New England Patriots
75 feliratkozó
1 napja
The #Patriots are signing OL James Hudson to a 1-year deal, source said, as the former #Giants OL will add depth.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
Nem értem ezt az A.J. szopkodást egy levitézlett wr akinek múltja van de jövője vajmi kevés!Rohadtul nem adnék érte max.5-6 kört mert a csávó igazi red flag vagy hiszti vagy a sérülés jön közbe, hideg ráz ettől a faszitól
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
4 napja
a térdproblémáiról rosszakat hallani, nem tudom mennyi realitása van ennek, de azért ne tegyünk úgy mintha ne lenne elég red flag Brownnal kapcsolatban, a képességét/tehetségét senki sem vitatjaAJ Brownért remélem nem adunk első vagy második kört...A harmadik napos picket te sem gondolod komolyan. Főleg, hogy nagyobb utána a DM mintha maradna.
nagyon max egy 3. kör, de én inkább adnék egy harmadik napos picket
ZERO_L
zinedine5
Adams 2 éve harmadik körért váltott csapatot, értem hogy ő idősebb volt mint most Brown, de azért na...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5 napja
AJ Brownért remélem nem adunk első vagy második kört...A harmadik napos picket te sem gondolod komolyan. Főleg, hogy nagyobb utána a DM mintha maradna.
ZERO_L
5 napja
kutyának nem kell és már tavaly sem volt egy mintacsapattársAJ Brownért remélem nem adunk első vagy második kört...Kérdés h mennyire elkeseredett a Philly h eltradelje őt, de Waddle trade után...
ZERO_L
Beki
egészségi állapota is kérdéses (nyilván ezért sem állnak sorba érte)
papíron nincs jó helyzetben a Philly, kérdés vagyunk-e annyira hülyék, hogy teszünk nekik egy szívesség

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5 napja
AJ Brownért remélem nem adunk első vagy második kört...Kérdés h mennyire elkeseredett a Philly h eltradelje őt, de Waddle trade után...
ZERO_L
5 napja
AJ Brownért remélem nem adunk első vagy második kört... nagyon max egy 3. kör, de én inkább adnék egy harmadik napos picket

5 napja
Former Buccaneers free-agent CB DJ Kindle Vildor is signing a one-year deal with the New England Patriots, per his agents Kevin Conner and Robert Brown of @unisportsmgmt.
We are just the Ravens!
6 napja
nem lettünk se jobbak se rosszabbak, szóval a needek ugyan azok maradtak a draftraaz viszont utópia, hogy mindegyiket megoldjuk a draftról, ahhoz valami történelmi classt kéne összehozni

9 napja
Ez az egész FA piac nagyon harmatos de nem véletlen, nem nagyon van volt kint igazán megérős ember akiért lehetett volna áldozni. Lesz itt még trade szerintem de a draft nagyon váròsÉvek óta az. Akkora a cap space, hogy mindenki meg tudja tartani az értékes játékosait és ehhez jön a kreatív könyvelés.
ParadSEC
Nem véletlen, hogy 20 éve adekvát volt, hogy a franchise taget szinte minden csapat kiosztja, most meg asszem két csapat élt vele.
Mire draftról felépítünk egy jó csapatot, Maye méregdrága lesz.
11 napja
Ez az egész FA piac nagyon harmatos de nem véletlen, nem nagyon van volt kint igazán megérős ember akiért lehetett volna áldozni. Lesz itt még trade szerintem de a draft nagyon váròs
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 napja
Nem baszogatásból... De ez eddig nekem langyos fos..... Mivel fotelhuszárként ezt látomÉs előrelépést jelentő igazolást sem látok, nemhogy blockbuster move-ot.Eddig az említést érdemlő változások közül:valahol egy picit dühítő a dolog...
Távozott: Thonga,Hawkins,Jennings,Tavai,Chaisson,Diggs,Hooper,Bradburry,Lowe
Erkezett: Byard,Jones,AVT,Gilliam,Doubs,Britt
Azért ez szerintem erősen minuszos lista…
kolok1972
SB után pont azt számolgattam, hogy 6-7 emberrel már igencsak potens csapatot kapunk... hát azzal nem számoltam, hogy elmennek ennyien és nem is kiegészítő emberek
NB2
Burkus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 napja
És előrelépést jelentő igazolást sem látok, nemhogy blockbuster move-ot.Eddig az említést érdemlő változások közül:valahol egy picit dühítő a dolog...
kolok1972
SB után pont azt számolgattam, hogy 6-7 emberrel már igencsak potens csapatot kapunk... hát azzal nem számoltam, hogy elmennek ennyien és nem is kiegészítő emberek
NB2
12 napja
Hat azért az nekem erősen kétséges hogy pl Hill/Britt tudja uazt lerakni mint Hooper vagy Tavai,még úgy is ,hogy Tavainak idén már messze nem volt akkora szerepe mint előtte,mert nem illett Vrabel rendszerébe es Hooper sem pótolhatatlan,de Hill meg Britt meg még ennyit sem mutattak.De a terv minden bizonnyal az amit felvazoltal,az meg hogy hogy jön be,azt úgyis a szezon mutatja meg.Eddig az említést érdemlő változások közül:Hooper -> Julian Hill (mondjuk kurva nagy túlfizetésnek tűnik)
kolok1972
Bradburry -> AVT
Diggs -> Doubs
Hawkins -> Byard
Tavai -> Brit
Chaisson -> Jones
Jennings harmadik-negyedik end volt, Lowe (6 millió per év, Istenem) meg egy csere swing tackle. Őket simán pótolni lehet a drafton is akár, de még vannak FA-k is bőven.
Thonga az egyedüli akit nem pótoltunk, de szerintem őt is túlfizették és azon a poszton azért lehet találni a drafton hátul is embert. Nyilván nem száz százalék, hogy tudjuk pótolni de azért ő nem egy sztár wr vagy kezdő LT, akit kurva nehéz találni.
Szóval én nem látom ezt akkora mínusznak, ha egyáltalán és még hátra van a draft.
zinedine5
De hátha ok is úgy megtaltosodnak,mint pl Tonga.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
12 napja
Eddig az említést érdemlő változások közül:Hooper -> Julian Hill (mondjuk kurva nagy túlfizetésnek tűnik)
kolok1972
Bradburry -> AVT
Diggs -> Doubs
Hawkins -> Byard
Tavai -> Brit
Chaisson -> Jones
Jennings harmadik-negyedik end volt, Lowe (6 millió per év, Istenem) meg egy csere swing tackle. Őket simán pótolni lehet a drafton is akár, de még vannak FA-k is bőven.
Thonga az egyedüli akit nem pótoltunk, de szerintem őt is túlfizették és azon a poszton azért lehet találni a drafton hátul is embert. Nyilván nem száz százalék, hogy tudjuk pótolni de azért ő nem egy sztár wr vagy kezdő LT, akit kurva nehéz találni.
Szóval én nem látom ezt akkora mínusznak, ha egyáltalán és még hátra van a draft.
12 napja
Eddig az említést érdemlő változások közül:valahol egy picit dühítő a dolog...
kolok1972
12 napja
Eddig az említést érdemlő változások közül:Távozott: Thonga,Hawkins,Jennings,Tavai,Chaisson,Diggs,Hooper,Bradburry,Lowe
13 napja
K'Lavon Chaisson Commanders.Hát azt én is nagyon remélem…
Egy évre 12 millióért.
Ennyit nem ért meg nekünk? Azért valamennyire felélesztette itt a karrierjét.
Remélem nem Crosby a cél annyiért, amennyit kérnek érte.
Surtr
Mondjuk azt sem látom hogy az eddig sem acélos PR-t ki fogja megoldani
Szerk: azért nem mondanám hogy erosodtunk…
Szerkesztette: kolok1972
13 napja
Patriots are releasing Anfernee Jennings today.Hát az nem annyira meglepő,Vrabelnél már nem igazán játszott nagy szerepet
KeyG
13 napja
K'Lavon Chaisson Commanders.Ha a commandersnél befuccsol max visszajön😁
Egy évre 12 millióért.
Surtr
13 napja
K'Lavon Chaisson Commanders.Egy évre 12 millióért.
14 napja
Patriots are releasing Anfernee Jennings today.
We are just the Ravens!
14 napja
Plusz hét évvel fiatalabb. És idén még olcsóbb is.Mennyivel vagyunk beljebb a puncib@n vele, mint Diggs-el?gondolom neki nincs bírósági ügye jelenleg
Surtr
Negritis, a vajda
14 napja
Mennyivel vagyunk beljebb a puncib@n vele, mint Diggs-el?gondolom neki nincs bírósági ügye jelenleg
Surtr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Mennyivel vagyunk beljebb a puncib@n vele, mint Diggs-el?