NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Egyelőre várjuk meg mi sül ki belőle. Persze a korábbi tapasztalatok átírhatják ezt a felvetést, de jó is lehet ez a dolog. Lehet ez volt az egyik feltétele Gasenek.

Gase, on his offense: "We've run multiple things. We're a fluid offense. On defense, we'll wait to see what we decide to do as far as a staff there."

Ross said it's Gase's call on whether to keep Dan Campbell.

Az új HC találkozott már Suhval és Tannyvel is.

Állítólag a Bengals DB coach Vance Josephet szeretné DC-nek (FOX hír), illetve elhozná Chicagóból az LB coach Clint Hurttöt (nálunk DL coach lenne). Hurtt neve ismert lehet a Shapiro-botrányból, egykori UM assistant.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Annak, hogy a HC hívja a playeket megvan az előnye és a hátránya is.
peterk2005
Nem tudom, én mostanában nem egy esetben olvastam épp kirúgott emberekről, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy első alkalommal HC-nek kinevezett edző tehet, hogy nyakába veszi a playcalling teendőket is. Persze a főedzői létnek egyik alapeleme, hogy "control freak" legyen az illető, ezért nyilván rohadt nehéz erről lemondani, de szerintem ez kapásból egy hatalmas red flag, elég csak megnézni az alábbi 2011-es cikkben kik azok, akik annyira biztosak voltak magukban:  espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/38639/head-coaches-juggling-play-calling-duties
baggio
Philbin kapcsán meg mindenki azt nehezményezte, hogy milyen hc már amelyik még playeket sem hív. Igaz ő soha nem hívott.
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
 miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Annak, hogy a HC hívja a playeket megvan az előnye és a hátránya is.
peterk2005
Nem tudom, én mostanában nem egy esetben olvastam épp kirúgott emberekről, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy első alkalommal HC-nek kinevezett edző tehet, hogy nyakába veszi a playcalling teendőket is. Persze a főedzői létnek egyik alapeleme, hogy "control freak" legyen az illető, ezért nyilván rohadt nehéz erről lemondani, de szerintem ez kapásból egy hatalmas red flag, elég csak megnézni az alábbi 2011-es cikkben kik azok, akik annyira biztosak voltak magukban:  espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/38639/head-coaches-juggling-play-calling-duties

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Így van Géza a jmd Payton tengelyen bárhol landolhat

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Annak, hogy a HC hívja a playeket megvan az előnye és a hátránya is. Ez ugye nem csak azzal jár, hogy meccs előtt felveszi a mikrofon mellé a playbookot is és ő beszél a QB-hoz, hanem pl. edzésnapokon is kell időt töltenie az offense-el, gyakorolni kell velük. Ergo a HC le van kötve meccs közben, és edzéseken, a filmroomban is az offense-el. Ez olyan DC-t, spec koordinatort, stb. igényel, aki képes önállóan megoldani a saját feladatait. Sőt, bizonyos koordinációt is maguknak kell megoldani, amit egyébként a HC csinál (OL, WR, RB, stb. edzőket összefogni, összehangolni, ugyanez a védelemben, spec teamben, stb.)

Szerintem Gase-el dupla-vagy-semmire mentetek. Ha bejön, akkor nagyon is bejöhet, mert szerintem a paliban nagyon sok van. Csak még nagyon fiatal, nem mindig jön ki. Akár annyira se jöhet ki, hogy hasonló fejreállást produkálhat, mint McDaniels néhány éve Denverben.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Miami Miami Dolphins 969
Viszont nekem az tetszik hogy ő hívja a Támadó Play eket,Sztem minden csapatnál igy kéne mert ugye Philbin is anno sokszor modta nem értett egyet a playekkel! Most.meglàtjuk mire megyünk igy!
több mint 9 éve
Én valahogy nem ültem seggre ettől a Gase-től. :S
RunRickyRun
Ráadásul rostert is kezelheti... ami ekkora tapasztalattal nagyon meglepett...
több mint 9 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Én valahogy nem ültem seggre ettől a Gase-től. :S

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerk: Nyilvan a poenbol beirt okorsegek ismertek. Azokat torlik, illetve nem ezek alkotjak a lenyegi tartalmat.
ulpianus
Én szeretem a wikipedia-t, többnyire én hiteles forrásnak találtam. Persze minden enciklopédiában vannak gyenge fejezetek, bekezdések, a wikin is.

Az viszont kifejezetten zavar, ha a trollkodó nem tud helyesen írni. Egy fórum postban simán el lehet írni egy-egy szót, de ha már meghackelek egy wiki oldalt, akkor odafigyelek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
Höri hozzászolása nekem nagyon bejőnne mondjuk a Manning verzió!
Miami
Ne etesd a trollokat könyörgöm 😊
Csabee13
Hörinél nagyobb troll nincs is
petey
bókolsz ?😛
Coolearie
jaja, most úgysem olvassa mert közvetít ma 😀

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Ha már trollkodás... Gase már összetákolt Tebow-kompatibilis O-t.
Várjátok csak ki, amikor Sobri végre benéz a fórumotokba 😀
Gyulus
Trollkodásnak elég gyenge, tekintettel arra, h akkor McCoy volt az OC. Nem mintha a Bolts topicban oly sok szó esne Tebowról bárki által is...
Gase csak '13-ban lett koordinátor, akkor nem volt annyira szar a Broncos offense...

Kíváncsi leszek Gase-re HC-ként. OC-nak nálunk nagyon bejött, de ez még semmire nem garancia és Chicago-ban már is jobban megosztotta a szurkolókat... Én mindenestre szurkolok neki

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Am told hiring of @Bengals DBs coach Vance Joseph as new @MiamiDolphins DC is "done deal." Official once CIN done in playoffs
Wester
 twitter.com/RapSheet/status/685882557259460608

szóval még nem 100%
petey
Még egy DB coach a Bengalstól... az előző is mennyire bevált. 😊
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azon azért csodálkozom, hogy még csak be se vártátok a Hue Jackson interjút, szvsz >> Gase.

Ha már trollkodás... Gase már összetákolt Tebow-kompatibilis O-t.
Várjátok csak ki, amikor Sobri végre benéz a fórumotokba 😀

Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Am told hiring of @Bengals DBs coach Vance Joseph as new @MiamiDolphins DC is "done deal." Official once CIN done in playoffs
Wester
 twitter.com/RapSheet/status/685882557259460608

szóval még nem 100%

Szerkesztette: petey

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Miami
Csabee13
petey
bókolsz ?😛
több mint 9 éve
Miami
Csabee13

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
OFF
A wikipediát meg nem tartom értékelhető információ forrásnak.
danyly
Pedig osszevetettek tradicionalis lexikonokkal (mint pl. a maganuzletkent is meltan elismert Encyclopedia Britannica), es bizony utobbiakban kimutathatoan tobb teves informacio van, illetve a tevedesek nagysaga is a Wikinek kedvez. Ettol meg tevednek, csak azt mondom, hogy nem rosszabb mint mas.

Szerk: Nyilvan a poenbol beirt okorsegek ismertek. Azokat torlik, illetve nem ezek alkotjak a lenyegi tartalmat.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Miami
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 794 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Miami Miami Dolphins 969
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 794 — Jó ötletnek tűnt!
Expect Adam Gase to be announced as the next Dolphins head coach at a 3 p.m. press conference.

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Suh v. Tanny fizetését mérsékelni próbáljuk, de ki tudja melyiknél jön be. Miami forrásból.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
A wikipediát meg nem tartom értékelhető információ forrásnak.

Szerkesztette: danyly

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fan fiction következik:

Gase kinevezésében benne lehet, hogy Denverből Osweiler (vagy Manning) távozik, ex QB coachukként pedig ő lehet a legalkalmasabb az elcsábításukra.
Tannehill busás fizetését meg majd átvállalja a Cleveland.

Szerkesztette: Höri