Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Egyébként kezd látszani h mégis mi a víziója a stábnak az O-val.
Azt akarjuk játszani, mint 2013-ban (btw ez az utolsó év h PO-ban jártunk) Whiz irányításával: ball control offense, sok futással fárasztani a D-t, 3. és kevés helyzeteket hagyni Riversnek, mivel sokat van a pályán az O, a D pihenhet és így frissen több esélye van megállítani az ellenfél támadósorát.
Most kevésbé jó az OL run blockban (Football Outsiders szerint egész konkrétan a legszarabb a ligában), emiatt kicsit nehézkesebb a dolog, ezért is lehet h az utóbbi évekhez képest Rivers többet lövöldöz mélységben, passzjátékkal meg kell nyújtani a pályát, mert tömött box ellen ez az OL nem tud elég támogatást nyújtani Gordonnak. Hogy jót is mondjak a támadófalról, passzblokkban viszont nem rossz, persze belejátszik Rivers egészen kiváló pocket awarenesse is, a Football Outsiders konkrétan a 3. legjobban passzblokkoló falként tartja nyilván Okungékat.
Az OL-t leszámítva egyébként jobb az emberanyag a támadósorban 2013-hoz képest, a védelem pedig sokkal jobb az állományt nézve.
Így a két komoly probléma közül egy (identitás megtalálása a támadóknál) megoldódni látszik, a másiknál viszont nem látszik a fejlődés: valami kritikán aluli a futási elleni védekezés, kurva sok a missed tackle. Talán ha Perryman visszajön IR-ről ebben is lesz fejlődés még idén, egyébként pesszimista vagyok azügyben h ezt sikerül-e megoldani még a szezonon belül.
Mindenesetre most eléggé támogatom h Teleszkóp vegye elő egyik kedvenc draftszokását (2. körös LB).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
No, Rivers zsinórban 2. héten vezetett GW drive-ot, ilyen utoljára vele 2009-ben fordult elő (W13: @DAL, W14: vs. CIN).
Megvertünk 2 szar formában lévő csapatot szal azért hurráoptimizmusra nincs ok, a jövő heti hazai a Denver ellen már értékmérő lehet, ha ütnénk a vadlovakat, akkor már nem is olyan esélytelen a csoport 2. helye, ami azért valszeg wild cardot ér.
empty taxi
Vezetett ő 2vel többet is idén, csak akkor a rúgók nem fejezték be 😀

több mint 8 éve
Berugtatok a vegen a mezonygolt? Ez a chargers meg mindig?
krisz0621
Igen, Novak jól célzott, sőt a holder is jól végezte a dolgát, gondolom egy Dallas szurkolónak nem kell ecsetelnem hogy ez sem egyszerű :-P

Madden hates me.
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Berugtatok a vegen a mezonygolt? Ez a chargers meg mindig?
több mint 8 éve
No, Rivers zsinórban 2. héten vezetett GW drive-ot, ilyen utoljára vele 2009-ben fordult elő (W13: @DAL, W14: vs. CIN).
Megvertünk 2 szar formában lévő csapatot szal azért hurráoptimizmusra nincs ok, a jövő heti hazai a Denver ellen már értékmérő lehet, ha ütnénk a vadlovakat, akkor már nem is olyan esélytelen a csoport 2. helye, ami azért valszeg wild cardot ér.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Nem néztem utána a napokban, hogy Carr játszik-e, de ha nem, akkor ma illene nyerni Manuel ellen...
Chargers LT
Az O szinte fullon van, egyedül a fullback Olawale fog hiányozni, de a védelemből hiányzik Lee, Conley és Hamilton is, questionable: Amerson, James és Washington, a back7 bőven támadhatónak tűnik így, ezt a meccset Riversnek kellene megnyerni.
Nálunk 4 Q van: Big Joe, Jatavis, Oliver és Mike Williams.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Nem néztem utána a napokban, hogy Carr játszik-e, de ha nem, akkor ma illene nyerni Manuel ellen...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 711 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Melvin Gordon lett a hét támadója az AFC-ben!
 twitter.com/RLiuNFL/status/918107469594836993
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 711 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minden problémánk megoldódott: a múlt hét óta állandó kapitányaink vannak Rivers, Gates, Slauson, Mebane és Ingram révén, nyertünk is egyből 😊
empty taxi
Minden azért nem. Pullard még mindig rosteren van. 😊
több mint 8 éve
Minden problémánk megoldódott: a múlt hét óta állandó kapitányaink vannak Rivers, Gates, Slauson, Mebane és Ingram révén, nyertünk is egyből 😊

Madden hates me.
több mint 8 éve
Mivel Oliver nem játszik ma, így visszaigazoltuk Andre Williamst, McSzén repült, aminek nem örülök, őt bírom.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Younghoe Koo-t koorvára kib@sztuk, helyette egy régi ismerős van újra a fedélzeten: Nick Novak.
empty taxi
Egy fokkal jobb, az tuti...bár nekem Novakról is vannak utolsó mp-es rossz emlékeim 😊

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor értem, köszi.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Az már kiderült Lambo mi a francért lett kirakva? Pláne így. Nekem ő jó rúgónak rénlik, de lehet, rosszul emlékszem.
dande
tavaly 0/3 volt ötvenen túlról és kihagyott 8 XP-t.
Azóta a Raiders és a Bears próbajátékán sem felelt meg.
Höri
azaz pont nem jo

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az már kiderült Lambo mi a francért lett kirakva? Pláne így. Nekem ő jó rúgónak rénlik, de lehet, rosszul emlékszem.
dande
tavaly 0/3 volt ötvenen túlról és kihagyott 8 XP-t.
Azóta a Raiders és a Bears próbajátékán sem felelt meg.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 8 éve
Novo egy ritka pontos rùgó, nála a cink hogy a lába nem túl erős, nem véletlen hogy 53 yardos csak az egyéni csúcsa. Ennek megfelelően remélem hogy KaserJet tud KO-t rúgni, mert Novo nem. Illetve azt sem bánnám ha hoznánk helyette egy másik puntert, aki tud.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Rémálmomban ott a kép, hogy 3 másodperccel a vége előtt odaáll egy 53 yardos FG elé és be is rúgja

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Younghoe Koo-t koorvára kib@sztuk, helyette egy régi ismerős van újra a fedélzeten: Nick Novak.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Azt tegyük hozzá, hogy idén 16 idegenbeli meccsetek van kb. A StubHub képtelen megtelni. Hihetetlen számomra. Ráadásul a nézők nagy része nem is Chargers szurkoló. Sajnálom a csapatotokat.
krisz0621
Sztem ez az egész los angelesbe költözés beboríthatja a csapatot. Pl riversnek is öröm lehet napi 4 órát autókázni mikor 10 puja várja otthon. De ne legyen igazam...
peach
Az utazás annyira nem is baj...na meg ez legyen a legkevesebb. Sokan szidják most a költözés miatt az NFL-t a random szurkolók közül, hogy semmi értelme nem volt...de nem túl tájékozottak, mivel Goodell ellenezte a Chargers LA-be költözését. Spanos meg nem tudott megegyezni SD-val, és lelépett...csak épp egyáltalán nem volt átgondolt a dolog.
Minden kezdet nehéz, ránk ez fokozottan igaz jelenleg.

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Az 1. számú probléma szerintem, hogy Los Angelesnek nem volt saját csapata 20 évig. Ez egy szurkolói generáció, emberek akik úgy nőttek fel, hogy úgy választottak kedvenc csapatot, mint mi Magyarországon. Random. Mármint abban az értelemben, hogy egymástól és várostól függetlenül.Black_Adder
plusz érdemes megemlíteni - és erre az USA-ban kellett rádöbbennem - hogy a kinti nézők az első két vasárnapi idősávban a local market csapat meccseit tudják nézni, szinte semmi mást (nyilván a méregdrága Sunday Tickettel nem számolva), amíg viszont nem volt LA-ben franchise, mindig az adott menü legjobb(nak ígérkező) párosítását kapták, amolyan sport tv-s módon (ami nyilván a sikeresebb és/vagy népszerűbb csapatok felé tendált, ezért van olyan sok Cowboys fan mondjuk a térségben)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
Azt tegyük hozzá, hogy idén 16 idegenbeli meccsetek van kb. A StubHub képtelen megtelni. Hihetetlen számomra. Ráadásul a nézők nagy része nem is Chargers szurkoló. Sajnálom a csapatotokat.
krisz0621
Sztem ez az egész los angelesbe költözés beboríthatja a csapatot. Pl riversnek is öröm lehet napi 4 órát autókázni mikor 10 puja várja otthon. De ne legyen igazam...
peach
Az egész költözés egyetlen nyertesei, akik zsebre tették a relocation fee-t.
Az 1. számú probléma szerintem, hogy Los Angelesnek nem volt saját csapata 20 évig. Ez egy szurkolói generáció, emberek akik úgy nőttek fel, hogy úgy választottak kedvenc csapatot, mint mi Magyarországon. Random. Mármint abban az értelemben, hogy egymástól és várostól függetlenül. Most Los Angelesben játszik a Chargers talán a kedvenc csapatuk ellen, hát kimennek szurkolni a kedvenc csapatuknak. Los Angelesben a Los Angeles ellen.
A Chargerse ezáltal tényleg 16 idegenbeli meccset játszik majd a szezonban, ez óriási hátrány. Fanbase-t kell kialakítani, azt viszont leginkább győzelmekkel lehet. Csak ha otthon is idegenben játszik a csapat ez nehezebb. Pedig 2020-tól nagyobb stadiont kell majd megtölteni és mindezt úgy, hogy ki tudja hány éve maradt még Riversnek...

A Rams könnyebb helyzetben van, mert van múltjuk Los Angelesben. Egyébként a Raidersnek is könnyebb dolga lenne, nem is értem miért a Chargers kapta az első opciót a költözésre és miért nem a Raiders. A Chargersnek szerintem ennél az is jobb lett volna, ha a régi stadionban kínlódik 2020-ig, nem mintha azt megtöltötték volna a hazai szurkolók, de legalább többségben voltak.

Egyébként elvileg Spanos a legtehetősebb tulaj az AFC Westben, Kroenkével persze nagyon nem vetekedhet, de talán többet kéne költeni marketingre, vagy nem tudom. Jelen állás szerint a Raiders elleni "hazai" meccs szerintem nagyon csúnya lesz. Azt pl én minden évben megpróbálnám londonira cserélni.

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Hayward a PFF-nél a hét játékosa lett

www.profootballfocus.com/news/pro-nfl-2017-week-4-team-of-the-week

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
Feeney azért szezon előtt is 4 számú G volt. Forrest kiesésével sem tudott lenyomni a kezdőért egy tavalyi UDFA-t meg egy kifejezettem szar G-t. Ezek után ha meccs bukik a csapat egy ekkora hiba után ,nem meglepő ,hogy megorrolnak rá szerintem.

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Amugy Feeney nevelő célzattal nem játszik?
Avagy ennyire szar?
Janek
Az első meccs konkrétan rajta ment el, ő engedte át Shelby Harrist Koo blokkolt FG-kísérleténél.
empty taxi
Igen láttam bár nem rajta ment el a meccs... de ugye Hunt is fumblizott mégse pihentetik pl...