Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Stílusos lenne akkor nevet is változtatni Austin Powersre 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Austin nevét találtam még! Ott meg ott van a Texas Longhorns kurva nagy stadionja!
több mint 10 éve
Na jó, akkor új stadion kell, de annak az átadása meg nem egy-két év és addig kell valami használható alternatíva.Mert olyan szempontból néztem, hogy pl Portland-ban stadion sincs, tehát oda nem fogunk költözni vagy akkor valamelyik egyetemi csapat stadionját kell használni, ami meg nem is Portland-ban van, úgy meg minek elköltözni.
San Antonio-ban van alternatíva legalább.
Valaki esetleg tud még valami forróbb nevet (várost) ebben a témában, akit emlegetnek velünk kapcsolatosan?
több mint 10 éve
A Falcons stadionját 1 évvel korábban adták át, jövőre lesz kész az új pályájuk.Miért? Azért egy 23 éves stadion még azért nem olyan öreg. Vagy ha 20-25 évre építenek egy stadiont, akkor megbaszhatják magukat. Annyi idő alatt vissza sem hozza az árát, tehát egy rossz beruházás. Jó mondjuk nem láttam még azt a stadiont, de az én nézetemben egy 23 éves stadion inkább fiatalnak mondható, mint öregnek.Mondjuk Portland városában kurvára nincs stadion, ami alkalmas lenne NFL mérkőzés lebonyolítására. Viszont San Antonioban egy viszonylag fiatal dome van, a 93-ban épült Alamodome.Na egy 93as dome pont olxan, hogy új stadion kell oda is...
Bruce
peach
Házat sem 10 évre épít az ember.
Bruce
A Colts is 23 évig használta az RCA Dome-ot mielőtt továbbállt a Lucas Oilba.
Szerk. most jövök rá egyébként, hogy hazudtam, mikor azt mondtam h az utóbbi 10 év legolcsóbb stadionja a Lucas Oil. A University of Phoenix stadion 534 millió dollárba került mai árfolyamon.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
pedig de, pont arról szólnak a hírek, hogy ha SA azt akarja, hogy a Raiders odaköltözzön, akkor új stadion kellMiért? Azért egy 23 éves stadion még azért nem olyan öreg. Vagy ha 20-25 évre építenek egy stadiont, akkor megbaszhatják magukat. Annyi idő alatt vissza sem hozza az árát, tehát egy rossz beruházás. Jó mondjuk nem láttam még azt a stadiont, de az én nézetemben egy 23 éves stadion inkább fiatalnak mondható, mint öregnek.Mondjuk Portland városában kurvára nincs stadion, ami alkalmas lenne NFL mérkőzés lebonyolítására. Viszont San Antonioban egy viszonylag fiatal dome van, a 93-ban épült Alamodome.Na egy 93as dome pont olxan, hogy új stadion kell oda is...
Bruce
peach
Bruce
ajánlom az alábbi könyvet tanulmányozásra
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Miért? Azért egy 23 éves stadion még azért nem olyan öreg. Vagy ha 20-25 évre építenek egy stadiont, akkor megbaszhatják magukat. Annyi idő alatt vissza sem hozza az árát, tehát egy rossz beruházás. Jó mondjuk nem láttam még azt a stadiont, de az én nézetemben egy 23 éves stadion inkább fiatalnak mondható, mint öregnek.Mondjuk Portland városában kurvára nincs stadion, ami alkalmas lenne NFL mérkőzés lebonyolítására. Viszont San Antonioban egy viszonylag fiatal dome van, a 93-ban épült Alamodome.Na egy 93as dome pont olxan, hogy új stadion kell oda is...
Bruce
peach
több mint 10 éve
Mondjuk Portland városában kurvára nincs stadion, ami alkalmas lenne NFL mérkőzés lebonyolítására. Viszont San Antonioban egy viszonylag fiatal dome van, a 93-ban épült Alamodome.Na egy 93as dome pont olxan, hogy új stadion kell oda is...
Bruce
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Spanos kiadott egy közleményt, amiben meg additional 100 millióról van szó 😀soundcloud.com/nfljunkies/whats-next-for-the-nfl-now-that-the-rams-are-going-to-los-angelesDe ez nem plusz pénz?Hát jó volna látni ezeket a dolgokat.
Mert gsn ezt írja a blogján:
"St. Louis esetében az 1,1 milliárd dollárról szóló, leadott pénzügyi terv nem felelt meg a ténylegesen kidolgozott, alátámasztott és logikus finanszírozási séma kritériumának. A struktúra az NFL-től az engedélyezettnél 100 millió dollárral magasabb összeggel számol."
Tehát van egy összeg amit adnak és most ezt fejelték meg plusz 100 millióval. A fennmaradó különbséget kell a városnak az adóból állnia + a csapatnak is kell valamit adnia.
Bruce
Összesen kapjuk a 100-at az NFL-től vagy ez valóban extra 100.
Az is elképzelhető szerintem, hogy egy nagyobb összeget elraknak\raktak és azt kvázi hitelként veheti fel a csapat az NFL-től, mintha bankba menne és van ez az extra 100M támogatás. Ehhez kell még Oaklandnek is hozzátenni pénzt, telket vagy mindkettőt vhogy...gondolom én...
köszi empty az infókat!
Rolni
USA Todayes relocation podcast, érdemes végighallgatni, ami miatt idetettem az az, hogy itt már a 100 misire a loan szót használja Brent Schrotenboer, aki a USA Today tudósítója volt a tulajdonosi találkozón.
empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hogy ne csak a relocationről legyen szó, PFF-nél néger Amerson lett a legtöbbet fejlődött játékos, Carr pedig a 4. lett ebben a rangsorban.Emellett Mack szinte minden D kategóriában benne van a runner up nevek között!
www.profootballfocus.com/blog/2016/01/13/pro-pffs-most-improved-players-in-2015/
empty taxi
CWood pedig cover kategóriában lett 1st runner up 39 évesen!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Ice Cube @icecube 8 órával ezelőttEnnyi
You can bring the @Rams and the @chargers to L.A. if you want but my heart will always be in Oakland.
Bruce

több mint 10 éve
Na. Comptonban az isten sem mosná le rólunk a gengszter jelzőtHip-Hip-Hurray!!!de még az is lehet, hogy Mark Davis úgy dönt, hogy átköltözünk Comptonba.
Remélem ez azt jelenti, hogy a negyedik cím ismét Oakland-i lesz. (Ahogy az első kettő.)
gaben
deyell
több mint 10 éve
Ice Cube @icecube 8 órával ezelőtt You can bring the @Rams and the @chargers to L.A. if you want but my heart will always be in Oakland.
több mint 10 éve
Mondjuk Portland városában kurvára nincs stadion, ami alkalmas lenne NFL mérkőzés lebonyolítására. Viszont San Antonioban egy viszonylag fiatal dome van, a 93-ban épült Alamodome.
több mint 10 éve
A twitteren megint olvastam velünk kapcsolatosan Portland városának nevét! St Louis-t is olvastam de úgy, hogy oda nem valószínű hogy megy bármilyen csapat is.
több mint 10 éve
Hip-Hip-Hurray!!!de még az is lehet, hogy Mark Davis úgy dönt, hogy átköltözünk Comptonba.
Remélem ez azt jelenti, hogy a negyedik cím ismét Oakland-i lesz. (Ahogy az első kettő.)
gaben
built for this shit
több mint 10 éve
Hip-Hip-Hurray!!!Remélem ez azt jelenti, hogy a negyedik cím ismét Oakland-i lesz. (Ahogy az első kettő.)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
soundcloud.com/nfljunkies/whats-next-for-the-nfl-now-that-the-rams-are-going-to-los-angelesDe ez nem plusz pénz?Hát jó volna látni ezeket a dolgokat.
Mert gsn ezt írja a blogján:
"St. Louis esetében az 1,1 milliárd dollárról szóló, leadott pénzügyi terv nem felelt meg a ténylegesen kidolgozott, alátámasztott és logikus finanszírozási séma kritériumának. A struktúra az NFL-től az engedélyezettnél 100 millió dollárral magasabb összeggel számol."
Tehát van egy összeg amit adnak és most ezt fejelték meg plusz 100 millióval. A fennmaradó különbséget kell a városnak az adóból állnia + a csapatnak is kell valamit adnia.
Bruce
Összesen kapjuk a 100-at az NFL-től vagy ez valóban extra 100.
Az is elképzelhető szerintem, hogy egy nagyobb összeget elraknak\raktak és azt kvázi hitelként veheti fel a csapat az NFL-től, mintha bankba menne és van ez az extra 100M támogatás. Ehhez kell még Oaklandnek is hozzátenni pénzt, telket vagy mindkettőt vhogy...gondolom én...
köszi empty az infókat!
Rolni
USA Todayes relocation podcast, érdemes végighallgatni, ami miatt idetettem az az, hogy itt már a 100 misire a loan szót használja Brent Schrotenboer, aki a USA Today tudósítója volt a tulajdonosi találkozón.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hogy ne csak a relocationről legyen szó, PFF-nél néger Amerson lett a legtöbbet fejlődött játékos, Carr pedig a 4. lett ebben a rangsorban.www.profootballfocus.com/blog/2016/01/13/pro-pffs-most-improved-players-in-2015/

Madden hates me.
több mint 10 éve
NemérteniHa Szent Lajos, akkor Szent Lajos.twitter.com/davidhunn/status/687279703426596864
sutianap
baggio
Nem jönni, MENNI!
Kiabánat akarna magától, ingyen - kérjék meg rá, könyörögjenek, nyissák a buxtárcát.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ha Szent Lajos, akkor Szent Lajos.twitter.com/davidhunn/status/687279703426596864
sutianap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Davis klasszik NFL owner, akinek csak ez van nem pedig csak a kő a koronán. Namost az ijen bukiknak eszement szüksége van lojális állami, szövetségi vagy városi beszállókra a partyba. Ő nem akar beletenni pénzt, ő ki akar venni, ami meg a reckír, arra meg azér van a mások zsebe. Al próbált egy nagylépcsőt, de nem jött be. Lehet nem lehet Öklendből kipréselni többet. Namármost akkor a buki viszi a cigánykordét, oda ahol nyílnak a tárcák. Ha Szent Lajos, akkor Szent Lajos. Vegas tutti nem, tömve multival semmi muffia, semmi kisbiznisz, teljes automatizmus. Tehát most megvárja míg valaki kér, és a baszott pénzbe fog kerülni, mégis csak egy Davis tesz szívességet...
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Igen, de mi a sapkat - sokakkal ellentetben alulrol szagoljuk. Utobbi ket evben (miutan kimasztunk a cap hellbol) a minimumot alig utjuk meg a capnel. A szerzodeseknel is, olyba tunik, hogy az elso evben amikor a nagy garantaltakat kellene kifizetni, akkor vagyunk szuk markuak, ezert fordulhat elo, hogy elengedunk jo jatekosokat, akikre boven lett volna amugy cap...de aztan lehet en latom rosszul, de engem erosen a Atheletics Moneyball-ra emlekeztet a helyzetunk.Nem tudom eldönteni, hogy örülök-e vagy sem a maradásnak, de annak örülnék, ha Mark eladná a részét, nagy handycap a csapatnak egy "csóró" tulaj, ilyen helyzetekben és az FA igazolásoknál egyaránt...többször volt olyan érzésem, hogy ezert is maradunk le egy egy nagyobb névrőlBocs Pari! De nem teljesen értem a logikád. A játékosok fizetése a fizu sapkabol megy ahol van pénzünk dögivel. Ergo a tulaj anyagi háttere nem hiszem hogy mérvadó! A kilma az adók a csapat sikeressége vagy egy egy edző lehet tényező de ez spec nem hiszem
Pari
Cubehead
Felre ertes ne essek, szerintem RM kivalo munkat vegez, kivezetett minket a cap hellbol, fiatal teheseges csapataot rakott ossze, az FA igazolasokbol is tobb valt be utobbi evben, mint amennyi nem, jo/fenntarthato szerzodeseket kot, de neha kellene talan kockaztatni egy egy nagy nevert, amit lehet hogy o karana, de nem eleg vastag a tarca.
több mint 10 éve
Félre ne érts nekem sem szívem vágya lenne kimondani azt, hogy St. Luis Raiders... Pfejj. De azért a helyi Rams közösség is pofán lett nyalva ezzel... Szerintem a beilleszkedés ilyen szempontból nem lenne olyan gázos mint a másik két csapatnak most majd ott ahol. Na mind1 nem akarom ezt túlragozni. Szurkolóként nekem akkor jó ha a csapatnak is jó. Most nem jó, ez van de okosan kellene majd lereagálni ezt a dolgot és nem kapkodni. A Coliseum-ban azért szerintem van helyünk. Játsszon jól a csapat és majd alakulnak a dolgok, ezt csak úgy ötletként hoztam fel.Ebben nincs vita közöttünk.Okké értem és igazad is van. A szívem nekem is hazahúz de azért a földön kell maradni. Amúgy meg ha Al nem viszi anno LA-be a csapatot akkor nincs LA kapcsolat. Ha Karakószörcsökre viszi a csapatott akkor onnan lennének még fanok szóval... Engem hidegen hagy LA... Tudom NWA meg istenf@sza de attól még az a költözés is egy üzleti reakció volt...Most itt hallani, hogy csóri Mark nagyon kétségbe van esve... Remélem nem adja el a csapatot.SL Raiders?
A Coliseummal csak lehet hosszabbítani aztán az idő múlásával alakulnak majd a dolgok. De azért jól kijátszottak minket a nyomik.
A pályán kell visszavágni mindenkinek. Underdogok voltunk mindig is, így szép igazán a győzelem. Cowboys-tól a Rams-ig mindenkit el kell verni jövőre!
ÚÚÚÚ mi jutott eszembe! Eskü keresztbe folyna Mark könnye ettől az ötlettől ha meghallaná. Bár szerintem neki is megfordul/megfordulhat a fejében!
Ha teljesen letojnak minket mekkora lenne elhúzni St. Luis-ba! Ők úgy is kapnak "kárpótlást" a Rams-től több 100 milkát (600 vagy mennyi) amit akár a mi zsetonunkkal kiegészítve plusz amit még össze tudnak lobbizni csinálni 1 új stadiont számunkra. Addig meg a Rams stadionjában nyerünk egy SB-t! XDDDD
TST
Nem annyira cool.
LA&Raiders az örök kapcsolat.
A két gizdabrigád feszíthet LA ben, soha nem lesz olyan korszakos történetük mind nekünk volt.
Oaklandban kell történelmet írnunk, ha LA már nem pálya.
Mi vagyunk a fosztogatók.
Al tárgyalt volna, más lett volna a vége. Fia nem akkora volumen.
De nem számít. Jövőre van reális esély a rájátszásra, csapatunk a csapatunk.
Surda
Szerintem tulajként te is megpróbálnál elmenni onnan ahol hagyják, hogy szennyvízben tocsogjon a csapatod köbö... Persze feltételezés meg ez lehet csak az én agyszüleményem csak ST. Luis-ban ilyen alapon (nem tudom a jogi szarságokat ez csak a józan paraszti ész mondatja velem) reálisabbak lennének a financiális tényezők...
TST
De Te sem csak úgy lettél Raiders fan.
Ahhoz amik vagyunk az kellett ami volt. Nézd meg a Coltsot és a Ravenst. Más érzelmi töltöttség, más motiváci más kötődés. Értem h üzlet és Oakland nem a befektetők netovábbja. De érzelmi szintes egy kosólba menni?? Persze, ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni.
De nekem nem tetszene.... 😊
Surda
több mint 10 éve
Ebben nincs vita közöttünk.Okké értem és igazad is van. A szívem nekem is hazahúz de azért a földön kell maradni. Amúgy meg ha Al nem viszi anno LA-be a csapatot akkor nincs LA kapcsolat. Ha Karakószörcsökre viszi a csapatott akkor onnan lennének még fanok szóval... Engem hidegen hagy LA... Tudom NWA meg istenf@sza de attól még az a költözés is egy üzleti reakció volt...Most itt hallani, hogy csóri Mark nagyon kétségbe van esve... Remélem nem adja el a csapatot.SL Raiders?
A Coliseummal csak lehet hosszabbítani aztán az idő múlásával alakulnak majd a dolgok. De azért jól kijátszottak minket a nyomik.
A pályán kell visszavágni mindenkinek. Underdogok voltunk mindig is, így szép igazán a győzelem. Cowboys-tól a Rams-ig mindenkit el kell verni jövőre!
ÚÚÚÚ mi jutott eszembe! Eskü keresztbe folyna Mark könnye ettől az ötlettől ha meghallaná. Bár szerintem neki is megfordul/megfordulhat a fejében!
Ha teljesen letojnak minket mekkora lenne elhúzni St. Luis-ba! Ők úgy is kapnak "kárpótlást" a Rams-től több 100 milkát (600 vagy mennyi) amit akár a mi zsetonunkkal kiegészítve plusz amit még össze tudnak lobbizni csinálni 1 új stadiont számunkra. Addig meg a Rams stadionjában nyerünk egy SB-t! XDDDD
TST
Nem annyira cool.
LA&Raiders az örök kapcsolat.
A két gizdabrigád feszíthet LA ben, soha nem lesz olyan korszakos történetük mind nekünk volt.
Oaklandban kell történelmet írnunk, ha LA már nem pálya.
Mi vagyunk a fosztogatók.
Al tárgyalt volna, más lett volna a vége. Fia nem akkora volumen.
De nem számít. Jövőre van reális esély a rájátszásra, csapatunk a csapatunk.
Surda
Szerintem tulajként te is megpróbálnál elmenni onnan ahol hagyják, hogy szennyvízben tocsogjon a csapatod köbö... Persze feltételezés meg ez lehet csak az én agyszüleményem csak ST. Luis-ban ilyen alapon (nem tudom a jogi szarságokat ez csak a józan paraszti ész mondatja velem) reálisabbak lennének a financiális tényezők...
TST
De Te sem csak úgy lettél Raiders fan.
Ahhoz amik vagyunk az kellett ami volt. Nézd meg a Coltsot és a Ravenst. Más érzelmi töltöttség, más motiváci más kötődés. Értem h üzlet és Oakland nem a befektetők netovábbja. De érzelmi szintes egy kosólba menni?? Persze, ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni.
De nekem nem tetszene.... 😊
több mint 10 éve
Egyébként ha felmerült a relocation aminek a díja 550 millió ha jól emlékszem, amit 10 év alatt kell kifizetni. Tehát ennek a pénznek rendelkezésre kell azért állnia, akármilyen csóró a csapat, tehát most ezt a lóvét vagy egy részét be lehet forgatni a stadion projektbe.A fogadások elég érdekessen alakulnának.
Egyébként Las Vegas lenne a legnagyobb húzás, ha oda mennénk! Las Vegas fosztogatói! : D
A maffia beszállna a tulajdonosi körbe, dőlne a lóvé, épülne a csilli-villi stadion és mindenki happy lenne! Még Al is örülne neki!
Bruce