Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Bárki, bármit mond, akkor is azt gondolom, hogy 12 perccel a vége előtt, amikor 19 ponttal vezetünk, tök fölösleges volt felküldeni már Carr-t. Előtte a támadást még vigye végig persze, de a következőre már nem küldtem volna fel. Jól ment a futás, még ha nem is sikerül first down-t csinálni az első támadásunkból, akkor is elmegy simán két perc egy-egy támadásra. Ha meg egy first down van, akkor meg a duplája. A védelemnek meg igazából csak tartania kellett volna egy drive-ot és kész. 3 támadásnyi előnyünk volt. Ha nem sikerült volna, akkor legalább még tudtuk volna orvosolni a problémát a hátralévő meccsen. De egyébként megtartottuk így is az előnyünket, pedig mint mondtam, attól lesokkolódtak a védők is, hogy Carr így megsérült, tehát ha az nem történik meg, akkor szerintem nem kaptunk volna TD-t sem, max FG-t.

Mindegy, ez már történelem. Sajnos szárkapocscsont törése lett Carr-nek, ami tényleg annyiból jó, hogy nem lesz maradandó. Bár azért csavarodhattak ott a szalagok is szépen, de 2 hétig fekvőgipszet fog kapni az tuti és akkor szépen lenyugszanak ott a dolgok a lábában.

McGlointól egy kicsi plusz kell csak és akkor akár a Denvert is elkaphatjuk, ami meg azt jelenti, hogy lesz egy plusz hetünk McGloinra szabni a gameplant, meg utána azt is tudni fogjuk, hogy ki lesz az ellenfél és belőlük is lehet készülni. Ami meg az ellenfelet illeti, ők nem fogják tudni, hogy McGlointól mire is számítsanak, egy Denver meccsből fognak tudni kiindulni, ami lehet hogy nem is lesz annyira érdekes QB szempontból.

Ami még lényeges, hogy Crabtree és Richard is felgyógyuljon jövőhétre, mivel ők már a meccs végén nem játszottak a sérülésük miatt. Valamint jó lenne már McGee-t is edzésben tudni és remélhetőleg Latham sérülése sem volt komoly. Mario eléggé el volt veszve a meccsen, de nyilván jövőhéten, már nagyobb szerepet fog kapni és talán jobban felveszi a ritmust. A lényeg az, hogy a PO-ban már nagyon kell a jó Mario Edwards Jr a pályára.

Korábban írtam, hogy a védelemtől extra teljesítmények kellenek a hátralévő meccseinken és a futásnak is úgy kell mennie, mint az utóbbi négy meccsen, de most lehet hogy majd Murray és Olawale fog a minirakéták helyett teljesíteni.

Meglátjuk majd. Alkalmazkodni kell az új helyzethez és abból a lehető legtöbbet kihozni.
több mint 9 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Hàt ez nem volt szèp karàcsonyi meglepetès. Vègre ismèt PO-ban a Raiders erre szerencsétlen Carr lesérül. Pedig úgy éreztem idén a Raiders lehet a nagy meglepetés csapat, de Carr nèlkül nehéz lesz.
Tomcsik
Így lesz igazán nagy a meglepetés. 😀
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
Hàt ez nem volt szèp karàcsonyi meglepetès. Vègre ismèt PO-ban a Raiders erre szerencsétlen Carr lesérül. Pedig úgy éreztem idén a Raiders lehet a nagy meglepetés csapat, de Carr nèlkül nehéz lesz.

több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Remélem azért Penn rossz értelemben nem veszi magára a dolgot. Ismerjük mennyire önérzetes maci 🐻😊

több mint 9 éve
Épp azon gondolkodtam hogy érthető az apátiánk hisz alap ember sérült meg (szerencsére nem úgy hogy az később faktor legyen a játékában). Ellenben ha figyelembe vesszük hogy a csapat magja fiatal azaz sok van bennük. Hogy 14 ev után nem hogy az első pozitív mérleg meglett hanem egyenesen PO már is dupla az öröm.
S ahogy Carr is nyilatkozta ez egy csapatsport. Szóval next man up s meglátjuk 😉

McGloin-al annyi pozitívum mindenkeppen van hogy van meccs tapasztalata, ismeri a rendszert es hasonló stílusú pocket qb mint Carr azaz a falnak sem kell nagy mértékben alkalmazkodni/ változtatni. Plusz mehetnek az under center playek is.

Go Raiders
Carr-nak meg mihamarabbi és teljes felépülést!!

több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Nem volt hiba, hogy játszott.
Po-ba vezette a csapatot, új Raiders épül ezekkel a fiatal játékosokkal (Mack, Coop, Joseph, Carr stb...) és a szurkolóknak is jár megélni a siker pillanatait. Persze benne van és most bekövetkezett, de a nemzet már zárt #14 mögött. Ez van, vele megyünk tovább, Cookot lenyomta a csapatbakerülési versenyben. Olvasom a Raiders postokat, és megyünk tovább, ha ezen az úton, akkor ezen.
JUST WIN BABY!
És a szamarakat szárazon!

Szerkesztette: Surda
több mint 9 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
33-7-nél azért könnyen végigment a Colts a pályán és a védelem korántsem konstans teljesítményét nézve érthető volt bennhagyni Carrt. Ha az aktuális drive-ból is TD lett volna, lehet hogy lehozza JDR, de szerintem maradt volna a végéig.

A Denver ellen megnézhetjük, hogy teljesít McGloin és ennél jobb esélyei aligha lehetnek.
Még 2013-ban, gyengébb fal mögött, másod-harmadvonalbeli elkapógárdával sem tűnt reménytelennek - igaz, hogy csak egy meccset nyert -, most viszont a liga egyik legjobb falával és kiváló elkapókkal kell játszania. Lesz egy egész hete összeszokni az első csapattal és ha úgy megy a futás, mint tegnap, vagy az első Denver elleni meccsen - esetleg a védelem is felszívja magát -, szerintem hozható lesz a win.

A playoffban meg majd lesz valahogy...
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 647 — Amerikai sportok rajongója
Ezt komolyan nem hiszem el, annyira féltem, hogy lesz valami ilyen szörnyű pechünk idén😕

Szerkesztette: zavi27
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
k életbe... nagyon sajnálom 😕

Luck ellen max akkor hozod le az irányítód, ha 30-al mentek...

Egyetértek Soldival, legalább nem szalagsérülés, szvsz már a preseasonben pályára léphet. Akkor pedig komoly esélyetek lehet az SB-re, ha sikerül még összehozni egy jó offseasont + mindenki a jelenlegi tendenciák szerint fejlődik.

A rájátszás megvan, ebben az AFC-mezőnyben még így sem nem lehetetlen 2 PO-győzelmet összehozni. Csak a csapattársakkal kell elhitetni, hogy így is van esély a győzelemre.
több mint 9 éve
Mindenesetre abban a két dologban bízhatunk, hogy 1. nyer a Denver a Kansas ellen és akkor megvan a bye nekünk vagy 2. nyerünk a Denver ellen és akkor is megvan a bye. Egy PO meccsen meg bármi lehet, sok ideje lesz gyakroloni McGloinnak és egyébként is már itt van egy ideje a csapatnál. A fal nem változik előtte és ha van ideje, akkor talán egy jó game manager szintet tud hozni. A futásnak kell jól mennie és a védelemnek kell extrát nyújtani.
Bruce
Kb a 300 spartainak volt ilyen fasza terve :/
Surda
Hősök lettek...
Amadeus91
És halottak.
iktriad
Az én szememben már hősök.....
De kéne egy jobb terv.
Surda
Majd meglátjuk a Denver ellen, hogy milyen kezdőként McGloin. Utána majd aggódunk.
Bruce
Cookban ennyire nem bíznak? Megérne 1 próbát mégis csak nagy tehetség, bár emberileg gyökér ez nem tudom mennyit változott.
skat
Ez szimpla DC Skat. McGloin a masodik Cook a harmadik számú qb jelenleg.

több mint 9 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Mindenesetre abban a két dologban bízhatunk, hogy 1. nyer a Denver a Kansas ellen és akkor megvan a bye nekünk vagy 2. nyerünk a Denver ellen és akkor is megvan a bye. Egy PO meccsen meg bármi lehet, sok ideje lesz gyakroloni McGloinnak és egyébként is már itt van egy ideje a csapatnál. A fal nem változik előtte és ha van ideje, akkor talán egy jó game manager szintet tud hozni. A futásnak kell jól mennie és a védelemnek kell extrát nyújtani.
Bruce
Surda
Hősök lettek...
Amadeus91
És halottak.
iktriad
De kéne egy jobb terv.
Surda
Majd meglátjuk a Denver ellen, hogy milyen kezdőként McGloin. Utána majd aggódunk.
Bruce
Cookban ennyire nem bíznak? Megérne 1 próbát mégis csak nagy tehetség, bár emberileg gyökér ez nem tudom mennyit változott.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Edzői hiba? Ez felfogás kérdése. Van olyan csapat, amelyik pihentet a 17. héten, van amelyik nem. Van olyan csapat, amely lehozza a QB-t a 4. negyed elején, van, amelyik térdeléshez se engedi be a cserét.

Ez nem hiba, hanem felfogásbeli különbség. Az már tök egyéni, hogy ki hova tartozik, vagy tartozna, ha döntési helyzetben lenne. Del Rio és a Raiders franchise imidzse sztem ezt diktálta. Én pl nem pihentetnék és Carrt se hoztam volna le. De azt is értem, ha vki igen. Steznek viszont egy dologban igaza van, vagy el kellett volna dobni a labdát, vagy lefeküdni a földre, vagy bármit csinálni, hogy ne nyeljen be ütést. Épp ahogy TB szokta.

Mindazonáltal óriási pech. A liga (egyik) legjobb fala, és egyetlen szerencsétlen mozdulat mégis micsoda tragédiát okozhat, mást agyba-főbe vernek és szerencsésen túléli a szezont. :/

Nagyon sajnálom mindenesetre, mert nagyon bírom ezt a Raiders-t.

Tudom, hogy ez most keveseket érdekel, vagy vigasztal, de a csonttörés legalább nem para. Az összeforr és nincs maradandó károsodás, ami befolyásolhatná ezt a fényesnek ígérkező pályát. A szalagsérülések sokkal gázabbak és lassabban is gyógyulnak, szóval legalább nem ez történt, még ha ez most sovány vigasz is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 782 — Sworn to the Black
Mondjuk ha 5. seed vagyunk ami így esélyes, és a Texansszal játszunk ami 95% kb., ahol szintén egy csere QB van, azt simán lehet hozni. McGloin annyira azért nem szar, szerintem még vele is el lehet menni konfdöntőig, na ott nyilván a Pats agyonver de az már nem érdekes... 😀
több mint 9 éve
Bruce
Surda
Hősök lettek...
Amadeus91
És halottak.
iktriad
De kéne egy jobb terv.
Surda
Bruce
Tex ellen volt mar mélyvízben, de ő nem Carr.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 854 — "Montoya por favor!"
Carr : broken fibula

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
 twitter.com/Jimmy_Durkin/status/812820537642627072
több mint 9 éve
Na még Ted Nguyen is osztja a véleményem:
 twitter.com/RaidersAnalysis/status/812818547386658816
több mint 9 éve
Bruce
Surda
Hősök lettek...
Amadeus91
És halottak.
iktriad
De kéne egy jobb terv.
Surda
több mint 9 éve
Bruce
Surda
Hősök lettek...
Amadeus91
És halottak.
iktriad
De kéne egy jobb terv.
több mint 9 éve
Na ezt hívják pirruszi győzelemnek. JDR nagy marha volt, hogy nem hozta le Carrt, mikor már vége volt a meccsnek. Dereknek mihamarabbi jobbulást kívánok.
Hány nap van az első PO meccsig?
Surda
Ha bye-otok van 21, ha nincs 14.

iktriad
Mondjuk azok utan, hogy a Colts Carr kiesese utan azert egy-ket izzados percet hozott JDR-re, eleg fura kijelenteni, hogy a meccs eldolt, le kellett volna hozni, hisz mint latutk, ha meg hamarabb lehozzak Carrt, akkor a forditas is meglehetett volna.. ne felejtsd el, a masik oldalon a comeback kiraly dobalt azert, valoszinuleg JDR biztosra ment, ezert nem tudom hibaztatni

ellenben Carrt tudom, egyreszt igenis legyen olyan hivas, ahol probaljak nem veszelyeztetni, sok futas, ahol handoffot kell atadnia, de az iranyito butasagot csinal, ha belemegy egy olyan szituba, mint amibe megtette.. oke, a jelenet nem volt gaz, de akkor is, kontaktsport, itt barmikor johet egy serules, Carrnak igenis azonnal szabadulnia kellett volna a labdatol, ahogy erezte a nyomast, amit ereznie is kellett, elvegre harom vedojatekos kozul akart kiugrandozni valahogy

az iylen helyzetekben egy Brady, Manning sem szarozott, inkabb azonnal foldhoz baszta a labdat, ezzel is elkerulve az utest, szerelest
Stez
Azért ne felejtsd el, hogy azután kezdett el ezerrel pörögni a Colts, amikor még az egész Raiders Carr sérülésének hatása alatt volt. Ha lehozták volna a negyedik negyed második támadásánál Carr-t akkor nem kerül ez a momentum a Coltshoz és nem lett volna veszélyben a győzelmünk. Én edzői hibának érzem azt, hogy nem hozta le Carr-t akkor.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 435 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bruce
Surda
Hősök lettek...
Amadeus91
És halottak.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Bruce
Surda
Hősök lettek...
több mint 9 éve
Bruce
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 48 422 — Whoops, looks like something went wrong.
Na ezt hívják pirruszi győzelemnek. JDR nagy marha volt, hogy nem hozta le Carrt, mikor már vége volt a meccsnek. Dereknek mihamarabbi jobbulást kívánok.
Hány nap van az első PO meccsig?
Surda
Ha bye-otok van 21, ha nincs 14.

iktriad
Mondjuk azok utan, hogy a Colts Carr kiesese utan azert egy-ket izzados percet hozott JDR-re, eleg fura kijelenteni, hogy a meccs eldolt, le kellett volna hozni, hisz mint latutk, ha meg hamarabb lehozzak Carrt, akkor a forditas is meglehetett volna.. ne felejtsd el, a masik oldalon a comeback kiraly dobalt azert, valoszinuleg JDR biztosra ment, ezert nem tudom hibaztatni

ellenben Carrt tudom, egyreszt igenis legyen olyan hivas, ahol probaljak nem veszelyeztetni, sok futas, ahol handoffot kell atadnia, de az iranyito butasagot csinal, ha belemegy egy olyan szituba, mint amibe megtette.. oke, a jelenet nem volt gaz, de akkor is, kontaktsport, itt barmikor johet egy serules, Carrnak igenis azonnal szabadulnia kellett volna a labdatol, ahogy erezte a nyomast, amit ereznie is kellett, elvegre harom vedojatekos kozul akart kiugrandozni valahogy

az iylen helyzetekben egy Brady, Manning sem szarozott, inkabb azonnal foldhoz baszta a labdat, ezzel is elkerulve az utest, szerelest