Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
skat Las Vegas Raiders 287
😀
 www.nemzetisport.hu/nfl/uj-bordelyhaz-nyilik-a-las-vegasba-koltozo-nfl-csapat-miatt-2560507?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb
több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Győzött a Vegas lobbi, vesztett az oaklandi Libby...
peterbadbone
Ettől most Öaklandezek. | Badum tss |

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Két játékos akiket közelebbről is megnéztünk, ProDayen, viziten, stb:

- Johnathan Calvin, DE, 6-3/263, McKenzie kedveli a Mississippi State játékosokat. Calvin egy év JC után húzott le 2 évet a Bulldogsban, ahol senior évére egész szép számokat hozott(11,5TFL,7sack)
-Julie'n Davenport, LT, 6-7/318, Davenport a Bucknell-re járt, így értelemszerűen nem a legjobb ellenfelek ellen játszott, de 4-5-körben már reális célpontnak tartják, méretileg igazán jó matériának tűnik.

több mint 9 éve
Del Rio azt nyilatkozta Pattersonról, hogy nem csak ST-ben lesz fontos szerepe, hanem az O#ben is maximáslisan ki akarják használni a képességeit. Elkapóként és futóként is kaphat labdát.

T.J. McDonald nálunk is felmerült, mint lehetséges "veterán" Safety igazolás, de úgy tűnk kiderült, hogy miért nem kapkodtak utána, ugyanis kapott egy 8 meccses eltiltást, ittas vezetésért.

több mint 9 éve
Eddig emésztettem a dolgot, mert nem egyszerű ez a történet. Én annak ellenére, hogy izgalmasnak tartottam a vegasi témát, mindvégig reméltem, hogy Oakland lesz a régi/új otthona a csapatnak. Győzött a Vegas lobbi, vesztett az oaklandi Libby... szar poén, tudom, de ez van.

Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy úgy néz ki, hogy az oaklandi szurkolóktól még ezt az egy-két évet is el akarják venni. Szerintem ez nagy genyóság azoktól, akik azt mondják, hogy már nincs helye a Bayben a csapatnak. Én nem szeretem ezt a fajta elválást, de ez nagyon amerikai, így erről is maximum véleményem lehet, beleszóláson meg nem.

Fel is röppent pár pletyka, hogy pl. San Antonio szívesen látná vendégül a Raiderst arra az időre, míg a stadion felépül Las Vegasban.

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young Monkey
Lesz ott még attack a parkolóban . LA azért más volt. Raiders LA hatalmas egymásra találás volt, hála ICE Cube és társainak.
Surda
Hagyjuk már a divatgengsztreket. Vagy Snoop vagy senki!!! 😉
gaben
LOL Snoop is kb annyira gengszter mint Zana Zoltán 😊
Bruce
Istenem Snoop mennyire ratyi 😫 Steelers Titans Buccaneers mezekben
Surda
 pbs.twimg.com/media/CXSQBHaWYAA2Ei7.jpg
gaben
Ez mondom!
Full gagyi 😀 egy füves bohóc
Surda
Füves: Ricky Williams mekkora király lehetett volna bírtam ahogy játszott
több mint 9 éve
Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young Monkey
Lesz ott még attack a parkolóban . LA azért más volt. Raiders LA hatalmas egymásra találás volt, hála ICE Cube és társainak.
Surda
gaben
Bruce
Surda
gaben
Ez mondom!
Full gagyi 😀 egy füves bohóc
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Surda
gaben
Bruce
Surda

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 511
függetlenül a múlttól, hagyományoktól, stb, vagy pont azért, de Vegasba azért aligha passzolna csapat jobban, mint a Raiders

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Surda
gaben
Bruce
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Surda
gaben
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Surda

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/03/28/oakland-councilman-wants-raiders-out-now/

az ilyenek miatt mondom, hogy jó lelépni.
több mint 9 éve
Azért megnézem, hogy milyen lesz az oaklandi szurkolók reakciója az utolsó két évben. 1996-ban az Oilers tulaja is előre bejelentette, hogy '98-ban költöznek Tennessee-be, búcsúzóul az egész város bojkottálta a csapatot, úgyhogy még 97-ben menniük kellett.

Egyébként az összes major ligában van egy jelenség, hogy az új/frissen költözött csapatok az első pár évükben szárnyalnak. Az MLB-ben és az NHL-ben ez nagyon látványos volt a kilencvenes években, de ott van az NFL is (Jaguars, Panthers - második évükben már konferenciadöntő, Ravens - 5 év alatt SB győzelem, Rams-Titans Super Bowl 2000-ben). Talán Goodell is alányúlhat a csapatnak, csak hogy biztos sikeres legyen a liga vegasi terjeszkedése, bár a Raidersnek most amúgy is fényesnek tűnik a jövője.
Kampman
Goodel csak nyúljon magához!
AS story miatt (is) mehet a picsaba.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 171
Azért megnézem, hogy milyen lesz az oaklandi szurkolók reakciója az utolsó két évben. 1996-ban az Oilers tulaja is előre bejelentette, hogy '98-ban költöznek Tennessee-be, búcsúzóul az egész város bojkottálta a csapatot, úgyhogy még 97-ben menniük kellett.

Egyébként az összes major ligában van egy jelenség, hogy az új/frissen költözött csapatok az első pár évükben szárnyalnak. Az MLB-ben és az NHL-ben ez nagyon látványos volt a kilencvenes években, de ott van az NFL is (Jaguars, Panthers - második évükben már konferenciadöntő, Ravens - 5 év alatt SB győzelem, Rams-Titans Super Bowl 2000-ben). Talán Goodell is alányúlhat a csapatnak, csak hogy biztos sikeres legyen a liga vegasi terjeszkedése, bár a Raidersnek most amúgy is fényesnek tűnik a jövője.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Deyell miért félsz Las Vegastól? Elolvastam a hozzászólásaidat (örülök neki, hogy lehet és tudok veled vitázni - végre ezen a fórumon is zajlik az élet 😊 ) de nem értem.
Ha szar a csapat akkor mindenhol szar. Így is úgy is nagyobb arányban a liga tartja el a csapatot - nyilván sehol sem az a cél, hogy egy csapat örökre rossz legyen.
Az a különbség, hogy itt nagyobb a kemény szurkolói mag mint máshol! De ez gazdaságilag nem mérvadó szerintem. Mert nem millió emberekről van szó hanem pár ezerről akik akkor is elmennek a meccsre ha béndzsa a csapat. .
TST
pedig elég bőven kifejtettem, hogy miért. elsősorban azért, mert véleményem szerint a Vegasba költözés a hazai pálya előnyének teljes elvesztésével járna. azt is megkockáztatom, hogy nagyobb támogatást kap majd a Raiders a szurkolóktól egy Los Angeles-i meccsen a Chargers ellen, mint Las Vegasban a sok turista előtt. ne legyen igazam.
deyell
szerintem amíg emelkedő pályán van a csapat, addig nem lesz gond; hogy utána mondjuk 5-8 év múlva (ideális esetben) mi lesz az egy érdekes kérdés.
sapka
Igen szerintem is. Ha jó a csapat akkor mind1 hol vagyunk nem hiszem, hogy gond lenne. Anno LA is addig volt faja amíg jöttek az eredmények. Utána már rossz volt.
Az, hogy elveszítjük a hazai pálya előnyét... Hát ha költözöl akkor ez velejár. Mind1 hova ment volna a csapat dettó ez lenne...
Nyilván az lett volna a legjobb ha maradt volna a csapat de szerintem ez a jó döntés. Én sem repdesek de elfogadom. A városvezetés meg kapja be!
Amm Deyell te mit csináltál volna Mark helyében?
TST
Ő eladta volna a csapatot.
több mint 9 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Deyell miért félsz Las Vegastól? Elolvastam a hozzászólásaidat (örülök neki, hogy lehet és tudok veled vitázni - végre ezen a fórumon is zajlik az élet 😊 ) de nem értem.
Ha szar a csapat akkor mindenhol szar. Így is úgy is nagyobb arányban a liga tartja el a csapatot - nyilván sehol sem az a cél, hogy egy csapat örökre rossz legyen.
Az a különbség, hogy itt nagyobb a kemény szurkolói mag mint máshol! De ez gazdaságilag nem mérvadó szerintem. Mert nem millió emberekről van szó hanem pár ezerről akik akkor is elmennek a meccsre ha béndzsa a csapat. .
TST
pedig elég bőven kifejtettem, hogy miért. elsősorban azért, mert véleményem szerint a Vegasba költözés a hazai pálya előnyének teljes elvesztésével járna. azt is megkockáztatom, hogy nagyobb támogatást kap majd a Raiders a szurkolóktól egy Los Angeles-i meccsen a Chargers ellen, mint Las Vegasban a sok turista előtt. ne legyen igazam.
deyell
szerintem amíg emelkedő pályán van a csapat, addig nem lesz gond; hogy utána mondjuk 5-8 év múlva (ideális esetben) mi lesz az egy érdekes kérdés.
sapka
Igen szerintem is. Ha jó a csapat akkor mind1 hol vagyunk nem hiszem, hogy gond lenne. Anno LA is addig volt faja amíg jöttek az eredmények. Utána már rossz volt.
Az, hogy elveszítjük a hazai pálya előnyét... Hát ha költözöl akkor ez velejár. Mind1 hova ment volna a csapat dettó ez lenne...
Nyilván az lett volna a legjobb ha maradt volna a csapat de szerintem ez a jó döntés. Én sem repdesek de elfogadom. A városvezetés meg kapja be!
Amm Deyell te mit csináltál volna Mark helyében?
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 670 — sapka
TST
deyell

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
TST

built for this shit

több mint 9 éve
Tény, hogy unfair a szurkolókkal szemben de James király mikor elhagyta Clevelandet volt mezégetés, köpködés meg sábáládábálá! Mindenféle Woodoo szertartást tartottak azt mikor visszajött beadták a népnek, hogy "hazatért" azt minden el volt nézve.
Anno mikor a Raiders is visszajött nem emlékszem, hogy nagy ellenkezés lett volna a helyieknél.

Visszatérve a gondolatmenetemhez ma már van internet. Azon felül, hogy a legjobban az amerikai állampolgárok tudják támogatni a csapatot és a ligát a vásárlásaikkal már itthon sem az Amerikában élő nagybácsitól kap az ember bármilyen hűtőmágnest/sapkát/kacatot stb. Szépen felmész az nfl.com-ra és megveszed ami neked kell (rosszabb/csóribb esetben Aliról), megvásárolod a Game Pass-t MO-n, Dél-Afrikában de még holmi sz@ros Turkesztánban is tudod támogatni így a csapatot.

A turisták remélhetőleg meg eljönnek a meccsre és ha marad valami az oaklandi hangulatból akkor jó lenne ha vad idegen embereket is megfogna a csapat miliője. Aztán vigyék haza és építsék a Raider Nation-t bárhonnan is jöjjenek a világból.
Mi is elkezdtük szeretni valamiért ezt a csapatot. Most nagyobb esély lesz rá MEGINT, hogy mások is megszeressék. A hitvány béna divatszurkolók meg úgyis leperegnek! 😉

Mark Davis meg innen a kicsi Pécsről nézve (na most elárultam hova valósi vagyok tyűűű) nagyon normálisnak tűnik. Én nagyon jó tulajnak tartom. Végre nem az van, hogy a apa pici fia - a maga 62 évével - megörökli a vagyont és elkótyavetyéli. Úgy látom, hogy fontos neki a csapat és mindent megtesz azért, hogy a csapatnak jó legyen.
TST
James egy túlértékelt, hűtlen bohóc; ezen az összevásárolt díjai sem segítenek. Amugy kíváncsi lennék a Heat- Cavs bevételek alakulására az elmúlt években.
A hűséges szurkolók persze megmaradnak, csak épp lehet meccsre nem jutnak ki amikor elkezdik a jegyeket hotelekben osztogatni; ami meg megmarad duplájáért értékesíteni.
Biztos nem én leszek az egyetlen aki az életben fel nem vesz LV Raiders cuccot, bàr ezt meg pont leszarja mindenki amíg a divatdrukkerek jönnek dögivel. Viszont ez is leül majd mint a hype pàr éven belül.
Az sem kizàrt szerintem, hogy öt év múlva jó pénzért új tulaj jön, akkor aztán tucatcsapat lesz ez is.
Ha már így alakult legalább a csapat legyen nyerő!!!
gaben
Pont erre mondom, hogy nem Las Vegas Raiders, hanem Raiders, ez a csapat neve, nem változik semmi, csak a helyszín. Egy mezen nem fogod látni, hogy ez most melyik város csapata, hanem csak azt hogy ez a Raiders.
Mondjuk igazából én valóban attól félek, hogy az öltözőben is lesznek ilyen viták, hogy egyesek bizony szeretnének maradni Oakland-ban, másoknak mindegy, harmadiknak meg pont Las Vegas a jó. Ebből ellentétek lesznek és ezek bizony meg fognak látszani a teljesítményben, akarva akaratlanul. Nekem ez a legnagyobb félelmem.

A gazdasági részétől nem félek, mert igazából már nem csak a nézőszám az amiből a lóvé jön, hanem a merchandising eladások, reklámbevételek, amelyek ugrásszerűen meg fognak nőni. A nézőszámmal sem lesz gond szerintem egyébként. A hangulat lehet más lesz, mint ami eddig volt, de ez sajnos elkerülhetetlen.

Nekem felemás érzéseim vannak próbálom magamban összefoglalni az előnyöket és a hátrányokat, de nagyon sok olyan tényező van, amit nem lehet megítélni, hogy milyen hatása lesz, így majd az idő bizonyítja a létjogosultságát ennek a döntésnek.
több mint 9 éve
Tény, hogy unfair a szurkolókkal szemben de James király mikor elhagyta Clevelandet volt mezégetés, köpködés meg sábáládábálá! Mindenféle Woodoo szertartást tartottak azt mikor visszajött beadták a népnek, hogy "hazatért" azt minden el volt nézve.
Anno mikor a Raiders is visszajött nem emlékszem, hogy nagy ellenkezés lett volna a helyieknél.

Visszatérve a gondolatmenetemhez ma már van internet. Azon felül, hogy a legjobban az amerikai állampolgárok tudják támogatni a csapatot és a ligát a vásárlásaikkal már itthon sem az Amerikában élő nagybácsitól kap az ember bármilyen hűtőmágnest/sapkát/kacatot stb. Szépen felmész az nfl.com-ra és megveszed ami neked kell (rosszabb/csóribb esetben Aliról), megvásárolod a Game Pass-t MO-n, Dél-Afrikában de még holmi sz@ros Turkesztánban is tudod támogatni így a csapatot.

A turisták remélhetőleg meg eljönnek a meccsre és ha marad valami az oaklandi hangulatból akkor jó lenne ha vad idegen embereket is megfogna a csapat miliője. Aztán vigyék haza és építsék a Raider Nation-t bárhonnan is jöjjenek a világból.
Mi is elkezdtük szeretni valamiért ezt a csapatot. Most nagyobb esély lesz rá MEGINT, hogy mások is megszeressék. A hitvány béna divatszurkolók meg úgyis leperegnek! 😉

Mark Davis meg innen a kicsi Pécsről nézve (na most elárultam hova valósi vagyok tyűűű) nagyon normálisnak tűnik. Én nagyon jó tulajnak tartom. Végre nem az van, hogy a apa pici fia - a maga 62 évével - megörökli a vagyont és elkótyavetyéli. Úgy látom, hogy fontos neki a csapat és mindent megtesz azért, hogy a csapatnak jó legyen.
TST
James egy túlértékelt, hűtlen bohóc; ezen az összevásárolt díjai sem segítenek. Amugy kíváncsi lennék a Heat- Cavs bevételek alakulására az elmúlt években.
A hűséges szurkolók persze megmaradnak, csak épp lehet meccsre nem jutnak ki amikor elkezdik a jegyeket hotelekben osztogatni; ami meg megmarad duplájáért értékesíteni.
Biztos nem én leszek az egyetlen aki az életben fel nem vesz LV Raiders cuccot, bàr ezt meg pont leszarja mindenki amíg a divatdrukkerek jönnek dögivel. Viszont ez is leül majd mint a hype pàr éven belül.
Az sem kizàrt szerintem, hogy öt év múlva jó pénzért új tulaj jön, akkor aztán tucatcsapat lesz ez is.
Ha már így alakult legalább a csapat legyen nyerő!!!

több mint 9 éve
Olvasom a kinti postokat meg az itt leírtakat van amivel egyet értek és van amivel nem tudok (MÉG) azonosulni.
nyilván kijár már nekünk is egy színvonalas stadion, a polginéni sem egy korrektség mintaképe, de ő csak egy szaros politikus és lehet SF-i. Azt is gondolom, hogy érthető a szurkolók csalódottsága, ez több mint sport-sportcsapat, ez azt identitásuk része amit elvettek tőlük. Amit kellett azt megtették,kitartottak a "legkutyább" (ÉN IS) időkben és bíztak a pozitív jövőben, ott voltak mindig és most vége. A Baltimore Coltsról van egy ESPN film, hogy mit okozott a várossal az emberekkel az összetartozással, az ön meghatározással a csapat elvesztése, Nézzétek meg (ha még nem láttátok), ezzel az érzéssel azonosul az aki nem full happy jelenleg. És ez az érzés (negatív) párosul a másik oldal LV boldogságával ez egyszerre feszül egymásnak. Temetés és születés egyszerre, nekem ez most nem okoz boldogságot, pedig nem változott a lojalitásom, SILVER&BLACK
több mint 9 éve
Bár a Bishop Gorman stadionja nem tudom hány néző befogadására alkalmas, de maga az egész létesítmény, tény, hogy elég jól néz ki és modern.
Bruce
5000 férőhelyes.
empty taxi
igen, emiatt kit irreleváns egy nfl csapat számára.
braxa88
Persze hogy az. De az UNLV stadionja nem lenne irreleváns. De a döntés egyelőre az, hogy még két évig maradunk Oakland-ben, aztán már az új stadionban fogunk játszani LV-ben.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Bár a Bishop Gorman stadionja nem tudom hány néző befogadására alkalmas, de maga az egész létesítmény, tény, hogy elég jól néz ki és modern.
Bruce
5000 férőhelyes.
empty taxi
igen, emiatt kit irreleváns egy nfl csapat számára.