Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Amariról van valami hír?JDR ennyit mondott az állapotáról a meccs utáni sajtótájon:
eaglesmcnabb
He’s OK, but he is in the concussion protocol.
dehát , ezt tudjuk, hogy xart sem jelent.
több mint 8 éve
Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért nem használjuk Olawale-t? Legalább futásblokkolásban?Goal line szituációban behozták, akkor is a TE-k mellé állt be. Senkinek nem jut eszébe az edzők közül, hogy esetleg segíthetne a futóknak, hogy ne backfielden kelljen már küzdeniük a védőkkel (ha már a fal nem fogja meg őket)?
több mint 8 éve
Amariról van valami hír?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nekem is ez volt az érzésem, hogy ezt a meccset elvesztettük volna, ha egy átlagos irányító van az ellenfélnél, de szerencsénkre/szerencsétlenségünkre Lynch-et erőltették.Mondjuk a védelemtől csodát nem lehetett várni ennyi idő után, de ha jövő héten sem változik semmi igazából, akkor itt teljes edzői gárda cserét kell végrehajtani.
Ez a meccs kb semmire nem volt jó, nem tudtunk meg semmit. Jövő héten a Giants ellen majd kiderülnek azért dolgok szerintem.
több mint 8 éve
Remélem az ilyen győzelem nem segit JDR-nek a munkaja megtartásában...Hát jah... Megköszönhetjük a Denvernek. Amm ez a 21 pont már so-so... Meg legalább volt 2-3 drive ami már jól nézett ki. De a védelemnél én ugyanazt a 4 man rush-t láttam amit eddig szóval úgy néz ki a koncepció marad. JDR belepofázik.
Ha végig Siemian a QB simán kikapunk...
Rolni
Amm Autry milyen jól játszott... Hogy arrébb@szta azt a falembert. XD
Szerkesztette: TST
több mint 8 éve
Remélem az ilyen győzelem nem segit JDR-nek a munkaja megtartásában...Ha végig Siemian a QB simán kikapunk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Nyernünk kell b@ssza+az sosem árt
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Nyernünk kell b@ssza+
több mint 8 éve
KC kifingott
több mint 8 éve
www.cbssports.com/nfl/news/raiders-expected-to-make-offensive-coordinator-change-by-seasons-end/Nem igen látok forrásmegjelölést 😊 , de logikus, h ne hosszabbítsunk TD-vel, ha nem varázsol vmit a végéig...
több mint 8 éve
Nagy kérdés lenne az Oc ez tény. De legalább a Defense aprítana. S azt meg már tavaly láthattuk hogy egy közepes kvalitású, tapasztalattal rendelkező Oc mire képes a O oldalon lévő játékos alomanyunkal szóval azért megfontolandó opció Swartz.Hat Feketénél is bazi nagy kerdes lenne az OC...ex-Raiders QB coach, mostani Philly QB coach John DeFilippo esetleg? Nala legalabb nem lenne akkor a gond a DC 😊Na végre lehet olvasni olyat, hogy feszkó van a főhadiszálláson.túltolta JDR az a baj, miközben ő nem elég jó ahhoz az oldalvonal mellett, hogy ellensúlyozza az elbaszott döntéseit. Azért az szomorú, hogy a védelem az ő munkája és csak így néz ki.
Fura ezt leírni, mikor évekig arra vágytunk, h nyugi legyen ott...
Lényeg, hogy egyre többen gondolják, hogy JDR számára egyáltalán nem garantált a 2018-as szezon. A koordinátori döntések és a ramaty idei szereplés miatt lehet a meghosszabbított szerződése ellenére sem éli túl a szezont.
Kawakami szerint kell az erős szezon zárás nagyon JDR-nek.
Ha meg is tarthatja az állását valószínűleg komoly jogkör vesztst szenvedhet el és jó eséllyel beleszólnak majd a koordinátor választásaiba...az mondjuk nem egészséges dolog, ha mindenki tudja NFL szerte, hogy JDR hajszálon függ, nem nagyon lesz minőségi jelölt aki bejön alá koordinátornak...
Meglátjuk mi lesz ebből.
Rolni
Schwartz urat meg lehetne csörgetni.
Amadeus
Megint egy korabban megbukott HC-t probaljunk ujra? Ebben is benne van a lutri azert...
De nincs igazan jo/jobb tippem egyenlore...
Rolni
Amúgy alapvetően en mint Dc-t látnám szívesen nálunk de ugye az nem egyszerű nem is biztos hogy alapból kivitelezhető.
Ellenben ha JDR kirúgásra kerül aminek nem feltétlen örülnék de akkor azért megkockáztatnám mint Hc is.

több mint 8 éve
Hat Feketénél is bazi nagy kerdes lenne az OC...ex-Raiders QB coach, mostani Philly QB coach John DeFilippo esetleg? Nala legalabb nem lenne akkor a gond a DC 😊Na végre lehet olvasni olyat, hogy feszkó van a főhadiszálláson.túltolta JDR az a baj, miközben ő nem elég jó ahhoz az oldalvonal mellett, hogy ellensúlyozza az elbaszott döntéseit. Azért az szomorú, hogy a védelem az ő munkája és csak így néz ki.
Lényeg, hogy egyre többen gondolják, hogy JDR számára egyáltalán nem garantált a 2018-as szezon. A koordinátori döntések és a ramaty idei szereplés miatt lehet a meghosszabbított szerződése ellenére sem éli túl a szezont.
Ha meg is tarthatja az állását valószínűleg komoly jogkör vesztst szenvedhet el és jó eséllyel beleszólnak majd a koordinátor választásaiba...az mondjuk nem egészséges dolog, ha mindenki tudja NFL szerte, hogy JDR hajszálon függ, nem nagyon lesz minőségi jelölt aki bejön alá koordinátornak...
Meglátjuk mi lesz ebből.
Rolni
Amadeus
Megint egy korabban megbukott HC-t probaljunk ujra? Ebben is benne van a lutri azert...
De nincs igazan jo/jobb tippem egyenlore...
több mint 8 éve
Na végre lehet olvasni olyat, hogy feszkó van a főhadiszálláson.túltolta JDR az a baj, miközben ő nem elég jó ahhoz az oldalvonal mellett, hogy ellensúlyozza az elbaszott döntéseit. Azért az szomorú, hogy a védelem az ő munkája és csak így néz ki.
Meglátjuk mi lesz ebből.
Rolni
több mint 8 éve
Na végre lehet olvasni olyat, hogy feszkó van a főhadiszálláson.Fura ezt leírni, mikor évekig arra vágytunk, h nyugi legyen ott...
Meglátjuk mi lesz ebből.
több mint 8 éve
Del Rio: “I want to play fast on defense. We weren’t playing fast enough.”kétség kívül reális elvárás, amikor olyan védőink vannak, mint Reggie Nelson meg Sean Smith.
built for this shit
több mint 8 éve
Kérdés, hogy a jàtékosok bírjàk- e Pagano stílusàt. Màr az is eszembe jutott, hogy Jack- et akarjàk megbuktatni.Én nem látom ennyire durvának a helyzetet.
gaben
Ami Paganot illeti kérdés lesz hogy mennyire nyúl bele az eddigi sémába. Mert hogy ne legyünk eltévedve egy öszvér koncepciót fogunk látni a saját stílusa /sémája és a jelenlegiből.
Szvsz ha többet emberezünk/ jammelünk és jönnek a blitzek s vele együtt az ellen hibai meg sackek es a srácok vérszemet kapnak akkor akár még bármi is lehet.

több mint 8 éve
Kérdés, hogy a jàtékosok bírjàk- e Pagano stílusàt. Màr az is eszembe jutott, hogy Jack- et akarjàk megbuktatni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Hát én most főleg arra leszek kiváncsi mekkora változás lesz sémában, agresszivitásban stb.Egy a gondolat menet 😉
Ha nincs akkor JDR futtatja a show-t és akkor viszont mennie kell sztem...
Ha Pagano villant, akkor OK, akkor "csak" OC kell új...kompetns OC megszerzéséhez kötném a melóját...
Rolni

több mint 8 éve
Hát én most főleg arra leszek kiváncsi mekkora változás lesz sémában, agresszivitásban stb.Ha nincs akkor JDR futtatja a show-t és akkor viszont mennie kell sztem...
Ha Pagano villant, akkor OK, akkor "csak" OC kell új...kompetns OC megszerzéséhez kötném a melóját...
több mint 8 éve
Amúgy épp azon gondolkodtam mióta olvastam S. Smith tweet-jet hogy igaz amit írt. Már mint hogy nem Norton rendszere volt. Arra gondolok hogy 15ben került hozzánk ugye Norton es bő másfél szezonon keresztül próbálta implementálni a seattle-ből hozott rendszerét nem túl sikeresen. Majd váltottunk. Ezt a részét Rolni anno szépen ki is elemezte ha jól emlékszem. Azt simán eltudom képzelni hogy ez a váltás JDR ráhatás volt a sikertelenség végett. Az már más kérdés hogy ez is egy nagy rakás sz*r volt. Ellenben ha ugy nézzük alap hogy egy váltani es működő sémát ismétlem a mi keretünkkel működő sémát (mert északon azért elég jó,ezt láthatjuk pár éve) összerakni képtelen dc-től megváll a csapat.
Ha a fentiekből indulunk ki akkor elv Paganonak szabad keze lesz/van amíg működő dolgot tesz le.

több mint 8 éve
Nekem vhol hiányoznak azok a régi jó klasszik flúgos futam AFC West csoportmeccsek, a nyitófordulóbeli DEN-LAC hozott ilyen nosztalgiát, sztem ez a meccs is hasonló lesz 😀Biztosan nagyon színvonalas találkozót láthatunk vasárnap! 😊Irvin és Mack hamarabb távoztak az edzésről. Pontos okát nem tudni de több újságíró szerint is Norton kirúgása végett.Konkrétan csak a nyújtáson vettek részt, aztán "non-injury" reason miatt távoztak. A hivatalos kommunikáció szerint pihenőt kaptak, csak érdekes az egybeesés, hogy idén mindketten akkor kaptak először pihenőt, amikor távozott a DC, aminek nem örülnek.
Cubehead
sports.yahoo.com/news/bruce-irvin-khalil-mack-dont-practice-day-raiders-defensive-coordinator-fired-004913475.html
Ellenünk mondjuk nem számítana a hiányuk, ha a szitu eszkalálódna, ha nagyon számít egy high school csapat is képes shotoutolni minket, de Mackéknek hiányozna az 5 ingyen sack a sack versenyben
Black_Adder
Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Denver OC/ ex Raiders OC ja jó lesz 😀Biztosan nagyon színvonalas találkozót láthatunk vasárnap! 😊Irvin és Mack hamarabb távoztak az edzésről. Pontos okát nem tudni de több újságíró szerint is Norton kirúgása végett.Konkrétan csak a nyújtáson vettek részt, aztán "non-injury" reason miatt távoztak. A hivatalos kommunikáció szerint pihenőt kaptak, csak érdekes az egybeesés, hogy idén mindketten akkor kaptak először pihenőt, amikor távozott a DC, aminek nem örülnek.
Cubehead
sports.yahoo.com/news/bruce-irvin-khalil-mack-dont-practice-day-raiders-defensive-coordinator-fired-004913475.html
Ellenünk mondjuk nem számítana a hiányuk, ha a szitu eszkalálódna, ha nagyon számít egy high school csapat is képes shotoutolni minket, de Mackéknek hiányozna az 5 ingyen sack a sack versenyben
Black_Adder
Bruce
több mint 8 éve
Ki tudja... Az ilyenekből szoktak nagyon frankó meccsek kisülni. Két egyformán szar csapat... 😀
több mint 8 éve
Biztosan nagyon színvonalas találkozót láthatunk vasárnap! 😊Irvin és Mack hamarabb távoztak az edzésről. Pontos okát nem tudni de több újságíró szerint is Norton kirúgása végett.Konkrétan csak a nyújtáson vettek részt, aztán "non-injury" reason miatt távoztak. A hivatalos kommunikáció szerint pihenőt kaptak, csak érdekes az egybeesés, hogy idén mindketten akkor kaptak először pihenőt, amikor távozott a DC, aminek nem örülnek.
Cubehead
Black_Adder
több mint 8 éve
Irvin és Mack hamarabb távoztak az edzésről. Pontos okát nem tudni de több újságíró szerint is Norton kirúgása végett.Konkrétan csak a nyújtáson vettek részt, aztán "non-injury" reason miatt távoztak. A hivatalos kommunikáció szerint pihenőt kaptak, csak érdekes az egybeesés, hogy idén mindketten akkor kaptak először pihenőt, amikor távozott a DC, aminek nem örülnek.
Cubehead
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data