Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Long és Lloyd indul tőlünk a madden borítóra kerülésért. Valószínűleg vajnyi kevés eséllyel, de legalább elkerül az átok. 😛
több mint 12 éve
Így megy a bizniszelés:"So I hear you guys are interested in trading the pick."
"Yep."
"What do you want for it?"
"A lot. A whole lot."
"Cool. That's what we thought."
"My people will call your people. We'll do lunch soon."
😂
Read more: http://www.stltoday.com/sports/columns/bryan-burwell/burwell-of-course-the-rams-want-to-deal/article_ff6f3957-b80f-5e60-b4f6-ae5330e947b2.html#ixzz1noH3ji5n
több mint 12 éve
Én nem mondtam, hogy megéri a csere ,vagy RG3.Ok, de az is lutri, hogy bejön e RG3. Mert, ha nem akkor buktak három igen jó picket és mivel nem különösebben jók mostanság, akkor maradnak is gödörben. Tehát ez mindenképpen lutri és ahhoz azért elég nagy az ár.zinedine5Beszarok nektek, ha valakitól kisajtoltok 3 db elsőkört. 😀zinedine5Még olyan decemberben volt szó róla ,hogy a Rams ha 1/1 lesz ,akkor Luckért (az Eli tradeből kiindulva) kaphat három első kört. De ahhoz eleve kelletik kettő idei első kör.
Hozzáteszem, hogy a jövő évi első kör értékben a felét éri nagyjából egy mostaninak. (Már aki számolgatni szeret). Valamint az lutri is, pro és kontra. (Például aki tavaly rácsapott volna a Colts idei első körére, most szélesen mosolyoghatna.)ulpianus
Arról beszéltem, hogy melyik pick mennyit ér. És egy jövő évi pick lutri. Én nem tudom legalábbis melyik csapat hol fog végezni jövőre. Erre írtam példának a Coltsot. Ki gondolta volna az előző draft előtt/alatt, amikor cserélhettek volna velük első kört, hogy 1/1 lesz az a pick?
Ellentétben egy idei pick az fix. Tudjuk az értékét. Így Rams is tudhatja, hogy nekik azon a helyen van-e elegendő megfelelő jelöltjük. Mert idénre már a prospecteket is sokkal pontosabban látják. Vagyis, hogy mit kapnak.
Ehhez kevés köze van annak, hogy minden játékos akit ezekkel a pickekkel húzna adott csapat is lutri. Ahogy RG3 ha érte felmennek is az. Sőt én magam is boom or bustnak neveztem nem egyszer Griffint. Sztem ő egy sebességre épülő run heavyben, vagy bármely megfelelő támadószisztémában királlyá válhat. Azonban ha nem jó helyre kerül nagy pofára esés lehet a vége, mert komoly hiányosságai is vannak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ok, de az is lutri, hogy bejön e RG3. Mert, ha nem akkor buktak három igen jó picket és mivel nem különösebben jók mostanság, akkor maradnak is gödörben. Tehát ez mindenképpen lutri és ahhoz azért elég nagy az ár.Beszarok nektek, ha valakitól kisajtoltok 3 db elsőkört. 😀zinedine5Még olyan decemberben volt szó róla ,hogy a Rams ha 1/1 lesz ,akkor Luckért (az Eli tradeből kiindulva) kaphat három első kört. De ahhoz eleve kelletik kettő idei első kör.
Hozzáteszem, hogy a jövő évi első kör értékben a felét éri nagyjából egy mostaninak. (Már aki számolgatni szeret). Valamint az lutri is, pro és kontra. (Például aki tavaly rácsapott volna a Colts idei első körére, most szélesen mosolyoghatna.)ulpianus
több mint 12 éve
Komoly licitháború ez, ami ajánlatokat én eddig hallottam:- Skins: idei első három plusz jövő évi 1. kör
- Eagles: az idei két 2. körösük plusz Asante és DeSean
- Browns: az idei két 1. körösük <- állítólag erre azt mondtátok h még szeretnétek mellé egy 2. kört is 😀
Akárki tradel fel azt hiszem meg lesz a lehetőségetek arra, hogy egy trade-del szerezhessek jópár kezdő játékost.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Beszarok nektek, ha valakitól kisajtoltok 3 db elsőkört. 😀zinedine5Még olyan decemberben volt szó róla ,hogy a Rams ha 1/1 lesz ,akkor Luckért (az Eli tradeből kiindulva) kaphat három első kört. De ahhoz eleve kelletik kettő idei első kör.
Hozzáteszem, hogy a jövő évi első kör értékben a felét éri nagyjából egy mostaninak. (Már aki számolgatni szeret). Valamint az lutri is, pro és kontra. (Például aki tavaly rácsapott volna a Colts idei első körére, most szélesen mosolyoghatna.)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Beszarok nektek, ha valakitól kisajtoltok 3 db elsőkört. 😀
több mint 12 éve
Beszállt egy rejtélyes csapat is a licitbe. Talán a Jets, Eagles vagy a Chiefs lehet, de senki se tud semmi pontosat. Mindenesetre arra bőven elég, hogy még többet kitudjunk sajtolni a pickből.sütiMennyi picket tudtuk összekukázni így vajon? 5-6? vagy még többet?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Beszállt egy rejtélyes csapat is a licitbe. Talán a Jets, Eagles vagy a Chiefs lehet, de senki se tud semmi pontosat. Mindenesetre arra bőven elég, hogy még többet kitudjunk sajtolni a pickből.
több mint 12 éve
FBKrisz
643
En nem banom, hogy vegre van egy kis tokuk, es nem csak a bustokat rantjuk be, most lehet meg egy nagy rebuild a draftrol is, es FA-rol.Remelem LLoyd marad, bar nem sok esely van ra 😕Igazi piaci kofák vannak most a Ramsnél 😀ThundersNFL
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Igazi piaci kofák vannak most a Ramsnél 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Ez nem hülyeség... Csak így nehéz a maximum értéket kimasszírozni a leendő cserepartnerből.salanderSzerintem ugyanannyit kapnánk most is, mintha draft közben cserélnénk el.
Akinek Griffin kell az úgyis megfizeti. Most túl van egy igen jó combine-on, ami talán még nagyobb ösztönző erő lehet, ráadásul fiatalabb és olcsóbb is, mint Flynn vagy Manning.
több mint 12 éve
Még a FA piac előtt szeretnénk túladni az 1/2-es választás jogán, nehogy még a végén Flynn vagy Manning bekavarjon. Csere iránt továbbra is a Brons és a Redskins érdeklődik.sütiEz nem hülyeség... Csak így nehéz a maximum értéket kimasszírozni a leendő cserepartnerből.
több mint 12 éve
Még a FA piac előtt szeretnénk túladni az 1/2-es választás jogán, nehogy még a végén Flynn vagy Manning bekavarjon. Csere iránt továbbra is a Brons és a Redskins érdeklődik.
több mint 12 éve
Csapatunk needjei szavazás alapján: http://www.turfshowtimes.com/2012/2/18/2807899/the-2012-st-louis-rams-needs-final-tallyTeljesen egyetértek vele.
Aztán most már tessék visszatérni és ne csak magamba beszéljek. 😛
több mint 12 éve
Ez is érdekes lenne: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8270b0ec/article/should-st-louis-stick-with-bradford-or-turn-to-rg3?module=HP11_content_stream
több mint 12 éve
Most mutatják be Sneadet: http://www.stlouisrams.com/events/live.html
több mint 12 éve
St. Louis head coach Jeff Fisher has hired Chuck Cecil as the Rams’ new secondary coachDruidSzintén Fisherrel dolgozott együtt. 2001 óta edzősködik, főleg a secondaryért volt felelős, két évet volt DC is, tavaly viszont állás nélkül maradt.
Ezzel vajon megnőhet az esélye annak, hogy Finnegent elhozzuk ?
Randy Mosst vagy TO-t a Ramsbe... Miért ne?
http://www.stltoday.com/sports/columns/round-two/terrell-owens-or-randy-moss-for-rams-why-not/article_3eb1250c-573b-11e1-ae6a-0019bb30f31a.html
Érdekes, érdekes.
több mint 12 éve
Druid
602
St. Louis head coach Jeff Fisher has hired Chuck Cecil as the Rams’ new secondary coach
több mint 12 éve
én azt olvasom hogy jó döntésnek tartják a kintiek, meglátjuk. Persze Fisher erősen benne lesz a döntésekbenFucuOlyannyira, hogy Snead kinevezésében is szerepe volt. Snead jóban van a játékosokkal és ezt kereste Fisher is az új GM-ben. Amolyan irodai arc, és rengeteget videózik.
Még jobb hír, legalábbis nekünk, hogy Atlantában meg nagyon csalódottak, hogy távozott. Sok jó edző és GM-mel dolgozott együtt, reméljük most itt is megtudja állni a helyét. Mellesleg szerepe volt Dahl és Clabo UDFA-ról való igazolásokban is. Csak lenne már március végre...
több mint 12 éve
én azt olvasom hogy jó döntésnek tartják a kintiek, meglátjuk. Persze Fisher erősen benne lesz a döntésekbenHivatalos: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d826df075/article/after-long-search-rams-hire-snead-as-next-general-manager?module=HP11_breaking_newsdandeErre kíváncsi leszek. Kint nagyon örülnek neki. Ennyire biznisz témákban nem vagyok otthon.süti
több mint 12 éve
Hivatalos: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d826df075/article/after-long-search-rams-hire-snead-as-next-general-manager?module=HP11_breaking_newsdandeErre kíváncsi leszek. Kint nagyon örülnek neki. Ennyire biznisz témákban nem vagyok otthon.
több mint 12 éve
Igazából az összes nagyobb FA nevet végigveszi az oldal, nincs semmi komoly infó. Viszont Tulloch személyében felmerült egy másik Lions játékos is, akire még lehet is esély, mert játszott Fisher alatt. Bár ő ha jól tudom MLB-t játszott mindig is.Hivatalos: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d826df075/article/after-long-search-rams-hire-snead-as-next-general-manager?module=HP11_breaking_news
A két GM George Patton és Les Snead volt.
Patton viszont marad a Vikingsnél, tehát megnőtt az esély, hogy az atlantai Snead fog érkezni.süti
több mint 12 éve
Igazából az összes nagyobb FA nevet végigveszi az oldal, nincs semmi komoly infó. Viszont Tulloch személyében felmerült egy másik Lions játékos is, akire még lehet is esély, mert játszott Fisher alatt. Bár ő ha jól tudom MLB-t játszott mindig is.A két GM George Patton és Les Snead volt.
Patton viszont marad a Vikingsnél, tehát megnőtt az esély, hogy az atlantai Snead fog érkezni.