Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Nünüke
558
Maurice Alexander SS 12 Utah State Sr 6-1 220 7-FACBS csak a 7. körbe várta.%/
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 10 éve
úgy néz ki, hogy spectímer lesz elsősorban, viszont szeret blitzelni is -> GW-pickaz nfl.com-on LB/SS-ként aposztrofálták, illik a D filozófiánkba
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Alexander made "local" visit to Rams. He was kicked off Utah State team after punching a teammate.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
ezt az Alexander pick-et csak én nem értem, vagy tényleg ő az idei Pead/QuickDiamondsHead44Én azt se tudom ki az...
több mint 10 éve
ezt az Alexander pick-et csak én nem értem, vagy tényleg ő az idei Pead/Quick
STL Curtain
több mint 10 éve
Melyik QB-nek örülnél ?aki nem visz el a cap space-ből évente 10-15 misit és lemenedzseli a meccseket különösebb pánik és eladott labdák nélkül
süti
az talán irányadó, hogy Savage volt nálunk a top 30-ban
STL Curtain
több mint 10 éve
A SJSU FBS csapat. Itt van Carr ellen.Fales.shawnkaVagy ő.
Bár nekem vannak kétségeim, hogy tudnánk a másod osztályból felhúzni, ha egy Heisman győztessel nem bírunk.
Viszont volt Caepernick backupja Nevadában.süti
több mint 10 éve
Fales.shawnkaVagy ő.
Bár nekem vannak kétségeim, hogy tudnánk a másod osztályból felhúzni, ha egy Heisman győztessel nem bírunk.
Viszont volt Caepernick backupja Nevadában.
több mint 10 éve
Fales.
több mint 10 éve
Dahl és Smith távozása után én sztenderden 2 guard draftolását láttam indokoltnak. (ha visszaolvasol találsz ilyen kommenteket tőlem)DiamondsHead44Jó, jogos. Én is írtam mockban hozzánk Gabe Jacksont. Bezavart a Robinson guardá formálása.
már a 4. körbe QB pick-et tippelekMelyik QB-nek örülnél ?
az 5. körbe visszatrédelünk és jön egy OG vagy OLB pick
a többi helyre jöhet depth (secondary, LB, WR) és spectímer playaDiamondsHead44
A most következő QB-ktől frászt kapok. Savage, Mettenberger, Boyd.
Fisher régimódiságából kiindulva egy McCarron lehet nálunk elől a boardon, de senki se hisz benne, hogy ő sokat hozzá tudna tenni a játékhoz.
Én Aaron Murrayt szeretném, mint következő projekt, de jóval hátrább, mint a 4. kör.
Talán egy Logan Thomas, mert erős védelmek vannak a csoportban, de őt meg nincs az az isten, aki kinevelné nálunk.
több mint 10 éve
már a 4. körbe QB pick-et tippelekaz 5. körbe visszatrédelünk és jön egy OG vagy OLB pick
a többi helyre jöhet depth (secondary, LB, WR) és spectímer playa
STL Curtain
több mint 10 éve
Dahl és Smith távozása után én sztenderden 2 guard draftolását láttam indokoltnak. (ha visszaolvasol találsz ilyen kommenteket tőlem)én tartok a 2. körtől, itt többnyire nagy meglepetést akarunk, amiből csak az erőlködés lett (Pead. Quick)😀 Long - Robinson - Wells - Saffold - Barksdale
szerintem ma(holnap) jön egy CB és egy OG.DiamondsHead44
Hova a túróba kell még guard ? Vagy kell őket is rotálni ? 😀
Akkor már Richburg vagy Martin. Ha meg Wells annyira fasza (de nem), addig meg kezdenek ők is guardként...
Rég voltunk már ilyen eltérő véleményeken. 😊süti
a tervezett kezdő OL perpill: Long-Robinson-Wells-Saffold-Barksdale
bárki kiesik én most nem látok mögöttük erős backup sort
ha Long nem épül fel - Robinson kimegy LT-be, oda kell 1 guard
ha üvegcsontú Saffold megsérül - oda is guard kell
ha vmi ok miatt Barksdale nem játszik - Saffold kimegy RT-be, kell 1 guard
van Jones , aki még nem jtászott és inkább C-nek gondolom és van Washington, aki tudja a rák milyen
STL Curtain
több mint 10 éve
Hát, Rams szemszögből nézve: no comment! 😛Amúgy ha a CBS Sport prospect rankingjét ( www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2014/all) vesszük alapul akkor:Most nézem én is ezt a rankinget.Első 3 húzásunk:
Elhoztuk a #1 OT,-t a #1 DT-t, a #6 CB-t és a #3 RB-t.
És még benn van a #5 FS: Dion Bailey az USC-ről...Pizsama
#1 SS
#1 RB
#1 C
😊Montana
több mint 10 éve
Nünüke
558
Vajon ki lesz kirakva,Pead vagy Richardson?
több mint 10 éve
Montana
635
Amúgy ha a CBS Sport prospect rankingjét ( www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2014/all) vesszük alapul akkor:Most nézem én is ezt a rankinget.Első 3 húzásunk:
Elhoztuk a #1 OT,-t a #1 DT-t, a #6 CB-t és a #3 RB-t.
És még benn van a #5 FS: Dion Bailey az USC-ről...Pizsama
#1 SS
#1 RB
#1 C
😊
több mint 10 éve
Amúgy ha a CBS Sport prospect rankingjét ( www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2014/all) vesszük alapul akkor:Elhoztuk a #1 OT,-t a #1 DT-t, a #6 CB-t és a #3 RB-t.
És még benn van a #5 FS: Dion Bailey az USC-ről...
több mint 10 éve
Fisherék úgy látják, hogy ilyen csoportellenfelek esetében a divíziót nem lehet a levegőben megnyerni, csak is a földön. Igazi zúzós focival. És ez mellesleg illeszkedik is a filozófiájához, így ennek fényében a választásai érthetőek. (Nekem egyébként tetszik ez a "run the ball and stop the run" mentalitás.) Sztem a hátsó körökben még fogunk húzni QB, FS-t, (esetleg OLB-t), de én WR-t nem várok.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Interjúm a tegnapi válaszott Tre Mason edzőjével: insidehandoff.com/2014/04/01/the-coachs-view-tre-mason/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
2/9 Joyner - bejött a feltrade tippem. Nem rossz pick, de egy igazi FS-nek jobban örültem volna, csak hát a krémje kiment az első kör végén. B+3/11 Mason - hát ez elég "tré" egy pick. Valamennyire ugyan indokolható, de 4 RB-vel a roster-en kicsit feleslegesnek érzem. Pláne hogy Brooks benn volt még! C+
Talán Fisher Dion Bailey-t akarja húzni McDonald mellé? Lesz-e egyáltalán safety pick idén? És QB? Nagyon kiváncsi leszek a hátsó körös pick-ekre.
Amúgy nálam az év steal-je a NE Garoppolo pick-je. Így kell franchise QB-t draftolni! A fizikalitása megvan, nincs túlhype-olva, nem várják megváltóként, nem kell kezdenie, nincs rajta nyomás és az egyik legjobb QB mögött tanulhat - egy második körös picket simán megér!
több mint 10 éve
Carmeloman
644
és Robinson ismeri, törte neki a helyet eleget..Hát ez a 4. Pick teljesen érthetetlen.:-/Stacy mögött sincs senki, Mason 2. körös prospect, ráadásul eltérő játékstílussal is.
FS,QB,WR mind fontosabb lett volna.:-/Ramsfan
Fisher nem nagyon fogja megváltoztatni a filozófiáját, marad a run heavy offense, meg a fearsome foursome.
Egyetemen nagyon fasza kis csapat lenne, NFL-ben mennyire lehet még így eredményes valaki, az majd kiderül...süti
több mint 10 éve
Amador
273
Hát ez a 4. Pick teljesen érthetetlen.:-/Joyner lesz a FS, irányító versenytárssal nem dúlják fel Sammy lelkét, WR itt meg már nem jelentene előrelépést a jelenlegi bandához képest. Talán így gondolják.
több mint 10 éve
Hát ez a 4. Pick teljesen érthetetlen.:-/Stacy mögött sincs senki, Mason 2. körös prospect, ráadásul eltérő játékstílussal is.
Fisher nem nagyon fogja megváltoztatni a filozófiáját, marad a run heavy offense, meg a fearsome foursome.
Egyetemen nagyon fasza kis csapat lenne, NFL-ben mennyire lehet még így eredményes valaki, az majd kiderül...
több mint 10 éve
Nünüke
558
Hát ez a 4. Pick teljesen érthetetlen.:-/ FS,QB,WR mind fontosabb lett volna.:-/
több mint 10 éve
"Greg Robinson mondta, ismerek egy gyereket" - Höri 😀Fisher tényleg nem hazudtolja meg magát.