NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 14 éve
A győzelem kulcsa az Arizona ellen: http://www.stltoday.com/sports/columns/round-two/article_53c7a504-bd0b-11df-b132-0017a4a78c22.html4 éve nem nyertünk ellenük, jó lenne végre szépíteni.
több mint 14 éve
egy 2011-es 6. körös pick-et adtunk és kaptunk egy 2011-es 7. körös pick-et érteúj igazolás: WR Mark Clayton from the Baltimore Ravens in exchange for "late round" considerationsDiamondsHead44Szerintem jó húzás, hátsó körös pickért meg pláne. Igaz nem éli mostanába fénykorát, de gyors és a keze sem rossz, csak ő is a kisebb WR-ek közé tartozik, de nálunk lehet első számú elkapó is.
A keret idén is erősödött, van már franchise QB-nk is, reméljük meg is tudjuk védeni, futással eddig se voltak gondok. Védelembe Robbinsal futás ellen szerintem javultunk, passz ellen viszont továbbra is katasztrófa.
Megint van miben bizakodni, de az előző szezonoknak is így vágtunk neki, aztán tudjuk mi lett a vége.süti
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
a 2 állandó csékánk SJ39 és Atogwe, az e heti +2 Chris Massey és James Hall lett.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
St. Louis RamsJó kis cikk sorozat... mindjárt el is mélyülök benne. 😀
* Strength: Going into 2010, the Rams are almost perfectly positioned to receive another high draft pick in 2011
* Weakness: Battle for the quarterback position seems to be heating up, as neither starter A.J. Feely nor first overall draft pick Sam Bradford wants to be blamed for the upcoming 2-14 season
* Intangibles: Scuttlebutt around the league says the Rams have a pretty good track record when it comes to playing decent music on the locker-room boom box
* Biggest Question: What sick fuck thought it would be a good idea for the Rams to face the defending Super Bowl champion Saints on the road Dec. 12?
http://www.theonion.com/articles/onion-sports-2010-nfl-teambyteam-guide,18023/?slide=8petey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
St. Louis Rams* Strength: Going into 2010, the Rams are almost perfectly positioned to receive another high draft pick in 2011
* Weakness: Battle for the quarterback position seems to be heating up, as neither starter A.J. Feely nor first overall draft pick Sam Bradford wants to be blamed for the upcoming 2-14 season
* Intangibles: Scuttlebutt around the league says the Rams have a pretty good track record when it comes to playing decent music on the locker-room boom box
* Biggest Question: What sick fuck thought it would be a good idea for the Rams to face the defending Super Bowl champion Saints on the road Dec. 12?
http://www.theonion.com/articles/onion-sports-2010-nfl-teambyteam-guide,18023/?slide=8
több mint 14 éve
Keenan Burton lett beáldozva, hogy legyen helye Mark Clayton-nak. Curry maradt a roster-en, az ST-ben mutatott jó teljesítménye miatt.
STL Curtain
több mint 14 éve
új igazolás: WR Mark Clayton from the Baltimore Ravens in exchange for "late round" considerationsDiamondsHead44Szerintem jó húzás, hátsó körös pickért meg pláne. Igaz nem éli mostanába fénykorát, de gyors és a keze sem rossz, csak ő is a kisebb WR-ek közé tartozik, de nálunk lehet első számú elkapó is.
A keret idén is erősödött, van már franchise QB-nk is, reméljük meg is tudjuk védeni, futással eddig se voltak gondok. Védelembe Robbinsal futás ellen szerintem javultunk, passz ellen viszont továbbra is katasztrófa.
Megint van miben bizakodni, de az előző szezonoknak is így vágtunk neki, aztán tudjuk mi lett a vége.
több mint 14 éve
új igazolás: WR Mark Clayton from the Baltimore Ravens in exchange for "late round" considerations
STL Curtain
több mint 14 éve
a PS pillanatnyi állása:DX mellé került Brandon McRae (WR), Drew Miller (OL), Ryan McKee (OL) és Marquis Johnson (CB).
+ Mortty Ivy (LB) + Curtis Johnson (LB/DE)
STL Curtain
több mint 14 éve
Pedig a baj az, h nem akarják megfizetni. 5 évre kér 30 körüli garantáltat. De sztem meg lehetne oldani 😛 Bradforddal biztos kijönne, mert amúgy nem szokta zülleszteni a csapatot. Az ittas vezetés az ugye nem tartozik így ide, arról kell leszoktatni, aztán kész, van egy PB WR, aki épp karrierje legjobb évei előtt áll.szabaMondjuk annyit tényleg be lehetne érte áldozni. Az 5 év se olyan sok, mert csak 27 éves. Továbbra is hiányzik egy 1. számú WR, főleg Avery kiesésével, de Robinson is jól teljesített tavaly, Amendola sokat fejlődött, Gilyardból is lehet még bármi, lehet, hogy a vezetőség is bízik bennük, pláne, hogy most Bradfordal sikerül egy normális passz játékot is kialakítani.
több mint 14 éve
DX -> PS
STL Curtain
több mint 14 éve
szaba
10 542
Pedig a baj az, h nem akarják megfizetni. 5 évre kér 30 körüli garantáltat. De sztem meg lehetne oldani 😛 Bradforddal biztos kijönne, mert amúgy nem szokta zülleszteni a csapatot. Az ittas vezetés az ugye nem tartozik így ide, arról kell leszoktatni, aztán kész, van egy PB WR, aki épp karrierje legjobb évei előtt áll.A pénz megszelidítené.szabaAbba szerintem nem nagyon dúskálunk mostanság. 😊
Nem tudom, hogy Bradfordal, hogy jönnének ki, és Spanglinak is meggyűlt a baja Incognitoval is, de egyelőre még úgysincs semmi konkrétum az ügygel kapcsolatban.
Nekem Bobby Carpenter nagy meglepetés. Ennyire rossz volt, vagy sérült?
Viszont ha jól számoltam 12 rookie maradt a rosteren, úgyhogy van kiből csapatot építeni.süti
több mint 14 éve
Payne, ha megélte volna a rostert a Bears kapott volna egy 7. körös draft picket. Most, hogy így IR-re került így bukó a dolog, igaz?tüsi91Ha minden igaz, akkor igen. Legalábbis én is így tudom.
Akkor Darian Stewart rosteren? Nagyon tetszenek az ezévi UDFA húzásaimtenorxMázlival, de igen. 😊
A pénz megszelidítené.szabaAbba szerintem nem nagyon dúskálunk mostanság. 😊
Nem tudom, hogy Bradfordal, hogy jönnének ki, és Spanglinak is meggyűlt a baja Incognitoval is, de egyelőre még úgysincs semmi konkrétum az ügygel kapcsolatban.
Nekem Bobby Carpenter nagy meglepetés. Ennyire rossz volt, vagy sérült?
Viszont ha jól számoltam 12 rookie maradt a rosteren, úgyhogy van kiből csapatot építeni.
több mint 14 éve
szaba
10 542
Onobunnal akkor kieggyezek. 6. WR-nek se találni jobb képességű játékost.A pénz megszelidítené.
Roger Allen III a szakértők pedig kerettagnak várták, bár azon én is meglepődtem.
Vincent Jacksonal továbbra mennek a találgatások, hogy le akarjuk-e igazolni. Jó kis célpont lenne Bradfordnak, más kérdés, hogy nagyon sokba lenne, és kérdéses, hogy mennyire sikerülne megszelídíteni.süti
több mint 14 éve
Akkor Darian Stewart rosteren? 😀 Nagyon tetszenek az ezévi UDFA húzásaim 😀
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Payne, ha megélte volna a rostert a Bears kapott volna egy 7. körös draft picket. Most, hogy így IR-re került így bukó a dolog, igaz?
több mint 14 éve
ők mentek:Offense
_ QB Keith Null
_ RB Chris Ogbonnaya
_ FB Dennis Morris
_ WRs Danario Alexander, Jordan Kent, Brandon McRae
_ TE Darcy Johnson
_ G Roger Allen, C Tim Mattran, T Ryan McKee, C Drew Miller, T Eric Young (IR).
Defense
_ DE Victor Adeyanju, DT Ernest Reid
_ LBs Devin Bishop, Bobby Carpenter, Cardia Jackson
_ CBs Quincy Butler, Marquis Johnson, Antoine Thompson
_ Ss Brett Johnson, Kevin Payne (IR)
Igazán nekem Adeyanju a meglepetés távozó. DX térde szar, szegény többet érdemelne a sorstól.
Ahogy arra számítottam, 4 TE maradt a rosteren (Bajema, Fells, Oh-ho, és Onobun), 10 DL (Chris Long, Fred Robbins, Clifton Ryan, Gary Gibson, Darrell Scot, C.J. Ah You, James Hall, George Selvie, Eugene Sims and Jermelle Cudjo) - örülök Cudjo-nak és Selvie-nek. Toston lesz a 3. RB és maradt Curry is a WR corps-ban.
Kicsi meglepetés, de 6 WR maradt a rosteren, viszont csak 8 OL.
A maradók közt a legnagyobb meglepetés Stewart, akit max PS-be vártunk, viszont Payne sérülésével megkapta a lehetőséget a bizonyításra.
A hírek szerint még 3 poszton keresünk embert: backup RB, WR és OL depth.
STL Curtain
több mint 14 éve
Onobunnal akkor kieggyezek. 6. WR-nek se találni jobb képességű játékost.Roger Allen III a szakértők pedig kerettagnak várták, bár azon én is meglepődtem.
Vincent Jacksonal továbbra mennek a találgatások, hogy le akarjuk-e igazolni. Jó kis célpont lenne Bradfordnak, más kérdés, hogy nagyon sokba lenne, és kérdéses, hogy mennyire sikerülne megszelídíteni.
több mint 14 éve
[list=*]akikkel már közöltük a rossz hírt: WR Jordan Kent, TE Darcy Johnson, S Brett Johnson, C Tim Mattran, LB Devin Bishop ésCB Antoine Thompson.további 3 cut:
még 16 játékost kell megnevezni az 53-hozDiamondsHead44
OG Roger Allen III, LB Cardia Jackson és DT Ernest Reid
még 13DiamondsHead44
http://www.stlouisrams.com/article/82416/
STL Curtain
több mint 14 éve
akikkel már közöltük a rossz hírt: WR Jordan Kent, TE Darcy Johnson, S Brett Johnson, C Tim Mattran, LB Devin Bishop ésCB Antoine Thompson.további 3 cut:
még 16 játékost kell megnevezni az 53-hozDiamondsHead44
OG Roger Allen III, LB Cardia Jackson és DT Ernest Reid
még 13
STL Curtain
több mint 14 éve
bár Fucuék már írtak róla:Fendi OnobunDiamondsHead44Nem láttam az idei pre-season meccseket csak az összefoglalókat, így nem nagyon tűnt fel.
Milyen típusú TE?süti
alig 1 évet játszott college-ban focit
magas, gyors és nagyon jó keze van, Bradford-dal eddig jól megértették egymást
valóban redzone-ban nagyon fontos szerepe lehet
blokkolni azt nem tud, de arra ott van a másik 3 TE
sok TE-s, passz-play esetén jó célpont
STL Curtain
több mint 14 éve
akikkel már közöltük a rossz hírt: WR Jordan Kent, TE Darcy Johnson, S Brett Johnson, C Tim Mattran, LB Devin Bishop ésCB Antoine Thompson.még 16 játékost kell megnevezni az 53-hoz
STL Curtain
több mint 14 éve
azért az kicsit erős lenne ha ő lenne a kezdő, én Fells-t mondanám most kezdőnekFucuÉn se kezdőként gondoltam rá, de red zoneba, jól jönnek az ilyen nagy célpontok. 😊
Amennyit láttam a meccsekből, szerintem Hooma nyújtotta al egjobb teljesítményt,de rookieként nem hinném, hogy kezdőnek küzdötte volna ki magát. Így Fells a valószínűbb vagy Bajema.
Egyébként utána kérdeztünk Vincent Jacksonnak.
Spangli pedig pár nap múlva hírdeti ki a kezdő QB-t, valószínűleg majd a cutok után.
több mint 14 éve
azért az kicsit erős lenne ha ő lenne a kezdő, én Fells-t mondanám most kezdőnek