Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Former Chargers doctor could lose license over treatment of Junior Seauprofootballtalk.nbcsports.com/2016/05/01/former-chargers-doctor-could-lose-license-over-treatment-of-junior-seau/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Eddigi UDFA-ink:Kenneth Farrow RB Houston
Chris Swain FB Navy
Terrell Chestnut CB WVU
Tevin Carter DB Utah
Adrian McDonald DB Houston
Sebastian Johansson OL Marshall
több mint 8 éve
2. napi katasztrófa után, ha nem is elit ,de egy korrekt 3. nap jött össze, az LB-k kifejezetten tetszenek. OL meg nálam max kilora erősödött ,minőségre nem érzem.De mind1, bajnokok leszünk így is úgy is.
több mint 8 éve
Nah, vége ennek is 😊 Végül is nem húztunk butaságokat, sokkal mélyebb lett a Front7, ami sosem baj. Az OL-be szintén. Váljanak be, a többi nem érdekes.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
A mai napra ott van Scooby Wright III, Ridgeway DT, Joe Dahl G, Houston-Carson, Mills FS, Zack Sanchez, stb...lehet még tölteni a rostert, ahova kellene...
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 8 éve
Személy szerint egyiket sem húztam volna ki, de nem vagyok elkeseredve sem... Needre jöttek, Bosa meg egy állat lesz! A többi nem érdekel, csak váljanak be.Jó lenne, ha nem csak az első körös embereinkből lenne valaki a pályán...
több mint 8 éve
Tuerk reach viszont legalább needre jött. Henry teljesen ok.Oo ne hülyéskedj már, de irtó gyenge TE class-ban volt ő az első , még a tavalyi gyenge TE classból is reach lett volna a 4. körben. Az , hogy idén nem volt jobb ,attól ő nem lesz jobb prospect.
empty taxi
több mint 8 éve
Tuerk reach viszont legalább needre jött. Henry teljesen ok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Még 3/3-ra is biztos lesz csúszó így...Így is túl sok OLB-nk volt draft előtt is megvoltunk, jött még Bosa, nem kell ide még több.
Lehet most BPA-t kéne, ott van Noah Spence, vagy Ogbah pl...Doddról nem is beszélve, bár nem tudom, mennyire illene a rendszerbe utóbbi.
Csak azért, mert jó DT-t lehetne majd 3/3-nál húzni... egy Ridgeway, Sheldon Day biztos bent lesz.
2/4-re szerintem vagy OL-be kell, vagy BPA félét... mert jó DT lesz 3/3-nál, mivel szinte mindenki bent maradt a posztról, fordítva viszont tuti nem sikerül, és 3/3-ra meg húzhatnánk valami amúgy is 3. körös még nem kezdő kaliber playát... legalább is ilyen Ogbah, Spence, és jó G-ok már nem lesznek bent
Chargers LT
több mint 8 éve
Empty, majd a felvezetőben majd fejtsd ki, hogy Bosa választásáról mit gondolsz... vagy itt 😊 Nem Ramsey lett, de gondolom nem dőlsz a kardodba : DEmpty nem jön ma, még mindig extázisban van.
Chargers LT
több mint 8 éve
Empty, majd a felvezetőben majd fejtsd ki, hogy Bosa választásáról mit gondolsz... vagy itt 😊 Nem Ramsey lett, de gondolom nem dőlsz a kardodba : D
több mint 8 éve
Még 3/3-ra is biztos lesz csúszó így...Lehet most BPA-t kéne, ott van Noah Spence, vagy Ogbah pl...Doddról nem is beszélve, bár nem tudom, mennyire illene a rendszerbe utóbbi.
Csak azért, mert jó DT-t lehetne majd 3/3-nál húzni... egy Ridgeway, Sheldon Day biztos bent lesz.
2/4-re szerintem vagy OL-be kell, vagy BPA félét... mert jó DT lesz 3/3-nál, mivel szinte mindenki bent maradt a posztról, fordítva viszont tuti nem sikerül, és 3/3-ra meg húzhatnánk valami amúgy is 3. körös még nem kezdő kaliber playát... legalább is ilyen Ogbah, Spence, és jó G-ok már nem lesznek bent
több mint 8 éve
Köszönöm de nem kell egyik crimson tide-os sem, se a két DT, se Ragland, se Henry.
több mint 8 éve
Maradtak bent bőven jó arcok a DL-be (a két Bamás, Bullard, Chris Jones), én most lehet odaválasztanék.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Azért nagyon sok jó játékos van még bent...Jack hihetetlen, hogy még nem kelt el, de most a falba Le'Raven Clarkot is el lehet vinni, Vagy igen, Whitehairt...
több mint 8 éve
Á, de megörültem, mikor láttam reggel Bosa nevét 😊 Telesco megint kihúzta 1. körben a kedvenc játékosomat, mint anno Verrettet 😊Nagyon jó hatással lesz a védelemre, annyi biztos!
több mint 8 éve
2/4-re nem nagyon találok értelmes pick-et. Esetleg Whitehair, vagy ha Bosa-t kint tesszünk akkor egy DT aki nem Billings. Hunter Henry-től isten mentsen, Kendall Fuller -nek viszont örülnék , esetleg egy Vonn Bell.
több mint 8 éve
Ha Flowers olyan "jó" lesz a továbbiakban is, mint volt tavaly, akk CB need is akad. Mondjuk Magerből nem sokat láttunk még.Tunsil-t utálom, Ramsey meg szerintem CB-nek lenne igazán jó, nálunk meg FS lenne, az nálam kérdéses.Én Bosa-ban vagy Buckner-ben reménykedem.Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Sixo
Chargers LT
Sixo
Madden hates me.
több mint 8 éve
Tunsil-t utálom, Ramsey meg szerintem CB-nek lenne igazán jó, nálunk meg FS lenne, az nálam kérdéses.Én Bosa-ban vagy Buckner-ben reménykedem.Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Sixo
Chargers LT
több mint 8 éve
Én Bosa-ban vagy Buckner-ben reménykedem.Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Sixo
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Egyre erősebbek azok a hangok , hogy Ronnie Stanley-t akarjuk, mert futás blokkolásban Tunsil előtt jár. Letradenek jobban örülnék .Érdekes szerintem pont hogy Stanley pass protban erősebb és futásoknál gyengébb... Nem hiszem hogy bárki is Tunsil elé tenné Stanleyt... Aztán voltak már csodák...
Sixo
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Az a fura, hogy a smokescreennek meg semmi értelme, mert kb 1/1-re húzhatunk, aki jólesik... de kivágom a bútort az ablakon, ha Stanleyt húzzuk ki....van legalább 5 játékos, akit inkább kéne... Ha Jacket húzzuk, se érdekel, de most komolyan... Tunsil, vagy Ramsey! Ennyire egyszerű. Ki nem szarja le a futásblokkolást, ha elviheted a draft legjobbját?!