Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Lynnt tartják a legjobb hire-nek az idei edzőkeringőben:
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Rivers megy a Pro Bowlra... elvileg 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Veteránok. Majd novemberben lesz a meccs.Te oszt a stadiont kik fogják megtölteni?Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Te oszt a stadiont kik fogják megtölteni?Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
több mint 7 éve
Már most hihetetlen idegben vagyok emiatt! Kár volt írnod!Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
több mint 7 éve
Nem bánnék egy fő műsoridős győzelmet :-PGus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
több mint 7 éve
Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
több mint 7 éve
ervinator
1 701
Gus Bradley lett a DC
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
A lentebb látható kép a profilkép a csapat twitter és FB-oldalán is ez sztem ilyen kompromisszumszerűség.A kövi két szezont az eddig megszokott mezekben játsszuk le, ahogy beköltözünk az új stadionba, új mezek is lesznek.most akkor van logo változás vagy az is csak majd akkor?
empty taxi
braxa88
Madden hates me.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
A kövi két szezont az eddig megszokott mezekben játsszuk le, ahogy beköltözünk az új stadionba, új mezek is lesznek.most akkor van logo változás vagy az is csak majd akkor?
empty taxi
több mint 7 éve
A kövi két szezont az eddig megszokott mezekben játsszuk le, ahogy beköltözünk az új stadionba, új mezek is lesznek.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Mienk az NFL legkisebb cap rollovere, 114k dodó.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Bár gondolom még nincs arról elképzelés, Lynn kiket képzel el drafton, milyen posztokon erősítene, stb...persze alapból Teleszkóp intézi ezeket úgyis.Sokat gondolkoztam már, és hajlok arra, hogy szerencsések vagyunk, mert az előttünk lévő 6 csapat legnagyobb needjei nem egyeznek a miénkkel. Szóval 1/7-en is könnyen kihúzhatjuk a leginkább tetsző, kinézett játékost needre.
Egyébként őszhöz képest már természetesen sok lista van, és sok név felcserélődött, stb...
Jeremiásnál pl. OT poszton Ranczyk a legjobb magasan (14.), és Cam Robinson csak a 3. legjobb OT a listán (40.).
több mint 7 éve
Rivers és Bosa Jimmy Kimmelnél jártak 😊Madden hates me.
több mint 7 éve
twitter.com/MikeSilver/status/821075878012534784Elvileg Kábel kiszállt a 49ers hajszából, szóval gondolom érkezik Bradley DC-nek.
empty taxi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
Rivers jelezte, hogy nincs gondja az LA-be költözéssel.Lynn említette a sajttáján, hogy a tavalyi interjúin is ahova ment, mindenhol Whizt jelölte meg első számú OC-kandidánsnak, szóval szívesen dolgozik vele, viszont a segédedzőknél várható csere támadóoldalon. A Denverbe távozó Davidson helyett egyébként Pat Meyer az új OL-edző, annyira nem tetszik ez a hire.
Védelmi oldalon valóban Gus Bradley az egyik jelölt DC-nek, valamint jelenleg ugye LB-edzője sincs a csapatnak, Bob Babich Buffaloban vállalt munkát hasonló pozícióban.
Gordonról emlékezett még meg, hogy szintet lépett erre a szezonra és szerinte képes még egy szinttel jobb játékossá válni.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
twitter.com/MikeSilver/status/821075878012534784
Madden hates me.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
oakland is koltozik, lv ba. Hat akkor ezert nem mentek la be. Legalabb nem a chargers lehet az egyeduli, aki koltozik majd. Irtam is a topikjukba viccbol, hogy ha megengeditek elmondom. Mi lesz a csapat uj logoja? Felkaru rablo. Lol. Hatha ez a hir majd lehuti a chargers most per pillanat ellen szurkolok kedelyeit, hogy nem csak oket "hagytak el" ...Ezt persze csak idezojelben.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
A csapat FB oldalán ez a profilkép:Madden hates me.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Pittsburghben usa lol. es orulok hogy megnevetettelek. Nem tudom melyik resze a vicces neked, de az hogy egyszer ra mentem egy torrent oldalra es ki akartak kotni a netet es megbuntetni 800 usd re az velem volt. Akkor meg nem tudtam mi hogy volt es latogatoba jottem ki. Nem itt eltem mint most. Es mivel allando az ip cimed, es a szolgaltatok taroljak/szurik melyik oldalra mesz ra. Szoval ha ez az oldal rajta van a tilto listan, akkor kuldik a buntetest es felszolitast automatikusan. Es ha meg egyszer elofordul akkor nincs neted. Ez van. Ez nem magyarorszag. Itt a kalozkodast, illegalis dolgokat komolyabban veszik buntetik, ellenorzik.Itt nem nagyon nezik streamen a meccset. Nem lehet csak ugy nezni dolgokat a neten. Mert alapbol letilt a szolgaltatod es fizetsz akar 800 usd dollar buntetest csak azert mert ramentel egy oldalra, ami fekete listan van.Már ne haragudj, de hol élsz te, Guantanamón? Mert amit leírtál, az így, ebben a formában akkora LOL, hogy nem is bírtam szó nélkül hagyni. Egy dolog igaz az idézett részből, hogy az emberek többsége tényleg nem is tudja, hogy mi az a stream...
Nincs kec mec, felszolitas es ha makod van nem viszik el a geped stb. Es nem kapcsoljak ki a neted utana. gabistar
baggio
A masik, hogy minden varosnak, korzetnek van helyi adoja. Es pl az orszagos tv adasat, ahol pl a mondok egy peldat new york giants meccs menne, azon a savon felulirva ha van steelers meccs akkor azt adjak. Egeszen addig amig vege nem lesz majd visszavaltanak az orszagos szorasra. Es ha nincs steelers meccs akkor meg a giants meccset latod. Ugyanazon az adon. Es ha nem nyugat PA ben vagy es elkoltozol, kimesz a vonzaskorzetbol akkor nincs ilyen feluliras. Es nem latod a steelers meccset.
Az amerikaiak itt nem fognak szenvedni egy stream mel es megelegedni egy gyenge, minoseggel, amikor hd ben lattak ingyen eddig a meccseket. Es nem fognak illegalis oldalra menni. (ha nezed a meccset ki van irva, hogy minden copyright az nfl e, es mondjak barmifele nfl en kivuli kozvetites tilos). Mert mint irtam egy ilyen dolog es jol megbuntetnek es nem eri meg. Ez nem magyarorszag. Szoval nem nem ismerik a streamet, hanem azert nem csinaljak mert tilos. Es ez ezek szerint neked is feltunt.
A tobbi dolgot nem tudom mi lehet vicc alapja ird meg kerlek. Vicces ember vagyok, enis hagy nevethessek. koszi.
ps ha mar itt vagyunk akkor en is megkerdezhetem, nem mintha szamitana, de te hol elsz? nem viccbol, csak azert mert te is kerdezted.
Es nem haragszom. lol.
több mint 7 éve
Itt nem nagyon nezik streamen a meccset. Nem lehet csak ugy nezni dolgokat a neten. Mert alapbol letilt a szolgaltatod es fizetsz akar 800 usd dollar buntetest csak azert mert ramentel egy oldalra, ami fekete listan van.Már ne haragudj, de hol élsz te, Guantanamón? Mert amit leírtál, az így, ebben a formában akkora LOL, hogy nem is bírtam szó nélkül hagyni. Egy dolog igaz az idézett részből, hogy az emberek többsége tényleg nem is tudja, hogy mi az a stream...
Nincs kec mec, felszolitas es ha makod van nem viszik el a geped stb. Es nem kapcsoljak ki a neted utana. gabistar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Szo szerint is igy van. Es fejen talaltad a szoget. A masik lenyeg, hogy kozel vagyunk a hatarhoz. Es hat az ottani mercevel merve ez nekik kb istenkaromlas, hogy a hon szeretett tamogatott, penzelt csapat elmegy. Ez fejezi ki legjobban.https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/16104655_1233043576778842_8645846334525407232_n.mp4Ez csak egy gyökér kisebbség, sosem tudnám összetörni az emléktárgyaimat, égetni a mezemet.
valahol megértem őket..
Josszi
Chargers LT
They work hard, they play hard ...
www.youtube.com/watch?v=5dbEhBKGOtY
A tobbiek is kifejezik azert csalodottsagukat, mert pl a helyi tv nem adja majd a meccseket. Hanem vagy fizetsz minden meccsert vagy nem latod. Ezert is csalodottak. Es meg sok mas dologert. Itt nem nagyon nezik streamen a meccset. Nem lehet csak ugy nezni dolgokat a neten. Mert alapbol letilt a szolgaltatod es fizetsz akar 800 usd dollar buntetest csak azert mert ramentel egy oldalra, ami fekete listan van.
Nincs kec mec, felszolitas es ha makod van nem viszik el a geped stb. Es nem kapcsoljak ki a neted utana. Szoval miutan neten sem tudod nezni. Sem teven, fizetni meg ki akar tobbet, csak mert elkoltoznek?
Igy jon a meg nagyobb duh. Nem tudom, igy valahogy erthetobb e a felhaborodas. Mert a helyi meccseket mindig adja a helyi szolgaltato cabel tvn vagy akar ingyenes digitalis antennan. De a nem helyi meccseket mar nem. Szoval lehet fizetni azert hogy neten nezd, de gepen nem akarod, ha ott a tv. Meg ki fizetne miutan lelepne a csapata? En pl igen, de azert sokan ezt sem tehetik meg. De en is csak akkor fizetnek, ha normalis arban van.
ps: Ha szabad ezt mondanom, nem hiaba tartjak, ugyanebbol a korzetbol a raiders szurkolokat is az nfl ben a leg furabb szurkoloknak. Mert mindent szo szerint beleadnak. All in.
több mint 7 éve
Bob Babich nem várta be a régi beosztottját, majd fonókét, inkább elment LB edzőnek a Billsbe... Engem hagyj ki ebből az egészből. 😊Egy elkeseredett szurkoló.Hiába szedtél magadra 50 kilot, felismerlek iktriad ...
twitter.com/OmariNBCSD/status/819425506118336512
xrace77
Sixo
több mint 7 éve
My phones about to die, does anyone have a charger in San Diego?? 😀sorry 😀
több mint 7 éve
Egy elkeseredett szurkoló.Hiába szedtél magadra 50 kilot, felismerlek iktriad ...
twitter.com/OmariNBCSD/status/819425506118336512
xrace77
Szerkesztette: Sixo