Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez mindenhogyan gáz. Gáz ha Norton rendszere nem működött és az is gáz ha JDR ráerőlteti a sémáját a koordinátorokra ami nem működik és ennyi idő után nincs annyi önkritikája, hogy hagyja dolgozni azt a szakembert akit azért vettek fel, hogy a munkáját végezhesse.
több mint 8 éve
Hát ebből úgy látszik, hogy megint szarul fog kijönni a csapat... Nem baj, majd akkor ez a szezon rámegy teljesen erre a szarságra
Offense oldalon van egy szinte teljesen kész csapat. Mondjuk egy slot WR még kellene, meg egy fiatalabb Lynch szerű futó és akkor azt mondhatnánk, hogy TOP 5 offense-ünk van emberanyag tekintetében, de talán a jelenlegi állapotban is mondhatjuk ezt.
A defenseben is nevek alapján azt mondhatjuk, hogy vannak tehetséges embereink, persze nyilván itt könnyen lehetne találni olyan posztokat, ahol erősíthetnénk. Ennek ellenére szerintem egy NFL átlag körüli védelmet kellene látnunk.
A valóság ezzel szemben az, hogy van egy közép szintű offense-ünk és egy legalja védelmünk. Elfecséreljük a legtehetségesebb játékosaink legerősebb éveit ilyen hülyeségekkel amit pletykálnak. JDR sémáját használjuk, ahelyett, hogy szabad kezet kapna a mindenkori defkoordinátor, a működő offensünk élére egy zöldfülűt teszünk, aki teljesen lerombolta a tavaly felépített dolgokat (lehet ebben is JDR keze van?)
Számomra ez a hihetetlen, hogy egy évekig nem működő franchise-nál amikor mindegy volt hogy ki az edző, mert szar volt minden, akkor amikor végre elkezdünk kilábalni a fostengerből, akkor ilyen ezdői szarságok miatt ugyanott tartunk ahol tartottunk 5 éve is. Szánalmas
több mint 8 éve
Irvin és Mack hamarabb távoztak az edzésről. Pontos okát nem tudni de több újságíró szerint is Norton kirúgása végett. Amúgy Irvin több Seattle-i játékossal egyetemben nyíltan nehezményezte Norton kirúgását. Sőt az immáron visszavonult önjelölt gerilla twitter riporter S. Smith belső infókra hivatkozva azt állítja hogy azért is gáz Norton kirúgása mert a látott védelem JDR munkája. Norton nem.jatszhatatta a saját sémáját.Félre értés ne essék habár szimpatikus volt Norton tapes bevonulása de örülök hogy elküldtük végre. Sőt én már holtszezonban kivágtam volna. A fentieket inkább csak olaj a tűzre alapon, vita inditonak osztottam meg.
Amugy nyilván érthető olyan játékosok kifakadása akik játszottak alatta. S hogy a távozásban mi volt pontosan nem tudjuk meg így a többi nem más mint tálalgatás csak ugy mint Smith tweetje.
Ellenben nagyon remélem hogy nem ez volt a háttérben. Már csak azért is mert melyik másik sikeres franchisnal lehet ilyet megtenni ha igaz...? Értelemszerűen sehol mert a játékos játékos az edző meg edző és itt is van egy vezetői lánc. Ill kellene hogy legyen..

több mint 8 éve
Több helyről szivárog ki a Norton fire kapcsán anti-JDR insider gyanús cucc...Birnam ha Mark a turelme utan a toket is megvillantana...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Én meg Pagano leszereplésére számítok.Ennél szarabb már nehezen lehet a D!
Remélem nem lesz igazam.
gaben
több mint 8 éve
Én meg Pagano leszereplésére számítok.Remélem nem lesz igazam.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
végre valami jó hír
több mint 8 éve
De miért kellett ezzel 11 hetet várni?Persze bye week előtt hülyeség lett volna, mert akkor Pagano két hétig készülhetett volna, jobb így hét közepén váltani...
Bár az offense visszaesésén ez nem fog segíteni, ami jóval látványosabb, mint a defense terméketlensége, ami többnyire csak a labdaszerzések hiányában mutatkozik meg, amúgy ugyanolyan szar, mint tavaly.
több mint 8 éve
Reméljük tényleg jön a blitz eső Lynch ellen, ahogy Hardwick is várja:raiderswire.usatoday.com/2017/11/21/ex-chargers-hardwick-on-raiders-vs-broncos-expect-pagano-to-come-out-firing-with-blitzes/
Hazai pályán egy szinte rookie ellen, aki rosszul kezeli a blitzet egy nem túl acélos OL mögött...
The QB must go down...
több mint 8 éve
Sokat nem várok a lépéstől, de legalabb kitettuk Nortont. Mindenki szamara tok egyertelmu volt mar tavaly ilyenkor (legkesobb), h a csavo alkalmatlan.Igen en is pont ezen gondolkodtam hogy pl offense quality coachnak simán fellehetne venni s egyenlőre kisegítené TD-t ahogy írtad. (felkészülés,play calling stb). S utána holt szezonban le játszani hogy, milyen felállásban lenne a legjobb. Már mint nem szerintünk mert mi egyértelműen leváltanánk TD-t de kiindulva Norton példájából egész más forgatókönyveket is el tudok képzelni csak nem tudom sirjak vagy nevessek.
Remelem Pagano el a lehetoseggel, remelem JDR hagyja edzeni es atalakitani a rendszert.
Jojjon Pagano 3-4 alapja, jojjenek a blitzek, jojjon Obi, Luani egyre tobbet.
Rosszabb nem lehet.
Cube vagom amit OC es playbook tekinteteben irsz, de szerintem akkora a baj TD-vel, h siman cserelnek. McCoy eleg rutinos, h lassan valtson, de meg ha a mostani playbookot hasznalja is jo esellyel jobbak lennenk. Csak sikerulnie keszulnie az ellenfelbol, vmj koncepciot kialakitani meccs elott es az alapjan hivni a playeket...
Na mindegy ez valoszinuleg tenyleg nem kovetkezik be...
Amugy az is megfelelne, ha idehoznank vmi segito szerepben, aztan ev vegen lehet hazon belul olcsojanos modjara cserelni...
Rolni

több mint 8 éve
Sokat nem várok a lépéstől, de legalabb kitettuk Nortont. Mindenki szamara tok egyertelmu volt mar tavaly ilyenkor (legkesobb), h a csavo alkalmatlan.Remelem Pagano el a lehetoseggel, remelem JDR hagyja edzeni es atalakitani a rendszert.
Jojjon Pagano 3-4 alapja, jojjenek a blitzek, jojjon Obi, Luani egyre tobbet.
Rosszabb nem lehet.
Cube vagom amit OC es playbook tekinteteben irsz, de szerintem akkora a baj TD-vel, h siman cserelnek. McCoy eleg rutinos, h lassan valtson, de meg ha a mostani playbookot hasznalja is jo esellyel jobbak lennenk. Csak sikerulnie keszulnie az ellenfelbol, vmj koncepciot kialakitani meccs elott es az alapjan hivni a playeket...
Na mindegy ez valoszinuleg tenyleg nem kovetkezik be...
Amugy az is megfelelne, ha idehoznank vmi segito szerepben, aztan ev vegen lehet hazon belul olcsojanos modjara cserelni...
több mint 8 éve
Hát kivi leszek... Változik e a védelem játéka... Kár, hogy a focit pontra játsszák. Remélem 8 pontnál többre futja a Denver ellen.
több mint 8 éve
Remélem Pagano kicsit korlátozza Nelson playszámát, mert durva, hogy minden meccset végig tol és nagyon nem tesz hozzá semmit a dolgokhoz...
több mint 8 éve
Végre történt valami! Kár, hogy nem az előszezonban tettük ezt meg, amikor még értelme is lett volna. Ezzel csak az időt húztuk, mert Pagano már az offseasonban itt volt. A védelem rosszabb biztos nem lesz, de véleményem szerint sokkal jobb sem... talán majd jövőre
több mint 8 éve
Wow! Rolni jövök egy sorry bro-val. JDR megtalálta a tökét....
Jobb későn mont soha!
De McCoy akkor is kizárt most max jövőre. (csak halkan jegyzem.meg a világ legnagyobb poenja lenne ha újra leírnám es erre megtörténne ez is) 😁

több mint 8 éve
A rutintalan Lynch ellen ülhetnek Pagano blitzei.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Norton kirúgva.
Beki
Mondjuk, védelmi oldalról illő tisztelettel töltetném ki az IQ tesztet azzal a barommal, aki szegény Obit állította fel egy-egyezni Cooks-szal.Hopp, másnak is eszébe jutott.
tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
John Pagano veszi át a helyét elvileg.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Norton kirúgva.
több mint 8 éve
Nyugi pàr év és jön B.B. levezetni.Vagy Chucky! | Csak nehogy!! |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
RolniSwartz-l én is max, mint dc szimpatizálok. JDR leváltása az általad is írt hosszabbítás, a marketing (helyi arc, volt játékos,stb) és a folytonosság miatt sem hiszem, hogy bekövetkezne. ( Valahol amúgy nem is bánom)
Kíváncsi lennék az általad írt kettősre de sok esélyt nem látok rá. JDR-nek eddig is meg(van) lett volna a lehetősége hogy le váltsa Nortont de még se tette. A másik oldalra pláne nem látok reális esélyt. Habár kíváncsi lennék rá ahogy írtam is. De év közben új külső koordinátor új playbook. Kizárt. De ezt tudod te is szvsz. Jövőre már más kérdés ugy már lehet reális.
Részemről amúgy meg mindegy hogy Swartz vagy Pagano vagy más ha végre nem test idegen a személyi állományra nem passzoló semat akar erőltetni. Valamint ha végre egy tökös agresszív stílust honosit meg az új dc.

több mint 8 éve
Amm milyen vicces már, hogy a mi csoportunkat tartották a legkeményebbnek aztán sehol nincs senki... 2 meccsre vagyunk a KC-tól. Még nincs veszve a PO. Najó de. 😀
több mint 8 éve
Nem pénz kérdése, mert laterális igazolást megfúrhat a jelenlegi csapata...Van az a pénz 😁Csupán DC-nek nem hiszem, hogy eljön, legalábbis remélem 😛Fire Downing, hire McCoy ASAPSzezon után meg ajánljunk egy szépet és D oldalra szerezzük meg J. Swartz-t
Rolni
Cubehead
dande
Persze tudom hogy bilibe lóg a kezem de baromira kíváncsi lennék mit művelne a mi player keretünkkel. Szerintem az ő def stílusa nagyon passzolna hozzánk
Cubehead
Fekete Úr ide max akkor érkezik, ha robbantjuk JDR-t és stábját és HC-nek hozzuk, de ennek meg nem biztos, hogy igazán örülni lehetne...remek DC, de nem vagyok meggyőzve a HC alkalmasságáról.
Én Mark és RM helyében kényszerítenék JDR-től vmi változtatást még idén, h eldöntsem adok-e neki még eg évet.
Ez a Downing-McCoy és a Norton-Pagano csere nekem adná magát, innen a kanapéról...nézzük meg tud-e egy ilyen koordinátor csere hozni vmit. Ha nem akkor már csak akkor tartanám meg JDR-t, ha rögtön a szezonunk végén előáll egy életképes és reális OC-DC páros tervével. És ezt is csak azért írom le, mert tavaly kapott hosszabbítást, nagyobb pénzzel és feltehetőleg Mark nehéz szívvel dobná ki, hogy duplán fizessen...
több mint 8 éve
Van az a pénz 😁Csupán DC-nek nem hiszem, hogy eljön, legalábbis remélem 😛Fire Downing, hire McCoy ASAPSzezon után meg ajánljunk egy szépet és D oldalra szerezzük meg J. Swartz-t
Rolni
Cubehead
dande
Persze tudom hogy bilibe lóg a kezem de baromira kíváncsi lennék mit művelne a mi player keretünkkel. Szerintem az ő def stílusa nagyon passzolna hozzánk