New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Jó, de ezeket a meccseket néha szenvedés nézni.Ezért én nem mardok fent, nem kerülöm egész nap a netet, nem keresem a letöltési lehetőségeket. Tavalyig ezt tettem, de befejeztem.
Nekem szurkolónak ez semmilyen képet nem ad.
BB tétmeccsen is hajlamos össze-vissza kisérletezni, nemhogy itt.
több mint 9 éve
de azért csak jó fél év kihagyás után futballt látni, még akkor is ha csak előszezon.Nem csak a fal, eleve az O nincs soha sehol.Nem találkoztam olyan O fallal mely a pre első meccsén top formában játszott volna.....Ráadásul minden év ezen szakaszában sehol sincs az O falunk aztán láss csodát vhogy az idény elejére összeáll
gordon
ParadSEC
(Ezért is igértem meg magamnak tavaly, hogy nem nézem ezeket a meccseket.)
zinedine5

több mint 9 éve
Nem csak a fal, eleve az O nincs soha sehol.Nem találkoztam olyan O fallal mely a pre első meccsén top formában játszott volna.....Ráadásul minden év ezen szakaszában sehol sincs az O falunk aztán láss csodát vhogy az idény elejére összeáll
gordon
ParadSEC
(Ezért is igértem meg magamnak tavaly, hogy nem nézem ezeket a meccseket.)
több mint 9 éve
AmenNem találkoztam olyan O fallal mely a pre első meccsén top formában játszott volna.....Ráadásul minden év ezen szakaszában sehol sincs az O falunk aztán láss csodát vhogy az idény elejére összeáll
gordon
ParadSEC
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Nem találkoztam olyan O fallal mely a pre első meccsén top formában játszott volna.....Ráadásul minden év ezen szakaszában sehol sincs az O falunk aztán láss csodát vhogy az idény elejére összeáll
gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Hál'istennek Malcolm Mitchell sérülése nem annyira súlyos (dislocated elbow -- "kificamodott" könyök), 4 hetet írnak felépülésnek. Sokkal csúnyább is lehetett volna, "olcsón" megúszta.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nem találkoztam olyan O fallal mely a pre első meccsén top formában játszott volna.....
több mint 9 éve
Igen, de ahogy írtad is, fal nélkül nehéz ez a játék. Amúgy nem hoz rossz döntéseket, csak ezeket a nem rossz döntéseket kicsit lassan hozza meg, ez meg ehhez a szinthez kevés. Ha lenne egy nagyon jó O lineunk, akkor nyugodtabb lennék, de most ezt a félidőt látva, ha nyerünk Brady nélkül egy meccset a négyből, akkor már én örülni fogok. Nagyon hiányzik a falból az Easley gamblingen elbukott-, illetve a Kraft által teljesen érthetetlen módon elfogadott büntetés okán elvett első körös pickünk.De azt is vedd figyelembe, hogy sokkal gyengébb elkapókkal játszott, mint akikkel majd az alapszakaszban fog. Arra meg mi a garancia, hogy ha nem Easleyt húzzuk vagy nem veszik el az első kört, amit szerintem mindenképp elbuktunk volna, akkor ezekkel a pickekkel OL-t húzunk? Szerintem felesleges ezen rágódni.
savanyubela
több mint 9 éve
Igen, de ahogy írtad is, fal nélkül nehéz ez a játék. Amúgy nem hoz rossz döntéseket, csak ezeket a nem rossz döntéseket kicsit lassan hozza meg, ez meg ehhez a szinthez kevés. Ha lenne egy nagyon jó O lineunk, akkor nyugodtabb lennék, de most ezt a félidőt látva, ha nyerünk Brady nélkül egy meccset a négyből, akkor már én örülni fogok. Nagyon hiányzik a falból az Easley gamblingen elbukott-, illetve a Kraft által teljesen érthetetlen módon elfogadott büntetés okán elvett első körös pickünk.
több mint 9 éve
Hat ez a challenge mar megerte az ebren maradast 😀 mondjuk tetmeccsen lehet, hogy kicsit kiakadnek egy ilyenre... amugy a vedelem jo rozsdasan kezdett, tamadosor meg nincs, meg fal sem. De van meg par meccs javulni. De valahogy nem latom Gerappan a fejlodest mar evek ota, az a para

több mint 9 éve
na jó ezt a challange nevű marhaságot most azonnal be kell szüntetni...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
shame on me, de annyira nem is vagyok rájuk kíváncsi 😀 nem félreérteni, de így preseasonben kíváncsibb vagyok Jimmy-re, Brisett-re és az újakra, ki lesz preseason hero ..stb, mint pár biztonsági Brady-Gronk, Brady-Edelman összejátékra 😊GAME DAY 😀Elvileg este nem játszik nálatok a Brady Gronk Edelman trió. De legalább újra focit láthatunk!!
winston
kapitnono
több mint 9 éve
GAME DAY 😀Elvileg este nem játszik nálatok a Brady Gronk Edelman trió. De legalább újra focit láthatunk!!
winston

több mint 9 éve
GAME DAY 😀
több mint 9 éve
Ez volt az elsődleges hír, utána jött, hogy "csak" az izom szakadt el Ninko karjában és októberben visszatérhet. (Boston Herald szerint akár már szeptemberben is.)Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.Sajnos nem jó hírek jönnek Ninkovichról. Elszakadt a tricepsze, megjósolhatatlan, hogy mennyi időt kell kihagynia. 😕
Pats.hu
Boston Herald szerint akár szeptemberben is visszatérhet. De térjen csak vissza októberben Bradyvel együtt 😊
ervinator
pats.hu
Demecs
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.Sajnos nem jó hírek jönnek Ninkovichról. Elszakadt a tricepsze, megjósolhatatlan, hogy mennyi időt kell kihagynia. 😕
Pats.hu
Boston Herald szerint akár szeptemberben is visszatérhet. De térjen csak vissza októberben Bradyvel együtt 😊
ervinator
pats.hu
több mint 9 éve
Ninko izomszakadás. Kérdéses a playoff is.Jó a forrásod -- legalábbis jobb mint Adam Seggfejé -- mert én csak 4-6 hétről hallottam.
Demecs
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
szép-szép, de gondolom megkapták a 15 yardos büntetést Roughing the passer-értNate Ebner csinált egystreamable.com/ve1m?t=8.5touchdown-ttry-t 😊
NB2
zinedine5

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Frissítés: Információk szerint "csak" az izom szakadt el Ninkovich karjában, az ínszalagja nem, így nem kell műteni és ha sikeres lesz a rehabilitáció, valamikor októberben visszatérhet.Pats.hu
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Ninko izomszakadás. Kérdéses a playoff is.Nemár 😕 All time favourite 😕
Demecs
több mint 9 éve
Azt írják, nem komoly Jules sérüléseitt van egy WR-DB összevetés a közös edzésről, a végén az a "11 > 48 wow" sort meg nem nehéz kitalálni mi volt, állítólag csúnyán "el lett törve" a védő bokája 😊
twitter.com/nick_underhill/status/763017965830799360

több mint 9 éve
Pats.hu-rólNinkovich-nak elvileg a tricepsze sérült, és majd MRI vizsgálatután tudnak biztosat mondani.
"Rossz hírek: Úgy tűnik, Julian Edelman máris megsérült. A Saints-cel közös edzésen egy elkapás után lejött a pályáról, mérgében földhöz vágta a sisakját, majd felült a kiskocsira, ahol az orvos megnézte a lábát. Ami biztató lehet, hogy saját lábán sétált vissza az öltözőbe.
Rob Ninkovich pár perccel Edelman előtt jött le a pályáról a fejét csóválva, őt is az orvosok vizsgálták ezután.
Egyelőre ennyit tudni, amint olvasunk valami konkrétat, egyből megosztjuk veletek! Reméljük egyiküknél sem nagy a baj!"
Nagyon reméljük 😊
ervinator
Edelman sérülése pedig elvilegnem súlyos.