Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Hát szerintem mind a kettőnél jobb, de mind egy így lehet akkor Tureknek lesz 1-2 tanuló éve... Azért az kemény hogy kezdő centerként számoltak Slausonnal, mivel tavalyig egy snappet nem tolt centerként... Mondjuk az tény hogy amikor be kellett ugrania akkor jól megoldotta...Szted a csillárdokért igazolt Orlando Franklint v az egykori 1. körös DJ Flukert szorítaná ki guard poszton?De alapban nem értem a vita lényegét... Turek kezdhet centerben, mert Slauson guard.....Vagy valahol láttatok hogy ő lesz a center?A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Ne bazd már, hogy center 3. körben cserének húzol, az első 2 körben nem is nagyon szoktak centert húzni.
Slausonnal nyilván jobb a fal, mint Tuerkkel az első meccsen. Engem ez érdekel.
Chargers LT
Sixo
Tomcsik
Btw igen bejelentették kezdő C lesz.
empty taxi
több mint 8 éve
Szted a csillárdokért igazolt Orlando Franklint v az egykori 1. körös DJ Flukert szorítaná ki guard poszton?De alapban nem értem a vita lényegét... Turek kezdhet centerben, mert Slauson guard.....Vagy valahol láttatok hogy ő lesz a center?A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Ne bazd már, hogy center 3. körben cserének húzol, az első 2 körben nem is nagyon szoktak centert húzni.
Chargers LT
Sixo
Tomcsik
Btw igen bejelentették kezdő C lesz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
De alapban nem értem a vita lényegét... Turek kezdhet centerben, mert Slauson guard.....Vagy valahol láttatok hogy ő lesz a center?A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Ne bazd már, hogy center 3. körben cserének húzol, az első 2 körben nem is nagyon szoktak centert húzni.
Chargers LT
Sixo
több mint 8 éve
Tuerknél az se kizárt h PUP-on kezdi a szezont. Slauson megbízható playa.Mondom h már az új edzőnek draftoltunk, ha ebből kihoz vmit McCoy, maradhat.
Madden hates me.
több mint 8 éve
A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Ne bazd már, hogy center 3. körben cserének húzol, az első 2 körben nem is nagyon szoktak centert húzni.
Chargers LT
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Slauson még minding guard... Az màs kérdés hogy tud centert játszani...
Chargers LT
több mint 8 éve
A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik. Slausonnal nyilván jobb a fal, mint Tuerkkel az első meccsen. Engem ez érdekel.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Oszt akkor Tuerk személyében csere C-t draftoltunk a 3. körben vagy első szezonban IRL úgy is?
több mint 8 éve
Na ez újabb jó pont, Slauson jó is, rutinos is. Nem rossz ez a roster...
több mint 8 éve
Slauson érkezésével egyébként szvsz McGrath (v. Dreamius) nem lesz rosteren az előzetesen jelölt 53-ból.
Madden hates me.
több mint 8 éve
twitter.com/sdutGehlken/status/728973428556857344Megvan az: www.boltsfromtheblue.com/2016/5/7/11616982/the-chargers-have-have-reached-a-2-year-agreement-with-ol-matt-slauson
Lehet pedig nem ártott volna.
Sixo
Állítólag ő lesz a kezdő C.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Gyanítom sok lesz a 4-2-5 szal mind1.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Szóval Bosa tuti OLB lesz?Miután egész drafton a legnagyobb needre , egyetlen egy DE-t sem húztunk, könnyen meglehet.
Draft után voltak pletykák, hogy elképzelhető, hogy endnek akarják.
Stez
több mint 8 éve
Szóval Bosa tuti OLB lesz?Draft után voltak pletykák, hogy elképzelhető, hogy endnek akarják.
több mint 8 éve
Igen, ezért is írtam csak a LB sort, mert a DL és a S poszt nyilván hagy kívánni valót maga után mélységben.Azért az Ingram, Perryman, Te'o, Bosa négyes igen ígéretes sor most már...mindegyik nagyon fiatal, és beléjük van ölve a korai pick. Ez eredményt kell, hogy hozzon.Azért vannak kérdőjelek a védelemben.
A probléma inkább továbbra is a csoport, nevezetesen, hogy a miénk a legerősebb 😊
Chargers LT
1. Philon/Lissemore elég lesz-e LDE-ben.
2. Nincs Weddle, Lowery nem rossz játékos, de azért más kaliber.
3. Safetyben kriminális a depth és a DL-ben sem sokkal jobb, utóbbinál pedig nem rossz dolog a rotáció.
Persze egyébként is olyan érzésem volt a drafton h rendszerfüggetlenül igyekeztek a legjobb játékosokat behúzni, h ne kelljen fél keretet kiselejteznie az új HC-nak, ha 2016-ban szopás lesz.
empty taxi
Hát nem tudom, hogy ennyire előre gondolkozott-e Telesco, de egy idény elég sok dologtól függ, sikeres lesz-e, vagy nem.
Te'o esete is relatív... Nincs benne a top5 védőnkben, soha nem is lesz... de az évek alatt nagyon sokat fejlődött.
Idén úgyis sok dolog eldől a csapatnál
több mint 8 éve
Azért az Ingram, Perryman, Te'o, Bosa négyes igen ígéretes sor most már...mindegyik nagyon fiatal, és beléjük van ölve a korai pick. Ez eredményt kell, hogy hozzon.Azért vannak kérdőjelek a védelemben.
A probléma inkább továbbra is a csoport, nevezetesen, hogy a miénk a legerősebb 😊
Chargers LT
1. Philon/Lissemore elég lesz-e LDE-ben.
2. Nincs Weddle, Lowery nem rossz játékos, de azért más kaliber.
3. Safetyben kriminális a depth és a DL-ben sem sokkal jobb, utóbbinál pedig nem rossz dolog a rotáció.
Persze egyébként is olyan érzésem volt a drafton h rendszerfüggetlenül igyekeztek a legjobb játékosokat behúzni, h ne kelljen fél keretet kiselejteznie az új HC-nak, ha 2016-ban szopás lesz.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Azért az Ingram, Perryman, Te'o, Bosa négyes igen ígéretes sor most már...mindegyik nagyon fiatal, és beléjük van ölve a korai pick. Ez eredményt kell, hogy hozzon.A probléma inkább továbbra is a csoport, nevezetesen, hogy a miénk a legerősebb 😊
több mint 8 éve
Na azért meg Houstonban kéne valakinek felállni a székéből.Dehogy is, ide kell tradelni JJ Wattot is 😀Korai 53-as tipp:empty taxiBakker ha ennyi Wattal se fog menni akkor le kell valakinek mondani 😀
Matthew99
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Dehogy is, ide kell tradelni JJ Wattot is 😀Korai 53-as tipp:Bakker ha ennyi Wattal se fog menni akkor le kell valakinek mondani 😀
QB: Rivers, Clemens
RB: Gordon, Woodhead, Oliver, D. Smith
FB: Watt
WR: Allen, Stevie J, Benjamin, Inman, Herndon
TE: Gates, Henry, Cumberland, McGrath
OT: Dunlap, Barksdale, Hairston
OG: Franklin, Fluker, Watt, Clark
C: Tuerk, Robinson
NT: Mebane, Carrethers
DE: Liuget, Philon, Lissemore, Palepoi, Gardner
OLB: Bosa, Ingram, Attaochu, Emanuel, Tourek
ILB: Te'o, Perryman, Perry, Jatavis
CB: Flowers, Verrett, Hayward, Mager, S. Williams
S: Addae, Lowery, Stuckey, Phillips
K: Lambo
P: Kaser
LS: Windt
empty taxi
Matthew99
Madden hates me.
több mint 8 éve
Korai 53-as tipp:Bakker ha ennyi Wattal se fog menni akkor le kell valakinek mondani 😀
QB: Rivers, Clemens
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Korai 53-as tipp:QB: Rivers, Clemens
Madden hates me.
több mint 8 éve
Eléggé eltérnek itt a vélemények úgy látom : DÉn nem mondom, hogy minden fasza, de nem dőlök a kardomba se... gondolom Flowers-el kivárnak, mi lesz idén, a pass rusht meg előrébb helyezték gondolom, mivel az 2 éve egy nagy nulla! Mondhat bárki bármit, de ez nagyon fontos...
Megnéztem ezt az Akron-i srácot Jatavis Brownt. Hát mocsok gyors! Persze NFL-ben más lesz a szint, de nem semmi a sebesség, amivel közlekedik pass rush közben. Ígéretes, és az sem hátrány, hogy több poszton bevethető. A millió sérüléses szezon után nem baj, ha van ilyen.
Scifresnek meg köszi Mike!
több mint 8 éve
A 3. Nap viszont emeletes faszság. Hogy a DL-be meg a secbe se jött senki ez nem gyenge retardáltság. Viszont legalább húztunk 4.- meg 5. Számú ilb-t. Thumbs up!
Madden hates me.