New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
gedam
6 508
irigykedem, mert ezt a vért hiányoljuk a védelembőlfőleg ennek fényében tetszik amit most Butler művelt 😀na ez a gyönyörű:ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
www.instagram.com/p/BOASAZJBWoZ/
Wyatt
twitter.com/PatsMilitia/status/808790915020161026
Spigo
winston
ahogy pörög
régi szép idők
gedam
winston
több mint 9 éve
főleg ennek fényében tetszik amit most Butler művelt 😀na ez a gyönyörű:ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Spigo
winston
ahogy pörög
régi szép idők
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 508
na ez a gyönyörű:ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Spigo
winston

ahogy pörög
régi szép idők
több mint 9 éve
ez gyönyörű 😊Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Spigo
több mint 9 éve
Finish him 😀Volt ilyen is 😊
Wyatt
Szerkesztette: Spigo
több mint 9 éve
Szerintem az első CB, aki meglepetést tudott okozni az öreg Smith-nek. Gyönyörű!Bőven megérte a 15 yardot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ez amúgy volt már?Hat ez nagyon jo.
Kollega
Amugy Poe irt egy csomo horror sztorit is, de azt a PO-ra tartogatjuk 😊 ( a valoszinuseget kiszamolni, majd bebizonyitani, hogy ez miert nem igaz, hogy 2x legyozod a NE-t adott evben egy matematikusnak is embert probalo feladat ) ehhez meg nyelvesz kell, de mar mindegy
több mint 9 éve
Inkább arra próbáltam utalni, hogy elég reménytelen vállalkozásnak tűnik a megszerzése. Ha valaki ad Gerappáért egy top 15-ös picket (nem fognak), akkor gondolkodás nélkül adnám.El akarod cserélni Gerappát?? 😊nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtA fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
www.youtube.com/watch?v=cPSt0VeU9pI
baggio
Boston
tomi-tomi
Do your job
több mint 9 éve
Az, h a labdának háttal lévő, gólvonalon lévő bíró miért mutatta be a TD-t azt csak ő tudja. Nekem felvételről úgy tűnt, h abból a szögből nem tudta megítélni, h Bennett stabilan birtokolja-e. Azért nem szomorkodtam az ítélet miatt, főleg, mert más kameraállás alapján tisztán látszott, h sikeres volt az elkapás😊Én úgy láttam a visszajátszásban, hogy a LB is ráfogottt a labdára, de Bennett volt az erőszakosabb és kirántotta.Ha a védő teszi, akkor interception megint, ráadásul a RZ-ban megint. Először nem is tudtam, hogy nem interception-e és a bíró sem mutatott rögtön TD-t. Az NFL.com-on is úgy jelent meg, hogy "Martellus Bennett wrestles TD away from Zachary Orr." De lehet, hogy tévedek/rosszul láttam.A LB már a földön tudott ráfogni a labdára a másik kezével. A középről érkező bíró rögtön mutatta a TD jelet, a partvonal felőli valóban hezitált, mivel ő csak Bennett hátát látta onnan.
Burkus
tomi-tomi
Ezt szerintem az alapvonalon figyelő két spori jobban meg tudta ítélni, nekik lényegesen jobb rálátásuk volt arra, h mennyire szerzett firm controlt Bennett.
Egyébként ha szimultán elkapás történik (egyszerre birtokolja O és D játékosa), akkor az offensé a labda--> vagyis ugyanúgy TD.Nem tudom, h ennek adták-e, de fontos, h ilyen esetben is sikeres az elkapás.
több mint 9 éve
UnderratedNem lehet minden évben Belichicknek adni. Unalmas lenne (de igazságos). Nyilván elfogult vagyok vele, de úgy érzem, hogy fejben évekkel van mindig a többiek előtt.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000756324/article/nfl-coach-of-the-year-rankings-andy-reid-jason-garrett-lead
Wyatt
több mint 9 éve
Menjünk, együnk eredeti tortillát! 😊Jövőre sem jönnek a srácok Londonba...Cserébe mennek Mexicoba! Raiders ellen MNF. Aki kedveli a mindent belengő és átitató sült kukoricaolaj illatát, annak ott a helye! 😊
NB2
tomi-tomi
több mint 9 éve
El akarod cserélni Gerappát?? 😊nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtA fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
baggio
Boston
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtA fenekemet a földhöz csapdosnám örömömben. Már csak egy picket kéne akasztani valahogy a top 15-ben...
baggio
Do your job
több mint 9 éve
Azt lehet tudni, hogy elkapás után hány yardot csináltak a elkapók rajta?Ryan coverage statisztikája a meccsről: 4-9, 52 yardsLogan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
Burkus
zinedine5
Ami a negatívum, hogy mind a négy elkapás first downt ért.
Gogo
zinedine5
Na ezt számoltam én, csak de csak hármat jegyeztem meg, a negyediket nem. 😊 Nem volt nagy játék utána, csak az volt a feltűnő, hogy 3rd downnál a legjobb matchupnek őt ítélte többször a Ravens. (Amiben igazuk is volt...)
több mint 9 éve
Azt lehet tudni, hogy elkapás után hány yardot csináltak a elkapók rajta?Ryan coverage statisztikája a meccsről: 4-9, 52 yardsLogan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
Burkus
zinedine5
Gogo
több mint 9 éve
Jövőre sem jönnek a srácok Londonba...Cserébe mennek Mexicoba! Raiders ellen MNF. Aki kedveli a mindent belengő és átitató sült kukoricaolaj illatát, annak ott a helye! 😊
NB2
több mint 9 éve
nem véletlenül írják több drafton a Patriots-hoz őtwww.youtube.com/watch?v=cPSt0VeU9pI
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ryan coverage statisztikája a meccsről: 4-9, 52 yardsLogan Ryan 7 tackle-t csinált a meccsen, de megint rá játszották a legtöbb kritikus playt, többnyire sikerrel. (Én hármat számoltam konkrétan.)Nekem tetszett ma Ryan. Nem emlékszem nagy játékokra róla. biztosan szerelt, futásokra is odaért.
Burkus
zinedine5
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Lehet inkább Jax szurkoló leszek őket lehet látni Londonban is😊Divat. 😊
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Lehet inkább Jax szurkoló leszek őket lehet látni Londonban is😊