Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Győzött a Vegas lobbi, vesztett az oaklandi Libby...Ettől most Öaklandezek. | Badum tss |
peterbadbone
több mint 9 éve
Két játékos akiket közelebbről is megnéztünk, ProDayen, viziten, stb:- Johnathan Calvin, DE, 6-3/263, McKenzie kedveli a Mississippi State játékosokat. Calvin egy év JC után húzott le 2 évet a Bulldogsban, ahol senior évére egész szép számokat hozott(11,5TFL,7sack)
-Julie'n Davenport, LT, 6-7/318, Davenport a Bucknell-re járt, így értelemszerűen nem a legjobb ellenfelek ellen játszott, de 4-5-körben már reális célpontnak tartják, méretileg igazán jó matériának tűnik.
több mint 9 éve
Del Rio azt nyilatkozta Pattersonról, hogy nem csak ST-ben lesz fontos szerepe, hanem az O#ben is maximáslisan ki akarják használni a képességeit. Elkapóként és futóként is kaphat labdát.T.J. McDonald nálunk is felmerült, mint lehetséges "veterán" Safety igazolás, de úgy tűnk kiderült, hogy miért nem kapkodtak utána, ugyanis kapott egy 8 meccses eltiltást, ittas vezetésért.
több mint 9 éve
Eddig emésztettem a dolgot, mert nem egyszerű ez a történet. Én annak ellenére, hogy izgalmasnak tartottam a vegasi témát, mindvégig reméltem, hogy Oakland lesz a régi/új otthona a csapatnak. Győzött a Vegas lobbi, vesztett az oaklandi Libby... szar poén, tudom, de ez van. Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy úgy néz ki, hogy az oaklandi szurkolóktól még ezt az egy-két évet is el akarják venni. Szerintem ez nagy genyóság azoktól, akik azt mondják, hogy már nincs helye a Bayben a csapatnak. Én nem szeretem ezt a fajta elválást, de ez nagyon amerikai, így erről is maximum véleményem lehet, beleszóláson meg nem.
Fel is röppent pár pletyka, hogy pl. San Antonio szívesen látná vendégül a Raiderst arra az időre, míg a stadion felépül Las Vegasban.
több mint 9 éve
Füves: Ricky Williams mekkora király lehetett volna bírtam ahogy játszottEz mondom!pbs.twimg.com/media/CXSQBHaWYAA2Ei7.jpgIstenem Snoop mennyire ratyi 😫 Steelers Titans Buccaneers mezekbenLOL Snoop is kb annyira gengszter mint Zana Zoltán 😊Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young MonkeyHagyjuk már a divatgengsztreket. Vagy Snoop vagy senki!!! 😉
Lesz ott még attack a parkolóban . LA azért más volt. Raiders LA hatalmas egymásra találás volt, hála ICE Cube és társainak.
Surda
gaben
Bruce
Surda
gaben
Full gagyi 😀 egy füves bohóc
Surda
több mint 9 éve
Ez mondom!pbs.twimg.com/media/CXSQBHaWYAA2Ei7.jpgIstenem Snoop mennyire ratyi 😫 Steelers Titans Buccaneers mezekbenLOL Snoop is kb annyira gengszter mint Zana Zoltán 😊Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young MonkeyHagyjuk már a divatgengsztreket. Vagy Snoop vagy senki!!! 😉
Lesz ott még attack a parkolóban . LA azért más volt. Raiders LA hatalmas egymásra találás volt, hála ICE Cube és társainak.
Surda
gaben
Bruce
Surda
gaben
Full gagyi 😀 egy füves bohóc
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/CXSQBHaWYAA2Ei7.jpgIstenem Snoop mennyire ratyi 😫 Steelers Titans Buccaneers mezekbenLOL Snoop is kb annyira gengszter mint Zana Zoltán 😊Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young MonkeyHagyjuk már a divatgengsztreket. Vagy Snoop vagy senki!!! 😉
Surda
gaben
Bruce
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Istenem Snoop mennyire ratyi 😫 Steelers Titans Buccaneers mezekbenLOL Snoop is kb annyira gengszter mint Zana Zoltán 😊Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young MonkeyHagyjuk már a divatgengsztreket. Vagy Snoop vagy senki!!! 😉
Surda
gaben
Bruce
több mint 9 éve
LOL Snoop is kb annyira gengszter mint Zana Zoltán 😊Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young MonkeyHagyjuk már a divatgengsztreket. Vagy Snoop vagy senki!!! 😉
Surda
gaben
több mint 9 éve
Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young MonkeyHagyjuk már a divatgengsztreket. Vagy Snoop vagy senki!!! 😉
Surda
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2017/03/28/oakland-councilman-wants-raiders-out-now/az ilyenek miatt mondom, hogy jó lelépni.
több mint 9 éve
Azért megnézem, hogy milyen lesz az oaklandi szurkolók reakciója az utolsó két évben. 1996-ban az Oilers tulaja is előre bejelentette, hogy '98-ban költöznek Tennessee-be, búcsúzóul az egész város bojkottálta a csapatot, úgyhogy még 97-ben menniük kellett.Goodel csak nyúljon magához!
Egyébként az összes major ligában van egy jelenség, hogy az új/frissen költözött csapatok az első pár évükben szárnyalnak. Az MLB-ben és az NHL-ben ez nagyon látványos volt a kilencvenes években, de ott van az NFL is (Jaguars, Panthers - második évükben már konferenciadöntő, Ravens - 5 év alatt SB győzelem, Rams-Titans Super Bowl 2000-ben). Talán Goodell is alányúlhat a csapatnak, csak hogy biztos sikeres legyen a liga vegasi terjeszkedése, bár a Raidersnek most amúgy is fényesnek tűnik a jövője.
Kampman
AS story miatt (is) mehet a picsaba.
több mint 9 éve
Azért megnézem, hogy milyen lesz az oaklandi szurkolók reakciója az utolsó két évben. 1996-ban az Oilers tulaja is előre bejelentette, hogy '98-ban költöznek Tennessee-be, búcsúzóul az egész város bojkottálta a csapatot, úgyhogy még 97-ben menniük kellett.Egyébként az összes major ligában van egy jelenség, hogy az új/frissen költözött csapatok az első pár évükben szárnyalnak. Az MLB-ben és az NHL-ben ez nagyon látványos volt a kilencvenes években, de ott van az NFL is (Jaguars, Panthers - második évükben már konferenciadöntő, Ravens - 5 év alatt SB győzelem, Rams-Titans Super Bowl 2000-ben). Talán Goodell is alányúlhat a csapatnak, csak hogy biztos sikeres legyen a liga vegasi terjeszkedése, bár a Raidersnek most amúgy is fényesnek tűnik a jövője.
több mint 9 éve
Az a pillanat nagyon komoly lesz, mikor az ős Oak szurkolóa BH-ból Vegasba szembe találja magát egy young verzióval. Gorilla Rilla vs. Young MonkeyLesz ott még attack a parkolóban . LA azért más volt. Raiders LA hatalmas egymásra találás volt, hála ICE Cube és társainak.
több mint 9 éve
Ő eladta volna a csapatot.Igen szerintem is. Ha jó a csapat akkor mind1 hol vagyunk nem hiszem, hogy gond lenne. Anno LA is addig volt faja amíg jöttek az eredmények. Utána már rossz volt.szerintem amíg emelkedő pályán van a csapat, addig nem lesz gond; hogy utána mondjuk 5-8 év múlva (ideális esetben) mi lesz az egy érdekes kérdés.Deyell miért félsz Las Vegastól? Elolvastam a hozzászólásaidat (örülök neki, hogy lehet és tudok veled vitázni - végre ezen a fórumon is zajlik az élet 😊 ) de nem értem.pedig elég bőven kifejtettem, hogy miért. elsősorban azért, mert véleményem szerint a Vegasba költözés a hazai pálya előnyének teljes elvesztésével járna. azt is megkockáztatom, hogy nagyobb támogatást kap majd a Raiders a szurkolóktól egy Los Angeles-i meccsen a Chargers ellen, mint Las Vegasban a sok turista előtt. ne legyen igazam.
Ha szar a csapat akkor mindenhol szar. Így is úgy is nagyobb arányban a liga tartja el a csapatot - nyilván sehol sem az a cél, hogy egy csapat örökre rossz legyen.
Az a különbség, hogy itt nagyobb a kemény szurkolói mag mint máshol! De ez gazdaságilag nem mérvadó szerintem. Mert nem millió emberekről van szó hanem pár ezerről akik akkor is elmennek a meccsre ha béndzsa a csapat. .
TST
deyell
sapka
Az, hogy elveszítjük a hazai pálya előnyét... Hát ha költözöl akkor ez velejár. Mind1 hova ment volna a csapat dettó ez lenne...
Nyilván az lett volna a legjobb ha maradt volna a csapat de szerintem ez a jó döntés. Én sem repdesek de elfogadom. A városvezetés meg kapja be!
Amm Deyell te mit csináltál volna Mark helyében?
TST
több mint 9 éve
Igen szerintem is. Ha jó a csapat akkor mind1 hol vagyunk nem hiszem, hogy gond lenne. Anno LA is addig volt faja amíg jöttek az eredmények. Utána már rossz volt.szerintem amíg emelkedő pályán van a csapat, addig nem lesz gond; hogy utána mondjuk 5-8 év múlva (ideális esetben) mi lesz az egy érdekes kérdés.Deyell miért félsz Las Vegastól? Elolvastam a hozzászólásaidat (örülök neki, hogy lehet és tudok veled vitázni - végre ezen a fórumon is zajlik az élet 😊 ) de nem értem.pedig elég bőven kifejtettem, hogy miért. elsősorban azért, mert véleményem szerint a Vegasba költözés a hazai pálya előnyének teljes elvesztésével járna. azt is megkockáztatom, hogy nagyobb támogatást kap majd a Raiders a szurkolóktól egy Los Angeles-i meccsen a Chargers ellen, mint Las Vegasban a sok turista előtt. ne legyen igazam.
Ha szar a csapat akkor mindenhol szar. Így is úgy is nagyobb arányban a liga tartja el a csapatot - nyilván sehol sem az a cél, hogy egy csapat örökre rossz legyen.
Az a különbség, hogy itt nagyobb a kemény szurkolói mag mint máshol! De ez gazdaságilag nem mérvadó szerintem. Mert nem millió emberekről van szó hanem pár ezerről akik akkor is elmennek a meccsre ha béndzsa a csapat. .
TST
deyell
sapka
Az, hogy elveszítjük a hazai pálya előnyét... Hát ha költözöl akkor ez velejár. Mind1 hova ment volna a csapat dettó ez lenne...
Nyilván az lett volna a legjobb ha maradt volna a csapat de szerintem ez a jó döntés. Én sem repdesek de elfogadom. A városvezetés meg kapja be!
Amm Deyell te mit csináltál volna Mark helyében?
több mint 9 éve
szerintem amíg emelkedő pályán van a csapat, addig nem lesz gond; hogy utána mondjuk 5-8 év múlva (ideális esetben) mi lesz az egy érdekes kérdés.Deyell miért félsz Las Vegastól? Elolvastam a hozzászólásaidat (örülök neki, hogy lehet és tudok veled vitázni - végre ezen a fórumon is zajlik az élet 😊 ) de nem értem.pedig elég bőven kifejtettem, hogy miért. elsősorban azért, mert véleményem szerint a Vegasba költözés a hazai pálya előnyének teljes elvesztésével járna. azt is megkockáztatom, hogy nagyobb támogatást kap majd a Raiders a szurkolóktól egy Los Angeles-i meccsen a Chargers ellen, mint Las Vegasban a sok turista előtt. ne legyen igazam.
TST
deyell
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Deyell miért félsz Las Vegastól? Elolvastam a hozzászólásaidat (örülök neki, hogy lehet és tudok veled vitázni - végre ezen a fórumon is zajlik az élet 😊 ) de nem értem.pedig elég bőven kifejtettem, hogy miért. elsősorban azért, mert véleményem szerint a Vegasba költözés a hazai pálya előnyének teljes elvesztésével járna. azt is megkockáztatom, hogy nagyobb támogatást kap majd a Raiders a szurkolóktól egy Los Angeles-i meccsen a Chargers ellen, mint Las Vegasban a sok turista előtt. ne legyen igazam.
TST
built for this shit
több mint 9 éve
Pont erre mondom, hogy nem Las Vegas Raiders, hanem Raiders, ez a csapat neve, nem változik semmi, csak a helyszín. Egy mezen nem fogod látni, hogy ez most melyik város csapata, hanem csak azt hogy ez a Raiders.Tény, hogy unfair a szurkolókkal szemben de James király mikor elhagyta Clevelandet volt mezégetés, köpködés meg sábáládábálá! Mindenféle Woodoo szertartást tartottak azt mikor visszajött beadták a népnek, hogy "hazatért" azt minden el volt nézve.James egy túlértékelt, hűtlen bohóc; ezen az összevásárolt díjai sem segítenek. Amugy kíváncsi lennék a Heat- Cavs bevételek alakulására az elmúlt években.
Anno mikor a Raiders is visszajött nem emlékszem, hogy nagy ellenkezés lett volna a helyieknél.
Visszatérve a gondolatmenetemhez ma már van internet. Azon felül, hogy a legjobban az amerikai állampolgárok tudják támogatni a csapatot és a ligát a vásárlásaikkal már itthon sem az Amerikában élő nagybácsitól kap az ember bármilyen hűtőmágnest/sapkát/kacatot stb. Szépen felmész az nfl.com-ra és megveszed ami neked kell (rosszabb/csóribb esetben Aliról), megvásárolod a Game Pass-t MO-n, Dél-Afrikában de még holmi sz@ros Turkesztánban is tudod támogatni így a csapatot.
A turisták remélhetőleg meg eljönnek a meccsre és ha marad valami az oaklandi hangulatból akkor jó lenne ha vad idegen embereket is megfogna a csapat miliője. Aztán vigyék haza és építsék a Raider Nation-t bárhonnan is jöjjenek a világból.
Mi is elkezdtük szeretni valamiért ezt a csapatot. Most nagyobb esély lesz rá MEGINT, hogy mások is megszeressék. A hitvány béna divatszurkolók meg úgyis leperegnek! 😉
Mark Davis meg innen a kicsi Pécsről nézve (na most elárultam hova valósi vagyok tyűűű) nagyon normálisnak tűnik. Én nagyon jó tulajnak tartom. Végre nem az van, hogy a apa pici fia - a maga 62 évével - megörökli a vagyont és elkótyavetyéli. Úgy látom, hogy fontos neki a csapat és mindent megtesz azért, hogy a csapatnak jó legyen.
TST
A hűséges szurkolók persze megmaradnak, csak épp lehet meccsre nem jutnak ki amikor elkezdik a jegyeket hotelekben osztogatni; ami meg megmarad duplájáért értékesíteni.
Biztos nem én leszek az egyetlen aki az életben fel nem vesz LV Raiders cuccot, bàr ezt meg pont leszarja mindenki amíg a divatdrukkerek jönnek dögivel. Viszont ez is leül majd mint a hype pàr éven belül.
Az sem kizàrt szerintem, hogy öt év múlva jó pénzért új tulaj jön, akkor aztán tucatcsapat lesz ez is.
Ha már így alakult legalább a csapat legyen nyerő!!!
gaben
Mondjuk igazából én valóban attól félek, hogy az öltözőben is lesznek ilyen viták, hogy egyesek bizony szeretnének maradni Oakland-ban, másoknak mindegy, harmadiknak meg pont Las Vegas a jó. Ebből ellentétek lesznek és ezek bizony meg fognak látszani a teljesítményben, akarva akaratlanul. Nekem ez a legnagyobb félelmem.
A gazdasági részétől nem félek, mert igazából már nem csak a nézőszám az amiből a lóvé jön, hanem a merchandising eladások, reklámbevételek, amelyek ugrásszerűen meg fognak nőni. A nézőszámmal sem lesz gond szerintem egyébként. A hangulat lehet más lesz, mint ami eddig volt, de ez sajnos elkerülhetetlen.
Nekem felemás érzéseim vannak próbálom magamban összefoglalni az előnyöket és a hátrányokat, de nagyon sok olyan tényező van, amit nem lehet megítélni, hogy milyen hatása lesz, így majd az idő bizonyítja a létjogosultságát ennek a döntésnek.
több mint 9 éve
Tény, hogy unfair a szurkolókkal szemben de James király mikor elhagyta Clevelandet volt mezégetés, köpködés meg sábáládábálá! Mindenféle Woodoo szertartást tartottak azt mikor visszajött beadták a népnek, hogy "hazatért" azt minden el volt nézve.James egy túlértékelt, hűtlen bohóc; ezen az összevásárolt díjai sem segítenek. Amugy kíváncsi lennék a Heat- Cavs bevételek alakulására az elmúlt években.
Anno mikor a Raiders is visszajött nem emlékszem, hogy nagy ellenkezés lett volna a helyieknél.
Visszatérve a gondolatmenetemhez ma már van internet. Azon felül, hogy a legjobban az amerikai állampolgárok tudják támogatni a csapatot és a ligát a vásárlásaikkal már itthon sem az Amerikában élő nagybácsitól kap az ember bármilyen hűtőmágnest/sapkát/kacatot stb. Szépen felmész az nfl.com-ra és megveszed ami neked kell (rosszabb/csóribb esetben Aliról), megvásárolod a Game Pass-t MO-n, Dél-Afrikában de még holmi sz@ros Turkesztánban is tudod támogatni így a csapatot.
A turisták remélhetőleg meg eljönnek a meccsre és ha marad valami az oaklandi hangulatból akkor jó lenne ha vad idegen embereket is megfogna a csapat miliője. Aztán vigyék haza és építsék a Raider Nation-t bárhonnan is jöjjenek a világból.
Mi is elkezdtük szeretni valamiért ezt a csapatot. Most nagyobb esély lesz rá MEGINT, hogy mások is megszeressék. A hitvány béna divatszurkolók meg úgyis leperegnek! 😉
Mark Davis meg innen a kicsi Pécsről nézve (na most elárultam hova valósi vagyok tyűűű) nagyon normálisnak tűnik. Én nagyon jó tulajnak tartom. Végre nem az van, hogy a apa pici fia - a maga 62 évével - megörökli a vagyont és elkótyavetyéli. Úgy látom, hogy fontos neki a csapat és mindent megtesz azért, hogy a csapatnak jó legyen.
TST
A hűséges szurkolók persze megmaradnak, csak épp lehet meccsre nem jutnak ki amikor elkezdik a jegyeket hotelekben osztogatni; ami meg megmarad duplájáért értékesíteni.
Biztos nem én leszek az egyetlen aki az életben fel nem vesz LV Raiders cuccot, bàr ezt meg pont leszarja mindenki amíg a divatdrukkerek jönnek dögivel. Viszont ez is leül majd mint a hype pàr éven belül.
Az sem kizàrt szerintem, hogy öt év múlva jó pénzért új tulaj jön, akkor aztán tucatcsapat lesz ez is.
Ha már így alakult legalább a csapat legyen nyerő!!!
több mint 9 éve
Olvasom a kinti postokat meg az itt leírtakat van amivel egyet értek és van amivel nem tudok (MÉG) azonosulni.nyilván kijár már nekünk is egy színvonalas stadion, a polginéni sem egy korrektség mintaképe, de ő csak egy szaros politikus és lehet SF-i. Azt is gondolom, hogy érthető a szurkolók csalódottsága, ez több mint sport-sportcsapat, ez azt identitásuk része amit elvettek tőlük. Amit kellett azt megtették,kitartottak a "legkutyább" (ÉN IS) időkben és bíztak a pozitív jövőben, ott voltak mindig és most vége. A Baltimore Coltsról van egy ESPN film, hogy mit okozott a várossal az emberekkel az összetartozással, az ön meghatározással a csapat elvesztése, Nézzétek meg (ha még nem láttátok), ezzel az érzéssel azonosul az aki nem full happy jelenleg. És ez az érzés (negatív) párosul a másik oldal LV boldogságával ez egyszerre feszül egymásnak. Temetés és születés egyszerre, nekem ez most nem okoz boldogságot, pedig nem változott a lojalitásom, SILVER&BLACK
több mint 9 éve
Persze hogy az. De az UNLV stadionja nem lenne irreleváns. De a döntés egyelőre az, hogy még két évig maradunk Oakland-ben, aztán már az új stadionban fogunk játszani LV-ben.igen, emiatt kit irreleváns egy nfl csapat számára.Bár a Bishop Gorman stadionja nem tudom hány néző befogadására alkalmas, de maga az egész létesítmény, tény, hogy elég jól néz ki és modern.5000 férőhelyes.
Bruce
empty taxi
braxa88
több mint 9 éve
igen, emiatt kit irreleváns egy nfl csapat számára.Bár a Bishop Gorman stadionja nem tudom hány néző befogadására alkalmas, de maga az egész létesítmény, tény, hogy elég jól néz ki és modern.5000 férőhelyes.
Bruce
empty taxi