New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni
Jó, de ezeket a meccseket néha szenvedés nézni.

Ezért én nem mardok fent, nem kerülöm egész nap a netet, nem keresem a letöltési lehetőségeket. Tavalyig ezt tettem, de befejeztem.

Nekem szurkolónak ez semmilyen képet nem ad.

BB tétmeccsen is hajlamos össze-vissza kisérletezni, nemhogy itt.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Nem találkoztam olyan O fallal mely a pre első meccsén top formában játszott volna.....
gordon
Ráadásul minden év ezen szakaszában sehol sincs az O falunk aztán láss csodát vhogy az idény elejére összeáll
ParadSEC
Nem csak a fal, eleve az O nincs soha sehol.
(Ezért is igértem meg magamnak tavaly, hogy nem nézem ezeket a meccseket.)
zinedine5
de azért csak jó fél év kihagyás után futballt látni, még akkor is ha csak előszezon.

több mint 9 éve
Nem találkoztam olyan O fallal mely a pre első meccsén top formában játszott volna.....
gordon
Ráadásul minden év ezen szakaszában sehol sincs az O falunk aztán láss csodát vhogy az idény elejére összeáll
ParadSEC
Nem csak a fal, eleve az O nincs soha sehol.
(Ezért is igértem meg magamnak tavaly, hogy nem nézem ezeket a meccseket.)
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
gordon
ParadSEC
Amen

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
gordon

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hál'istennek Malcolm Mitchell sérülése nem annyira súlyos (dislocated elbow -- "kificamodott" könyök), 4 hetet írnak felépülésnek. Sokkal csúnyább is lehetett volna, "olcsón" megúszta.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Igen, de ahogy írtad is, fal nélkül nehéz ez a játék. Amúgy nem hoz rossz döntéseket, csak ezeket a nem rossz döntéseket kicsit lassan hozza meg, ez meg ehhez a szinthez kevés. Ha lenne egy nagyon jó O lineunk, akkor nyugodtabb lennék, de most ezt a félidőt látva, ha nyerünk Brady nélkül egy meccset a négyből, akkor már én örülni fogok. Nagyon hiányzik a falból az Easley gamblingen elbukott-, illetve a Kraft által teljesen érthetetlen módon elfogadott büntetés okán elvett első körös pickünk.
savanyubela
De azt is vedd figyelembe, hogy sokkal gyengébb elkapókkal játszott, mint akikkel majd az alapszakaszban fog. Arra meg mi a garancia, hogy ha nem Easleyt húzzuk vagy nem veszik el az első kört, amit szerintem mindenképp elbuktunk volna, akkor ezekkel a pickekkel OL-t húzunk? Szerintem felesleges ezen rágódni.

több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
Igen, de ahogy írtad is, fal nélkül nehéz ez a játék. Amúgy nem hoz rossz döntéseket, csak ezeket a nem rossz döntéseket kicsit lassan hozza meg, ez meg ehhez a szinthez kevés. Ha lenne egy nagyon jó O lineunk, akkor nyugodtabb lennék, de most ezt a félidőt látva, ha nyerünk Brady nélkül egy meccset a négyből, akkor már én örülni fogok. Nagyon hiányzik a falból az Easley gamblingen elbukott-, illetve a Kraft által teljesen érthetetlen módon elfogadott büntetés okán elvett első körös pickünk.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hat ez a challenge mar megerte az ebren maradast 😀 mondjuk tetmeccsen lehet, hogy kicsit kiakadnek egy ilyenre... amugy a vedelem jo rozsdasan kezdett, tamadosor meg nincs, meg fal sem. De van meg par meccs javulni. De valahogy nem latom Gerappan a fejlodest mar evek ota, az a para

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
na jó ezt a challange nevű marhaságot most azonnal be kell szüntetni...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
GAME DAY 😀
winston
Elvileg este nem játszik nálatok a Brady Gronk Edelman trió. De legalább újra focit láthatunk!!
kapitnono
shame on me, de annyira nem is vagyok rájuk kíváncsi 😀 nem félreérteni, de így preseasonben kíváncsibb vagyok Jimmy-re, Brisett-re és az újakra, ki lesz preseason hero ..stb, mint pár biztonsági Brady-Gronk, Brady-Edelman összejátékra 😊
több mint 9 éve
GAME DAY 😀
winston
Elvileg este nem játszik nálatok a Brady Gronk Edelman trió. De legalább újra focit láthatunk!!

több mint 9 éve
GAME DAY 😀
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.
Pats.hu

Boston Herald szerint akár szeptemberben is visszatérhet. De térjen csak vissza októberben Bradyvel együtt 😊
ervinator
Sajnos nem jó hírek jönnek Ninkovichról. Elszakadt a tricepsze, megjósolhatatlan, hogy mennyi időt kell kihagynia. 😕

pats.hu
Demecs
Ez volt az elsődleges hír, utána jött, hogy "csak" az izom szakadt el Ninko karjában és októberben visszatérhet. (Boston Herald szerint akár már szeptemberben is.)

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.
Pats.hu

Boston Herald szerint akár szeptemberben is visszatérhet. De térjen csak vissza októberben Bradyvel együtt 😊
ervinator
Sajnos nem jó hírek jönnek Ninkovichról. Elszakadt a tricepsze, megjósolhatatlan, hogy mennyi időt kell kihagynia. 😕

pats.hu

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Ninko izomszakadás. Kérdéses a playoff is.
Demecs
Jó a forrásod -- legalábbis jobb mint Adam Seggfejé -- mert én csak 4-6 hétről hallottam.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Nate Ebner csinált egy touchdown-t try-t 😊
NB2
 streamable.com/ve1m?t=8.5
zinedine5
szép-szép, de gondolom megkapták a 15 yardos büntetést Roughing the passer-ért

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
NB2
 streamable.com/ve1m?t=8.5
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Pats.hu

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Demecs
Nemár 😕 All time favourite 😕
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
több mint 9 éve
Azt írják, nem komoly Jules sérülése

itt van egy WR-DB összevetés a közös edzésről, a végén az a "11 > 48 wow" sort meg nem nehéz kitalálni mi volt, állítólag csúnyán "el lett törve" a védő bokája 😊

twitter.com/nick_underhill/status/763017965830799360

több mint 9 éve
Pats.hu-ról

"Rossz hírek: Úgy tűnik, Julian Edelman máris megsérült. A Saints-cel közös edzésen egy elkapás után lejött a pályáról, mérgében földhöz vágta a sisakját, majd felült a kiskocsira, ahol az orvos megnézte a lábát. Ami biztató lehet, hogy saját lábán sétált vissza az öltözőbe.
Rob Ninkovich pár perccel Edelman előtt jött le a pályáról a fejét csóválva, őt is az orvosok vizsgálták ezután.
Egyelőre ennyit tudni, amint olvasunk valami konkrétat, egyből megosztjuk veletek! Reméljük egyiküknél sem nagy a baj!"

Nagyon reméljük 😊
ervinator
Ninkovich-nak elvileg a tricepsze sérült, és majd MRI vizsgálatután tudnak biztosat mondani.
Edelman sérülése pedig elvilegnem súlyos.