Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Snap count:

A kezdő falemberek és Carr az összes playben játszottak (62 play). Cooper 51 playben volt fenn. Crabtree és Walford 45-45 playt nyomtak. Murray 31, Richard 18, Washington 10 playt voltak játékban.
Watson 20 playben volt fenn mint 6. falember.

A védelemben is hatan voltak végig a pályán (55 play): Nelson, Allen, S. Smith, Amerson, Riley és M. Smith. Irvin 53-at, Mack 50-et vállalt, Autry volt még jelentősebb időt a pályán, szám szerint 42-t.
több mint 9 éve
Ezt is megértük, hogy divatdrukkereink vannak! 😊

Egyébként sok divatdrukkere van a csapatnak amúgy is, főleg az LA Raiders időkből, mert akkor csomó rapper csak azért is Raiders cuccokba járkált. Aztán valakiből keményvonalas szurkoló is vált, de sokan még most is csak az akkor idők miatt hordják a Raiders kiegészítőket. De ez nem baj a csapatnak ilyen "szurkolókra" is szüksége van.

Mert hogy én többet mezt nem fogok venni az biztos. A baseball sapiból is kinőttem már, maximum galléros polót veszek vagy esetleg melegítőt. 😊
Bruce
akkor én mit mondjak
orig mezem van: 4
sapkam:4
és egy egész vitrinem tele minden nekem értékes lim-lommal 😊
voltam Londonban megnézni ahogy kikapunk a Miamitól és most hajtok egy eredeti sisakra ami megjárt egy-két nagy csatát. Divat? Leszarom 😀
Surda
Nekem volt két mezem:

Egy Randy Moss 18-as fekete replica és egy 24-es Huff fehér original. Mindkét játékos többnyire szar volt nálunk, akkor eldöntöttem, hogy nem veszek több mezt.

Baseball sapkám akkor volt, amikor kb általános iskola 7. vagy 8. osztályába járhattam (93-94-ben). LA Raiders-es volt és nagyon menő volt! 😊 Akkor még nem ismertem az amfocit, de amikor elkezdtem a nemzeti sportban figyelni az eredményeket, akkor már a Raiders-t néztem mindig. Utána meg meglett a madden valamikor a kétezres évek elején (2003-as), akkor a Raiders lett az örök szerelem! 😊
Bruce
Más korosztály vagyunk 😀 93-ban mikor 7._es voltál èn nagy tètelben hozdtam haza mindenféle "eredeti" cuccot yugóból és fingom nem volt az amerikai fociról, de hogy az NWAs cuccokat ruha/zene jól elpasszolható volt LA Raiders ja azt nem tudtam...de később összeállt. 😀 És az irodamban most ilyen cuccok vannak mert szeretem. Ennyi. Ha szarok vagyunk ha nem akkor is.
És végül is ugyan azt a csapatot szeretjük, hogy milyen úton jutottunk ide vagy milyen formában tökmindegy. Az elkötelezettség a lényeg.
Surda
A fórumon talán a Raiders topicban én vagyok a legkorábbi tag, még a legelső nfl.hu-s fórumon regisztráltam, aztán azóta hellyel közzel aktív vagyok. Annyira emlékszem, hogy az akkori egyik vezető tag haromt, aki Broncos drukker volt, gyorsan le is oltott a gecibe, hogy mit akarok én itt Raiders szurkolóként, volt is egy két szócsata közöttünk, de aztán lenyugodtak a kedélyek. Utána jött valamikor később Döme, akire emlékszem, bár akkor még Adibaba volt a felhasználóneve! 😀 Egyébként tudomásom szerint ő az egyetlen bowl.hu-s Raiderses fórumtárs, akivel személyesen is ismerjük egymást.
Úgyhogy igen én nagyon elkötelezett vagyok a Raiders irányába, sok szar dolgot átéltünk itt mindannyian, de most fényes szelek fújnak! 😊
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
uccsó rájátszás részvételünk a döntőig tartott, csak szólok
 s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d3/85/a3/d385a3c100ad34d9a901f29fcf812fee.jpg
ha már divat
gaben
Jo legyen divat! De ilyen 😎
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 995 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
uccsó rájátszás részvételünk a döntőig tartott, csak szólok
 s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d3/85/a3/d385a3c100ad34d9a901f29fcf812fee.jpg
ha már divat

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
 encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIlLKKBXKONFNPswOKh1vG3MjJCInBvuozuEZ9ZeHx8Q7r59UKCQ
több mint 9 éve

Egyébként sok divatdrukkere van a csapatnak amúgy is, főleg az LA Raiders időkből, mert akkor csomó rapper csak azért is Raiders cuccokba járkált. Aztán valakiből keményvonalas szurkoló is vált, de sokan még most is csak az akkor idők miatt hordják a Raiders kiegészítőket. De ez nem baj a csapatnak ilyen "szurkolókra" is szüksége van.

Mert hogy én többet mezt nem fogok venni az biztos. A baseball sapiból is kinőttem már, maximum galléros polót veszek vagy esetleg melegítőt. 😊
Bruce
akkor én mit mondjak
voltam Londonban megnézni ahogy kikapunk a Miamitól és most hajtok egy eredeti sisakra ami megjárt egy-két nagy csatát. Divat? Leszarom 😀
Surda
Nekem volt két mezem:

Egy Randy Moss 18-as fekete replica és egy 24-es Huff fehér original. Mindkét játékos többnyire szar volt nálunk, akkor eldöntöttem, hogy nem veszek több mezt.

Baseball sapkám akkor volt, amikor kb általános iskola 7. vagy 8. osztályába járhattam (93-94-ben). LA Raiders-es volt és nagyon menő volt! 😊 Akkor még nem ismertem az amfocit, de amikor elkezdtem a nemzeti sportban figyelni az eredményeket, akkor már a Raiders-t néztem mindig. Utána meg meglett a madden valamikor a kétezres évek elején (2003-as), akkor a Raiders lett az örök szerelem! 😊
Bruce
Más korosztály vagyunk 😀 93-ban mikor 7._es voltál èn nagy tètelben hozdtam haza mindenféle "eredeti" cuccot yugóból és fingom nem volt az amerikai fociról, de hogy az NWAs cuccokat ruha/zene jól elpasszolható volt LA Raiders ja azt nem tudtam...de később összeállt. 😀 És az irodamban most ilyen cuccok vannak mert szeretem. Ennyi. Ha szarok vagyunk ha nem akkor is.
És végül is ugyan azt a csapatot szeretjük, hogy milyen úton jutottunk ide vagy milyen formában tökmindegy. Az elkötelezettség a lényeg.
több mint 9 éve

Bruce
akkor én mit mondjak
Surda
Nekem volt két mezem:

több mint 9 éve

Bruce
akkor én mit mondjak
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 782 — Sworn to the Black
Döme
DivatRaider! 😛
ulpianus
Vállalom! 😀
Amúgy elkezdődött a jelenség valóban, pár napja egy haverom öccse mutogatta hogy 10 ezerért vett Raiderses sapkát, és nagyon izgul hogy bejussUNK a rájátszásba...
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
Gratulálok srácok rég nem látott siker. Gondoltam hogy erősek lesztek de hogy 2 meccsel a vége előtt tuti a PO erre nem számítottam...

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Döme
DivatRaider! 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Just Playoff Baby! 😊
Carr ujja rendbejön és jó lesz itt minden.
A védelem meg lusta disznó de mikor kell odab@asznak! 😀
TST
Sajnálom, hogy el kell hogy szomorítsalak, de az az ujj nem fog rendbe jönni csak jövőre.
Csodálkoznék, ha idén látnánk tőle under center play-t. Így viszont elég szar futni rövid yardos és goal line szituációban, mint ahogy látható is volt a meccsen.

Nem tudom, hogy mi a célunk a hátralévő meccseken és nem is vagyok híve a pihentetéseknek de lehet bedobnám Cook-ot a mélyvízbe jövőhéten is és a záró fordulóban is egy-két negyed erejéig.
Bruce
Már ezen a héten mentek az under center játékok edzésen. Sztem csak jegelik és akk fognak jönni, amikor kell.
Amadeus91
Egyébként azt hiszem egy under center játék volt is, csak akkor beugrasztották a defense-t. De nem figyeltem pont csak az ismétlésnél úgy tűnt, vissza kellene nézni ezt a play-t.
Bruce
Volt 1, mint ahogy asszem a KC ellen is csak ők nem ugrottak be és Carr akkor visszalépett pistolba. Most a SD beugrott a hard count miatt és nem is indult el a play. Ha nem ugrottak volna be, gondolom kivált most is.

Én is azt gondolom, hogy nem erőltetik a dolgot, nehogy baj legyen. Mivel a PO megvan lehet már jegelik majd PO-ig az under center playeket, ott viszont nagyon fontos lenne, mert anélkül láthatóan szenved az O, túl kiszámíthatóak a futások...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
LOL, ez mekkora! Minden trükköt be kell vetni 😀

twitter.com/GipsySafety/status/810703511436529664
több mint 9 éve
Just Playoff Baby! 😊
TST
Sajnálom, hogy el kell hogy szomorítsalak, de az az ujj nem fog rendbe jönni csak jövőre.
Csodálkoznék, ha idén látnánk tőle under center play-t. Így viszont elég szar futni rövid yardos és goal line szituációban, mint ahogy látható is volt a meccsen.

Nem tudom, hogy mi a célunk a hátralévő meccseken és nem is vagyok híve a pihentetéseknek de lehet bedobnám Cook-ot a mélyvízbe jövőhéten is és a záró fordulóban is egy-két negyed erejéig.
Bruce
Már ezen a héten mentek az under center játékok edzésen. Sztem csak jegelik és akk fognak jönni, amikor kell.
Amadeus91
Egyébként azt hiszem egy under center játék volt is, csak akkor beugrasztották a defense-t. De nem figyeltem pont csak az ismétlésnél úgy tűnt, vissza kellene nézni ezt a play-t.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Just Playoff Baby! 😊
TST

Bruce
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
1. kör: LB-cover ILB Perry mellé
2. kör: RB-power RB Murray helyett a Törpék mellé/elé
3. kör: SS-Karl szerintem FS-ben lenne a legjobb, kéne mellé egy nagyobb darab SS
4. kör: CB-A Smith-Amerson-Carrie trio mögé kell depth és fiatal projectek
5. kör: WR-kéne egy olyan WR, aki Roberts-nek komoly verseny tud jelenteni a #3 helyért
6. kör: TE-Rivera helyett egy kiegészítő elkapó TE, aki majd G.Holmes-al küzd a rosterért
7. kör: OL/LB/DL depth
Rolni
December van és Raiders topic, erre a draft téma. A szokás hatalma 😀
több mint 9 éve
Még a SD meccs előttről egy Norton-t méltató cikk:  cover32.com/2016/12/16/raiders-fans-let-ken-norton-jr-continue-job-well-done/

Igaz ami igaz, sokat javult a D év közben, pedig továbbra is hiányzik Mario személyében egy nagyon fontos láncszem.
TE védekezéshez kellene egy igazán jó cover LB, ami nincs jelenleg
A CB posztra kellene némi sebesség, mert jelenleg egyik emberkénk sem igazán fürge vagy gyors, de amúgy komoly gond nincs azért a CBkkel sztem
Nelson-t ideális esetben le cseréljük, házon belül lehet Allen esetleg stop gap-ként utódja, egy fiatal S előtt esetleg 1 évre, mert eddig meglepően jól játszik Karl helyén

Szerencsére a támadó oldalon nem kell komoly segítség. Murray ha lelép vhova nagy pénzért, akkor helyére kell egy power RB, de pont erős a draft class szerencsére, többi csak depth inkább...

1. kör: LB-cover ILB Perry mellé
2. kör: RB-power RB Murray helyett a Törpék mellé/elé
3. kör: SS-Karl szerintem FS-ben lenne a legjobb, kéne mellé egy nagyobb darab SS
4. kör: CB-A Smith-Amerson-Carrie trio mögé kell depth és fiatal projectek
5. kör: WR-kéne egy olyan WR, aki Roberts-nek komoly verseny tud jelenteni a #3 helyért
6. kör: TE-Rivera helyett egy kiegészítő elkapó TE, aki majd G.Holmes-al küzd a rosterért

több mint 9 éve
@Döme jöhetsz fórumozni! 😛
Bruce
A playoffban basszameg. 😀

Ígéret szép szó. be is tartom!
Döme
Nagy Welcome!
Remélem maradsz!

több mint 9 éve
Korábban írtam ezt az egyik hozzászólásomban:
"A Titans lehet a mérleg nyelve, mert ők még játszanak a Broncossal is és a Chiefsel is és még azért a Titánok is ott lehetnek a PO-ban, tehát fel fogják szívni magukat biztosan. Főként most hétvége lesz nekik kulcs meccs a Broncos ellen."

Szóval a Titans megtette, hogy mindkét csapatot megverte (köszi Titans!!) és most egymás ellen játszik a Chiefs és a Broncos, ahol ha a Broncos nyer, akkor még a bye week sem elérhetetlen számunkra. Bár én azt gondolom, hogy a Chiefs fog nyerni és ők lesznek bye week-en, de szarom le igazából, mert mi már biztos hogy ott vagyunk.
Bruce
Szívesen! 😊 A Broncos legyőzésére azért volt halvány remény, ám a Chiefs elleni siker hatalmas bravúr. Nekünk is kéne egy kis segítség, a Colts még megnyerheti a csoportot, és reálisan nézve már csak a Raiders ellen veszthet...
Nandito
Néztem a meccseteket, hát ja, győzelem 😊
több mint 9 éve
Már arról cikkeznek, hogy Sean Smith-t dead money nélkül ki lehet vágni a következő szezon elején és nem kell neki kifizetni a 4,25 milliós roster bónuszt sem. Amerson kivágásával is lehet megtakarítani 7,5 milliót.

Ugyanezt írják Murray-ra is, hogy hatalmas pénzt fog kérni valszeg ha hosszabbít, így neki is ajtót mutathatnak. Mivel Mack és Carr hosszabbítása is hatalmas pénzeket fog felemészteni.

M. Smitht sem fogják marasztalni, ami újabb lyukat jelent, illetve egy belső falember is kelleni fog.

Kitérnek a safety gondokra. Allen, aki meglepően jól játszik FA lesz. Nelson meg nem megoldás egyelőre. Így safety-t is kell igazolni.

Na mindegy ezt most pont nem volt ildomos ide leírni, de ha már olvastam róla. 😊
Bruce
Murry mehet nem lesz gond ha megy, a számaihoz kell ez a fal ( McFadden-t is túléltem)
Saefty/Cb gondjaink vannak, de megoldható a piactól ill. draftról
Mack-Carr bankot robbant, de ez van kellenek
több mint 9 éve
"A Titans lehet a mérleg nyelve, mert ők még játszanak a Broncossal is és a Chiefsel is és még azért a Titánok is ott lehetnek a PO-ban, tehát fel fogják szívni magukat biztosan. Főként most hétvége lesz nekik kulcs meccs a Broncos ellen."

Szóval a Titans megtette, hogy mindkét csapatot megverte (köszi Titans!!) és most egymás ellen játszik a Chiefs és a Broncos, ahol ha a Broncos nyer, akkor még a bye week sem elérhetetlen számunkra. Bár én azt gondolom, hogy a Chiefs fog nyerni és ők lesznek bye week-en, de szarom le igazából, mert mi már biztos hogy ott vagyunk.
Bruce
Szívesen! 😊 A Broncos legyőzésére azért volt halvány remény, ám a Chiefs elleni siker hatalmas bravúr. Nekünk is kéne egy kis segítség, a Colts még megnyerheti a csoportot, és reálisan nézve már csak a Raiders ellen veszthet...
Nandito
Az a baj, hogy nagyon jó formában van a Colts, mi meg szerintem az utóbbi két-három hétben nem tudjuk azt az offense teljesítményt hozni, amit korábban. A védelem ugyan mutat életjeleket már, de valahogy a kettőnek együtt kellene működnie 24-én és akkor tudnánk viszonozni valamit! 😊 Remélem a fiúk is így gondolják.
több mint 9 éve
Mack 8 QB pressure-t mutatott be a Chargers ellen (5 hurry, 3 hits), ezzel továbbra is ő a legmagasabban értékelt edge rusher a ligában.

Top offensive grades:

LT Donald Penn, 79.1
RG Gabe Jackson, 78.7
QB Derek Carr, 73.3
WR Michael Crabtree, 71.4
LT Menelik Watson, 70.1 (nem figyeltem hány playt játszott, de sztem Howard volt az RT végig)

Top defensive grades:

ED Khalil Mack, 88.2
LB Malcolm Smith, 84.0
S Nate Allen, 83.8
LB Perry Riley, 83.4
CB David Amerson, 80.6

Érdekes, hogy Irvin nincs benne a TOP5-ben, de már korábban Rolni is írta, hogy futás ellen nincs a toppon és ez meglátszik a pontszámában szerintem, ami 72,7 volt egyébként.
több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 334 — Titans fan

Bruce

Music City Miracle
több mint 9 éve
Just Playoff Baby! 😊
TST

Bruce
Cook? ne bassszki, akkor inkább McGloin, ne kísérletezzünk már, meg szerintem nem is fogunk, -és Ő beugró ha baj van, gyakoroljon ő ha már pihentetünk, ki tudja Carral mi lesz (sérülés)