NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Detroit Lions
13
8
2:15, ARENA4
Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Megatron járt a tréningen nálunk vizitenKomoly lenne 😀 😀 😀
Még a végén..... + Lynch mellé
vagy ez már nem életképes? 😀
Surda
több mint 9 éve
Megatron járt a tréningen nálunk vizitenMég a végén..... + Lynch mellé
vagy ez már nem életképes? 😀
több mint 9 éve
David Sharpe úgy néz ki, hogy átkerül a jobb oldalra, így az RT versenyben láthatjuk a TC-ben.Idéntől nem lesz 75-re szűkítés, hanem végig 90 fővel készülhetnek a csapatok a végső 53-ra szűkítésig.
Connor Cook mezszámot váltott, ezentúl 18-ban fog a pálya mellett figyelni.
Illetve Downing, az új OC-nk egy spéci vendéget hozott a mostani gyakorlásokra, Calvin Johnson személyében:
több mint 9 éve
vihar a biliben a Carr feszkó:www.mercurynews.com/2017/05/22/derek-carr-responds-to-reports-of-him-being-frustrated-by-contract-talks/
több mint 9 éve
Ez teljesen világos és logikus is, én szimplán csak másképp értettem a gondolatokat 😊Nem voltam meg ott jatekos szerzodesek megkotesenel, de nyilvan sokat nyom a latba, ha egy 50 millios fizetesbol mondjuk 6 milliot nem kell lejattolni az allamnak. Ez FA jatekosokkal torteno targyalasoknal biztosan elhangzik. Ha nem is fog 6 millioval olcsobban alairni valaki, de ket 50 miilios osszegu ajanlat kozul a mai ligaban szerintem elobb fogadjak el a no income tax beli allamban szekelo csapat ajanlatat, meg akkor is, ha az alsohazi (a Raiders raadasul mar nem is az).Ja én úgy értettem, hogy emiatt a csapatnak több pénze marad FA-kre. De az FA-knek szimpatikusabb lesz a Raiders, világosKiemeltem neked a lényeget. 😊De most komolyan kérdezem, hogy ez mivel jobb a csapatnak, már ha a csapatra gondoltál. A csapatnak ez pont kutyamindegy, a játékosoknak már nem annyiraWeheheheAz jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Nektek? Ti is játszotok? 😀
Amadeus91
Wyatt
Amadeus91
Wyatt
somoskovig
Wyatt
Szoval ez semmikeppen sem lesz hatrany, ha oda koltoztek. Most kicsit nyug, mert senki sem akar mar adozni ezek szerint 😊
undisputedly

több mint 9 éve
Nem voltam meg ott jatekos szerzodesek megkotesenel, de nyilvan sokat nyom a latba, ha egy 50 millios fizetesbol mondjuk 6 milliot nem kell lejattolni az allamnak. Ez FA jatekosokkal torteno targyalasoknal biztosan elhangzik. Ha nem is fog 6 millioval olcsobban alairni valaki, de ket 50 miilios osszegu ajanlat kozul a mai ligaban szerintem elobb fogadjak el a no income tax beli allamban szekelo csapat ajanlatat, meg akkor is, ha az alsohazi (a Raiders raadasul mar nem is az).Ja én úgy értettem, hogy emiatt a csapatnak több pénze marad FA-kre. De az FA-knek szimpatikusabb lesz a Raiders, világosKiemeltem neked a lényeget. 😊De most komolyan kérdezem, hogy ez mivel jobb a csapatnak, már ha a csapatra gondoltál. A csapatnak ez pont kutyamindegy, a játékosoknak már nem annyiraWeheheheAz jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Nektek? Ti is játszotok? 😀
Amadeus91
Wyatt
Amadeus91
Wyatt
somoskovig
Wyatt
Szoval ez semmikeppen sem lesz hatrany, ha oda koltoztek. Most kicsit nyug, mert senki sem akar mar adozni ezek szerint 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Árjúsorosbérenc? 😊)Még szerencse, túl olcsó poén lett volna a Nemzeti Sport csökkenő szellemi színvonalán élcelődni... 😊Ja én úgy értettem, hogy emiatt a csapatnak több pénze marad FA-kre. De az FA-knek szimpatikusabb lesz a Raiders, világosKiemeltem neked a lényeget. 😊De most komolyan kérdezem, hogy ez mivel jobb a csapatnak, már ha a csapatra gondoltál. A csapatnak ez pont kutyamindegy, a játékosoknak már nem annyiraWeheheheAz jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Nektek? Ti is játszotok? 😀
Amadeus91
Wyatt
Amadeus91
Wyatt
somoskovig
Wyatt
somoskovig

több mint 9 éve
Még szerencse, túl olcsó poén lett volna a Nemzeti Sport csökkenő szellemi színvonalán élcelődni... 😊Ja én úgy értettem, hogy emiatt a csapatnak több pénze marad FA-kre. De az FA-knek szimpatikusabb lesz a Raiders, világosKiemeltem neked a lényeget. 😊De most komolyan kérdezem, hogy ez mivel jobb a csapatnak, már ha a csapatra gondoltál. A csapatnak ez pont kutyamindegy, a játékosoknak már nem annyiraWeheheheAz jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Nektek? Ti is játszotok? 😀
Amadeus91
Wyatt
Amadeus91
Wyatt
somoskovig
Wyatt
több mint 9 éve
Ja én úgy értettem, hogy emiatt a csapatnak több pénze marad FA-kre. De az FA-knek szimpatikusabb lesz a Raiders, világosKiemeltem neked a lényeget. 😊De most komolyan kérdezem, hogy ez mivel jobb a csapatnak, már ha a csapatra gondoltál. A csapatnak ez pont kutyamindegy, a játékosoknak már nem annyiraWeheheheAz jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Nektek? Ti is játszotok? 😀
Amadeus91
Wyatt
Amadeus91
Wyatt
somoskovig

több mint 9 éve
Kiemeltem neked a lényeget. 😊De most komolyan kérdezem, hogy ez mivel jobb a csapatnak, már ha a csapatra gondoltál. A csapatnak ez pont kutyamindegy, a játékosoknak már nem annyiraWeheheheAz jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Nektek? Ti is játszotok? 😀
Amadeus91
Wyatt
Amadeus91
Wyatt
több mint 9 éve
De most komolyan kérdezem, hogy ez mivel jobb a csapatnak, már ha a csapatra gondoltál. A csapatnak ez pont kutyamindegy, a játékosoknak már nem annyiraWeheheheNektek? Ti is játszotok? 😀Az jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Ugy tudom igy van!Nincs, habár azt hiszem még hatályban van USA-ban a jock tax, amit California talált ki, hogymegszivassa Jordant és a Chicago Bullst. Azt mondták, hogy mivel a Los Angeles elleni meccsüket Californiában játszották le, így ott kell adózniuk a bevételük után.Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Nevadában no szja?
files.taxfoundation.org/legacy/docs/PIT-01.png
undisputedly
Amadeus91
Szóval ha ez alkalmazandó az NFL játékosokra, akkor elvileg a no income tax állambeli játékosoknak a 8 idegenbeli meccs után adózniuk kell, ha az adott államban van income tax, de nevadában nincs.
undisputedly
Ugy adoznak ahogy a fogado csapat allamaban kell.
Rolni
Amadeus91
Wyatt
Amadeus91

több mint 9 éve
WeheheheNektek? Ti is játszotok? 😀Az jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Ugy tudom igy van!Nincs, habár azt hiszem még hatályban van USA-ban a jock tax, amit California talált ki, hogymegszivassa Jordant és a Chicago Bullst. Azt mondták, hogy mivel a Los Angeles elleni meccsüket Californiában játszották le, így ott kell adózniuk a bevételük után.Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Nevadában no szja?
undisputedly
Amadeus91
Szóval ha ez alkalmazandó az NFL játékosokra, akkor elvileg a no income tax állambeli játékosoknak a 8 idegenbeli meccs után adózniuk kell, ha az adott államban van income tax, de nevadában nincs.
undisputedly
Rolni
Amadeus91
Wyatt
több mint 9 éve
Nektek? Ti is játszotok? 😀Az jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Ugy tudom igy van!Nincs, habár azt hiszem még hatályban van USA-ban a jock tax, amit California talált ki, hogymegszivassa Jordant és a Chicago Bullst. Azt mondták, hogy mivel a Los Angeles elleni meccsüket Californiában játszották le, így ott kell adózniuk a bevételük után.Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Nevadában no szja?
undisputedly
Amadeus91
undisputedly
Rolni
Amadeus91

több mint 9 éve
Vagy szerezzétek meg Messit😀
több mint 9 éve
Az jó, mert akkor 8 meccs szja nélkül fixen, plusz Californiába megy a csapat egyszer évente. FA szempontból ez jó lehet nekünk.Ugy tudom igy van!Nincs, habár azt hiszem még hatályban van USA-ban a jock tax, amit California talált ki, hogymegszivassa Jordant és a Chicago Bullst. Azt mondták, hogy mivel a Los Angeles elleni meccsüket Californiában játszották le, így ott kell adózniuk a bevételük után.Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Nevadában no szja?
undisputedly
Amadeus91
undisputedly
Rolni
több mint 9 éve
Ugy tudom igy van!Nincs, habár azt hiszem még hatályban van USA-ban a jock tax, amit California talált ki, hogymegszivassa Jordant és a Chicago Bullst. Azt mondták, hogy mivel a Los Angeles elleni meccsüket Californiában játszották le, így ott kell adózniuk a bevételük után.Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Nevadában no szja?
undisputedly
Amadeus91
undisputedly
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Nincs, habár azt hiszem még hatályban van USA-ban a jock tax, amit California talált ki, hogymegszivassa Jordant és a Chicago Bullst. Azt mondták, hogy mivel a Los Angeles elleni meccsüket Californiában játszották le, így ott kell adózniuk a bevételük után.Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Nevadában no szja?
undisputedly
Amadeus91
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Nevadában no szja?
undisputedly
több mint 9 éve
Stan Kroenke los angelesi stadionja várhatóan egy évvel később lesz kész, mint a tervezett, legalábbis jelenleg ez a hír járja. Így 2020 az az év, amikor átadhatják a kész létesítményt. Na vajon melyik csapat új stadionja lesz elvileg pont akkor kész? Igen a Raiders las vegasi stadionja. Azt hiszem abban az évben lesz egy kis marketing csata a 2 csapat között.
több mint 9 éve
ebben van vmi😊Akkor mondjuk az előtte lévő évben lehet bent hagyni pénzt a sapi alatt, és görgetni. Nagy mágusok dolgoznak odaát ebben a szakkörben, megoldják. 😊Ez az egész szerződés-kérdés csak hangulatkeltés a médiától.picit borúlátóbb vagyok. Azt tudtuk, hogy Carr is és Mack is rekord összeget akar majd, kvázi fel is készültünk rá. Az hogy 1 év van a kettő közt volt a lehetőség RM-nek játszani, nade ha mind a 2 (mind a 4 kitalálja, hogy ő pedig 2020-ban szeretné Nevadában megkapni a garantáltjának 80%-át (most csak mondtam egy számot, mert nem tudom, hogy a signing bonus meg a többi garantált, hogy oszlik meg a cap számításnál), akkor az cumi.
Nekik is feltűnt, hogy semmi balhé nincs a csapat körül, de azért mégis írni kéne valamit.
Majd pont RM ne tudna megoldani egy mindenki számára kedvező szerződést...
bmg
Pari
somoskovig
több mint 9 éve
Akkor mondjuk az előtte lévő évben lehet bent hagyni pénzt a sapi alatt, és görgetni. Nagy mágusok dolgoznak odaát ebben a szakkörben, megoldják. 😊Ez az egész szerződés-kérdés csak hangulatkeltés a médiától.picit borúlátóbb vagyok. Azt tudtuk, hogy Carr is és Mack is rekord összeget akar majd, kvázi fel is készültünk rá. Az hogy 1 év van a kettő közt volt a lehetőség RM-nek játszani, nade ha mind a 2 (mind a 4 kitalálja, hogy ő pedig 2020-ban szeretné Nevadában megkapni a garantáltjának 80%-át (most csak mondtam egy számot, mert nem tudom, hogy a signing bonus meg a többi garantált, hogy oszlik meg a cap számításnál), akkor az cumi.
Nekik is feltűnt, hogy semmi balhé nincs a csapat körül, de azért mégis írni kéne valamit.
bmg
Pari
több mint 9 éve
Ez az egész szerződés-kérdés csak hangulatkeltés a médiától.picit borúlátóbb vagyok. Azt tudtuk, hogy Carr is és Mack is rekord összeget akar majd, kvázi fel is készültünk rá. Az hogy 1 év van a kettő közt volt a lehetőség RM-nek játszani, nade ha mind a 2 (mind a 4 kitalálja, hogy ő pedig 2020-ban szeretné Nevadában megkapni a garantáltjának 80%-át (most csak mondtam egy számot, mert nem tudom, hogy a signing bonus meg a többi garantált, hogy oszlik meg a cap számításnál), akkor az cumi.
bmg
több mint 9 éve
Ez az egész szerződés-kérdés csak hangulatkeltés a médiától.Nekik is feltűnt, hogy semmi balhé nincs a csapat körül, de azért mégis írni kéne valamit.
több mint 9 éve
Ha nem nagy off, akkor beteszem ide ezt a képet, ami mutatja, hogy melyik államban mekkora az szja:Szerkesztette: undisputedly