Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/819677200186273794
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
😕 rég volt igaz se volt 😊Annyira, de annyira jellemző lenne ha Coryell idén kerülne be a Hall of Fame-be. 😊
www.youtube.com/watch?v=w1V5eXt6KiE
www.youtube.com/watch?v=x9nE87tsMdU
www.youtube.com/watch?v=rpUqM_CFavo
www.youtube.com/watch?v=KbUdzSMq3dc
TGA
Madden hates me.
több mint 7 éve
😕 rég volt igaz se volt 😊www.youtube.com/watch?v=w1V5eXt6KiE
www.youtube.com/watch?v=x9nE87tsMdU
www.youtube.com/watch?v=rpUqM_CFavo
www.youtube.com/watch?v=KbUdzSMq3dc
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Én már alapból a logo váltást nem értem, mi baj volt az eddigivel? Semmi San Diego-ra utaló nincs benne.Amúgy jah... engem is váratlanul ért. De mint mondtam, szerintem pont az volt a cél, hogy LA-re utaló legyen benne...hogy a lakosok kötődjenek hozzá. Legalább is valami ilyen lehet a háttérben... persze ettől még menjenek a picsába!
Sixo
Én alapból nem kedvelem LA csapatait, se a Lakerst, se mást. Most meg ez van :S
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Én már alapból a logo váltást nem értem, mi baj volt az eddigivel? Semmi San Diego-ra utaló nincs benne.
több mint 7 éve
Most őszintén, ezek nem jobbak?Ezerszer jobbak... én nem is értem amúgy, hogy nem az eredeti jutott az eszükbe?!
pbs.twimg.com/profile_images/569343721921978368/QCTZXGzq.jpeg
www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2016/01/Los-Angeles-Chargers-595x320.jpg
content.sportslogos.net/logos/99/3070/full/fxex7nlm366iculpkekx08wyu.gif
empty taxi
Én ezt hoztam össze egy gagyi painttel XD De még ez is jobb.
i68.tinypic.com/28cjyte_th.jpg
több mint 7 éve
Csak akkor akartam petíciót indítani Goodellnél h szüntesse be a picsába az egész franchise-t ha Mike Smith lesz a HC, de ez a logó lehet felülírja a koncepciót, ez mégis hogy, b@szki már csak Bol(t)-dog hiányzik kabalaállatnak.Most már érthető Rivers miért prüszkölt ennyire a költözés ellen. 😊 Őszinte részvétem.
empty taxi
több mint 7 éve
Most őszintén, ezek nem jobbak?pbs.twimg.com/profile_images/569343721921978368/QCTZXGzq.jpeg
content.sportslogos.net/logos/99/3070/full/fxex7nlm366iculpkekx08wyu.gif
Madden hates me.
több mint 7 éve
A kedvenceim:twitter.com/hasselESPN/status/819587673782415361
twitter.com/raindelay40/status/819588184409571329
twitter.com/amato_mike/status/819587532958662656
twitter.com/DanRubenstein/status/819587375357710337
Továbbiak itt:
ftw.usatoday.com/2017/01/los-angeles-chargers-logo-dodgers-photoshop-twitter-reaction-photos
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Csak akkor akartam petíciót indítani Goodellnél h szüntesse be a picsába az egész franchise-t ha Mike Smith lesz a HC, de ez a logó lehet felülírja a koncepciót, ez mégis hogy, b@szki már csak Bol(t)-dog hiányzik kabalaállatnak.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Csóri Los Angeles-i "rajongók" össze lesznek zavarodva!media.nbclosangeles.com/images/652*367/chargers-dodgers.gif
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
tökéletes: twitter.com/LWOS_Raiders/status/819585580497596416twitter.com/TBLightning/status/819596619943440384
KmetyG
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Mondjuk ez San Diegoban is igy volt szinte...Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
Albert Breer szerint Smith vagy Lynn lesz a HC-nk.
empty taxi
Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?
Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
tökéletes: twitter.com/LWOS_Raiders/status/819585580497596416
több mint 7 éve
Maka már megtalálta az új logótok legnagyobb előnyét. twitter.com/makamazsom/status/819601675816210434
több mint 7 éve
Szerintem titeket magyarországi szurkolókat azért kevésbé visel meg a relokáció. Mármint nem hiszem hogy nagyon kötődnétek a városhoz ahol a kedvenc csapatotok játszik.Ne hülyéskedj már, a Brazzers-en nőttem fel.
Pizsama
több mint 7 éve
Mikey
18 753
Jah ez. Ha los angelesi lennék, ezzel konkrétan elriasztanának a csapattól. :-/Mármint ez?Kaptunk egy új logót is... mit mondjak, nem túl kreatív... és nem tetszik! :SJa hogy az most komoly..?
Chargers LT
Mikey
oi65.tinypic.com/fyzqqb.jpg
Jah vaze, sajnos komoly...
Gyanítom, ezzel is azt szeretnék elérni, hogy az LA-i emberek maguknak érezzék a csapatot. De akkor is csinálhattak volna szebbet, vagy a régi pajzsos előkaparhatták volna, amin villám van, és rátettek volna egy LA feliratot, és kész.
Chargers LT
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Üdv városi riválisok!Hogy ityeg?
Egy Rams-Chargers rangadó közös megnézése valamikor? Aztán meccs után kocsma előtt elgyepáljuk egymást?
Viccet félretéve kicsit sajnálom a csapatot meg a szurkolókat, de be kell látni hogy ez egy profitorientált liga. A tulajok meg oda mennek ahol szebb/látványosabb stadiont kapnak. Kivéve Jerry Jonest.
Szerintem titeket magyarországi szurkolókat azért kevésbé visel meg a relokáció. Mármint nem hiszem hogy nagyon kötődnétek a városhoz ahol a kedvenc csapatotok játszik.
Ha meg valaki van olyan szerencsés, hogy eljut a tengerentúlra, akkor szerintem inkább LA-ben menne el majd egy meccsre, semmint San Diego-ban vagy St. Louis-ban.
Szóval fel a fejjel. Nem a világ vége ez. Sokkal rosszabbul is járhattatok volna, mondjuk megkapjátok HC-nak Jeff Fisher-t! 😀
Szerkesztette: Pizsama
több mint 7 éve
gedam
5 908
Ez jobb lennemezőkövesdi villámpónik
d2p3bygnnzw9w3.cloudfront.net/req/201612211/tlogo/pfr/sdg-1960.png
Black_Adder
több mint 7 éve
Ez jobb lenneNa pont erről beszélek...jaja! Legszebb logó lenne...rátennék a két betűt, és ennyi
d2p3bygnnzw9w3.cloudfront.net/req/201612211/tlogo/pfr/sdg-1960.png
Black_Adder
több mint 7 éve
Mármint ez?Kaptunk egy új logót is... mit mondjak, nem túl kreatív... és nem tetszik! :SJa hogy az most komoly..?
Chargers LT
Mikey
oi65.tinypic.com/fyzqqb.jpg
Jah vaze, sajnos komoly...
Gyanítom, ezzel is azt szeretnék elérni, hogy az LA-i emberek maguknak érezzék a csapatot. De akkor is csinálhattak volna szebbet, vagy a régi pajzsos előkaparhatták volna, amin villám van, és rátettek volna egy LA feliratot, és kész.
több mint 7 éve
Ez jobb lenned2p3bygnnzw9w3.cloudfront.net/req/201612211/tlogo/pfr/sdg-1960.png
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Mikey
18 753
Kaptunk egy új logót is... mit mondjak, nem túl kreatív... és nem tetszik! :SJa hogy az most komoly..?
Chargers LT
több mint 7 éve
Állítólag megbékélt a ténnyel, hogy LA-be megy a csapat és azt mondta, hogy ahova a Chargers megy oda megy ő is és innen fog visszavonulni.Mondjuk mit csináljon, igazoljon át gyorsan a másik San diegoi csapatba?
Gabesz92
Szerkesztette: Black_Adder