New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Csak bennem merült fel, hogy ez a trade esetleg egy Collins/Hightower trade előszele lehet?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
BB gyűjti az eddig be nem vált első körös LB/DE hibrideket... főzz az öreg nagyon vmit a boszorkány konyhájában az tuti 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nem lepne meg ha itt eléggé jól teljesítene. Illik a rendszeretekbe szerintem.

több mint 9 éve
Gyűjtjük az első körös embereket szép számmal 😀Háromból egy ment, jön másik 😀
Chris Long,
Mondjuk egy OL embert hamarabb vártam, de hátha a sok nagy ígéret LB-ből lesz valami
Ja, oda is jött egy 1. körös tényleg, Cooper, mondjuk ő meg sérült, de azért komoly
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Igen, volt... 😕A négy szezon hogy jön ki? Utolsó egyetemi évében is volt agyrázkódása?Kétlem, hogy ilyen taktikázás állna a háttérben.Úgy néz ki, hogy a Redskins trade hallatán Stork a visszavonulást választotta. (Előbb szóltak, hogy waive, ezt megtudta a Skins, cserét ajánlott (7.körös opciós cetli), a Pats elfogadta, Stork erre retire.)Nem lehet, hogy azért, hogy FA lehessen? Mert mondjuk Washingtonba valamiért nagyon nem akart menni, ezért inkább arra taktikázik, hogy visszavonul, aztán pár hónap múlva majd visszatér, ha valahol sérültet kell pótolni. Ami minden évben sok csapatnál előfordul.
tomi-tomi
peterk2005
Az elmúlt 4(!) szezon mindegyikében összeszedett egy agyrázkódást, a jelenlegi fizujánál (1,2 milka a következő két szezonra) kétlem, hogy többet tudna összekaparni...
Gyulus
Burkus
If this report is accurate, it would be the fourth such injury for Stork in as many years. The third-year pro suffered one concussion during his senior year at Florida State and one in each of his first two NFL seasons. He missed three games during the 2014 campaign and the first eight games of last season.
Read more at: nesn.com/2016/08/patriots-bryan-stork-reportedly-sidelined-with-fourth-concussion-in-four-years/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet New #Redskins center Bryan Stork is expected to be in town and ready to go this weekend, source said. Would shut down retirement talk.
több mint 9 éve
Nekem úgy rémlik, hogy volt és a draftolásakor is felmerült, mint probléma.A négy szezon hogy jön ki? Utolsó egyetemi évében is volt agyrázkódása?Kétlem, hogy ilyen taktikázás állna a háttérben.Úgy néz ki, hogy a Redskins trade hallatán Stork a visszavonulást választotta. (Előbb szóltak, hogy waive, ezt megtudta a Skins, cserét ajánlott (7.körös opciós cetli), a Pats elfogadta, Stork erre retire.)Nem lehet, hogy azért, hogy FA lehessen? Mert mondjuk Washingtonba valamiért nagyon nem akart menni, ezért inkább arra taktikázik, hogy visszavonul, aztán pár hónap múlva majd visszatér, ha valahol sérültet kell pótolni. Ami minden évben sok csapatnál előfordul.
tomi-tomi
peterk2005
Az elmúlt 4(!) szezon mindegyikében összeszedett egy agyrázkódást, a jelenlegi fizujánál (1,2 milka a következő két szezonra) kétlem, hogy többet tudna összekaparni...
Gyulus
Burkus
több mint 9 éve
A négy szezon hogy jön ki? Utolsó egyetemi évében is volt agyrázkódása?Kétlem, hogy ilyen taktikázás állna a háttérben.Úgy néz ki, hogy a Redskins trade hallatán Stork a visszavonulást választotta. (Előbb szóltak, hogy waive, ezt megtudta a Skins, cserét ajánlott (7.körös opciós cetli), a Pats elfogadta, Stork erre retire.)Nem lehet, hogy azért, hogy FA lehessen? Mert mondjuk Washingtonba valamiért nagyon nem akart menni, ezért inkább arra taktikázik, hogy visszavonul, aztán pár hónap múlva majd visszatér, ha valahol sérültet kell pótolni. Ami minden évben sok csapatnál előfordul.
tomi-tomi
peterk2005
Gyulus
több mint 9 éve
Kétlem, hogy ilyen taktikázás állna a háttérben.Úgy néz ki, hogy a Redskins trade hallatán Stork a visszavonulást választotta. (Előbb szóltak, hogy waive, ezt megtudta a Skins, cserét ajánlott (7.körös opciós cetli), a Pats elfogadta, Stork erre retire.)Nem lehet, hogy azért, hogy FA lehessen? Mert mondjuk Washingtonba valamiért nagyon nem akart menni, ezért inkább arra taktikázik, hogy visszavonul, aztán pár hónap múlva majd visszatér, ha valahol sérültet kell pótolni. Ami minden évben sok csapatnál előfordul.
tomi-tomi
peterk2005
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Jogos,semmi kritikai szándék nem volt bennem.Két doogra hívnám fel a figyelmed: Az első, hogy én még nem láttam olyan edzőt, amelyik fel tudott volna menni a játékosai helyett játszani.Hát Scar eddig egyetlen látványos hibát vétett csak. Amikor visszavonult. De azt is kijavította 😊Azert ne csinaljunk ugy mintha Scar alatt nem lett volna látványos playoff o-fal összeomlás lsd. pl . 2010. Az OL-ből eddig kiesett Cooper ,Mason,Jackson,Vollmer,Stork... Kemény...
Kollega
kolok1972
A második a smiley, az írásom végén.
Kollega
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Két doogra hívnám fel a figyelmed: Az első, hogy én még nem láttam olyan edzőt, amelyik fel tudott volna menni a játékosai helyett játszani.Hát Scar eddig egyetlen látványos hibát vétett csak. Amikor visszavonult. De azt is kijavította 😊Azert ne csinaljunk ugy mintha Scar alatt nem lett volna látványos playoff o-fal összeomlás lsd. pl . 2010. Az OL-ből eddig kiesett Cooper ,Mason,Jackson,Vollmer,Stork... Kemény...
Kollega
kolok1972
A második a smiley, az írásom végén.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Úgy néz ki, hogy a Redskins trade hallatán Stork a visszavonulást választotta. (Előbb szóltak, hogy waive, ezt megtudta a Skins, cserét ajánlott (7.körös opciós cetli), a Pats elfogadta, Stork erre retire.)Nem lehet, hogy azért, hogy FA lehessen? Mert mondjuk Washingtonba valamiért nagyon nem akart menni, ezért inkább arra taktikázik, hogy visszavonul, aztán pár hónap múlva majd visszatér, ha valahol sérültet kell pótolni. Ami minden évben sok csapatnál előfordul.
tomi-tomi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem lennek a helyeben. Nem lehet konnyu szembesulni vele h a jelenlegi szabalyok es az egeszseged miatt nem tudod azt csinalni amit szeretsz. Raadasul ilyen fiatalon.
több mint 9 éve
Úgy néz ki, hogy a Redskins trade hallatán Stork a visszavonulást választotta. (Előbb szóltak, hogy waive, ezt megtudta a Skins, cserét ajánlott (7.körös opciós cetli), a Pats elfogadta, Stork erre retire.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nektek januárig kell összerakni egy falat, nem szeptember elejére. Ha úgy veszem, direkt jó, hogy Brady az első 4 meccsen nem játszik, legalább kihagyja majd az OL szempontból legborzasztóbb 4 meccset 😀 Októberre meg Scar péksegédekből is összerak egy olyan oline-t, ami alapszakasz meccseken elkaristol. Feltéve, hogy TB 2 mp alatt elpasszolja a labdát. TB meg elpasszolja ennyi idő alatt.Úgy bólogattam a hozzászólásodat olvasva, h majdnem lefejeltem az asztalt 😀
A januárnak (playoffnak) meg tulajdonképpen "időtlen idők" óta ez a legnagyobb nyitott kérdése. Amikor kiszopott a csapat, akkor mindig azért, mert az ellenfél dline-ja, passrush-a megette Brady-t. Legyen az Giants, Jets, Ravens, Broncos. Ha sikerül januárra egy 2 évvel ezelőtti szintre összekalapálni a falat, akkor bármeddig eljuthat a csapat. Nem sikerült ez mindig, de azért nem is egy impossible mission, nem egy dallasi falat kell összerakni...
peterk2005
több mint 9 éve
Nektek januárig kell összerakni egy falat, nem szeptember elejére. Ha úgy veszem, direkt jó, hogy Brady az első 4 meccsen nem játszik, legalább kihagyja majd az OL szempontból legborzasztóbb 4 meccset 😀 Októberre meg Scar péksegédekből is összerak egy olyan oline-t, ami alapszakasz meccseken elkaristol. Feltéve, hogy TB 2 mp alatt elpasszolja a labdát. TB meg elpasszolja ennyi idő alatt.2014-ben is nagyon nyögvenyelős volt a kezdés, egészen a Kansas elleni mélypontig, aztán kezdett futni a szekér. Tavaly meg jók voltunk az elején, az alapszakasz végére meg teljesen összeszottyadt a társaság. Én is jobb szeretem, ha a formaidőzítés a Hálaadás utánra esik. 😊
A januárnak (playoffnak) meg tulajdonképpen "időtlen idők" óta ez a legnagyobb nyitott kérdése. Amikor kiszopott a csapat, akkor mindig azért, mert az ellenfél dline-ja, passrush-a megette Brady-t. Legyen az Giants, Jets, Ravens, Broncos. Ha sikerül januárra egy 2 évvel ezelőtti szintre összekalapálni a falat, akkor bármeddig eljuthat a csapat. Nem sikerült ez mindig, de azért nem is egy impossible mission, nem egy dallasi falat kell összerakni...
peterk2005
több mint 9 éve
Nekem is ez jutott eszembe meg Conolly. De ő már tavaly visszavonult, nagyon formán kívül lehet. Mankins teljesen reménytelen? Az egy olyan rossz viszony mint BigSey-el alakult anno?Kiraktuk Storkot, valószínű, hogy az a agyrázkódásai miatt.Én is ezt tartom valószínűnek, ezzel a fizuval csere C/OG még lehetett volna...
cspeti98
SZVSZ lehet hogy akkor járnánk a legjobban, ha BB felhívná Wendellt. Hivatalosan nem vonult vissza és középső cserének totál elmenne. Anno egy SB-t nyertünk azzal, hogy RG posztra behajítva stabilizálódott a fal...
Gyulus
több mint 9 éve
nem is küldtük el, hanem eltradeltük a fővárosba

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nektek januárig kell összerakni egy falat, nem szeptember elejére. Ha úgy veszem, direkt jó, hogy Brady az első 4 meccsen nem játszik, legalább kihagyja majd az OL szempontból legborzasztóbb 4 meccset 😀 Októberre meg Scar péksegédekből is összerak egy olyan oline-t, ami alapszakasz meccseken elkaristol. Feltéve, hogy TB 2 mp alatt elpasszolja a labdát. TB meg elpasszolja ennyi idő alatt.A januárnak (playoffnak) meg tulajdonképpen "időtlen idők" óta ez a legnagyobb nyitott kérdése. Amikor kiszopott a csapat, akkor mindig azért, mert az ellenfél dline-ja, passrush-a megette Brady-t. Legyen az Giants, Jets, Ravens, Broncos. Ha sikerül januárra egy 2 évvel ezelőtti szintre összekalapálni a falat, akkor bármeddig eljuthat a csapat. Nem sikerült ez mindig, de azért nem is egy impossible mission, nem egy dallasi falat kell összerakni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
A munkamorálja sem volt eget rengető és a Bears közös edzésen előadott bunyója is kiakasztotta BB-t a belsősök szerint. S állítólag TB inkább Andrews-t favorizálta (hiába osztoztak Gerappával a snap-eken az első csapatnál TB-nek mindig Andrews adta a snap-eket).Kiraktuk Storkot, valószínű, hogy az a agyrázkódásai miatt.Én is ezt tartom valószínűnek, ezzel a fizuval csere C/OG még lehetett volna...
cspeti98
Gyulus
Andrews pedig igazi Koppen klón méretre, úgy látszik Scar csípi ezt.
Szerintem Kline lesz a "hivatalos" backup, Cannon mellett ő is Scar találmány. Amíg Kline kénytelen kezdeni RG-ben, addig tényleg jó lenne egy Wendell potenciál a talonban.
Btw Cannon utolsó jó éve (2013) akkor volt, amikor Scar edzette, csak RT posztra készült és Vollmer hosszabb távon nem volt elérhető. Mindhárom feltétel most is teljesül. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Kiraktuk Storkot, valószínű, hogy az a agyrázkódásai miatt.Én is ezt tartom valószínűnek, ezzel a fizuval csere C/OG még lehetett volna...
cspeti98
SZVSZ lehet hogy akkor járnánk a legjobban, ha BB felhívná Wendellt. Hivatalosan nem vonult vissza és középső cserének totál elmenne. Anno egy SB-t nyertünk azzal, hogy RG posztra behajítva stabilizálódott a fal...
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Hát Scar eddig egyetlen látványos hibát vétett csak. Amikor visszavonult. De azt is kijavította 😊Azert ne csinaljunk ugy mintha Scar alatt nem lett volna látványos playoff o-fal összeomlás lsd. pl . 2010. Az OL-ből eddig kiesett Cooper ,Mason,Jackson,Vollmer,Stork... Kemény...
Kollega
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Nate Washington is ment, de ez nem olyan meglepő. WR-ek közt a fiataloknak drukkolok rosterügyileg 😊