New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Én sem sokat láttam játszani eddig, de amennyit láttam, abból nekem is az jött le, hogy a védelmek olvasásában és a másodlagos, harmadlagos opció kiválasztásában van a gyengesége.Legyél egész biztos, hogy abban a playbookban, amivel ő fog játszani nem lesznek ilyen opciók.
Burkus
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Cooper az első edzésén megsérült.
több mint 9 éve
Martellus Bennett can handle two quarterbacks: ‘I’ve Dated Two Girls At The Same Time’ 😀

több mint 9 éve
Slay +4 év, 50.2 millióért Ő is fiatal, feltörekvő CB, nagyon jó kis teljesítménnyel, öt év alatt így 51.2 millió dollárt kereshet.
Butler egy évvel idősebb, ennek ellenére kevésbé tapasztalt, de mondjuk tavaly bizonyított eleget 😊
Annyiból jobb helyzetben vagyunk a Lionsnál, hogy Butlernek még két éve van nálunk olcsóért, és a harmadik évben is lehetne még tagelni. Ráadásul a 2019-es szezonban már 29 éves lenne, így reálisan nézve már csak egy esélye lenne nagy szerződésre (ahhoz meg nem ártana egy jó csapat sem, mert azzal sokra nem megy, ha köt egy nagypénzes szerződést, és egy év után kivágják, bár bánat sem tudja, lehet, hogy az sem rossz biznisz 😀)
Talán rá lehetne venni egy kedvezményesebb, mondjuk 4 év nagyjából 40-44 millióért, nem brutális garantálttal és sok ösztönzővel. Aztán utána még lehet esélye egy újabb szerződésre

több mint 9 éve
Én sem sokat láttam játszani eddig, de amennyit láttam, abból nekem is az jött le, hogy a védelmek olvasásában és a másodlagos, harmadlagos opció kiválasztásában van a gyengesége.Nem csak Gerappára értettem..Ha nem igazi felszerelésekben, tényleges ütközések, kontaktok nélkül edzel, szinte félgőzzel, hogy ne okozz sérülést, ott villoghatnak az irányítók, elkapók és futók is..No contact, pass rush nélküli edzőmeccsen mindenki villoghat...Szerintem pont nem ez lesz a gyenge pontja Gerappának. Igencsak jónak tűnik a lábmunkája, szerintem ebben előrébb tart, mint Brady tartott az ő idejében. A kulcskérdés az ő esetében inkább az lesz, hogy megtalálja-e az üres elkapót. Nekem eddig úgy tűnt, hogy nem néz mindig rendesen körbe, néha elég kockázatos dobásai vannak. Kíváncsi leszek, hányszor fogják négy meccsen pickelni. Remélem sokáig ott marad a statisztikájában 0 INT.
De fura módon JimmyG-t mindenki dicséri..Még az ESPN Boston is.. 😉
kyobalu
De az öreg alaposan fején találta a szöget amikor azt mondta, más csapatoknak egy jó játékosa sincs, nekünk meg olyan szerencsénk van, hogy kettő is van. Sőt, Jacoby is ide tartozik.
Kollega
Tegnap állítólag nagyon jól játszott Brown, Dobson is elkapó fronton..
JimmyG mobilitásban lényegesen jobb, mint Brady ez tény.. Szerintem az elmúlt években dobó technikájának kellet változnia, fejlődnie..Dicsérik, hogy nagyon jól és kifejezetten gyorsan szabadul a labdáktól..Egyetemi edzője szerint ebben Marino-ra hasonlít..De teljesen érthető az elfogultsága.. Amitől én tartok nála, az a védelmek olvasása..Ebben állítólag sokat nem nagyon fejlődött..De majd meglátjuk, mit tud..Élesben azért olyan sokat nem láthattuk.
Szerintem kifejezetten jó, minőségi backup QB nálunk.. Nagyon sok csapatnál nincs ilyen első számú irányító.
Amiket nyilatkozik, meg amilyen edzés munkát rak le az asztalra, úgy tűnik, hogy Jimmy Boy nagyon meg akarja mutatni, hogy mit tud..
kyobalu
több mint 9 éve
Azért kicsit sajnálom csórit 😀 Na jó, csak egy kicsit 😀The reporter asked coach Belichick whether Brady would start Week 5, and his reaction is the most Bill Belichick reaction ever.
twitter.com/Darizzfoshiz/status/759013928378638337/video/1

több mint 9 éve
...Ez a tulajdonság igazán csak élesben tud fejlődni szerintem, a videózással csak kevésbé. Viszont szerencsére egy jó játéktervvel ezt a gyengeséget viszonylag könnyen el lehet rejteni. Persze jó egy QB, aki bármikor áthívja a játékot, de hát mindenki indult valahonnan.Gondolom kevesebb no-huddle támadást fogunk látni.
JimmyG mobilitásban lényegesen jobb, mint Brady ez tény.. Szerintem az elmúlt években dobó technikájának kellet változnia, fejlődnie..Dicsérik, hogy nagyon jól és kifejezetten gyorsan szabadul a labdáktól..Egyetemi edzője szerint ebben Marino-ra hasonlít..De teljesen érthető az elfogultsága.. Amitől én tartok nála, az a védelmek olvasása..Ebben állítólag sokat nem nagyon fejlődött..De majd meglátjuk, mit tud..Élesben azért olyan sokat nem láthattuk.
...
kyobalu
Brady abban volt verhetetlen mindig is, hogy nyomás alatt is jó döntést tud hozni. Amikor össze kell rakni egy jó driveot, hogy meglegyen a meccs, nyugodtan adod a kezébe a labdát. Na ez itt a kérdés! Eddig Jimmy fiút akkor láttuk játszani, amikor már sok tét nem volt.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hááát.. Attól.. függ.. mit.. veszünk.. mobilitásnak.. Biztosan.. gyorsabban.. tud.. futni,.. mint.. Brady.., de.. a.. mobilitás.. alatt.. én.. azért.. nem.. csak.. ezt.. értem.., hanem.. hogy.. jól.. lép.. fel.. a.. zsebben.. például.., vagy.. jól.. mozog.. el.. a.. védők.. elől.. Ezekben.. elég.. sokat.. fejlődött.. az.. elmúlt.. években..
Wyatt
Mobilitáson jelen esetben nem csak a gyorsaságot és a láb munkát kell érteni.
Ízületi feszesség, hajlékonyság, főleg a csípő, térd, boka ízületi tartományban, aminek köszönhetőn lényeges lazábban, könnyebben és egyben robbanékonyabban, gyorsabban is tud mozogni az irányító. JimmyG ebben mindig is a legjobbak közé tartozott. Nagyon szépen mozog ki a zsebből, és az oldalra történő lábmunkában, rush elleni menekülések kikerülésében is jó képességekkel bír.
Persze ez genetika is, de nagyban hozzá járul a kor.
Brady kölyök korában sem volt az a mobilis gepárd. De az elmúlt két évben, amióta ezzel a területtel lényegesen többet foglalkozik edzőjével, lényegesen nagyot fejlődött. Sokat lehet fejleszteni ezt a területet funkcionális erő-edzéssel.
Szép változásokat lehet elérni ízületi mobilitásfejlesztésnél az alsó végtagoknál, csípőnél.
Tudom, mert foglalkozom én is vele..
Pontokat meg így fogok tenni mindig is.. Ezt sajna így lesz.. 😉
Szerkesztette: kyobalu
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Hááát.. Attól.. függ.. mit.. veszünk.. mobilitásnak.. Biztosan.. gyorsabban.. tud.. futni,.. mint.. Brady.., de.. a.. mobilitás.. alatt.. én.. azért.. nem.. csak.. ezt.. értem.., hanem.. hogy.. jól.. lép.. fel.. a.. zsebben.. például.., vagy.. jól.. mozog.. el.. a.. védők.. elől.. Ezekben.. elég.. sokat.. fejlődött.. az.. elmúlt.. években..

több mint 9 éve
Nem csak Gerappára értettem..Ha nem igazi felszerelésekben, tényleges ütközések, kontaktok nélkül edzel, szinte félgőzzel, hogy ne okozz sérülést, ott villoghatnak az irányítók, elkapók és futók is..No contact, pass rush nélküli edzőmeccsen mindenki villoghat...Szerintem pont nem ez lesz a gyenge pontja Gerappának. Igencsak jónak tűnik a lábmunkája, szerintem ebben előrébb tart, mint Brady tartott az ő idejében. A kulcskérdés az ő esetében inkább az lesz, hogy megtalálja-e az üres elkapót. Nekem eddig úgy tűnt, hogy nem néz mindig rendesen körbe, néha elég kockázatos dobásai vannak. Kíváncsi leszek, hányszor fogják négy meccsen pickelni. Remélem sokáig ott marad a statisztikájában 0 INT.
kyobalu
De az öreg alaposan fején találta a szöget amikor azt mondta, más csapatoknak egy jó játékosa sincs, nekünk meg olyan szerencsénk van, hogy kettő is van. Sőt, Jacoby is ide tartozik.
Kollega
Tegnap állítólag nagyon jól játszott Brown, Dobson is elkapó fronton..
Szerintem kifejezetten jó, minőségi backup QB nálunk.. Nagyon sok csapatnál nincs ilyen első számú irányító.
Amiket nyilatkozik, meg amilyen edzés munkát rak le az asztalra, úgy tűnik, hogy Jimmy Boy nagyon meg akarja mutatni, hogy mit tud..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
No contact, pass rush nélküli edzőmeccsen mindenki villoghat...Szerintem pont nem ez lesz a gyenge pontja Gerappának. Igencsak jónak tűnik a lábmunkája, szerintem ebben előrébb tart, mint Brady tartott az ő idejében. A kulcskérdés az ő esetében inkább az lesz, hogy megtalálja-e az üres elkapót. Nekem eddig úgy tűnt, hogy nem néz mindig rendesen körbe, néha elég kockázatos dobásai vannak. Kíváncsi leszek, hányszor fogják négy meccsen pickelni. Remélem sokáig ott marad a statisztikájában 0 INT.
kyobalu
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
No contact, pass rush nélküli edzőmeccsen mindenki villoghat...De fura módon JimmyG-t mindenki dicséri..Még az ESPN Boston is.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Gerappa már most jobb, mint Brady. Amúgy meg a védelemnek majd azért lesznek jobb napjai a szezonban 😀

több mint 9 éve
Úgy tűnik az első edzésnapon mindenki HOF formában volt 😊 Dobson és Donald Brown voltak a hősök.
több mint 9 éve
Azért csak edzés király, mert csak akkor egészséges.A TC sztárja szerintem Dobson lesz aki így megcsípí majd a wr4pozit.A tweetek alapján fején találtad a szöget. Persze ez még csak az első edzés volt. Meg Dobson igazi edzéskirály sajna.
gordon
vpi
több mint 9 éve
A TC sztárja szerintem Dobson lesz aki így megcsípí majd a wr4pozit.A tweetek alapján fején találtad a szöget. Persze ez még csak az első edzés volt. Meg Dobson igazi edzéskirály sajna.
gordon
több mint 9 éve
A Spygate 9 éve tart 😀 Valahogy a Patsnél kevésbé évülnek el a dolgok 😊Le lehetne erről szakadni, de az igazság az, hogy mi is emlegetjük a bounty gatet, meg a Tomlin ügyet.
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
...közben. Amúgy meg minden csoda három napig tart, tehát le megy ez a négy meccs, aztán a többség úgyis elfelejti az egészet. Max a haterek maradnak, de ők ettől függetlenül is találnának indokot, hogy savazzák Bradyt.Attól függ mekkora a távolság, ahonnan nézik.
Nandito
Na ez meg pláne túl van gondolva. Brady minden idők egyik legnagyobb játékosaként fog visszavonulni, ezen a történtek nem változtatnak. Nézzük csak Manninget, a kutya nem foglalkozik ezzel a hormonos sztorival, azzal meg pláne nem, hogy utolsó éve erősen felejtősre sikerült. De más sportágban is vannak olyanok, akiknek van valami a rovásán, ám arra nem (vagy legalábbis nem nagyon) emlékszünk.A különbség, hogy Manninget nem tiltották el. Amúgy már megírtam mit gondolok PM ügyéről: semmi jelentősége, részemről azt gondolom, ott ügy sincs.
Nandito
Itt lett ügy, pitiánerségből, féltékenységből. Csak azért akartam válaszolni Peterknak, mert olyan kevés pénz forgott ebben az ügyben a liga mértékével mérve, hogy csak a fellendült mezeladásból több jött vissza. Az egyetlen, ami sérült Brady becsülete, akit igazi kabátlopási ügybe kevertek.
Az igazságérzetünk azért háborog, mert amíg egy büntető ügyben mindent kételyt kizáróan kell bizonyítani, de egy esküdtek előtt zajló polgári perben is legalább az esküdtek felét meg kell győzni. Nem szeretném újranyitni a vitát, de nem örülök, hogy a liga kezében ilyen hatalom. Pont azért kellene ezen minden NFL fannak berzenkednie, mert holnap az ő csapatának bluechipjét fogják a padra ültetni, mert valószínűbb, hogy tett valamit, mint hogy nem.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A Spygate 9 éve tart 😀 Valahogy a Patsnél kevésbé évülnek el a dolgok 😊De a ligát csak messzebbről követők számára már ő lesz az irányító, aki nyert ugyan kitudja hány bajnoki címet, de nem játszott tisztán.Már bocsánat, hogy én is beleszólok, de szerintem ez pont fordítva van. Aki messzebbről követi a ligát, az úgyis csak azt fogja látni, hogy hány sb-t nyert, és hány rekordot tart fenn. Ezek az emberek tuti nem kezdenek el nyomozgatni, hogy na vajon történt-e valami az egyik bajnoki cím közben. Amúgy meg minden csoda három napig tart, tehát le megy ez a négy meccs, aztán a többség úgyis elfelejti az egészet. Max a haterek maradnak, de ők ettől függetlenül is találnának indokot, hogy savazzák Bradyt.Nandito
Kollega

több mint 9 éve
De a ligát csak messzebbről követők számára már ő lesz az irányító, aki nyert ugyan kitudja hány bajnoki címet, de nem játszott tisztán.Már bocsánat, hogy én is beleszólok, de szerintem ez pont fordítva van. Aki messzebbről követi a ligát, az úgyis csak azt fogja látni, hogy hány sb-t nyert, és hány rekordot tart fenn. Ezek az emberek tuti nem kezdenek el nyomozgatni, hogy na vajon történt-e valami az egyik bajnoki cím közben. Amúgy meg minden csoda három napig tart, tehát le megy ez a négy meccs, aztán a többség úgyis elfelejti az egészet. Max a haterek maradnak, de ők ettől függetlenül is találnának indokot, hogy savazzák Bradyt.
Kollega
De Tom Brady, kétségtelenül az NFL valaha volt legnagyobb irányítója. Illetve nem kétségtelenül, mert ha csaló, akkor nem lehet legnagyobb.Na ez meg pláne túl van gondolva. Brady minden idők egyik legnagyobb játékosaként fog visszavonulni, ezen a történtek nem változtatnak. Nézzük csak Manninget, a kutya nem foglalkozik ezzel a hormonos sztorival, azzal meg pláne nem, hogy utolsó éve erősen felejtősre sikerült. De más sportágban is vannak olyanok, akiknek van valami a rovásán, ám arra nem (vagy legalábbis nem nagyon) emlékszünk.
Kollega
Music City Miracle
több mint 9 éve
... Szóval fogalmazhatnék úgy is, hogy ő csak egy áldozat. De egy milliárdos celebre, akit összesen annyi hátrány ért, hogy 4 meccsen nem játszik, viszont bőven megvan az anyagi forrása ahhoz, hogy mindezt majd szépen kemény (millió) dollárokban leverje a ligán egy polgári perben évek múlva, nos egy ilyen celebre erősnek érzem az áldozat jelzőt.Hát ebben úgy látszik még magaddal sem értesz egyet 😊
peterk2005
Amúgy meg akárhogy is nézem ennek az ügynek egyetlen áldozata van, ez pedig maga Tom Brady. Akár az első mondatoddal értek egyet, akár az utolsóval.
Nézzük: A liga reputációjának tökmindegy. Milyen becsülete lehet annak a társaságnak, amelyik 2016-ban volt hajlandó először felvetni, hogy a pályán történő ütközéseknek, agyrázkódásoknak lehet összefüggése a visszavonult játékosok krónikus betegségei között? Semmilyen.
A Patriots, a Kraft család és Belichick edzőnek is tökmindegy. Ők már akkor is csalónak vannak bélyegezve, ha hangosabban szellentenek. Akik istenítik őket, továbbra is istenítik, a haterek meg haterkednek.
De Tom Brady, kétségtelenül az NFL valaha volt legnagyobb irányítója. Illetve nem kétségtelenül, mert ha csaló, akkor nem lehet legnagyobb. Belőle úgy sikerült csalót csinálni, hogy sohasem sikerült bizonyítani a részvételét a labdaleeresztésben (még azt sem sikerült bizonyítani, hogy leengedték a labdákat). De igazad van, majd 5-10 év múlva egy polgári bíróság, egy senki által sem követett ügyben majd visszaadják a becsületét. De a ligát csak messzebbről követők számára már ő lesz az irányító, aki nyert ugyan kitudja hány bajnoki címet, de nem játszott tisztán.
És látod: nem keverem ide a Manning családot, se Jim Irsayt, se Jerry Jonest, se South Parkot. Ez nem a pénzről szólt, nem hatalomról, hanem arról, hogy pitiánerségből befeketítsenek valakit, aki nem ezt érdemelte.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Fitzpatrik a Jets-ben. Jó csapat lesznek idén.12 misiért egy évre a csapatnak és Fitznek is megérte..Fitz bebizonyíthatja, hogy a Jets rendszerében minőségi irányító tud lenni..
winston
Kifejezetten erős, ütős védelem, főleg D-line oldalon, de secondary is jó játékosokból áll Revis-el az élen. Szinte elit elkapók, jó futók, system fit QB..
Ha az O# falat rendbe rakják egy kifejezetten erős, PO csapat lehetnek..
Biztos sok borsot törnek az orrunk alá..
De nem szeretem őket.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Fitzpatrik a Jets-ben. Jó csapat lesznek idén.
több mint 9 éve
Nem akartalak megbántani, hogy azt feltételeztem, hogy nem olvastad az egész jelentést!Ha elolvastad volna az egész Wells anyagot, akkor tudnád,...kyobaluMiből feltételezed, hogy nem olvastam? Az a helyzet, hogy olvastam. Az egész k***va többszáz oldalt 😀 Sőt nem csak azt, hanem mellé még elolvastam egy csomó Pats/bostoni értelmezését, meg az ellenkezőjét is. Meg a bírósági eljárással (első fokú eljárással) kapcsolatos anyagokat, még a court ítéletét és részletes magyarázatát is. (Mindezt Duplának "köszönhetem" egyébként, aki annak idején eléggé beleásta magát az ügybe. És mivel akkoriban rendszeresen dumáltunk telefonon minden féléről, de főként fociról, lényegében "ő vett rá", hogy én is elolvassam az egész sz*rt. Hogy tudjak vele beszélgetni róla.) Ami már nem érdekelt, nem olvastam, az a fellebviteli bírósági kör.
Lényeg a lényeg, hogy véleményünk van, el is térhet, de álljunk úgy a startvonalra, hogy feltételezzük a másikról, hogy nem vakon beszél. Másrészt, ha "tényekről" beszélünk, akkor ne mosódjon el a határ a tényleges tények, az "úgy gondolom", a "szerintem", meg az egyszerű negatív előítélet között.
Amúgy, ha már ennyit beszéltünk róla, akkor szerintem ott tévedsz alapvetően, hogy az ügyet Brady szemszögéből értelmezed. Mintha őt akarták volna lejáratni. Szerintem meg ez az egész ügy baromira nem Bradyről szólt, hanem egy a háttérben játszódó hatalmi harc része. Brady csak belekeveredett ebbe a játszmába, és kiderült, hogy ebben a meccsben még ő is beáldozható karakter. Szóval fogalmazhatnék úgy is, hogy ő csak egy áldozat. De egy milliárdos celebre, akit összesen annyi hátrány ért, hogy 4 meccsen nem játszik, viszont bőven megvan az anyagi forrása ahhoz, hogy mindezt majd szépen kemény (millió) dollárokban leverje a ligán egy polgári perben évek múlva, nos egy ilyen celebre erősnek érzem az áldozat jelzőt.
peterk2005
Patriots fanokon kívül nagyon mások nem olvassák, olvasták az egész anyagot, egyszerűen a jelentésből kiragadott mondatokra, részekre építik általában a véleményüket..
Nem hiszem, hogy elmosom a tényeket és a véleményemet..
Ha azt mondom, hogy Brady teljes mértékben együttműködött a Wells jelentés kapcsán, azt azért merem mondani, mert Wellsék is így gondolták..Le is írták.
Ezért írom, hogy tény és nem saját vélemény..Pont.
Manning kapcsán nem tudok tényeket mondani, csak saját véleményt,abból a kevés anyagból amit megszellőztetett az amerikai sajtó.. Itt nem volt 243 oldalas jelentés, botrány, ecetera..
Elfogultak lehetünk szurkerként, és több, mint valószínű, hogy ez meg is érthető..
Megértem, hogy Te nem úgy gondolod a Manning vizsgálatot és az esetleges felelősségét mint én, és ugyanezt Brady kapcsán..
De Te is értsd meg, hogy egy Patriots, vagy Brady fan sosem fogja megérteni azt az arcpirító eljárást, botrányt amit vele és a csapattal szemben alkalmaztak..
Tényleges, hiteles bizonyítékok nélkül és az ügyben történő aktív, teljes körű együttműködés miatt valaki ellen meg lehet szüntetni egy NFL felülvizsgálatot, valakit meg pellengérre kell állítani, hazugnak, csalónak kell kikiáltani, és az NFL történetének legundorítóbb kampányának közepette kifejezetten erős büntetést kell kiszabni mind a csapattal mind annak kapitányával szemben..
Bocsánat de ezt az én gyomrom nem fogja sosem bevenni..
Az ügyet pedig nem Brady szemszögéből nézem, hanem az egész eljárás menetéből..
Több amerikai szaki is leírta, hogy a vizsgálat nem az igazságot akarta kideríteni, hanem a prekoncepcióhoz alakították a jelentést..
Brady anyagi érdekei egyáltalán nem érdekelnek..Egyszerűen az arcpirító, hogy tényleges, hiteles bizonyítékok nélkül hozhat ilyen döntést egy istennek magát képzelő komisszár..És egy kifejezetten példás viselkedésű, jövőbeli HOF QB ikon nevét így meghurcolja.. Másét meg simán lezárja 4 bekezdésben..
Több, mint inkorrekt..
De hagyjuk szerintem ezt a témát itt, mert mindenkinél kiveri már a biztosítékot..
Amennyiben ezzel kapcsolatban valamit szeretnél még reagálni, akkor kérlek írj privátban..
Nincsenek annyira messze az álláspontjaink és szerintem értjük is egymást..
Peace!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ha elolvastad volna az egész Wells anyagot, akkor tudnád,...kyobaluMiből feltételezed, hogy nem olvastam? Az a helyzet, hogy olvastam. Az egész k***va többszáz oldalt 😀 Sőt nem csak azt, hanem mellé még elolvastam egy csomó Pats/bostoni értelmezését, meg az ellenkezőjét is. Meg a bírósági eljárással (első fokú eljárással) kapcsolatos anyagokat, még a court ítéletét és részletes magyarázatát is. (Mindezt Duplának "köszönhetem" egyébként, aki annak idején eléggé beleásta magát az ügybe. És mivel akkoriban rendszeresen dumáltunk telefonon minden féléről, de főként fociról, lényegében "ő vett rá", hogy én is elolvassam az egész sz*rt. Hogy tudjak vele beszélgetni róla.) Ami már nem érdekelt, nem olvastam, az a fellebviteli bírósági kör.
Lényeg a lényeg, hogy véleményünk van, el is térhet, de álljunk úgy a startvonalra, hogy feltételezzük a másikról, hogy nem vakon beszél. Másrészt, ha "tényekről" beszélünk, akkor ne mosódjon el a határ a tényleges tények, az "úgy gondolom", a "szerintem", meg az egyszerű negatív előítélet között.
Amúgy, ha már ennyit beszéltünk róla, akkor szerintem ott tévedsz alapvetően, hogy az ügyet Brady szemszögéből értelmezed. Mintha őt akarták volna lejáratni. Szerintem meg ez az egész ügy baromira nem Bradyről szólt, hanem egy a háttérben játszódó hatalmi harc része. Brady csak belekeveredett ebbe a játszmába, és kiderült, hogy ebben a meccsben még ő is beáldozható karakter. Szóval fogalmazhatnék úgy is, hogy ő csak egy áldozat. De egy milliárdos celebre, akit összesen annyi hátrány ért, hogy 4 meccsen nem játszik, viszont bőven megvan az anyagi forrása ahhoz, hogy mindezt majd szépen kemény (millió) dollárokban leverje a ligán egy polgári perben évek múlva, nos egy ilyen celebre erősnek érzem az áldozat jelzőt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)