Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
amúgy szerintetek meg fogja kapni Penn a nagy pénzt? Greg Papa arról beszélt, hogy szerinte nem kellene, mert abban, hogy az OL ilyen jó, Carrnak is nagy szerepe van, így a véleménye szerint a Peyton Manning-féle csapatok irányát kéne követni, vagyis nem költeni sokat a támadófalra. amúgy ebben lehet valami, emlékezzetek arra, amikor Carr megsérült, és jött helyette McGloin meg Cook, mindjárt nem tűnt olyan jónak a támadófal.Hát Reggie fejébe nem latok bele és nem is tippelek igy a pénzzel kapcsoltban nem nyilatkozok.
deyell
Ellenben az tény hogy Carr nagyon jól olvass es nagyon erti a protection-ket. Ezt még anno rookie szezonjaban is kiemelte már tc alatt az egyik falember. Hogy teljesen megdöbbentek amikor az edzeaek során elkezdte hívni és hogy csöppet másabb volt mint addig. 😁 nem hiába a bratyo szépen felkészítetté mentálisan az nfl-re.
Viszont ez ugye csak a pass proti a futás blokkhoz vajmi köze van. Plusz ha mar Manning akkor érdemes arra emlékezni hogy a játék stílus alapján fontos OL emberke ott is megkapta a nagy pénzt gondolok a nagy cimbijere a C Jeff Saturdayre

több mint 9 éve
amúgy szerintetek meg fogja kapni Penn a nagy pénzt? Greg Papa arról beszélt, hogy szerinte nem kellene, mert abban, hogy az OL ilyen jó, Carrnak is nagy szerepe van, így a véleménye szerint a Peyton Manning-féle csapatok irányát kéne követni, vagyis nem költeni sokat a támadófalra. amúgy ebben lehet valami, emlékezzetek arra, amikor Carr megsérült, és jött helyette McGloin meg Cook, mindjárt nem tűnt olyan jónak a támadófal.
built for this shit
több mint 9 éve
most a kérdés az, hogy Benoit azért mond ilyen baromságot, mert nem néz Raiders meccseket, vagy mert nem ért hozzá?twitter.com/Andy_Benoit/status/9022446464363970567-es, 8-as?
hogy értékelnétek, ez 10-es skálán mekkora baromság? már a második mondat az OT-kről.
deyell
Ted le is oltotta:
Rolni
eddig kíváncsi voltam a véleményére, de most már vannak kétségeim.
built for this shit
több mint 9 éve
Baszki vissza kell szoknom ,😁 nem kampányolok mellette csak megosztottam..Amúgy meg ha már pletyka es összeboronálnak mindenkivel, az újabb ilyen hír ,hogy a Browns ismét eltradelne HadentItt van nekünk Sean Smith, mint korábbi jó híréből élő lepukkant CB...minek másik...
Cubehead
Rolni

több mint 9 éve
Amúgy meg ha már pletyka es összeboronálnak mindenkivel, az újabb ilyen hír ,hogy a Browns ismét eltradelne HadentItt van nekünk Sean Smith, mint korábbi jó híréből élő lepukkant CB...minek másik...
Cubehead
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
LEGJOBB OL! jó elemzés insidethepylon.com/film-study/film-study-nfl/offense-film-study-nfl/2017/08/28/2017-nfl-ol-outlook/
több mint 9 éve
Amúgy meg ha már pletyka es összeboronálnak mindenkivel, az újabb ilyen hír ,hogy a Browns ismét eltradelne Hadent

több mint 9 éve
Ez mekkora már 😂 jár érte a pacsi Ted-nek is és a megosztása végett neked is Rolnitwitter.com/Andy_Benoit/status/9022446464363970567-es, 8-as?
hogy értékelnétek, ez 10-es skálán mekkora baromság? már a második mondat az OT-kről.
deyell
Ted le is oltotta:
Ted Nguyen@RaidersAnalysis
Ted Nguyen Retweeted Andy Benoit
How do you hide Tackles with all the 5-man pass protections that the Raiders use? Might use most 5-man pass pro in NFL.
Andy Benoit@Andy_Benoit
Andy Benoit Retweeted Ted Nguyen
The 5-man pass pro plays are on 3-step timing, where OTs are almost irrelevant. #Raiders almost never do deep drops on 5-man protections.v
Wrong. Out of empty (OAK used 5 man without empty too) Raiders ran 62 5-7 step drops compared to 36 3-step drops.
Rolni

több mint 9 éve
twitter.com/Andy_Benoit/status/9022446464363970567-es, 8-as?
deyell
Ted le is oltotta:
How do you hide Tackles with all the 5-man pass protections that the Raiders use? Might use most 5-man pass pro in NFL.
Andy Benoit@Andy_Benoit
Andy Benoit Retweeted Ted Nguyen
The 5-man pass pro plays are on 3-step timing, where OTs are almost irrelevant. #Raiders almost never do deep drops on 5-man protections.v
Wrong. Out of empty (OAK used 5 man without empty too) Raiders ran 62 5-7 step drops compared to 36 3-step drops.
több mint 9 éve
built for this shit
több mint 9 éve
ja egy 4. kört adtak érte...ACL-ből tér vissza, súly problémái is vannak...lehet jobb, hogy nem mi csaptunk le ráMár a Chiefs-é.Állítólag Reggie Ragland-et hozzák velünk szóba, akinek küzdenie kell az 53-ba maradásért Buffaloban.a semminél jobb. Ócsóért jöhet.
Pari
Amadeus
bmg
több mint 9 éve
Már a Chiefs-é.Állítólag Reggie Ragland-et hozzák velünk szóba, akinek küzdenie kell az 53-ba maradásért Buffaloban.a semminél jobb. Ócsóért jöhet.
Pari
Amadeus
több mint 9 éve
Állítólag Reggie Ragland-et hozzák velünk szóba, akinek küzdenie kell az 53-ba maradásért Buffaloban.a semminél jobb. Ócsóért jöhet.
Pari
több mint 9 éve
Amennyire én tudom csupán annyi van h McDermott sémájába annyira nem fit, így elképzelhető h elcserélik. El is kezdték találgatni h mégis hova és ez előkerült Raiderses site-okon is: www.raidersbeat.com/reggie-ragland-on-the-bubble-in-buffalo-should-the-raiders-pounce/Állítólag Reggie Ragland-et hozzák velünk szóba, akinek küzdenie kell az 53-ba maradásért Buffaloban.Szerencsére sehol se olvastam ilyet.
Pari
Hol láttad?
Nem gondolom jó séma fitnek. Draftkor sem akartam, mert lassúnak éreztem, azóta meg volt még egy komoly sérülése is...szotyiért talán, de nem igen kéne amúgy...M.Lee sztem tudja, amit Ő...
Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Állítólag Reggie Ragland-et hozzák velünk szóba, akinek küzdenie kell az 53-ba maradásért Buffaloban.Szerencsére sehol se olvastam ilyet.
Pari
Hol láttad?
Nem gondolom jó séma fitnek. Draftkor sem akartam, mert lassúnak éreztem, azóta meg volt még egy komoly sérülése is...szotyiért talán, de nem igen kéne amúgy...M.Lee sztem tudja, amit Ő...
több mint 9 éve
Állítólag Reggie Ragland-et hozzák velünk szóba, akinek küzdenie kell az 53-ba maradásért Buffaloban.
több mint 9 éve
Félre értettél 😀Azért az egy combos D volt Willis-l középenaz már régen volt, Willis visszavonult 2 éve, Brooks meg gyanítom nem véletlenül került lapátra. Perry Riley-t kéne visszaigazolni, nem értem meddig várnak már egy épkézláb linebacker igazolásával.
Cubehead
deyell
Szerintem sem.kell nekünk Brooks csak hangosan nosztalgiáztam. De nem érvelés volt mellette..

több mint 9 éve
Azért az egy combos D volt Willis-l középenaz már régen volt, Willis visszavonult 2 éve, Brooks meg gyanítom nem véletlenül került lapátra. Perry Riley-t kéne visszaigazolni, nem értem meddig várnak már egy épkézláb linebacker igazolásával.
Cubehead
built for this shit
több mint 9 éve
Azért az egy combos D volt Willis-l középennem, legutóbb 4-3-ban strong side linebacker volt, amúgy meg eredetileg 3-4-es OLB.játszott valaha 4-3 MLB-t?Ahmad Brooks pletyka kapott szárnyranem látom a helyét a Raiders védelmében.
Amadeus
deyell
Amadeus
deyell

több mint 9 éve
Akkor felejtős.nem, legutóbb 4-3-ban strong side linebacker volt, amúgy meg eredetileg 3-4-es OLB.játszott valaha 4-3 MLB-t?Ahmad Brooks pletyka kapott szárnyranem látom a helyét a Raiders védelmében.
Amadeus
deyell
Amadeus
deyell
több mint 9 éve
nem, legutóbb 4-3-ban strong side linebacker volt, amúgy meg eredetileg 3-4-es OLB.játszott valaha 4-3 MLB-t?Ahmad Brooks pletyka kapott szárnyranem látom a helyét a Raiders védelmében.
Amadeus
deyell
Amadeus
built for this shit
több mint 9 éve
játszott valaha 4-3 MLB-t?Ahmad Brooks pletyka kapott szárnyranem látom a helyét a Raiders védelmében.
Amadeus
deyell
több mint 9 éve
Ahmad Brooks pletyka kapott szárnyranem látom a helyét a Raiders védelmében.
Amadeus
built for this shit
több mint 9 éve
A meccset még nem láttam, de nem örülök, hogy Amerson összeszedett egy agyrázkódást. Remélem az első hétre kilábal belőle!Pedig az egy remek jelenet volt, az éppen földre vitt játékosnak aláugrott fejjel...
peterbadbone
több mint 9 éve
Ahmad Brooks pletyka kapott szárnyra