Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Vannak új interjúalanyok:Mike Smith (Bucs DC)
Sean McDermott (Panthers DC)
Teryl Austin (Lions DC)
Akkor egy wishlist tőlem az eddigi jelöltekből:
1. Austin
2. Toub
3. Patricia
4. McDermott
5. Joseph
6. Smith
Austin egyébként dolgozott Whiz stábjában Arizonában.
Egyértelműen védőedzőt keresünk úgy tűnik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nah megvan a 3. jelölt is:Szerintem ő tökéletesen megérett erre a posztra. Ő volt a titkos favoritom Caldwell helyére...
twitter.com/JasonLaCanfora/status/816301104254382080
empty taxi
több mint 7 éve
Nah megvan a 3. jelölt is:twitter.com/JasonLaCanfora/status/816301104254382080
Madden hates me.
több mint 7 éve
Annak, hogy maradnának a koordinátorok, annak örülök, nem ezzel a résszel volt baj idén és nem baj az, ha van folytonosság.Szvsz nem 100% h maradnak, azon múlik ki lesz a HC. A dolog lényege sztem annyi h amiatt ne kelljen egy jelöltet kihúzni a listáról, mert a labda másik oldalára nem tud jó szakembert hozni. Plusz nyilván bérktgileg sem mind1 ha nem kell új szakit hozni.
Vance Joseph nem rossz név, a Bengalsnál remek szakmai munka volt/van, a secondary ott faja volt alatta nagyon, de az tényleg rizikós, hogy alig van még DC tapasztalata is.
Chargers LT
Egyébként érdekes h eddig 2 név szivárgott ki és mind2 4-3-as védelmi szakember. Nem zárok ki egy sémaváltást, pláne úgy h Bosának lehet még jobban is feküdne a 4-emberes front.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Annak, hogy maradnának a koordinátorok, annak örülök, nem ezzel a résszel volt baj idén és nem baj az, ha van folytonosság.Vance Joseph nem rossz név, a Bengalsnál remek szakmai munka volt/van, a secondary ott faja volt alatta nagyon, de az tényleg rizikós, hogy alig van még DC tapasztalata is.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
No megvan az első manus:twitter.com/AdamSchefter/status/816036851253276672
Editke: Schefter olyat is csiripelt, hogy Patricia is érkezik interjúra.
Ez is fontos lehet:
twitter.com/sdutGehlken/status/816039936184856576
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
twitter.com/sdutGehlken/status/816028540021796864Teleszkóphoz hasonlóan úgy gondolom, hogy nem a koordinátorokon múlt ez a fostaliga szezon.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
akkor is azért nemá'Spanosékkal nagyon jóban van, plusz DC-ként is nagyot alkotott itt...Na ez a Ron Rivera féle dolog ilyen álomszerű lenne, ő pont olyan, akinek van respectje a játékosok felé, jó edző, motivál, remek D# szaki. Csak sajnos idén nem sanszos...azért ő Raiders fanként csak nem ír alá hozzátok...
Chargers LT
Amadeus91
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Spanosékkal nagyon jóban van, plusz DC-ként is nagyot alkotott itt...Na ez a Ron Rivera féle dolog ilyen álomszerű lenne, ő pont olyan, akinek van respectje a játékosok felé, jó edző, motivál, remek D# szaki. Csak sajnos idén nem sanszos...azért ő Raiders fanként csak nem ír alá hozzátok...
Chargers LT
Amadeus91
Madden hates me.
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
Na ez a Ron Rivera féle dolog ilyen álomszerű lenne, ő pont olyan, akinek van respectje a játékosok felé, jó edző, motivál, remek D# szaki. Csak sajnos idén nem sanszos...azért ő Raiders fanként csak nem ír alá hozzátok...
Chargers LT
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Ha már szóba került Marronetwitter.com/sdutKevinAcee/status/815932629270740996
Madden hates me.
több mint 7 éve
Na ez a Ron Rivera féle dolog ilyen álomszerű lenne, ő pont olyan, akinek van respectje a játékosok felé, jó edző, motivál, remek D# szaki. Csak sajnos idén nem sanszos...
több mint 7 éve
Cameron Da Silva (Foxos újságíró) írt egy ötös listát h szerinte ki lenne nálunk a legjobb HC:Eric Williams (az ESPN Chargerses beat writere) is megírta a maga ötösfogatát.
1. Mike Smith (Bucs DC): ha őt kinevezi Teleszkóp, akkor petíciót indítok azért h Goodell szüntesse be az egész franchise-t úgy ahogy van.
2. Matt Patricia (Pats DC): tőle félek h kicsit ilyen McCoy 2.0 lenne h tehetséges koordinátor de a leadership skillnek híján van.
3. Todd Haley (Steelers OC): a Haleyball hasonló séma, mint amit Whizard Riversre szabott (ugye ők ketten dolgoztak együtt úgy a Cardsnál h Whiz volt a HC és Haley az OC), ennek megfelelően lehet maradhatna Kenny az OC, ahogy öregszik Rivers nem ártana ha kapna némi kontinuitást plusz idén Gordon is NFL-futónak nézett ki. Szal ha meghagyná Whizt ezzel még talán meg is tudnék békélni.
4. Josh McDaniels (Pats OC): Röviden: high risk, high reward húzás lenne szvsz.
5. Rich Bisaccia (Cowboys ST coord): az ember, aki 2012-ben itt összerakta minden idők legszarabb special teamjét, mondjuk ezzel legalább eldőlne a relocation, hiszen ha ez valósággá válik, a Bolts fanok pillanatok alatt porig rombolnák a Qualcommot.
Írt egy hasonló listát Vinnie Iyer is a Sporting Newstól:
- Patriciával kezdi a felsorolást
- Teryl Austin (Lions DC): elég komoly tehetségfelhalmozást sikerült végrehajtani a D-ben az utóbbi években, Austin akár dominánssá is tehetné az egységet, sok franchise-nál megfordult Austin, sztem ő képes lenne kompetens szakembert hozni a támadósor élére is.
- John Pagano (Chargers DC): én is tűnődtem már ezen, csávókám 2002 óta a franchise alkalmazottja, az utóbbi években mutatott már adaptivitási készséget is, amit korábban hiányoltam tőle, nem mellesleg jó stratégának is tartom. Ha a tesóját meg tudná nyerni DC-nek... 😊 ... | akkor a Colts fanok kurvára örülnének |
- Harold Goodwin (Cardinals OC): ugye én anno könyörögtem azért h Arians legyen nálunk HC, mikor McCoyt kinevezték, Goodwin meg Arians tanítványa. Ki tudnék vele békülni összességében.
- David Shaw (Stanford HC): szvsz sci-fi h Shaw otthagyja a Cardinalt, ezért ezt különösebben nem véleményezném. Iyer úgy érvel mellette, hogy benne megvan az ami Goodwinben (okos, szervezetten kommunikál, jó taktikus), továbbá az öregedő Rivers mellé megvan a lehetőség egy Gordonra és a védelemre épülő gárda felépítésére, ami pedig pont az az identitás, amit Shaw képvisel a Stanfordon.
empty taxi
A Rich Bisaccia ill. a Mike Smith névre hallgató borzalmakat ő is említi. Noooooooormális?
Egyébként:
- Vance Joseph (Dolphins DC): még a Bengals DB-edzője volt, mikor elhívta a Broncos HC-interjúra, szal van respektje, emellett csak egy elsőéves koordinátor, az ilyenektől én kicsit fázok
- Doug Marrone (Jaguars interim HC): az ember, aki abból él, h ő volt az OC New Orleansban Sean Payton mellett, illetve Buffaloba kitűnő DC-ket (Mike Pettine ill. Jim Schwartz) szervezett be maga mellé. Utóbbi tulajdonsága akár jól is jönne, vannak sokkal jobb és sokkal szarabb opciók is nála.
- Ron Rivera (Panthers HC): 2018-ig szerződése van Carolinában és a gyengébb szezonjuk ellenére sem gondolom h elküldenék, szal érte bizony picket kellene adni. Spanoséknak nagy spanja, ugye nálunk volt DC mielőtt kinevezték főedzőnek plusz DC-ként a Bears-szel is SB-ba jutott, nem mellesleg játékosként SB-t is nyert a macikkal. Egyébként kaliforniai illetőségű, szal sztem még szívesen is jönne ide. Az se kizárt h Pagano maradhatna DC nála. Szvsz sci-fi, de ha mégsem, akkor ha nem irreálisan magas árat kér érte a Carolina, akkor örülnék neki.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Amúgy az, hogy Bosa 12 meccs alapján is Top5 DE lett idén, szerintem minden várakozást felülmúlt. 12 meccsen 10,5 sack, 41 tackle, FF, és leginkább az, hogy már most félelmet kelt, az nagy kincs.Szerintem idén különösen fontos, milyen edzőnk lesz.
1, Rivers miatt, + talán majd ő választja ki a következő Fr. QB-t
2, Ilyen tehetséges D#-ünk ezer éve nem volt, jövőre terrorizálhatjuk az ellent
több mint 7 éve
Ezt a Da Silvás listát nem is kommentálom, nekem sincs ínyemre onnan szinte senki. Iyeré már jobb, de friss egyetemi edzőt nem szeretnék, hozzánk egy neves NFL szakember kell, akinek van hitele a játékosok felé. És olyan, aki bivaly D#-t tud összerakni ennyi tehetségből, vagy hagyja meg Paganot.Shawnak egyébként nem teljesen ismeretlen az NFL világa, az ezredforduló környékén összesen 9 évet dolgozott a ligában sorrendben az Eaglesnél, a Raidersnél és a Ravensnél leginkább mint QB- ill. WR-edző.
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 7 éve
Na visszanéztem a reakciókat a draftra...😀 Vannak vicces dolgok 😊1. nap:
Én: "Á, de megörültem, mikor láttam reggel Bosa nevét 😊 Telesco megint kihúzta 1. körben a kedvenc játékosomat, mint anno Verrettet 😊
Nagyon jó hatással lesz a védelemre, annyi biztos!" - most mit mondjak, talált, süllyedt 😀
Sixo: "VAN ISTEN !!!!!!!!!!!!!" 2/4-re nem nagyon találok értelmes pick-et. Esetleg Whitehair, vagy ha Bosa-t kint tesszünk akkor egy DT aki nem Billings. Hunter Henry-től isten mentsen, Kendall Fuller -nek viszont örülnék , esetleg egy Vonn Bell." - Hunter Henrytől...XD
Empty: "Maradtak bent bőven jó arcok a DL-be (a két Bamás, Bullard, Chris Jones), én most lehet odaválasztanék." - majd idén...
2. nap:
Sixo: "Trágya 2. nap :/ " - Te tényleg nem bírtad Henryt, annyi szent 😀
Empty: "Tuerk reach viszont legalább needre jött. Henry teljesen ok." - végül is jah 😊
Én: "Személy szerint egyiket sem húztam volna ki, de nem vagyok elkeseredve sem... Needre jöttek, Bosa meg egy állat lesz! A többi nem érdekel, csak váljanak be.
Jó lenne, ha nem csak az első körös embereinkből lenne valaki a pályán..." - Jól reménykedtem 😊
3.nap:
Én: "Nah, vége ennek is 😊 Végül is nem húztunk butaságokat, sokkal mélyebb lett a Front7, ami sosem baj. Az OL-be szintén. Váljanak be, a többi nem érdekes." - Úgy néz ki, hogy a többség beválik 😊
Sixo: "2. napi katasztrófa után, ha nem is elit ,de egy korrekt 3. nap jött össze, az LB-k kifejezetten tetszenek. OL meg nálam max kilora erősödött ,minőségre nem érzem.
De mind1, bajnokok leszünk így is úgy is." - majdnem sikerült 😀
Empty: "A 3. Nap viszont emeletes faszság. Hogy a DL-be meg a secbe se jött senki ez nem gyenge retardáltság. Viszont legalább húztunk 4.- meg 5. Számú ilb-t. Thumbs up!" - gondolom, már nem annyira bosszant az a Perry/Brown húzás 😊
Nos, legalább nekünk olyan a GM-ünk, aki jobban ért nálunk a dolgokhoz, és nem egy gyökér 😊
Minden esetre idén is kinézek valami kedvencet 1/7-re, úgyis azt húzzuk be, és úgyis fasza lesz XD
több mint 7 éve
Ezt a Da Silvás listát nem is kommentálom, nekem sincs ínyemre onnan szinte senki. Iyeré már jobb, de friss egyetemi edzőt nem szeretnék, hozzánk egy neves NFL szakember kell, akinek van hitele a játékosok felé. És olyan, aki bivaly D#-t tud összerakni ennyi tehetségből, vagy hagyja meg Paganot.
több mint 7 éve
Empty:Sokismeretlenes az egyenlet, néhány dolog, ami szvsz számított:
Mi romlott el ennyire McCoynál? Pedig ez egy jó sztorinak indult még az elején.
tüsi91
- McCoy alapvetően egy introvertált személyiség, az ilyeneknek pedig szvsz sokkal nehezebb 53 olyan tesztoszteronbombát motiválni, mint ami egy NFL csapat rosterén van.
- Mivel kitűnő elemző McCoy, így le tudja vágni h az egyes edzők mennyire felkészültek szakmailag, ezért 1. évére sikerült egy olyan edzői stábot maga köré raknia, ami ligaszinten is kiemelkedő volt. Aztán el is ment Whizard HC-nak a Titanshez (állítólag ilyen kikötéssel is érkezett ide anno, hogy ő újra HC akar lenni és ugródeszkának használja ezt a pozíciót). Jött a helyére Frank Reich, mint belső kinevezés. Nem vitatom h Reich kitűnő QB-edző, minden idők egyik legjobb backup QB-ja volt a ligában játékosként sokak szerint és tényleg meg is találta a közös hangot Rivers-szel. McCoy ahogy Whiznek, Reichnak is szabad kezet adott abban, hogy a neki tetsző képre formálja a rendszert. Ennek megfelelően Reich átvariálta az OL blokkolási sémáját, így össze is omlott a run block, ami Whiz keze alatt prosperált. Hogy elsőre kijött a Reich-érában egy 9-7 az szvsz Rivers zsenijének köszönhető. Telesco javára kell írni azt, hogy ő is érzékelte a támadófal és a futójáték körüli problémákat, hozta is Franklint meg Barksdale-t FA-ról ill. draftolta Gordont. Azonban a blokkolási séma nem feküdt Gordonnak és a helyzet az, hogy Riversben így öreg korára bőven benne van a turnover ha mindent neki kell megoldani, így jött össze egy 4-12. Itt nyilvánvaló volt h fejeknek kell hullani, ki is vágták Reichot és az egyébként szvsz igen jó OL-coach Joe D'Alessandrist is.
- Ezek után racionális lépés volt Whizard visszahozatala és ugye Davidson személyében egy olyan OL-coach jött, aki amellett h McCoy haverja a Panthersös időkből, rendre olyan OL-t rakott össze, ami futásblokkolásban igen jó. Ennek megfelelően az idei gárda egy bőven kompetitív csapat volt (pláne úgy h hatalmas boostot kapott a védelem a holtszezonban), a gond az volt ebben az évben, hogy nem sikerült lezárni a meccseket, amit én McCoy személyiségének tulajdonítok leginkább, aki nem megfelelő motivátor, az nem tudja a győztes DNS-t belenevelni a játékosaiba. Mindent elárult róla, hogy vmelyik nagy leolvadás közben fintorogva maga elé bámult meg a kezeibe temette az arcát, ahelyett, hogy próbálta volna pörgetni a srácokat, hogy nincs baj még itt az előny, továbbra is nyerhető a meccs, csak ne kezdjünk el pánikolni.
Röviden ez volt így a 4 éves McCoy-éra íve az én olvasatomban. Mindemellett meg vagyok győződve arról, hogy kurva jól fog járni az a csapat, ahova elmegy OC-nek Coach Mike.
Madden hates me.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Empty:Mi romlott el ennyire McCoynál? Pedig ez egy jó sztorinak indult még az elején.
több mint 7 éve
Cameron Da Silva (Foxos újságíró) írt egy ötös listát h szerinte ki lenne nálunk a legjobb HC:1. Mike Smith (Bucs DC): ha őt kinevezi Teleszkóp, akkor petíciót indítok azért h Goodell szüntesse be az egész franchise-t úgy ahogy van.
2. Matt Patricia (Pats DC): tőle félek h kicsit ilyen McCoy 2.0 lenne h tehetséges koordinátor de a leadership skillnek híján van.
3. Todd Haley (Steelers OC): a Haleyball hasonló séma, mint amit Whizard Riversre szabott (ugye ők ketten dolgoztak együtt úgy a Cardsnál h Whiz volt a HC és Haley az OC), ennek megfelelően lehet maradhatna Kenny az OC, ahogy öregszik Rivers nem ártana ha kapna némi kontinuitást plusz idén Gordon is NFL-futónak nézett ki. Szal ha meghagyná Whizt ezzel még talán meg is tudnék békélni.
4. Josh McDaniels (Pats OC): Röviden: high risk, high reward húzás lenne szvsz.
5. Rich Bisaccia (Cowboys ST coord): az ember, aki 2012-ben itt összerakta minden idők legszarabb special teamjét, mondjuk ezzel legalább eldőlne a relocation, hiszen ha ez valósággá válik, a Bolts fanok pillanatok alatt porig rombolnák a Qualcommot.
Írt egy hasonló listát Vinnie Iyer is a Sporting Newstól:
- Patriciával kezdi a felsorolást
- Teryl Austin (Lions DC): elég komoly tehetségfelhalmozást sikerült végrehajtani a D-ben az utóbbi években, Austin akár dominánssá is tehetné az egységet, sok franchise-nál megfordult Austin, sztem ő képes lenne kompetens szakembert hozni a támadósor élére is.
- John Pagano (Chargers DC): én is tűnődtem már ezen, csávókám 2002 óta a franchise alkalmazottja, az utóbbi években mutatott már adaptivitási készséget is, amit korábban hiányoltam tőle, nem mellesleg jó stratégának is tartom. Ha a tesóját meg tudná nyerni DC-nek... 😊 ... | akkor a Colts fanok kurvára örülnének |
- Harold Goodwin (Cardinals OC): ugye én anno könyörögtem azért h Arians legyen nálunk HC, mikor McCoyt kinevezték, Goodwin meg Arians tanítványa. Ki tudnék vele békülni összességében.
- David Shaw (Stanford HC): szvsz sci-fi h Shaw otthagyja a Cardinalt, ezért ezt különösebben nem véleményezném. Iyer úgy érvel mellette, hogy benne megvan az ami Goodwinben (okos, szervezetten kommunikál, jó taktikus), továbbá az öregedő Rivers mellé megvan a lehetőség egy Gordonra és a védelemre épülő gárda felépítésére, ami pedig pont az az identitás, amit Shaw képvisel a Stanfordon.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Jeff Fischer! 😀Csak nehogy valami még szarabb jöjjön.Gus Bradley 😛
Sixo
ThundersNFL
több mint 7 éve
Csak nehogy valami még szarabb jöjjön.Gus Bradley 😛
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!
Madden hates me.
több mint 7 éve
ozibozi
17 183
The Chargers announce they have fired head coach Mike McCoy.