NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Remélem 5 éve vagyok Dolphins fan és Playoffba akarom látni a csapatot idén! Remélemhát az nem idén lesz : -)
Miami
több mint 9 éve
Miami
964
Remélem 5 éve vagyok Dolphins fan és Playoffba akarom látni a csapatot idén! Remélem
több mint 9 éve
Várható volt. De ne aggódjatok hullanak még fejek. Ide kemény, tökös coach-ok kellenek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
nfl networkot nézem, épp most volt Irvin Open Mic, ez az ember még mindig drogozik ugye?
több mint 9 éve
Ez most olyan mint amikor magadnak adod meg az ökölpacsit... csak te tudod értékelni : -) Mi felénk ez a Shula faktor öcsi.. már csak 6-7 perfect season és beéri BB winekben : -)ki is basztuk. campbellt sokra tartom majd meglátjuk, de eddig nem tűnt egy olyan halvérű zombienak mint Philbin.Egyszóval nem volt meg benne BB faktor 😊
Sajnálom Philbint mert biztos jó ember, de nem volt meg benne a kellő tökösség, geciség v leadership gén nevezzük akárminek
briareos
ThundersNFL
több mint 9 éve
ki is basztuk. campbellt sokra tartom majd meglátjuk, de eddig nem tűnt egy olyan halvérű zombienak mint Philbin.Egyszóval nem volt meg benne BB faktor 😊
Sajnálom Philbint mert biztos jó ember, de nem volt meg benne a kellő tökösség, geciség v leadership gén nevezzük akárminek
briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
O is nagy tulelo, remelem nem sokaig, de Rosstol kitellik hogy idehozza.Vegreeeeearra gondoltam h amilyen ügyesek vagyunk nem lepődnék meg ha elhoznánk Al Goldent 😀
Delonso_
briareos
Majd jon megint egy Shannahan vagy Mangini.
Szerkesztette: Delonso_
több mint 9 éve
RunRickyRun
776
Meglepődnék ha még más nem lenne kirugva. Ez nem csak Philbinen ment el!!! Az az igazság ilyen teljesitményre akkor is képes a csapat ha a vizesfiú a vezető edző és még a play-eket is ő hivja!
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Vegreeeeearra gondoltam h amilyen ügyesek vagyunk nem lepődnék meg ha elhoznánk Al Goldent 😀
Delonso_
több mint 9 éve
Vegreeeee
több mint 9 éve
Campbell TE edző? Öl lesz az átmeneti? Coyle? Lazor marad?Igen
Miami
Igen
Még nem tudni
Még nem tudni
több mint 9 éve
ki is basztuk. campbellt sokra tartom majd meglátjuk, de eddig nem tűnt egy olyan halvérű zombienak mint Philbin.Ezt az egyet nem lehet elvitatni tőle.. az öreg Pimp-en jót röhögtem, de mint HC nem sajnálom.. reménykedtünk benne, de látszott egy ideje, hogy zsákutca.
briareos
több mint 9 éve
Miami
964
Campbell TE edző? Öl lesz az átmeneti? Coyle? Lazor marad?
több mint 9 éve
ki is basztuk. campbellt sokra tartom majd meglátjuk, de eddig nem tűnt egy olyan halvérű zombienak mint Philbin.Sajnálom Philbint mert biztos jó ember, de nem volt meg benne a kellő tökösség, geciség v leadership gén nevezzük akárminek
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 9 éve
RunRickyRun
776
As of last night, the Dolphins were preparing to fire head coach Joe Philbin, per league sources. Dolphins owner Stephen Ross always could change his mind, but the organization was preparing to make a move as soon as today, per sources. Should Ross follow through with his plan, Dolphins tight ends coach Dan Campbell would be the leading candidate to become the interim head coach and replace Philbin.
Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
As of last night, Ross was preparing to fire Philbin and TE coach Dan Campbell leading candidate to replace him, reports @AdamSchefter
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Miami
964
Coyle t kivágtàk?
több mint 9 éve
Ugy nez ki, Coyle viszi el a balhet, nem Philbin.
több mint 9 éve
a sajttáj alapján pedig megint jönni fog a büntetés. Next question!GeeriOFF
Óriási az avatar-od!
ON
Néztem a meccset és figyeltem Suh játékát.
Az a gyerek beleszart ebbe a meccsbe.
Ilyet én soha nem láttam tőle nálunk. Nem tudom mi lehet a háttérben, de alighanem nem ez az edzői stáb az élete álma...
Bazzani
Geeri avatárja valóban legendás.
több mint 9 éve
Sikerult vegigelveznem eloben.Ilyen gyenge meccset meg soha nem lattam.
Annyi tuz volt a fiukban pont mint a melyhutoladamban.
Szegyen.
több mint 9 éve
Szerintem meg kapjunk ki amennyire csak lehet az osszes hatrelevo meccsen hogy philbin es a tobbi majom az eletben tobbet sehol ne kapjon allast. Ilyen jatekkal az 1/1 sincs tul tavol es hozzatennem hogy a sorsolas konnyebbik feleben vagyunk. Ket kezemen meg tudom szamolni hany felevplayt hivtunk a 4 meccsen. Az egesz stabnak repulnie kell. Es lrgalabb 1 epkezlab Guardot kell meg szerezni. Egy ilyen kerettel nem engedhetjuk meg magunknak h ez tortenjen. Sajnos ez nem a gurulos foci ahol ha feldobjuk a jo jatekosokat a palyara akkor egybol elonybol indulunk. Uh #stabbuktatas .
több mint 9 éve
GeeriOFF
Óriási az avatar-od!
ON
Néztem a meccset és figyeltem Suh játékát.
Az a gyerek beleszart ebbe a meccsbe.
Ilyet én soha nem láttam tőle nálunk. Nem tudom mi lehet a háttérben, de alighanem nem ez az edzői stáb az élete álma...
több mint 9 éve
Tulajotok mai napon dönt Philbin sorsáról.Az már eldőlt, a mikor itt a kérdés.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tulajotok mai napon dönt Philbin sorsáról.