Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Schotty filozófiája közelebb van Shurmuréhez, amiben azért Bradford nem volt rossz.Brian Schottenheimer, not Hue Jackson, likely offensive coordinator in St. Louis.DenySztem rossz döntés lenne...Rolni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Brian Schottenheimer, not Hue Jackson, likely offensive coordinator in St. Louis.DenySztem rossz döntés lenne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Jihhhhhhhhhhaaaaaaaaaa 😀 😀 😀En tuti ott leszek, de tenyleg osszeszervezhetnenk 😀
Let's goooooo RAMS. 😀
AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHHHHHAAAHAHAHAHAHASrácok! Oda ki kell jutnunk - nekünk, Rams szurkolóknak! Szervezzük már meg!!! 😀Pizsama
Pats ellen LONDONBAN fogunk játszani.
Bazzé, adom el a házat.süti
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Brian Schottenheimer, not Hue Jackson, likely offensive coordinator in St. Louis.
több mint 12 éve
E-mail nfl uk-tól:General admission pedig Február 2-3.
"Club Seats will go on sale at on Tuesday, January 24 at 10am. General admission tickets will go on sale a later date which will be confirmed very soon."polonic
több mint 12 éve
E-mail nfl uk-tól:"Club Seats will go on sale at on Tuesday, January 24 at 10am. General admission tickets will go on sale a later date which will be confirmed very soon."
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Mikortól lehet jegyet venni? Ott akarok lenni. Muszáj ott lennem. 😂Pizsamahttp://www.nfluk.com/
45 font a legolcsóbb.
Egyébként csapat szempontból lehet, hogy nagyon nem volt jó húzás ez a 3 éves szerződés. Így is elég morcosak Szent Lajosban a szurkolók, főleg, hogy továbbra sincs semmi hír a Dome-mal kapcsolatban, őket azért elég érzékenyen érintheti.
Más: Arról szólnak a hírek, hogy a Browns Grifint FOGJA (!) draftolni. Így elég jó esélyünk van trade-re. Ráadásul ott a beépített ügynökünk is, Shurmur mester személyében, aki ha nem is ereszkedik Ditkai mélységekben, most mégis törleszthet felénk az egy év sz*patás után.
több mint 12 éve
Mikortól lehet jegyet venni? Ott akarok lenni. Muszáj ott lennem. 😂
több mint 12 éve
f@szom Kroenke-be, kurva jó üzletember ez a csóka. máris összekapcsolta az Arsenal-t és a Rams-t.AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHHHHHAAAHAHAHAHAHASrácok! Oda ki kell jutnunk - nekünk, Rams szurkolóknak! Szervezzük már meg!!! 😀Pizsama
most szervezhetem át a nyaralást. még szerencse, hogy az asszony vevő a focira. 😀
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
ráadásul 3 évig mindig jönnek majd ide, nektek se könnyű. jó spórolást 😊Höriminden évben megvan a srácoknak a nyaralás 😊
több mint 12 éve
ráadásul 3 évig mindig jönnek majd ide, nektek se könnyű. jó spórolást 😊
több mint 12 éve
AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHHHHHAAAHAHAHAHAHASrácok! Oda ki kell jutnunk - nekünk, Rams szurkolóknak! Szervezzük már meg!!! 😀
több mint 12 éve
AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHHHHHAAAHAHAHAHAHAPats ellen LONDONBAN fogunk játszani.
Bazzé, adom el a házat.
több mint 12 éve
Bernie szerint nem kell aggódni amiatt, hogy Fisher stílusa nem passzolna Bradford-hoz:http://www.stltoday.com/sports/columns/bernie-miklasz/bernie-bradford-a-good-fit-in-fisher-s-rams/article_8fbc4239-18a3-507a-8b31-18f6ab213325.html
Egyetértek FBKrisz-szel. Rövidpasszok, sok futás (persze nem 1&10 SJ középen) kell ide! Ahogy Bernie fogalmaz: régi stílusú, küzdős foci, nem pedig "látványos videójáték foci", rizikós hail mary passzokkal! :cool:
több mint 12 éve
Hue szeret hosszan passzolgatni...kiderül mit hoznak össze együtt...Rolniígy van, inkább Air Coryell, mint WCO + sok play action. csupa olyasmi, amiben Sadford eddig rossz volt. 😂
viszont szinte mindenki - én is - vevő Hue-ra
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
5 év évi 7 millióhány évre szerződött? 5?Venturamég nem közöltek részleteket, de éves szinten 7 misi környéken kap majdDiamondsHead44
STL Curtain
több mint 12 éve
Hue szeret hosszan passzolgatni...kiderül mit hoznak össze együtt...RolniBradford viszont annyira nem jó hosszú passzokban. Bár, ha kapna egy biztosabb kezű elkapót, meg kicsivel több időt a zsebben, akkor talán menne neki.
Pár hónapja pl. néztem pár egyetemi highlights videóját, és ott sokkal többet futott, kimozgott a zsebből, vagy épp futás közben adott rövid passzott RB-nek/TE-nek. A Rams-nél viszont szinte egyáltalán nem is láttam tőle ilyet. Kéne már egy jó QB edző vagy OC neki!
több mint 12 éve
Remelem nem lesz kutba dobott penz Fisherert.Hue szeret hosszan passzolgatni...kiderül mit hoznak össze együtt...
Rovid passzok, bomba futas - ez lesz a siker receptunk 😊
Hue Jacksonnak én is jobban örülnék. Jobban is bírom, mint Schottyt, ráadásul szerintem jobban is illene Fisher futás orientált elképzelései mellé.FBKrisz
Fisher pedig 5 évre írt alá, a pontos összeget még nem tudni (7millió/szezon közeli), de biztos, hogy ő lesz a legjobban fizetett HC a ligában.süti
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Remelem nem lesz kutba dobott penz Fisherert.Rovid passzok, bomba futas - ez lesz a siker receptunk 😊
Hue Jacksonnak én is jobban örülnék. Jobban is bírom, mint Schottyt, ráadásul szerintem jobban is illene Fisher futás orientált elképzelései mellé.
Fisher pedig 5 évre írt alá, a pontos összeget még nem tudni (7millió/szezon közeli), de biztos, hogy ő lesz a legjobban fizetett HC a ligában.süti
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Hue Jacksonnak én is jobban örülnék. Jobban is bírom, mint Schottyt, ráadásul szerintem jobban is illene Fisher futás orientált elképzelései mellé.Fisher pedig 5 évre írt alá, a pontos összeget még nem tudni (7millió/szezon közeli), de biztos, hogy ő lesz a legjobban fizetett HC a ligában.
több mint 12 éve
FBKrisz
643
igazad van, Schottenheimer Wiki oldala megtevesztett. 😀http://www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-will-introduce-fisher-today/article_8d8e8943-6289-5252-bc87-2536419d726e.html
Hue Jackson??Én úgy tudom, fel lett ajánlva neki az OC poszt, de még nem bólintott rá, de lehet ám, hogy mégiscsak. :/Pizsama
Schottenheimer lett az OC.
FBKrisz
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Hue Jackson??Én úgy tudom, fel lett ajánlva neki az OC poszt, de még nem bólintott rá, de lehet ám, hogy mégiscsak. :/
Schottenheimer lett az OC.
FBKrisz
több mint 12 éve
Hue nagyon nagy "igazolás" lenne...Bradforddal és SJ-al komoly O-t tudna összerakni. OCnek Hue sztem kurva jó...
több mint 12 éve
Hue Jackson??Hát a liga és az ESPN szerint holnap jönni fog interjúzni Hue.
Schottenheimer lett az OC.Hue Jackson jön OC interjúra. Vele aztán tényleg elégedettek lehetnétek, akkor jó kis stáb állna össze.DenyFBKrisz
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Hue Jackson?? Schottenheimer lett az OC.
Sztem jo lehet ez a staff...bar tenyleg nem kiabalnam el.Mindenesetre utosebb mint Spag & co.
Jah, Peyton Hillist ide 😀
lenne thunder&thunder. 😊
De lassan tenyleg kell nezni egy fiatal Rb-et, bar S.J munkabirasaval meg jo par ev van benne.
Hue Jackson jön OC interjúra. Vele aztán tényleg elégedettek lehetnétek, akkor jó kis stáb állna össze.Deny
'I BELIEVE'