Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Laser Show lesz! Carr lenne ezért a meccsért... Mack-el nyerni!
több mint 9 éve
King trollkodik a mai meccs előttwww.instagram.com/p/BO6GV-0hoWh/?taken-by=marquetteking

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nemtom ti mit szivtok, bazze, de jo lenne, ha nekem is hagynatok belole😊
több mint 9 éve
Akkor most a Texans nyeri az SB-t? 😛Ha Savage visszatér és Oswi leül a kispadra, akkor nem elképzelhetetlen 😊
sirarcheer

Madden hates me.
több mint 9 éve
Akkor most a Texans nyeri az SB-t? 😛
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Remélem nyertek a Texans ellen...megérdemli a csapat a következő kört.Remélem Mack mostbis úgy megszeretgeti mint tavaly még a Denver színeiben 😁😂
Jó jel, hogy Osweiler irányít XD
Chargers LT

több mint 9 éve
Remélem nyertek a Texans ellen...megérdemli a csapat a következő kört.Jó jel, hogy Osweiler irányít XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Penn-t baszhatjuk
több mint 9 éve
Van a sport tv-nek egy podcastje ahol a 101-ik adásban amerikai meccs élményekről esik szó. Szóba kerül egy 49ers és egy Raiders meccs is, akinek van ideje hallgasson bele.www.sport1tv.hu/Podcastok/2017/01/06/alleyoop101
több mint 9 éve
Khalil Mack és Kelechi Osemele lett első csapatos All-Pro kis csapatunkból. Azt hiszem egyikük helyét sem lehet megkérdőjelezni.Marquette King pedig második csapatos All-Pro lett!
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 9 éve
Asszem Jóska kell a Pass D-tekbe.Ez mondjuk komoly.
empty taxi
Ugye még nem láttuk azt a védelmet se, ahol van Karl hátul és egy egészséges Mario elől...az is más tészta lenne azért...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Amúgy most az jutott épp eszembe, hogy a Carr Insurance nem működött rosszul idén, de azért Hudson eltörte az ujját, Penn meg egyszer engedte el az emberét és akkor meg a lába tört. Osemele legközelebb nyom rajta egy pancake-ket és akkor a bordája törik el vagy mi lesz?
több mint 9 éve
Reméljük lesz Józsi. McGill mit keres még rosteren? Botrányos.Penn szopóágonMeg Nate Allen sem edz ma sem.
Amadeus91
Bruce
több mint 9 éve
Penn szopóágonMeg Nate Allen sem edz ma sem.
Amadeus91
több mint 9 éve
Penn szopóágon
több mint 9 éve
Asszem Jóska kell a Pass D-tekbe.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Elvileg Penn játszik a hétvégén: www.csnbayarea.com/raiders/injury-report-penn-out-raiders-practice-mcgloin-limitedIgen, a Broncos ellen is visszajött játszani, szóval várható hogy összedrótozzák a meccsre, de ha baj lesz, akkor Watson fogja váltani és akkor jöhet Howard RT-ként.
empty taxi
De egyékbént én a mai napi edzést még megvárnám azzal, hogy játszik e (sőt azt sem tartom kizártnak, hogy a meccs napján döntik el hogy játszik e)
több mint 9 éve
Elvileg Penn játszik a hétvégén: www.csnbayarea.com/raiders/injury-report-penn-out-raiders-practice-mcgloin-limited

Madden hates me.
több mint 9 éve
Clowney túl gyors, atlétikus neki. Mondjuk majd minden Rt-nek fejtörést okoz. 😁Bár azért Clowney ellen szerintem az idei leggyengébb meccsét láthattuk. Tehát most is lesz baja bőven! 😊Másrészt Howard anno kurvagyenge volt RG-ben, RT-ben viszont nem vészes.Osztom. Én se kavarnám meg ennyire. Plusz ugye ott van az a tény is, hogy anno Watson mint future LT jött csak mivel nagyon nyers volt technikailag ezért lett RT ("átmenetileg"). Jó lenne látni végre hogy ez a project életképes e. Ha igen akkor már csak a tartóssága lenne a kérdés...Hudson = Howard (kivéve, ha C-ként van írva, mert akkor Hudson) 😀nem értem miért nem probáljuk ki amert ez csak 4 ember 😛
KO-Jackson-Hudson-Watson/Hudson-Hudson/Watson falat...
Pari
braxa88
Egyébként nem kavarnám meg ennyire a falat. Így tulajdonképpen 2 ember maradna az eredeti helyén és az necces.
Egyébként Penn a sérülése után visszaállt a Denver ellen, tehát nem kizárt, hogy játszani fog, csak pihentetik. A zárt ajtós edzésről meg nincs információ, hogy akkor is kihagyta e az edzést, de sanszos hogy igen. Ma este okosabbak leszünk egy picivel ezen a fronton.
Egyébként Penn hiányában sem gondolnám gyengének a falat. Clowney így is úgy is lubickolni fog.
Bruce
Cubehead
empty taxi
Bruce
Musgrave-nek erre muszáj készülnie és plusz Te/T segítséget betenni ha akarunk bármfele futojatekot. Legutóbbi meccsen is így volt, most meg hogy nincs Carr még inkább kell limitalni Clowney-t.

több mint 9 éve
Bár azért Clowney ellen szerintem az idei leggyengébb meccsét láthattuk. Tehát most is lesz baja bőven! 😊Másrészt Howard anno kurvagyenge volt RG-ben, RT-ben viszont nem vészes.Osztom. Én se kavarnám meg ennyire. Plusz ugye ott van az a tény is, hogy anno Watson mint future LT jött csak mivel nagyon nyers volt technikailag ezért lett RT ("átmenetileg"). Jó lenne látni végre hogy ez a project életképes e. Ha igen akkor már csak a tartóssága lenne a kérdés...Hudson = Howard (kivéve, ha C-ként van írva, mert akkor Hudson) 😀nem értem miért nem probáljuk ki amert ez csak 4 ember 😛
Pari
braxa88
Egyébként nem kavarnám meg ennyire a falat. Így tulajdonképpen 2 ember maradna az eredeti helyén és az necces.
Egyébként Penn a sérülése után visszaállt a Denver ellen, tehát nem kizárt, hogy játszani fog, csak pihentetik. A zárt ajtós edzésről meg nincs információ, hogy akkor is kihagyta e az edzést, de sanszos hogy igen. Ma este okosabbak leszünk egy picivel ezen a fronton.
Egyébként Penn hiányában sem gondolnám gyengének a falat. Clowney így is úgy is lubickolni fog.
Bruce
Cubehead
empty taxi
több mint 9 éve
Másrészt Howard anno kurvagyenge volt RG-ben, RT-ben viszont nem vészes.Osztom. Én se kavarnám meg ennyire. Plusz ugye ott van az a tény is, hogy anno Watson mint future LT jött csak mivel nagyon nyers volt technikailag ezért lett RT ("átmenetileg"). Jó lenne látni végre hogy ez a project életképes e. Ha igen akkor már csak a tartóssága lenne a kérdés...Hudson = Howard (kivéve, ha C-ként van írva, mert akkor Hudson) 😀nem értem miért nem probáljuk ki amert ez csak 4 ember 😛
Pari
braxa88
Bruce
Cubehead

Madden hates me.
több mint 9 éve
Osztom. Én se kavarnám meg ennyire. Plusz ugye ott van az a tény is, hogy anno Watson mint future LT jött csak mivel nagyon nyers volt technikailag ezért lett RT ("átmenetileg"). Jó lenne látni végre hogy ez a project életképes e. Ha igen akkor már csak a tartóssága lenne a kérdés...Hudson = Howard (kivéve, ha C-ként van írva, mert akkor Hudson) 😀nem értem miért nem probáljuk ki amert ez csak 4 ember 😛
Pari
braxa88
Bruce

több mint 9 éve
Hudson = Howard (kivéve, ha C-ként van írva, mert akkor Hudson) 😀nem értem miért nem probáljuk ki amert ez csak 4 ember 😛
Pari
braxa88
több mint 9 éve
nem értem miért nem probáljuk ki amert ez csak 4 ember 😛
Pari