccs de nekem kell egy 3-4 win streak, hogy elhiggyem, hogy Downing alkalmas az O vezetésére. Addig meg Todd Downing nyaljon sót.
több mint 8 éve
Na pont reggel olvastam egy cikket Ted tollából és szerinte Downing igen jól rajzolta fel a Miami meccset. Szerinte jobb győzelem volt ez, mint a Chiefs elleni, hiszen a Miami D sokkal keményebb dió és ezúttal kevesebb mázlis play volt.Tetszett neki a play action és a RPO (run/pass option) használata.
Lehet mégis elindul valami Downingnál?
Lehet belerázódik és Carr meg szépen felgyógyul és minden rendben lesz?
Remélem, de nem merem hinni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Newhouse nyilatkozott a helikopteres fumblijáról:Newhouse also talked with Barstool Sports’ Pardon My Take about the play.
“Well it started good,” Newhouse said. “They ran like a stunt, and I picked up (Ndamukong) Suh, and then it went bad, and he got past me and he stripped the quarterback. And then it was good, because I made a relatively athletic play and figured, ‘Oh I’ll get some yards back from the mistake that I caused’ — and then it just went really, really bad and I saw a lot of aqua Miami uniforms coming at me. It was just a blur.”
t.co/HTrrhFhTHK
több mint 8 éve
Azt olvastam, hogy a Miami elleni meccsen használtunk legnagyobb arányban eddig a szezon során PA passzokat (eddig összesen 9,9%-a volt a playeinknek PA). Ami nagyobb érdekesség, hogy ezen playekből Carr 158,3-as QB Ratinget ért el...Remélem ebből azért levonnak valami konzekvenciát az offense oldalán! Mondjuk nem kell ezután sem túlzásba vinni, de mindenképpen használni kell.
Mondjuk a meccs előtt ilyen statok voltak a PA passzok során
image.prntscr.com/image/N_uQSfsqTi2Vb9o5dGBmGw.png
több mint 8 éve
Azt gondolom, hogy nekünk Carr mellé egy TO-ban erős, aggresszív védelmet kellene építenünk.Pagano is ink dörzsölt, mint agresszív DC. Ő is 2-gapet játszatott 3-4-ben, ami mellé inkább zónázni szeret (arról meg vannak kétségeim h ez fekszene-e a CB-állományotoknak). Ugyanakkor az is kétségtelen h nagyon aljas blitzsémákat ismer és ezeket jó ütemben is alkalmazza.
Ehhez JDR nem tudom honnan hoz embert, mert nem látom a korábbi kapcsolataiban a megoldást. Lehet Pagano a legjobb megoldás talán...marad helyben, de szabad kezet kap a rendszer átalakításában...Az a SD féle aggresszív 3-4, amit tolt szerintem itt is működne.
Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egy kinti fórumozó véleményét még beteszem ide némi saját kommenttel, mert pont ehhez a témához kapcsolódik.Ő azt mondja, hogy szerintem nem Downinggal van a gond, hanem egyszerűen annyiról van szó, hogy Carr háta még nem 100%-os és ez limitálja Carr-t és az offense-t komoly mértékben. Emiatt nem elég türelmes Carr, nem várja meg amíg a playek kibontakoznak, emiatt kapkod, dob sok rövidet.
Alapvetően biztosan van igazság abban amit ír, de én nekem nem kerek a dolog. Továbbra sem értem miért ennyire faék egyszerűségű playeket futtat TD, hogy miért nem tudja konzisztensen használni Coopert, Cook-ot, Richardot vagy CP-t. Nem az a benyomásom van nézve a meccseinket, hogy ügyesen próbáljuk Carr-t mentesíteni a hosszú playektől, ahol nagyobb az ütés lehetősége, de legalább jól variáljuk a route koncepciókat a rövid, közepes távon, használjuk keresztezésekkel Cooper, CP sebességét, erejét stb.
A dologra a szezon vége előtt jó eséllyel fény derül, mert Carr sérülése ugye elvileg teljesen rendbe jön legkésőbb december elejére. Október elején mondtak 4-6 hetet, ha ezt kicsit még megtoljuk, mert idő előtt visszatért és ezzel lassítja a teljes felépülést, akkor is kellene, hogy az év végén jó pár meccsen egészséges legyen teljesen. Ha azokon a meccseken drasztikus javulás látható, akkor elhiszem, hogy a sérülés volt a fő tényező és Downing kaphat még 1 évet, ha nem....
Persze nem segít, hogy a decemberi meccsek: Giants, Chiefs, Cowboys, Eagles, Chargers
Bár egyik sem top 10 unit jelenleg yards/gm alapján, de az Eagles pl kőkeményen tolja futás ellen és a Dallas, a Chargers és a Philly is erős pass rushban, szóval kemény meccsek lesznek, feljavult offense-el is. Legalább jó erőfelmérők lesznek, megmutatják, hogy van-e értelme Downingot esetleg tartani.
Jelenleg azt gondolom, hogy nincs.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM