Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Palepoi 4 meccses eltiltást kapott kokszolás miatt.

több mint 7 éve
A PFF 4 emberünket küldené a Pro-Bowlra : Gordon , Ingram , Bosa , Hayward.

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
McCoy elmondása szerint Bosa játszik a Raiders ellen, Gordon day-to-day státuszban van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Petila Los Angeles Chargers 687
A tegnapi volt talán az első meccs a szezonban, amikor majdnem mindenki szarul játszott... na persze nem lenne teljes az idény, ha Gordon és Bosa nem sérült volna meg! :S Idén úgy tűnik, még a decemberi varázs is eltűnik nálunk...
Chargers LT
Mondjuk ha a tegnapi meccs alapján nem jön rá Spanos h takarítani kell, akkor mindenki LA-n fog röhögni, hogy lett 2 csapata a városnak, mindkettő totálisan inkompetens vezetéssel.
empty taxi
Mondjuk a Rams legalább meglépte az első lépést ami náluk is régóta érett: Kirúgták Fishert
több mint 7 éve
A tegnapi volt talán az első meccs a szezonban, amikor majdnem mindenki szarul játszott... na persze nem lenne teljes az idény, ha Gordon és Bosa nem sérült volna meg! :S Idén úgy tűnik, még a decemberi varázs is eltűnik nálunk...
Chargers LT
Mondjuk ha a tegnapi meccs alapján nem jön rá Spanos h takarítani kell, akkor mindenki LA-n fog röhögni, hogy lett 2 csapata a városnak, mindkettő totálisan inkompetens vezetéssel.
empty taxi
Reméljük jobban fog elsülni , mint a legutóbbi 😀

több mint 7 éve
Chargers LT

Madden hates me.
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nincs mit szépíteni, ez most Riversé volt.
empty taxi
Én simán rákenném iktriadra.

több mint 7 éve
Nincs mit szépíteni, ez most Riversé volt.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Unatkoztam:
11: R1P11
S JAMAL ADAMS
LSU
Szvsz a legnagyobb need a D-ben.
43: R2P11
WR COREY DAVIS
WESTERN MICHIGAN
Magas elkapó, az ilyet szereti Rivers.
75: R3P11
OT CONOR MCDERMOTT
UCLA
6-9 magas -> Kell!
114: R4P11
G QUENTON NELSON
NOTRE DAME
Amilyen hurka az OL, nem árt némi konkurencia.
153: R5P11
EDGE TAKKARIST MCKINLEY
UCLA
Edge depth.
190: R6P11
DL JALEEL JOHNSON
IOWA
DL depth.
229: R7P11
QB SETH RUSSELL
BAYLOR
Sztem be fogunk próbálkozni vmi developmental QB-val a 2017-es drafton, a bent maradtak közül Russellben láttam a legtöbb fantáziát.

Madden hates me.
több mint 8 éve
lassan tényleg nem lesz elkapónk se, de nem gond, OBJ átigazolt ide 😊
 oi68.tinypic.com/s1uecz.jpg

több mint 8 éve
Kommentár nélkül:
A Chargers idén 726 play erejéig állt nyerésre, ami a harmadik legtöbb a Patriots (936) és a Cowboys (744) után. A Dallas 9-1-el áll ezzel, mi 4-6...

több mint 8 éve
Ronnie Hillman in da house.
Championship.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Andy Benoit Bosáról:  mmqb.si.com/mmqb/2016/11/16/nfl-san-diego-chargers-joey-bosa#

Madden hates me.
több mint 8 éve
Unalmamban toltam egy mock offsezlonyt a Fanspeak szimulátoron (látszik h lemondtam a PO-ról 😀)
Sikerült hosszabbítani Ingrammel, Addaeval és Lissemore-ral, csendes FA-tevékenység, érkezett Kemal Ishmael és Matt Schaub.
Draft:
1. Mike Williams, WR (Clemson)
2. Marcus Maye, S (Florida)
3. Lowell Lotulelei, DL (Utah)
4. Dion Dawkins, OT (Temple)
5. Taylor Moton, OG (Western Michigan)
6. Takkarist McKinley, EDGE (UCLA)
7. Ben Boulware, LB (Clemson)
empty taxi
Clemson-ost ide ??? Ráadásul 2őt is ??? Te meg mit szívtál ???
Sixo
Tegnap éppen ezt:
 blogi.magazynwino.pl/daszkiewicz/wp-content/uploads/2014/07/Tirant-lo-Blanch-Vendimia-Oro-2011.jpg

Madden hates me.
több mint 8 éve
Ranking all 32 NFL offensive lines entering Week 11:

32. San Diego Chargers (57.0)

több mint 8 éve
Unalmamban toltam egy mock offsezlonyt a Fanspeak szimulátoron (látszik h lemondtam a PO-ról 😀)
Sikerült hosszabbítani Ingrammel, Addaeval és Lissemore-ral, csendes FA-tevékenység, érkezett Kemal Ishmael és Matt Schaub.
Draft:
empty taxi
Clemson-ost ide ??? Ráadásul 2őt is ??? Te meg mit szívtál ???

több mint 8 éve
Draft:

Madden hates me.
több mint 8 éve
Highest-graded NFL RBs this season:
3. Melvin Gordon, 80.6

több mint 8 éve
Mebane ment IR-re.
Bruce
Beelőzött a Saints, nem járja h ne nekünk legyen a legtöbb játékosunk IR-en, így holtversenyes 1. helyre visszazárkóztunk. 19 játékosa van mind2 csapatnak IR-en...

Madden hates me.
több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Mebane ment IR-re.
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Rivers ameddig így tolja szvsz lovat, házat, szekeret tolni kell alá, nem egy ifjút hozni a nyakára.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Ez a szezon akkor kuka, a hátra lévő 6 meccsből minimum 5-öt kellene nyerni, hogy mégse.
A vicc az h a csapat képes lenne rá, de ink ne jöjjön össze, mert McCoy a nyakunkon marad a végén.
empty taxi
Engem csak a PO érdekelne ebben a tekintetben... azt viszont épp tegnap veszítettük el szerintem véglegesen, miután hoztuk az év eleji szerencsétlen formát, hogy a végén kikapjunk
Rohadt bosszantó, hogy tisztán látja az ember, hogy ebben a csapatban most tényleg több van... ez a csapat simán jobb, mint pár éve a PO körüli eredménnyel zárók.
A PO meg már csak a csoport miatt is game over... kb. behozhatatlan előnyre tettek szert, innen továbbmegy 3 csapat.

Ki lehetne itt edző? Adott egy haladni képes, tehetséges támadó alakulat... Fasza QB, jó RB, jó WR, jó TE (-ek még), fejleszthető OL a draftról, ami már nem olyan szar, mint 1-2 éve... és adott egy meglepetésre még több tehetséget felmutató D# idénre, a liga egyik legjobb sacondaryje (ha egészséges), és egy helyenként már-már odabasz DL, de mindenképp pozitív dolgokra képes DL sok fiatal tehetséggel és talán már mélységgel.
Jim Schwarz? Én őt bírom, és a D# alapanyagból összekovácsolna egy erős védelmet. De akkor Paganotól vegyük el a D#-t? Nála látjuk, hogy fejlődik a védelem jelenleg is...bár elég sok pontot benyelünk néha.
Vagy vegye át Whiz? rossz döntés lenne... vagy egy koordinátor, aki nem volt még főedző?
Vagy Josh McDaniels? Benne nem bíznék, hogy igazán sikeres lenne... bár elég sok csalóka dolog van vele kapcsolatban
Chargers LT
Szerintem legelőször Rivers-szel kell leülni beszélgetni, 35 éves lesz decemberben. Ha ő még 1-2 évet akar, vagy 4-5-öt, az gyökeresen más megközelítést igényel, és ahhoz kell HC-t hozni szerintem.
somoskovig
Én a 4-5-re szavazok, ahogy elnézem Riverst...de nem feltétlenül vagy így, ahogy mondod, azaz inkább van más megvilágítása is a dolognak... ugyanis jó eséllyel a következő edző választja ki a következő FR QB-t a csapatnak, akármennyi ideig lesz itt Rivers, 1 vagy 4 évig... és én szeretném, ha időben ki lenne választva az utódja. Tudná tanítani, fejlődne, stb... ez az a minta, ami beválik az NFL-ben. De a lényeg az, hogy a következő edzőn nagyon sok minden fog múlni...egy új FR QB.
Bár lehet ezt Telesco veszi majd főleg kézbe, ők meg nagyrészt jól dolgoznak.
Chargers LT
Csak nem mindegy, hogy mondjuk a következő drafton az elején QB-t választ a csapat, mert akkor van 1-2 éve tanulni, vagy inkább megad még minden lehetséges supportot egy esetleges SB-részvételhez, máshogy költ FA-n, más típusú HC-t hoz, stb.

több mint 8 éve
Ez a szezon akkor kuka, a hátra lévő 6 meccsből minimum 5-öt kellene nyerni, hogy mégse.
A vicc az h a csapat képes lenne rá, de ink ne jöjjön össze, mert McCoy a nyakunkon marad a végén.
empty taxi
Engem csak a PO érdekelne ebben a tekintetben... azt viszont épp tegnap veszítettük el szerintem véglegesen, miután hoztuk az év eleji szerencsétlen formát, hogy a végén kikapjunk
Rohadt bosszantó, hogy tisztán látja az ember, hogy ebben a csapatban most tényleg több van... ez a csapat simán jobb, mint pár éve a PO körüli eredménnyel zárók.
A PO meg már csak a csoport miatt is game over... kb. behozhatatlan előnyre tettek szert, innen továbbmegy 3 csapat.

Ki lehetne itt edző? Adott egy haladni képes, tehetséges támadó alakulat... Fasza QB, jó RB, jó WR, jó TE (-ek még), fejleszthető OL a draftról, ami már nem olyan szar, mint 1-2 éve... és adott egy meglepetésre még több tehetséget felmutató D# idénre, a liga egyik legjobb sacondaryje (ha egészséges), és egy helyenként már-már odabasz DL, de mindenképp pozitív dolgokra képes DL sok fiatal tehetséggel és talán már mélységgel.
Jim Schwarz? Én őt bírom, és a D# alapanyagból összekovácsolna egy erős védelmet. De akkor Paganotól vegyük el a D#-t? Nála látjuk, hogy fejlődik a védelem jelenleg is...bár elég sok pontot benyelünk néha.
Vagy vegye át Whiz? rossz döntés lenne... vagy egy koordinátor, aki nem volt még főedző?
Vagy Josh McDaniels? Benne nem bíznék, hogy igazán sikeres lenne... bár elég sok csalóka dolog van vele kapcsolatban
Chargers LT
Szerintem legelőször Rivers-szel kell leülni beszélgetni, 35 éves lesz decemberben. Ha ő még 1-2 évet akar, vagy 4-5-öt, az gyökeresen más megközelítést igényel, és ahhoz kell HC-t hozni szerintem.
somoskovig
Én a 4-5-re szavazok, ahogy elnézem Riverst...de nem feltétlenül vagy így, ahogy mondod, azaz inkább van más megvilágítása is a dolognak... ugyanis jó eséllyel a következő edző választja ki a következő FR QB-t a csapatnak, akármennyi ideig lesz itt Rivers, 1 vagy 4 évig... és én szeretném, ha időben ki lenne választva az utódja. Tudná tanítani, fejlődne, stb... ez az a minta, ami beválik az NFL-ben. De a lényeg az, hogy a következő edzőn nagyon sok minden fog múlni...egy új FR QB.
Bár lehet ezt Telesco veszi majd főleg kézbe, ők meg nagyrészt jól dolgoznak.

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
empty taxi

Chargers LT