Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
A StubHub center egyébként konkrétan 27 ezer fős, lentebb van róla kép...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
20ezres stadion, minimalista logó.vagy mint az nfl.hu bowl.hu váltás
Hát ez olyan nem "NFL-es" érzést ad nekem. Valamiért ezt nem veszi be a gyomrom.
Olyan mint amikor valami "falusi kiscsapat" jut fel valamelyik top bajnokságban soccerben.
Bazzani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Azért biztos lenne olyan ahol lenne 20k nezőnél több.Melyik Portland, abból van vagy 5?
Nem vagyok otthon az usa nagy varosaival kapcsolatban de beugrik Portland,San Antonio pl
Janek
metropoliszok csapat nélkül:
Riverside-San Bernardino (13. legnagyobb); San Diego (17.); Portland Oregon (25.); San Antonio(26.) stb...
A többi helyen mind van csapat, itt a TV-s pénzek és a piac a kulcs. Ha a Raiders belépett volna La-be szintén a Chargersnek nagyon máshová kellett volna költöznie szvsz Kaliforniában nem tudtak volna maradni. Azt gondolom ez erősen kényszerpálya volt, a szurkolók túltolják ezt, nincs tőlük annyira messze LA, másrészt meg kellett volna érteniük a Chargers helyzetét.
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Spanos levele:oi67.tinypic.com/wjupt0.jpg
több mint 7 éve
Kaptunk egy új logót is... mit mondjak, nem túl kreatív... és nem tetszik! :S
több mint 7 éve
Azért biztos lenne olyan ahol lenne 20k nezőnél több.Nem vagyok otthon az usa nagy varosaival kapcsolatban de beugrik Portland,San Antonio pl
több mint 7 éve
Ezzel a Lynn-Whiz-Bradley hármassal én megbékélnék.Ezzel én is...pláne a másik opciót látva (Smith)
twitter.com/RapSheet/status/819564555642802180
empty taxi
több mint 7 éve
Nem talaltak más várost?Mondjuk Oakland vagy Szent Lajos 😛
Janek
több mint 7 éve
Nem talaltak más várost?Pedig BAZ megye tárt karokkal fogadta volna a csapatot.
Janek
több mint 7 éve
Gabesz92
1 453
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.Állítólag megbékélt a ténnyel, hogy LA-be megy a csapat és azt mondta, hogy ahova a Chargers megy oda megy ő is és innen fog visszavonulni.
Leon78
több mint 7 éve
Cubehead
2 541
De legalább a jegyek 65%a elfog kelni 😁Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
Albert Breer szerint Smith vagy Lynn lesz a HC-nk.
empty taxi
Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?
Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi
több mint 7 éve
LA striciváros ez tök igaz, de So Cal egyetlen NFL csapata a Chargers volt.Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
empty taxi
Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?
Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi
Én éltem San Diegoban, én (nagyon) szeretem azt a várost, sokszor trollyztam el a stadion előtt melóba, meg haza.Nyílván van kemény szurkolói mag, de én mindig azt éreztem, hogy OK jó, van ez a csapat, oszt annyi. Nem volt integráns része a város életének, viszont rengeteg szurkoló jött Orange countyból, Sonoma Countyból (Petaluma, Fullerton) sőt feljebbről.Haverjaim San Luis Obispoból jártak minden második hazai meccsre, meg az oaklandi meccsekre.
Igaza van Emptynek, de nem 0-ról indul a csapat
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.Annyit tweetelt, hogy Good bye San Diego.
Leon78
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.
több mint 7 éve
Ezzel a Lynn-Whiz-Bradley hármassal én megbékélnék.twitter.com/RapSheet/status/819564555642802180
Madden hates me.
több mint 7 éve
Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
empty taxi
Vrij6
Madden hates me.
több mint 7 éve
Olyan szempontból m1, hogy a qualcum kb használhatatlan lett, san diego meg leszarta. Valszeg nem volt jobb választása spanosnak.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
empty taxi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
Madden hates me.
több mint 7 éve
www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Illetve úgyis kérdezhetném, hogy beleértve az USC-t, meg az UCLA-t, a Rams mellett, 100 szurkolóból vajon hány szurkolna most a Chargersnek?
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.html
Madden hates me.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Josina Anderson @JosinaAnderson I'm told Anthony Lynn is "currently scheduled" for 2nd interviews with the #Chargers & #Rams this week, per sources.
több mint 7 éve