Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
PFF szerint még mindig a miénk a liga egyik leggyengébb OL-je ,főleg pass proctection-ben.www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-offensive-lines-entering-week-5-2/?utm_content=bufferef687&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl
több mint 8 éve
Hát nem.akkor az nfl-ben jól bírta eddig.Még JUCO-ban volt egy hamstring sérülése, utána 2012 tavaszán volt egy atroszkópiás térdműtéte, majd szakadt a meniscusa, azt '13 januárjában műtötték, majd volt egy labrum szakadása, amit '14 márciusában műtöttek, emiatt a pre-draft procedúrát sem csinálta normálisan végig.Verrett az volt?Inkább a drafton nem a tudottan atom sérülékenyeket kellene ledraftolnunk.uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/a k életbe már, ezt tényleg nem hiszem el... valami az orvosi stábbal sincs rendbe, mert ez nem normális, hogy 2015-öt írunk
lol
Chargers LT
Sixo
Janek
empty taxi
Janek
Ugye az alapszakasz végéig összesen 48 meccsen léphetett volna pályára, ebből pont a felén, 24 meccsen sikerült beöltözni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
akkor az nfl-ben jól bírta eddig.Még JUCO-ban volt egy hamstring sérülése, utána 2012 tavaszán volt egy atroszkópiás térdműtéte, majd szakadt a meniscusa, azt '13 januárjában műtötték, majd volt egy labrum szakadása, amit '14 márciusában műtöttek, emiatt a pre-draft procedúrát sem csinálta normálisan végig.Verrett az volt?Inkább a drafton nem a tudottan atom sérülékenyeket kellene ledraftolnunk.uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/a k életbe már, ezt tényleg nem hiszem el... valami az orvosi stábbal sincs rendbe, mert ez nem normális, hogy 2015-öt írunk
lol
Chargers LT
Sixo
Janek
empty taxi
Érdekes ez a sérülés dolog lásd ravens 2015 vs 2016..
több mint 8 éve
Még JUCO-ban volt egy hamstring sérülése, utána 2012 tavaszán volt egy atroszkópiás térdműtéte, majd szakadt a meniscusa, azt '13 januárjában műtötték, majd volt egy labrum szakadása, amit '14 márciusában műtöttek, emiatt a pre-draft procedúrát sem csinálta normálisan végig.Verrett az volt?Inkább a drafton nem a tudottan atom sérülékenyeket kellene ledraftolnunk.uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/a k életbe már, ezt tényleg nem hiszem el... valami az orvosi stábbal sincs rendbe, mert ez nem normális, hogy 2015-öt írunk
lol
Chargers LT
Sixo
Janek
Madden hates me.
több mint 8 éve
Verrett az volt?Inkább a drafton nem a tudottan atom sérülékenyeket kellene ledraftolnunk.uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/a k életbe már, ezt tényleg nem hiszem el... valami az orvosi stábbal sincs rendbe, mert ez nem normális, hogy 2015-öt írunk
lol
Chargers LT
Sixo
több mint 8 éve
Inkább a drafton nem a tudottan atom sérülékenyeket kellene ledraftolnunk.uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/a k életbe már, ezt tényleg nem hiszem el... valami az orvosi stábbal sincs rendbe, mert ez nem normális, hogy 2015-öt írunk
lol
Chargers LT
több mint 8 éve
uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/a k életbe már, ezt tényleg nem hiszem el... valami az orvosi stábbal sincs rendbe, mert ez nem normális, hogy 2015-öt írunk
lol
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Gabesz92
1 453
Lehet valahol fogadásokat kötni arra, hogy ki kerül IR-re mondjuk a második negyed közepéig?Tudtam, hogy kellett volna valahol ilyen opciót keresnem.
Gabesz92
több mint 8 éve
Már megijedtem ,hogy rontjuk az átlagunk ,de csak meglett xDA San Diego Chargers jobban teljesít.
Sixo
Madden hates me.
több mint 8 éve
uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/IR?
lol
több mint 8 éve
Már megijedtem ,hogy rontjuk az átlagunk ,de csak meglett xD
több mint 8 éve
uh, Verrett szezonjának is annyi, és nagyjából a Chargers passzvédelmének is :/
több mint 8 éve
Madden hates me.
több mint 8 éve
Karatét kidobtuk, visszahoztuk a helyére Steve Williams-et.
több mint 8 éve
Világ kedvenc Kendall Reyesét eddig tudták elviselni a fővárosban.
Madden hates me.
több mint 8 éve
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/782784465651265537Jatavis a 7. legjobb az összes újonc közül a PFF-nél idén.
Én anno nagyon sokra taksáltam McCoyt, de már tavaly ki kellett volna rúgni.
több mint 8 éve
Én azért vagyok McCoy ellen, mert mentálisan sikerül összeomlani kb minden meccs végére, ez pedig én úgy gondolom h a HC felelőssége.Igen, ezzel egyet tudok érteni...és ez számokban nem kimutatható. Ha a srácok az utolsó percekben elhiszik, hogy ez már megvan, és úgymond nem szorítják annyira a labdát már, nem koncentrálnak, akkor ez gáz! Ám ez óriási baki lenne... nálunk aztán tudhatja mindenki, ha más nem, az idei meccsekből az egész roster, hogy akkor van vége egy meccsnek, ha lefújta a spori.
empty taxi
De, ha ez így volna, az kb óvodás hiba...
Bár ez ezen a szinten egyéni felelősség is, mert egy NFL játékosnak kötelessége, és tudnia is kell, hogy a végéig koncentráljon. Nyilván nem véletlen, hogy a fiatalok hibázgatnak nálunk (is).
több mint 8 éve
Én azért vagyok McCoy ellen, mert mentálisan sikerül összeomlani kb minden meccs végére, ez pedig én úgy gondolom h a HC felelőssége.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Kicsit elmerültem a statokban (nem kellett volna) 😀Hát persze, hogy szerzett TD-kben mi vagyunk a ligában! a másodikok!
Hát persze, hogy vezetjük az AFC-t bőven szerzett pontokban! Ligában szintén 2. hely!
Hát persze, hogy minden csoport utolsó 2 csapatából csak nekünk pozitív a pontkülönbségünk, (és az Arizónának)!
Hát persze, hogy top5 QB-ként kezdett Rivers az első 4 meccs alapján! Decemberi forma már most...zsír!
Hát persze, hogy a TurnOver mutatónk pozitív, a labdabirtoklás szintén az!
...stb!
oh, wait...Hát persze, hogy 1-3-al állunk!
Tényleg nem tudom hova tenni a dolgokat...szerencsétlenek vagyunk :-S
Én nem tudom McCoyra fogni csak úgy, mert akkor nem ilyen csapat, és egyéni statok lennének, hanem szarok. De nem játszunk szarul...csak kurvára nem nyerünk.
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 8 éve
Vasárnap későn értem haza a népszavazás miatt és nem volt erőm végignézni a meccseteket. Addig sima volt, gondoltam megyek aludni, de az utolsó pillanatban csak megnyomtam a felvétel gombot. Másnap megnéztem a meccs végét. Hát mit mondjak, nem igazán szeretem Riverst, de most együtt éreztem vele. A két labdavesztéshez semmi köze sem volt. Az INT pedig már nem számított. Így elbukni több mint idegesítő.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Csúnyán mondva megint saját magatokat rúgtátok tökön....Szerintem meg szépen fogalmaztál... 😀
ThundersNFL
több mint 8 éve
Csúnyán mondva megint saját magatokat rúgtátok tökön....
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
A rangom mindent elárul.
Madden hates me.