New England Patriots

75 feliratkozó

1 órája
Toto21 Chicago Bears 9 170
Patriots WR A.J. Brown suffered a high ankle sprain against the Seahawks, but X-rays were negative for a fracture, per @rapsheet
Toto21
Ez is egy makacs sérülés ....
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
majd PO-ra rendbe jön, addig meg tömni kell Henry-t és valamelyik elkapót aki el is tudja kapni a labdát...
1 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 876 — Így remélem megfelelek nektek.....
😔

1 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 064 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Patriots WR A.J. Brown suffered a high ankle sprain against the Seahawks, but X-rays were negative for a fracture, per @rapsheet
Toto21
Ez is egy makacs sérülés ....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 órája

Szerkesztette: Toto21
2 órája
Surtr New England Patriots 249
Akkor lesz gond, ha jövő héten Aaron ellen sem gurítanak valamit a fiúk.
6 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 580 — Ajmo Vatreni
tényleg ez kell?
gordon
Nekem igen.
6 órája
Nehéz egy ilyen meccs után mit mondani, de egy valamit szerintem ki kell emelni. Ha Maye szintet akar lépni, akkor ezeket a meccseket le kell hoznia. De ez igaz lesz nálunk is Caleb-re.

Részvétem srácok, de ez csak az elsö meccs volt. Tanulni kell belöle és a szezonban a többi meccset hozni.
6 órája
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 599 — JAFL Tampa GM
tényleg ez kell?
6 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 580 — Ajmo Vatreni
Sok mindent el tudtam képzelni, de a büdös kurva anyját az egész csapatnak....

Kb. remegek az idegtől, olyan szinte vagyok ideges, hogy mindent szét tudnék verni ami a kezem ügyében van.

Hogy a tetves büdös picsába lehet egy csapat ilyen szinten beszari, töketlen, balfasz banda? Ez kb a tavalyi Denver meccs, ami ugyanilyen szégyenteljes szar volt, csak ott nyertünk. Hát ki a faszomat akartok megverni, ha nem Drew Lockot ti bazári majmok?

Szerkesztette: zinedine5
8 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 560 — Bears & Illinois fan
Az első INT egy felpattanó hosszú passzból volt, ha a volt green bayi gyerek elkapja azt a lasztit
csi77
Jó párszor megnéztem, de az inkább a Seahawks védőnek lett dobva/jól terelte a védő szélre Doubsot és ő volt prémium pozícióba csak Romeo ki tudta harcolni a felpattanót.
Amit utána leszedtek a védők, mert hát double coverage.

Utána a drop kétségtelenül ronda volt a 2. pick előtt.
zacknorb
Lehet, hogy félreérthető voltam, a másodikra gondoltam egyértelműen. Ha azt elkapja, már first down, de még pár yard simán benne volt. Ettől még nem kellett volna egy ilyen rizikós helyre dobnia a következő passzot, de azt gondolom, ott minimum egyenlítés lehetett volna.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
9 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 454 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Az első INT egy felpattanó hosszú passzból volt, ha a volt green bayi gyerek elkapja azt a lasztit
csi77
Jó párszor megnéztem, de az inkább a Seahawks védőnek lett dobva/jól terelte a védő szélre Doubsot és ő volt prémium pozícióba csak Romeo ki tudta harcolni a felpattanót.
Amit utána leszedtek a védők, mert hát double coverage.

Utána a drop kétségtelenül ronda volt a 2. pick előtt.
9 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 7 013
Tavaly a Raiders ellen indult a szezon vereséggel, idén szerintem ez még pont belefér, főleg egy NFCs ellenféllel szemben (PO és kiemelés szempontjából legkevésbé fontos).

Az Xért / győzelemért támadhattatok a végén, nem egy egész negyed garbage time volt.
Szerintem amúgyis jobb egy meccsen elszórni 3 INTet, mint 3 héten egyet-egyet.
bobi0092
Nyilván ami nem néz ki szépen, hogy egy csere QB volt a másik oldalon és ha már ott az esély a végén, akkor az elitté akarni vágyó Maye-nek meg kell ezt csinálnia, hogy ha "nagy" akar lenni. A felpattanó lasztit pedig értem, de dupla covarage-ba lett bedobva a laszti, ahol könnyedén alakulhat ki kavarodás.

Egyébként egyetértek. Ezt a meccset bizonyosan "fixkettes"-re vette a csapat, így semmi nem történt. A lényeg az, mit tanul a csapat belőle és hogy fejlődtök az év folyamán. Ez nem a szokásos bullshit, hanem a tény. PO-ra kell összeérni és addig folyamatosan jobbnak lenni.
9 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 064 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Inkább most fussunk szarul mint a későbbiekben....

Draft

9 órája
bobi0092 Indianapolis Colts 4 875
Tavaly a Raiders ellen indult a szezon vereséggel, idén szerintem ez még pont belefér, főleg egy NFCs ellenféllel szemben (PO és kiemelés szempontjából legkevésbé fontos).

Az Xért / győzelemért támadhattatok a végén, nem egy egész negyed garbage time volt.
Szerintem amúgyis jobb egy meccsen elszórni 3 INTet, mint 3 héten egyet-egyet.
9 órája
manuszka86 New England Patriots 2 637 — Patriots fan
2. Int se lett volna ha Dobbs nem ejti el a tiszta lasztit második és 14-re valszeg. Aztán harmadikra jött is az int…Mindegy menni kell tovább,de Raridon TD legalább jött,tőle jó szezont várok annak ellenére hogy újonc

9 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 560 — Bears & Illinois fan
Egy összefoglalót valaki dobna?
sírt a labda mindkét oldalon
petey
csak az a kérdés nálunk miért???
full kezdők voltak, állítólag jobb fallal és jobb elkapógárdával és ugyanazt a fost láttuk, mint tavaly a PO-ban
NB2
A liga egyik legjobb védelme ellen játszottatok, akik többször megfojtották a futást, Stevensonnak több negatív yardos futás is volt.
Az első INT egy felpattanó hosszú passzból volt, ha a volt green bayi gyerek elkapja azt a lasztit, minimum egyenlítés van és nincs második INT, a harmadik meg abból adódik, hogy nyerni akartak, nem FG-ra menni.
Ettől még a 2.és 3. INT csúnya volt, viszont volt egy-két szép megiramodása....

A védelmetek nem volt rossz, de a második félidőre elfáradtak, addig nem sokat tudott Lock tenni ellenük.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 órája
Mondjuk lehet előszezonban játszani is kellett volna nem csak vihogni az oldalvonalról a pálya szélén🙂

10 órája
NB2 New England Patriots 29 797 — nabege2@yahoo.com
petey
csak az a kérdés nálunk miért???
full kezdők voltak, állítólag jobb fallal és jobb elkapógárdával és ugyanazt a fost láttuk, mint tavaly a PO-ban
10 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 908 — Csodabogár

10 órája
Összefoglaló alapján Majonéz kurvára nem nőtte ki a hülyeségeit, van amikor el kell engedni egy egy playt és nem erőltetni…
Remélem Aj nem hosszú időre dől ki

11 órája
Biztos hogy akarod? 😀
ParadSEC
Hát nem biztos....

Draft

11 órája
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 355 — Patriots fan
Biztos hogy akarod? 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 órája
NB2 New England Patriots 29 797 — nabege2@yahoo.com
Gratulálok ehhez a foshalom
egy rohadt csereirányítóval játszó SEA-t nem voltunk képesek legyőzni
az O úgy volt szar ahogy, Maye-el az élen (vele együtt a fal is)
11 órája

Draft

21 órája
Dagobert bácsi 349
Ezek szerint én vagyok az egyetlen aki ha szoros meccsen is de Pats győzelmet vár? 😛
Castleai01
Igen 😊