New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
most volt meccs közben, kicsit le vannak maradva a kreatívok 😀www.youtube.com/watch?v=NlIdkY43a0I

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Létezik, hogy nem volt szó a Ramsről mostanában?nem kell szaporítani a szót:
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Létezik, hogy nem volt szó a Ramsről mostanában?Most hosszabbítottak Fisherrel (elég WTF elsőre, de hátha ettől megnyugszanak kicsit, és nem harapják szét Bradyt 😀)
Ha már Fisher
Fisher vs BB az előző két meccsen: 7–104 (0–59 a jó kis havas meccsen és 7–45 Londonban, azon speciel volt szerencsém kint lenni^^)

több mint 9 éve
DJ Foster került újra a rosterre.
több mint 9 éve
a mini változat?Na IR Gronk. Jött vki helyette?Gronk?
ParadSEC
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Na IR Gronk. Jött vki helyette?Gronk?
ParadSEC

több mint 9 éve
Utóbbi pár meccsen nem tündökölt, amióta kisebb sérülésekkel küzd nem látom a sebességet, de cáfoljon rám!Na IR Gronk. Jött vki helyette?Valami PS töltelék biztos. Bennett ügynöke dörzsöli a tenyerét az tuti...
ParadSEC
gordon
több mint 9 éve
Csak Bennett maradjon vhogy egészséges..Na IR Gronk. Jött vki helyette?Valami PS töltelék biztos. Bennett ügynöke dörzsöli a tenyerét az tuti...
ParadSEC
gordon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Na IR Gronk. Jött vki helyette?Valami PS töltelék biztos. Bennett ügynöke dörzsöli a tenyerét az tuti...
ParadSEC
több mint 9 éve
Na IR Gronk. Jött vki helyette?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Mintha The Rockot látnám a Ballers harmadik évadának nyitó jelenetében.www.instagram.com/p/BNifXNZjjoa/Hát ez nagyon kemény látvány 😕 Mint dédanyám az aknakeresővel anno. De a grimasz mindent visz.
winston
Burkus
több mint 9 éve
www.instagram.com/p/BNifXNZjjoa/Hát ez nagyon kemény látvány 😕 Mint dédanyám az aknakeresővel anno. De a grimasz mindent visz.
winston
több mint 9 éve
Szerintem itt nincs olyan, hogy túljátszatás. Most olvastam Nate Washington könyvét, amiben a karrierjét végigkisérő sérülésekről, a minél gyorsabb visszatérés miatti hentes módszerekről ir. A csapatorvosok azért tesznek meg mindent, hogy a következő meccsre összedrótozzák, nem hosszútávú gyógyulásokra hajtanak. A játékosok is letagadnak sok mindent, nehogy kirakják őket stb. Szóval az NFLben ha játékra alkalmasnak nyilvánítanak akkor játszol. Pont. Gronk sérülékenysége pedig már egyetem óta ismert. Remélem Bennett bírja a szezont, hamar kulcsfigura lett. A PO meg van, onnan meg reméljük a legjobbakat.Nate Jackson? van egy videója, "Are you hurt or are you injured" címen, érdemes megnézni, nem hosszú.
vpi
több mint 9 éve
több mint 9 éve
oké-oké öreg meg lassú, de azért na...twitter.com/jeffphowe/status/804771927801888768

több mint 9 éve
Szerintem itt nincs olyan, hogy túljátszatás. Most olvastam Nate Washington könyvét, amiben a karrierjét végigkisérő sérülésekről, a minél gyorsabb visszatérés miatti hentes módszerekről ir. A csapatorvosok azért tesznek meg mindent, hogy a következő meccsre összedrótozzák, nem hosszútávú gyógyulásokra hajtanak. A játékosok is letagadnak sok mindent, nehogy kirakják őket stb. Szóval az NFLben ha játékra alkalmasnak nyilvánítanak akkor játszol. Pont. Gronk sérülékenysége pedig már egyetem óta ismert. Remélem Bennett bírja a szezont, hamar kulcsfigura lett. A PO meg van, onnan meg reméljük a legjobbakat.
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy ez most azért mert játszott vasárnap, nem tudom, hogy túl játszatjuk-e, de azért kezd idegesítő lenni, hogy kb a 4. év mikor nincs PO-ra Gronk. Az alapszakaszbeli tündöklése így lófüttyöt nem ér.És eddig akkor jutott a csapat SB-ba, ha Gronk akkor még a fedélzeten volt. Bennett meg azért nem Gronk.
NB2
De a Jets elleni meccset ténylegesen Gronkowski nélkül játszottuk és a meccset eldöntő drive igazán tetszetős volt, nem látszott a hiánya, bízzunk benne, hogy megoldják. Majd a Ravens-Broncos alapszakasz meccsek értékmérők lesznek.
több mint 9 éve
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy erre most fel lehet készülni. Úgy a játékosoknak -főleg Bradynek-, mint McDanielséknek.
több mint 9 éve
Patriots official statement: "We do not expect that he will be able to play for the remainder of the 2016 season, but will await the results of (Friday's) surgery before making a final determination," the statement said.A playoff kezdete 1 hónap, addigra egy porckorongsérvből aligha épül fel úgy, hogy terhelheti is. Ha SB-ba juttok, az még két hónap, az talán.
Most derülhet ki, hogy mekkora move volt BB-től Bennett idehozatala. Ha vele nyertek, ismét mennybe megy. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
a mai hírek szerint elég sanszos az IR, a műtét után dől majd el.
több mint 9 éve
egyszerű, nem kell Maddan cover-en lenni, jövőre meg elfüstöl pár rakétát, 8. héten visszajön és egészséges lesz a PO-ra...

több mint 9 éve
Lehet, de azért tényleg nem az első eset ez és úgy érzem, hogy nem rotálunk eléggé. Olyan ez mint amikor a kosárlabdában hiába jól tolja valaki, akkor is le kell ültetni, mert különben a 4. negyed végére fogy el a szufla, pont mikor kéne.Nem tudom, hogy ez most azért mert játszott vasárnap, nem tudom, hogy túl játszatjuk-e, de azért kezd idegesítő lenni, hogy kb a 4. év mikor nincs PO-ra Gronk. Az alapszakaszbeli tündöklése így lófüttyöt nem ér.C. Jones féle dejavu?
NB2
DeX
Dühítő, de rohadtul... Legalább lesz idő Develint jobban beépíteni, szerintem ő fog blokkolgatni. Derby elküldése rohadtul hülye döntés volt.
Picit végiggondolva, lehet, hogy idény tényleg vigyáztak már rá, de engem akkor is dühít a dolog, hogy megint megint megint...
Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy ez most azért mert játszott vasárnap, nem tudom, hogy túl játszatjuk-e, de azért kezd idegesítő lenni, hogy kb a 4. év mikor nincs PO-ra Gronk. Az alapszakaszbeli tündöklése így lófüttyöt nem ér.C. Jones féle dejavu?
NB2