Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Former Chargers doctor could lose license over treatment of Junior Seau
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/05/01/former-chargers-doctor-could-lose-license-over-treatment-of-junior-seau/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Eddigi UDFA-ink:

Kenneth Farrow RB Houston
Chris Swain FB Navy
Terrell Chestnut CB WVU
Tevin Carter DB Utah
Adrian McDonald DB Houston
Sebastian Johansson OL Marshall

több mint 8 éve
2. napi katasztrófa után, ha nem is elit ,de egy korrekt 3. nap jött össze, az LB-k kifejezetten tetszenek. OL meg nálam max kilora erősödött ,minőségre nem érzem.

De mind1, bajnokok leszünk így is úgy is.

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Nah, vége ennek is 😊 Végül is nem húztunk butaságokat, sokkal mélyebb lett a Front7, ami sosem baj. Az OL-be szintén. Váljanak be, a többi nem érdekes.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
A mai napra ott van Scooby Wright III, Ridgeway DT, Joe Dahl G, Houston-Carson, Mills FS, Zack Sanchez, stb...lehet még tölteni a rostert, ahova kellene...

Szerkesztette: Chargers LT

több mint 8 éve
Személy szerint egyiket sem húztam volna ki, de nem vagyok elkeseredve sem... Needre jöttek, Bosa meg egy állat lesz! A többi nem érdekel, csak váljanak be.
Jó lenne, ha nem csak az első körös embereinkből lenne valaki a pályán...

több mint 8 éve
Tuerk reach viszont legalább needre jött. Henry teljesen ok.
empty taxi
Oo ne hülyéskedj már, de irtó gyenge TE class-ban volt ő az első , még a tavalyi gyenge TE classból is reach lett volna a 4. körben. Az , hogy idén nem volt jobb ,attól ő nem lesz jobb prospect.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Tuerk reach viszont legalább needre jött. Henry teljesen ok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Trágya 2. nap :/

Amúgy Bosa 99esben fog játszani.

több mint 8 éve
Még 3/3-ra is biztos lesz csúszó így...
Lehet most BPA-t kéne, ott van Noah Spence, vagy Ogbah pl...Doddról nem is beszélve, bár nem tudom, mennyire illene a rendszerbe utóbbi.
Csak azért, mert jó DT-t lehetne majd 3/3-nál húzni... egy Ridgeway, Sheldon Day biztos bent lesz.
2/4-re szerintem vagy OL-be kell, vagy BPA félét... mert jó DT lesz 3/3-nál, mivel szinte mindenki bent maradt a posztról, fordítva viszont tuti nem sikerül, és 3/3-ra meg húzhatnánk valami amúgy is 3. körös még nem kezdő kaliber playát... legalább is ilyen Ogbah, Spence, és jó G-ok már nem lesznek bent
Chargers LT
Így is túl sok OLB-nk volt draft előtt is megvoltunk, jött még Bosa, nem kell ide még több.

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Empty, majd a felvezetőben majd fejtsd ki, hogy Bosa választásáról mit gondolsz... vagy itt 😊 Nem Ramsey lett, de gondolom nem dőlsz a kardodba : D
Chargers LT
Empty nem jön ma, még mindig extázisban van.

több mint 8 éve
Empty, majd a felvezetőben majd fejtsd ki, hogy Bosa választásáról mit gondolsz... vagy itt 😊 Nem Ramsey lett, de gondolom nem dőlsz a kardodba : D

több mint 8 éve
Még 3/3-ra is biztos lesz csúszó így...
Lehet most BPA-t kéne, ott van Noah Spence, vagy Ogbah pl...Doddról nem is beszélve, bár nem tudom, mennyire illene a rendszerbe utóbbi.
Csak azért, mert jó DT-t lehetne majd 3/3-nál húzni... egy Ridgeway, Sheldon Day biztos bent lesz.
2/4-re szerintem vagy OL-be kell, vagy BPA félét... mert jó DT lesz 3/3-nál, mivel szinte mindenki bent maradt a posztról, fordítva viszont tuti nem sikerül, és 3/3-ra meg húzhatnánk valami amúgy is 3. körös még nem kezdő kaliber playát... legalább is ilyen Ogbah, Spence, és jó G-ok már nem lesznek bent

több mint 8 éve
Köszönöm de nem kell egyik crimson tide-os sem, se a két DT, se Ragland, se Henry.

több mint 8 éve
Maradtak bent bőven jó arcok a DL-be (a két Bamás, Bullard, Chris Jones), én most lehet odaválasztanék.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Azért nagyon sok jó játékos van még bent...Jack hihetetlen, hogy még nem kelt el, de most a falba Le'Raven Clarkot is el lehet vinni, Vagy igen, Whitehairt...

több mint 8 éve
Á, de megörültem, mikor láttam reggel Bosa nevét 😊 Telesco megint kihúzta 1. körben a kedvenc játékosomat, mint anno Verrettet 😊
Nagyon jó hatással lesz a védelemre, annyi biztos!

több mint 8 éve
2/4-re nem nagyon találok értelmes pick-et. Esetleg Whitehair, vagy ha Bosa-t kint tesszünk akkor egy DT aki nem Billings. Hunter Henry-től isten mentsen, Kendall Fuller -nek viszont örülnék , esetleg egy Vonn Bell.

több mint 8 éve
VAN ISTEN !!!!!!!!!!!!!

több mint 8 éve
Én Bosa-ban vagy Buckner-ben reménykedem.
Sixo
Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Chargers LT
Tunsil-t utálom, Ramsey meg szerintem CB-nek lenne igazán jó, nálunk meg FS lenne, az nálam kérdéses.
Sixo
Ha Flowers olyan "jó" lesz a továbbiakban is, mint volt tavaly, akk CB need is akad. Mondjuk Magerből nem sokat láttunk még.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Sixo
Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Chargers LT
Tunsil-t utálom, Ramsey meg szerintem CB-nek lenne igazán jó, nálunk meg FS lenne, az nálam kérdéses.

több mint 8 éve
Sixo

több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Egyre erősebbek azok a hangok , hogy Ronnie Stanley-t akarjuk, mert futás blokkolásban Tunsil előtt jár. Letradenek jobban örülnék .
Sixo
Érdekes szerintem pont hogy Stanley pass protban erősebb és futásoknál gyengébb... Nem hiszem hogy bárki is Tunsil elé tenné Stanleyt... Aztán voltak már csodák...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Az a fura, hogy a smokescreennek meg semmi értelme, mert kb 1/1-re húzhatunk, aki jólesik... de kivágom a bútort az ablakon, ha Stanleyt húzzuk ki....van legalább 5 játékos, akit inkább kéne... Ha Jacket húzzuk, se érdekel, de most komolyan... Tunsil, vagy Ramsey! Ennyire egyszerű. Ki nem szarja le a futásblokkolást, ha elviheted a draft legjobbját?!