New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
most volt meccs közben, kicsit le vannak maradva a kreatívok 😀

www.youtube.com/watch?v=NlIdkY43a0I

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Létezik, hogy nem volt szó a Ramsről mostanában?
Wyatt
nem kell szaporítani a szót:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Inaktívak:

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Létezik, hogy nem volt szó a Ramsről mostanában?

Most hosszabbítottak Fisherrel (elég WTF elsőre, de hátha ettől megnyugszanak kicsit, és nem harapják szét Bradyt 😀)

Ha már Fisher
Fisher vs BB az előző két meccsen: 7–104 (0–59 a jó kis havas meccsen és 7–45 Londonban, azon speciel volt szerencsém kint lenni^^)

több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
DJ Foster került újra a rosterre.
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Na IR Gronk. Jött vki helyette?
ParadSEC
Gronk?
ZERO_L
a mini változat?

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
ParadSEC
Gronk?

több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
ParadSEC
Valami PS töltelék biztos. Bennett ügynöke dörzsöli a tenyerét az tuti...
gordon
Utóbbi pár meccsen nem tündökölt, amióta kisebb sérülésekkel küzd nem látom a sebességet, de cáfoljon rám!
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ParadSEC
gordon
Csak Bennett maradjon vhogy egészséges..

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ParadSEC
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.instagram.com/p/BNifXNZjjoa/
winston
Hát ez nagyon kemény látvány 😕 Mint dédanyám az aknakeresővel anno. De a grimasz mindent visz.
Burkus
Mintha The Rockot látnám a Ballers harmadik évadának nyitó jelenetében.

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 www.instagram.com/p/BNifXNZjjoa/
winston
Hát ez nagyon kemény látvány 😕 Mint dédanyám az aknakeresővel anno. De a grimasz mindent visz.
több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
 twitter.com/FieldYates/status/805083204508090372?lang=hu
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Szerintem itt nincs olyan, hogy túljátszatás. Most olvastam Nate Washington könyvét, amiben a karrierjét végigkisérő sérülésekről, a minél gyorsabb visszatérés miatti hentes módszerekről ir. A csapatorvosok azért tesznek meg mindent, hogy a következő meccsre összedrótozzák, nem hosszútávú gyógyulásokra hajtanak. A játékosok is letagadnak sok mindent, nehogy kirakják őket stb. Szóval az NFLben ha játékra alkalmasnak nyilvánítanak akkor játszol. Pont. Gronk sérülékenysége pedig már egyetem óta ismert. Remélem Bennett bírja a szezont, hamar kulcsfigura lett. A PO meg van, onnan meg reméljük a legjobbakat.
vpi
Nate Jackson? van egy videója, "Are you hurt or are you injured" címen, érdemes megnézni, nem hosszú.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
oké-oké öreg meg lassú, de azért na...

twitter.com/jeffphowe/status/804771927801888768

több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Szerintem itt nincs olyan, hogy túljátszatás. Most olvastam Nate Washington könyvét, amiben a karrierjét végigkisérő sérülésekről, a minél gyorsabb visszatérés miatti hentes módszerekről ir. A csapatorvosok azért tesznek meg mindent, hogy a következő meccsre összedrótozzák, nem hosszútávú gyógyulásokra hajtanak. A játékosok is letagadnak sok mindent, nehogy kirakják őket stb. Szóval az NFLben ha játékra alkalmasnak nyilvánítanak akkor játszol. Pont. Gronk sérülékenysége pedig már egyetem óta ismert. Remélem Bennett bírja a szezont, hamar kulcsfigura lett. A PO meg van, onnan meg reméljük a legjobbakat.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem tudom, hogy ez most azért mert játszott vasárnap, nem tudom, hogy túl játszatjuk-e, de azért kezd idegesítő lenni, hogy kb a 4. év mikor nincs PO-ra Gronk. Az alapszakaszbeli tündöklése így lófüttyöt nem ér.
NB2
És eddig akkor jutott a csapat SB-ba, ha Gronk akkor még a fedélzeten volt. Bennett meg azért nem Gronk.

De a Jets elleni meccset ténylegesen Gronkowski nélkül játszottuk és a meccset eldöntő drive igazán tetszetős volt, nem látszott a hiánya, bízzunk benne, hogy megoldják. Majd a Ravens-Broncos alapszakasz meccsek értékmérők lesznek.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 411 — Ajmo Vatreni
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy erre most fel lehet készülni. Úgy a játékosoknak -főleg Bradynek-, mint McDanielséknek.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 546 — The only discipline that lasts, is self discipline
Patriots official statement: "We do not expect that he will be able to play for the remainder of the 2016 season, but will await the results of (Friday's) surgery before making a final determination," the statement said.

A playoff kezdete 1 hónap, addigra egy porckorongsérvből aligha épül fel úgy, hogy terhelheti is. Ha SB-ba juttok, az még két hónap, az talán.

Most derülhet ki, hogy mekkora move volt BB-től Bennett idehozatala. Ha vele nyertek, ismét mennybe megy. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
a mai hírek szerint elég sanszos az IR, a műtét után dől majd el.
több mint 9 éve
egyszerű, nem kell Maddan cover-en lenni, jövőre meg elfüstöl pár rakétát, 8. héten visszajön és egészséges lesz a PO-ra...

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
Nem tudom, hogy ez most azért mert játszott vasárnap, nem tudom, hogy túl játszatjuk-e, de azért kezd idegesítő lenni, hogy kb a 4. év mikor nincs PO-ra Gronk. Az alapszakaszbeli tündöklése így lófüttyöt nem ér.
NB2
C. Jones féle dejavu?
DeX
Lehet, de azért tényleg nem az első eset ez és úgy érzem, hogy nem rotálunk eléggé. Olyan ez mint amikor a kosárlabdában hiába jól tolja valaki, akkor is le kell ültetni, mert különben a 4. negyed végére fogy el a szufla, pont mikor kéne.
Dühítő, de rohadtul... Legalább lesz idő Develint jobban beépíteni, szerintem ő fog blokkolgatni. Derby elküldése rohadtul hülye döntés volt.

Picit végiggondolva, lehet, hogy idény tényleg vigyáztak már rá, de engem akkor is dühít a dolog, hogy megint megint megint...

Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
NB2
C. Jones féle dejavu?