Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Nincs rá MÉG elég keret.Ami viszont bíztató, hogy nincs rá jelenleg elég keret, hogy mindenáron megtartsák.szabaAvril nem tudom, hogy állna újra vissza OLB posztra, de a többi név bármelyikével kiegyeznék. sütiAvril nyilatkozta,hogy szívesen lenne újra OLb.
Ami rosszabb hír (nektek),hogy maradni akar Detroitban.Bazzani
Megatron, Stafford, KVB stb újrastruktúrálás lesz,de ez itt OFF.
több mint 12 éve
szaba
10 543
Ami viszont bíztató, hogy nincs rá jelenleg elég keret, hogy mindenáron megtartsák.Avril nem tudom, hogy állna újra vissza OLB posztra, de a többi név bármelyikével kiegyeznék. sütiAvril nyilatkozta,hogy szívesen lenne újra OLb.
Ami rosszabb hír (nektek),hogy maradni akar Detroitban.Bazzani
több mint 12 éve
Avril nem tudom, hogy állna újra vissza OLB posztra, de a többi név bármelyikével kiegyeznék. sütiAvril nyilatkozta,hogy szívesen lenne újra OLb.
Ami rosszabb hír (nektek),hogy maradni akar Detroitban.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok Rams Fanok! Tudom, hogy ez nem a piac, de van egy Marshall Faulk eredeti Reebok mezem ( sötét kék )L-es , még soha nem volt rajtam, de nem új, mivel a címkét már levettem róla.Ha vkit esetleg érdekel itt Bp-en, írjon egy üzit a tibi.smith@gmail.com - ra és megbeszéljük mennyit érne meg ...
Sziasztok!
több mint 12 éve
GM keresés leszűkült 2-3 névre. Viszont mivel vagy 10 jelöltet biztos meghallgattunk nem tudni ki az a 2-3, de jövőhéten már várhatóan bejelentik a befutót.Fisher jóban van Shanahannel, így most azt valószínűsítik ha lesz trade velük. Drafton helycsere és kapujuk a Redskins 2. körösét is és egy 2013-as elsőt. Igen jól járnék, de csapatépítés szempontjából a 'finsnek drukkolok, ahonnan a 2013-as és 2014-es első kör is várható lenne.
FA ügyben Vincent Jackson, Marques Colston, John Carlson, Stanford Routt, Courtland Finnegan, Cliff Avril és Jason Jones nevét emlegetik a tst-n.
Avril nem tudom, hogy állna újra vissza OLB posztra, de a többi név bármelyikével kiegyeznék. Reális esély a két titánra van, bár Finnegant tagelhetik, Jonest viszont néha már úgy emlegetik mintha rams játékos lenne.
Cappal viszont nem állunk túl jól, sok játékos szerződését át kell alakítani, Jason Smith és Bartellt meg szerintem el is lehetne küldeni. Ilyen szempontból jól jönne Omar Khan, a Steelers cap guruja, bár ő a jó barátság végett lehet vár még egy évet Cowherre.
több mint 12 éve
Van egy új, CFL-ből igazolt falemberünk Jovan Olafioye személyében.QB coachnak pedig a Rutgers OC-ja, Frank Cignetti jött.
több mint 12 éve
Egyre kétségesebb a londoni mérkőzés: http://www.turfshowtimes.com/2012/2/4/2770666/nfl-london-game-st-louis-rams-new-england-patriotsLehet, hogy a Pats a Jaguars vagy Titans ellen fog játszani.
FA-n pedig ismét szeretnénk rástartolni Vincent Jacksonra. Nagyon jó lenne ha összejönne, és ha sikerülne megtartani Lloydot is, akkor Amendolával kiegészülve egész rendben lenne a WR corp, drafton meg lehetne a falat erősíteni.
több mint 12 éve
A Rams is nagyot akar profitálni a várható RGIII-ért folyó versenyfutásból, az 1/2-t el akarják tradelni most már hivatalosan is, akár csak a Vikings a maga pickjét.
több mint 12 éve
Kroenke ugratja nyuszikát rendesen!Szerintem most is vörös székek vannak a stadionban. 😐 Bulger jogos. Ott lenne egy Jackson aki évek óta megdöglik a pályán a csapatért, erre rárakni egy olyan embert akit 3 éven keresztül minden egyes meccsen elküldünk melegebb éghajlatokra...
viszont a Bulger kép a kivetítőn, meg a piros székek ütnek. esetleg még Alex Barron, vagy Claude Wroten-t tehették volna ki.
csak gratulálni tudok a layout készítőjének, szerintem nálunk tanult...DiamondsHead44
Ennek ellenére nagyon ráférne a stadionra egy restaurálás. Bár én jobb szeretnék végre egy nyitott pályásat, de egy ilyen 30 méteres kivetítő lesz akkor megbocsátom. 😛
több mint 12 éve
Kroenke ugratja nyuszikát rendesen!
Kép innen: http://www.kmov.com/sports/football/Wednesday-deadline-for-St-Louis-dome-plan-138481119.html
Ba dum tss !süti
viszont a Bulger kép a kivetítőn, meg a piros székek ütnek. esetleg még Alex Barron, vagy Claude Wroten-t tehették volna ki.
csak gratulálni tudok a layout készítőjének, szerintem nálunk tanult...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Kép innen: http://www.kmov.com/sports/football/Wednesday-deadline-for-St-Louis-dome-plan-138481119.html
Ba dum tss !
több mint 12 éve
124 millió dollár értékben tett ajánlatot a CVC a Dome felújítására. Ebből lehetne bővíteni a stadiont és egy óriás kivetítőre is telne, ami vetekedhetne a Texas Stadiuméval. Így akár Super Bowl rendezésére is lenne esély. Az összeg 52%-át a Rams, a maradékot a város állná, a döntésre pedig 30 napunk van.
több mint 12 éve
Bart Andrus az új QB coachminő meglepetés, korábban ő is együtt dolgozott Fischer-rel a Titans-nál,
ismertebb tanoncai: Steve McNair (97-99), Vince Young és Kerry Collins (2008-09)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
új kócsok:John Fassel ex-Raiders special team coach (szerintem nagyon jó húzás)
Ray Sherman ex-Cowboys WR coach (nem rossz) - sajnos Henry Ellard nem jött össze, viszont Sherman többször dolgozott együtt Fisher-rel
STL Curtain
több mint 12 éve
Na kedves gyerekek, lehet mégse megyünk Londonba?Azt mondta a CVC, hogy mind a 8 meccsünket a Dome-ban kell lejátszanunk.
Ba dum tss!
Kroenke közben szeretné felvásárolni a Dodgerst.
Más: Elnézve a Farmers Fieldet nem is bánnám ha vissza mennénk az angyalok városában. Legalább nem lennék olyan féltékeny a 49-esekre a készülő stadionjuk miatt. 😛
több mint 12 éve
FBKrisz
643
jah, jogos 😊 bar nem kovettem Spangli utjat a "Spags fired" cikk ota 😀 Spags a Saints Def koordinatora lett.FBKriszMár egy hete! 😊vadibandi
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Spags a Saints Def koordinatora lett.FBKriszMár egy hete! 😊
több mint 12 éve
Kroenke lehet összekapcsolta a Ramst és az Arsenal-t, de hogy szinte "cseszhetjük", hogy ő lett a többségi tulajdonos nálunk (Arsenal) (kb. 68%-ban, most hirtelen nem tudom) az is biztos! Nagyon nem komázzuk azt az embert. (Na jó be kell vallani azért valamit csak tud) Azt viszont nem tudjuk, hogy ha nem lesz már az Emirates Stadium-on hitel akkor "fog-e" belefektetni pénzt a klubba, mert eddig nagyon skót!! Kroenke üzletember ezzel tisztában vagyunk, no de hogy ennyire ne érdekelje az a klub aminek ő a többségi tulaja... Persze csak ez látszik, és senki sem lát bele valójába, de most ez jön le!Ja és igen már 11. éve vagyok Arsenal szurkoló! 😊
Go SAINTS! GO GUNNERS!
több mint 12 éve
Nagy a csend srácok. Nem történik semmi érdekes a Kosoknál? :rolleyes:Pizsamade, alakulgat az edzői gárda:
Gregg Williams DC és Brian Schottenheimer OC már ismert és hivatalos
Dave McGinnis lesz az assistant HC és az LB coach (ex-Titan)
Henry Ellard lesz várhatóan a WR coach, róla érdemes tudni, hogy a Holt-Bruce páros is a kezei alatt dolgozott 2001-2008. között
folyamatban van a QB coach beszerzése is
STL Curtain
több mint 12 éve
http://www.prideofdetroit.com/2012/1/22/2726259/tim-walton-rams-lionsRams Interview Lions Secondary Coach Tim Walton
több mint 12 éve
Nagy a csend srácok. Nem történik semmi érdekes a Kosoknál? :rolleyes:
több mint 12 éve
Már a wikipedián is őt írják. 😀Én is jobban örültem volna Jacksonnak, de így se vagyok szomorú. Azért a Jets játéka igen közel áll a miénkhez. Jó igazolásokkal Williams egy nagyon fasza D-t kapna a kezébe. Támadásban meg Jackson képes vinni az egész csapatot a hátán, ráadásul Bradforddal nyugodtabban passzoltathatnak, mint Sanchezzel.
Nem lesz itt újabb Greatest Show on Turf, de fel lehet húzni ezt az offense-t annyira, hogy PO esélyesek legyünk végre és ne ürüljön ki a stadionunk, mikor az ellenfél már 2 TD-t szerzett, mert ugye onnantól már esélyünk se volt idén...
How do you feel about Brian Schottenheimer as the Rams' new offensive coordinator?
7% Love it 7 votes
18% Like it 17 votes
48% Meh 44 votes
14% Grr 13 votes
7% Hate it 7 votes
2% Wait, did he invent the atomic bomb? 2 votes
több mint 12 éve
Az lehet, de Schotty nem sokat mutatott az elmúlt időszakban sztem...mondjuk nekem8Schotty filozófiája közelebb van Shurmuréhez, amiben azért Bradford nem volt rossz.empty taxiBrian Schottenheimer, not Hue Jackson, likely offensive coordinator in St. Louis.DenySztem rossz döntés lenne...Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Elvileg már hivatalos, Brian Schottenheimer az új OC.