New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Brady mi a tökömet babrált az ollóval?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Basszus, sérülés-fronton javulhatna valamennyit a helyzet, az nem állapot hogy a top5 WR-ünkből 4en pályán sem voltak tegnap, RG-ben pedig Kline kezdett, mert Cooper/Mason/Jackson még csak be sem öltözött, Vollmer helyett Cannon RT-ben.. és akkor a feltételezett kezdő DEkről, Ninkóról és Sheardről még nem is beszéltem.Abban reménykedhetünk, hogy Cooper felépül a szezonkezdetre és ő kezd RG-ben. Tudom, ez se olyan megnyugtató, de talán jobb mint Kline. Bárcsak lenne még 4 Thuney a keretben... 😀
Az OL-re egyébként nagyon kíváncsi vagyok... egy Thuney-Andrews-Kline középső hármastól kiver a víz
Gyulus
több mint 9 éve
Cannont pedig ismerjük, hogy mire alkalmas..Scarnecchia szerint mindenre is.
kyobalu
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Basszus, sérülés-fronton javulhatna valamennyit a helyzet, az nem állapot hogy a top5 WR-ünkből 4en pályán sem voltak tegnap, RG-ben pedig Kline kezdett, mert Cooper/Mason/Jackson még csak be sem öltözött, Vollmer helyett Cannon RT-ben.. és akkor a feltételezett kezdő DEkről, Ninkóról és Sheardről még nem is beszéltem.Pedig annyira ne verjen, mert több, mint valószínű, hogy ők lesznek középen..
Az OL-re egyébként nagyon kíváncsi vagyok... egy Thuney-Andrews-Kline középső hármastól kiver a víz
Gyulus
Thuney a legjobb falemberünk jelenleg..Andrews harcol Storkkal..Véleményem szerint Andrews stabilabb, megbízhatóbb..Kline pedig meccsel Mason-al a RG poziért.. Solder reméljük elkapja végre a fonalat.. RT poziban meg mindenképpen kell gondolkodnunk a jövőre nézve..Vollmer nagyon sérülékeny, Cannont pedig ismerjük, hogy mire alkalmas..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Basszus, sérülés-fronton javulhatna valamennyit a helyzet, az nem állapot hogy a top5 WR-ünkből 4en pályán sem voltak tegnap, RG-ben pedig Kline kezdett, mert Cooper/Mason/Jackson még csak be sem öltözött, Vollmer helyett Cannon RT-ben.. és akkor a feltételezett kezdő DEkről, Ninkóról és Sheardről még nem is beszéltem.Az OL-re egyébként nagyon kíváncsi vagyok... egy Thuney-Andrews-Kline középső hármastól kiver a víz
több mint 9 éve
tudom preseason, de ezek a playhívások ilyenkor is fel tudnak húzni, a 3-ból 3x futunk meg amikor már az egész stadion tudja, hogy futás lesz de csak azért is behívjuk, omoljon össze az Ofal fél másodperc alattviszont ami nagyon tetszett, hogy a 2 minute drill-nél bár megvolt mind a három időkérésünk csak egyszer kértük ki. amikor nagyon muszáj volt egyébként hagytuk Jimmy-t és a támadókat oldják meg a feladatot enélkül (és ami még jobban tetszett, meg is oldották 😊 )
az éjdzsé show-ra már érdemes volt fennmaradni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
sok pozitívum volt ma szerintem, persze helyén kell kezelni. nagyon biztatók: Gaffney, AJ Derby simán feljött 3. TE-nek, de a TE depth amugy nagyon tetszett. Jimmy a 2.-3. negyedben nagyon jó volt. Johnson-Flower páros impresszív volt. A CB csata baromi jó, nem nagyon van olyan, akit ne sajnálnék cut esetén, de muszáj lesz. Ma Derryll Roberts parádézott, Cyrus Jones is tetszett. Végéért kár volt.
Egy kis alvás után munkaidőben lehet összesobok egy 53-as keret tippet 😊
több mint 9 éve
Anthony Johnson volt vagy fent három playben, és oké, hogy gondolom a csere OL ellen, de az elég impresszív lett végre.Boldennek a keze el lesz törve, ha ilyet csinál éles meccsen, amúgy a második támadósorozat egész jó volt addig, az elsőt meg Dobson baszta el. Jimmy a cserék ellen kifejezetten jó volt már, nagyon szurkolok Derbynek is.
A majdnem kezdő D nem tetszett, nagyon nyaltuk az elején a mindent, de volt sok felesleges szabálytalanság is, amikor mégis megállt volna az ellen. Cyrus ügyes volt, Hoyer érzi a Pats-játékosokat továbbra is 😊
Gaffneynek voltak szép mozzanatai, bírnám, ha beválna. Long helyenként jól átment, de a TD-nél úgy tűnt, eléggé vakon van. Collins egy állat, de ezt tudjuk. Butler meg jó, hogy a Super Bowlon kapta el inkább 😊
Coleman nem volt túl jó, de hát Jefferyvel szemben ez volt várható.
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Egy-kettőt dobhat az öreg is 😊Hátast?
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
állítólag Brady nyomja ma az ipart...
több mint 9 éve
Az NESN szerint az idei edzőtábor kifejezetten erős és fura módon meglepetés emberek is lehetnek, akik már első, vagy második évükben nagyot tudnak ugrani játék lehetőségben, minőségben..O# oldalon kifejezetten dicsérik Thuneyt, Gaffneyt, Derbyt, Hogant és Mitchellt..
Ők sokat tehetnek hozzá a támadásokhoz, ha használni is akarjuk őket.
D# oldalon: Flowers, Jonathan Jones, Cre'Von Leblanc, Kamu Grugier-Hill mindenkire nagy hatást gyakorolt..
Nagyon mély a WR, TE, DE, DT, CB poszt..
O# munkában Edelman nyújtotta a legjobb teljesítményt..D#-ben pedig Collins tűnik kifejezetten élesnek..
Meglátjuk, hogyan is lesz szeptembertől, ki marad a végső 53-ban.
De az engem picit aggaszt, hogy minden külföldi szaki szerint egyértelműen kijelenthető, hogy az újonc Thuney a legjobb falemberünk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Azt azért remélem, hogy Butler nem játssza/bunyózza ki magát a kezdőből..Ha kijátssza magát a kezdőből (amit kétlek), az azt jelentené, hogy van nála 2-3 jobb. Az a csapat szempontjából elég jó lenne.
winston
több mint 9 éve
Azt azért remélem, hogy Butler nem játssza/bunyózza ki magát a kezdőből..
több mint 9 éve
Brock Vereen 23 évesen visszavonult, az indok egyelőre nem ismert.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
pats.hu-n azt írták Gronk megsérültblog.masslive.com/patriots/2016/08/rob_gronkowski_injury_update_n_2.html
erről valakinek valami?
NB2
itt annyi van, hogy útvonal futás közben lelassított, utána a lábát fájlalta, lement a pályáról, majd nem is tért vissza

több mint 9 éve
pats.hu-n azt írták Gronk megsérülterről valakinek valami?
több mint 9 éve
Butler ebben is jó? 😀twitter.com/DougKyed/status/765266842545971200
és még egy bunyó
twitter.com/jeffphowe/status/765273234619195396
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Jones jó volt a preseason meccsen, edzésekről is jókat lehet olvasni róla. nem is csodálom. LeBlanc egykezes endzonebeli int-je is közelebb vitte a roster sporthoz. PS-be minimum benyomják szerintem. Na persze nem csak egy jó pillanat miatt, de róla is sok jót lehet olvasni.Olyannyira, hogy a tegnapi napon BB kivette az első csapatból Butlert és betette helyette Jonathan Jones-t..A Jonathan Jones - Cre'von LeBlanc UDFA párosban van fantázia,Két leütött passza volt.
winston
Láttok rá esélyt, hogy megfogjon egy roster helyet a végén?
Bazzani
Az első csapatban Jonathan Jones, Cyrus Jones és Logan Ryan volt az első CB sor..Butler, Coleman, Cre'von volt a második csapatban..
Látnak az újoncokban fantáziát az edzők is! 😉
kyobalu
több mint 9 éve
Olyannyira, hogy a tegnapi napon BB kivette az első csapatból Butlert és betette helyette Jonathan Jones-t..A Jonathan Jones - Cre'von LeBlanc UDFA párosban van fantázia,Két leütött passza volt.
winston
Bazzani
Az első csapatban Jonathan Jones, Cyrus Jones és Logan Ryan volt az első CB sor..Butler, Coleman, Cre'von volt a második csapatban..
Látnak az újoncokban fantáziát az edzők is! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
triangle
1 283
az eddigi TC beszámolók alapján a firkászok őt tartják az egyik nagy esélyesnek az évi udfa-rostert-fog szerepre. az eddigiek alapján minimum PS-be be akarjuk majd tolni szerintem.A Jonathan Jones - Cre'von LeBlanc UDFA párosban van fantázia,Két leütött passza volt.
winston
Bazzani
több mint 9 éve
A Jonathan Jones - Cre'von LeBlanc UDFA párosban van fantázia,Két leütött passza volt.
winston
több mint 9 éve
Nem volt ez egy rossz edzőmeccs, lesz itt mélység a depthen.Nekem a defense depth még biztatóbbnak tűnik ezek alapján. A Jonathan Jones - Cre'von LeBlanc UDFA párosban van fantázia, Cyrus Jones is tetszett, Kamu Gruger-Hill is mindig labdaközelben volt, Trey Flowers sokat fejlődött. Mindezt persze egy edzőmeccsből és pár cikkből szűrtem le, de tetszik a dolog.
Bennett, Mitchell, White jó volt nagyon. Garoppolo jó volt, ha felveszi az ritmust és gyorsul fejben is, akkor nem lesz gond. Remélhetőleg engedik neki, hogy merészebb legyen futásokkal és zsebből való kimozgással.
Brissett elég érdekes volt, nagyon erőltette a kiválaszott opciót, nem láttam, hogy próbálkozna mással.
A dobásai is olyan furák, látszik bennük az erő, mégis mintha lassú lenne, kicsit kacsázós.
Úgy érzem, hogy ez egy jó idény lehet, van megfelelő mennyiségű és minőségű célpont, így kisebb az esély, hogy idő előtt elfogynak a célpontok.
Solymi
Offenseben AJ Derby lehet még kellemes meglepetés, 3. TE-nek kiváló. Lehet majd megint súlyos felállásokat produkálni a redzoneban, mint tavaly a 3 TE-s playek.
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Nem volt ez egy rossz edzőmeccs, lesz itt mélység a depthen. Bennett, Mitchell, White jó volt nagyon. Garoppolo jó volt, ha felveszi az ritmust és gyorsul fejben is, akkor nem lesz gond. Remélhetőleg engedik neki, hogy merészebb legyen futásokkal és zsebből való kimozgással.
Brissett elég érdekes volt, nagyon erőltette a kiválaszott opciót, nem láttam, hogy próbálkozna mással.
A dobásai is olyan furák, látszik bennük az erő, mégis mintha lassú lenne, kicsit kacsázós.
Úgy érzem, hogy ez egy jó idény lehet, van megfelelő mennyiségű és minőségű célpont, így kisebb az esély, hogy idő előtt elfogynak a célpontok.