NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem lehetett volna már 0-1 -nél így játszani? Ha egyszer képesek rá... 😊Yeeesss! Grat. a csapatnak!a 0-6 történtFucu
Már "csak" arra lennék kiváncsi: Mi a büdös lóf@szért nem tudnak mindig így játszani?? Mi történt velük, hogy megrázták magukat?dogbite
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 13 éve
hatalmas grat srácok!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Yeeesss! Grat. a csapatnak!a 0-6 történt
Már "csak" arra lennék kiváncsi: Mi a büdös lóf@szért nem tudnak mindig így játszani?? Mi történt velük, hogy megrázták magukat?dogbite
több mint 13 éve
Yeeesss! Grat. a csapatnak!Már "csak" arra lennék kiváncsi: Mi a büdös lóf@szért nem tudnak mindig így játszani?? Mi történt velük, hogy megrázták magukat?
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 13 éve
POwer ranking by Höri 7th week:NO: "Ne higyjük, hogy a 62-7 páratlan eredmény, vasárnapi ellenfelük a Rams lesz"
Nagy gratula a csopitársnak. Ha 6-0 mentetek volna a meccsnek akkor is neccesnek gondoltam volna! Totogyilkosok 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
hayden
124
gratulálok nektek! mondjuk most tetvesül utállak titeket, de majd elmúlik. 😀
több mint 13 éve
keressük a kákán a csomót? 😂sam who?DiamondsHead44Azért nem Feeley nyerte meg a meccset. 😀süti
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
szaba
10 543
Grat, megvan az 1. JMD-vel.
több mint 13 éve
sam who?DiamondsHead44Azért nem Feeley nyerte meg a meccset. 😀
több mint 13 éve
sam who?
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Azért a cardinalsnál nem kicsit jobb a helyzet. Ott nem ilyen töketlen barmok dirigálnak, mint itt. La Russa évek óta hozza az eredményeket, Mozeliak meg jól igazol. Ez meg, hogy Spangli sorsát a következő 1 hónap dönti el... Van egy bűn szar csapatom, de egy ötlettelen, szar játékot mutató edzői gárdát megmentsem az, hogy esetleg sikerül kivergődni egy-két győzelmet hasonlóan szar csapatok ellen... Nevetséges...
Legjobbat meg kihagytam. Fitzpatrickunkkal 6 éves szerződést kötött a Bills. Lassan tényleg egy komplett csapatot össze lehetne rakni a nálunk szar, ezért távozó, majd máshol sikeres karriert építő egyénekből...
több mint 13 éve
egy belső hírforrás szerint a Saints utáni egy hónap eldönti Devaney és Spags sorsát. 2 Cards, 1 Seahawks és 1 Browns meccs jön. Ha nincs eredmény, Kroenke megveszi a tilót.http://www.profootballweekly.com/2011/10/27/ground-getting-shakier-for-rams-current-regime
STL Curtain
több mint 13 éve
Jackson és Lau biztos, hogy nézte, üzentek a twitterükön:http://www.ramsherd.com/2011-articles/season/2011-world-series-rams-players-watch-as-the-baseball-cardinals-refuse-to-die.html
STL Curtain
több mint 13 éve
Al
594
mekkora meccs volt ma éjjel szentlajosban!Hát egen, kivezényelném a Rams-et, hogy nézzék mit művel a Cardinals. Lenne mit tanulniuk küzdőszellemből. Óriási meccs volt, majdnem infarktust kaptam 😊
ha a rams ugyanilyen elszántsággal, fegyelmezettséggel, akarattal és lelkesedéssel küzdene a hétvégén, akkor elégedett lennénk.DiamondsHead44
több mint 13 éve
FBKrisz
643
Bradford valószínűleg most se lép pályára.jah, mondjuk ez latszik a futas elleni vedekezesunkon is. 😕 Remek igazolasok.....
Viszont visszahoztuk Chamberlaint, ami bizonyítja mennyire fasza FA igazolás volt Poppinga és Leber is...süti
'I BELIEVE'
több mint 13 éve
mekkora meccs volt ma éjjel szentlajosban!ha a rams ugyanilyen elszántsággal, fegyelmezettséggel, akarattal és lelkesedéssel küzdene a hétvégén, akkor elégedett lennénk.
STL Curtain
több mint 13 éve
Bradford valószínűleg most se lép pályára.Viszont visszahoztuk Chamberlaint, ami bizonyítja mennyire fasza FA igazolás volt Poppinga és Leber is...
több mint 13 éve
Ha egy csapatnál csak a 7. körös pickek lennének kukázva, kurva jó csapat lenne 😊Wyatt1. de nem csak azok lettek kukázva
2. eddig a hátsó körösökre mindig azt mondták, hogy projekt playa-k. nos gyakorlatilag évek óta nincs kifejlődött, jó lműködő projektünk
3. akkor inkább trédelgessük el a hátsó körösöket egy - legalább - középső körös pick-ké és draftoljunk "rendes" játékost
4. tényleg évek folyamatát kell nézni és látni. folyamatában szar a scouting, nincs elképzelés sem az O, sem a D irányvonaláról, nem olyan játékosokat draftolunk, akik illenek az adott stílusba és pozícióba, az első és második körös pick-kek nem jelentenek igazán átütő erőt.
ennyi
STL Curtain
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Ha egy csapatnál csak a 7. körös pickek lennének kukázva, kurva jó csapat lenne 😊
több mint 13 éve
az idei sikeres draft újabb jele, hogy kivágtuk Jabara Williams-t is. a 7. körös draft pick-ekből már egy sincs nálunk.
STL Curtain
több mint 13 éve
ja, ez a legjobb móka a meccsek közben. általában 20 pontos hátrányban már az ellenfél drukkerei próbálnak meggyőzni minket, hogy nem is vagyunk olyan rosszak.😂Lehet kipróbálom 😊Al
Spangli ilyeneket mer nyilatkozni ? 😀 Itt van harmadik éve és ezen kell szenvednünk, hogy nem tud a csapata tackle-t csinálni ? 😀 Akkor tanítsa meg őket. Magának köszönheti, hogy ilyen töketlen csapatot rakott össze. Egy 2 éves majomnak is meg lehet tanítani 3 év alatt, hogy kell megcsinálni egy tackle-t...
Al!
Igyál meg egy (jó sok) sört meccs előtt és gyere eredménykövetőbe. Felejthetetlen élmény. 😀süti
én általában multiban fenn vagyok 2-3 kinti fórumon is, besza-behu amiket ott tudnak írni. az egyik legjobb a 7végén Cadillac fumblijánál volt, köbö így hangzott: igaza van spanglinak van itt fejlődés, nemcsak mental victory, ebből a labdavesztésből már nem kaptunk return tédét...
STL Curtain
több mint 13 éve
hát ellenünk biztos all-time nfl rekordot futna 😂Nekem csak egy dolog jutott eszembe amikor néztem a meccset.az hogy minden tiszteletem Jacksoné.Évek óta egy olyan csapatban ahol gyakorlatilag semmi esély maradandót alkotni,úgy hogy talán az sem túlzás állítani hogy évek óta a legjobb RB a ligában.De egyszer nem hallottam nyafogni,cserét kérni vagy szidni a csapatot.Számomra az ilyenek az igazi játékosok.CowboykarcsiEzen már én is gondolkodtam, szegény SJ, szerintem bármelyik másik csapatban 200 yardot átlagolna, nálunk meg fut 70-et 40 kisérletből.Al
STL Curtain