New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Szerintetek mi lesz a végső keret?
Melyik WR, RB marad bent a legjobb 53-ban?
kyobalu
Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
Blount, Gaffney, White, Bolden,Develin (Lewis PUP)
gordon
Devin Lucien remélem megy PS-ba.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
kyobalu
Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
Blount, Gaffney, White, Bolden,Develin (Lewis PUP)
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Gond nem volt vele, csak ne gondoljátok, hogy neki bármi köze van hozzá azon kívül, hogy felolvasta a súgógépről.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=1222882187758467&id=332968243416537
😀
Wyatt
Ha valaki esetleg nem ismerné ezt a műfajt, azt tudni kell, hogy bár spontánnak tűnik, az első szótól, az utolsóig meg van írva. Amíg az égetők humoristák, vagy színészek, addig mégis vicces, mert ők el tudják adni, hogy rögtönöznek.

A bajok akkor kezdődnek, amikor bekerül egy Justin Bieber, vagy PM féle jelentéktelen figura, akiknek gyöngyözik a homlokán az izzadság, ahogy próbálják a szövegüket kibetűzni a súgógépen.
Kollega
Jó hát most ebbe felesleges belemenni, egynek mókás volt 😊
Wyatt
Szerintem is.
PM mondjuk egyébként is egy elég jó humorú arc.
zinedine5
Semmi gond nem volt vele, szerintem vicces volt.
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni
😀
Wyatt
Ha valaki esetleg nem ismerné ezt a műfajt, azt tudni kell, hogy bár spontánnak tűnik, az első szótól, az utolsóig meg van írva. Amíg az égetők humoristák, vagy színészek, addig mégis vicces, mert ők el tudják adni, hogy rögtönöznek.

A bajok akkor kezdődnek, amikor bekerül egy Justin Bieber, vagy PM féle jelentéktelen figura, akiknek gyöngyözik a homlokán az izzadság, ahogy próbálják a szövegüket kibetűzni a súgógépen.
Kollega
Wyatt
Szerintem is.
PM mondjuk egyébként is egy elég jó humorú arc.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😀
Wyatt

Kollega

több mint 9 éve
😀
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Csak hogy valami jó hír is legyen végre, Mason és Cooper is megjelent a mai edzésen...
(returned to practice volt a megfogalmazás szóval nem tudom milyen szintű munkát végeztek, ha végeztek egyáltalán bármit is...) 😛
Castleai01
Mason egy jóideje ott van az edzésen, de nem végez pozíciós drilleket....
Cooper visszatérésének örülök, de kétlem hogy ennyi kihagyással bármi esélye lenne a kezdő RG posztra.
Közben Tre Jacksont PUP-ra raktuk... ha összeáll a kezdő OL és a depth addigra, akkor jó eséllyel ebből sima IR lesz a szezon közepén. Egyébként azt hittem, hogy simán cutoljuk a picsába..
több mint 9 éve
😀

több mint 9 éve
kivágtuk Knightont. Valentine nem volt rossz a legutóbbi meccsen.
winston
Várható volt. Már gyakorlatilag mindenki előtte volt a DC-on. Nekem egyébként nagy csalódás,sokat vártam tőle,de valószínű csak azért, mert még az élt bennem,hogy a Denverben ellenünk baromi jó volt.
kolok1972
Volt egy jó meccse.... Ha cinikus lennék
ThundersNFL
Csak mondjuk igaz nem lenne. Viszont ha a többiek jobbak, ám legyen

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Csak hogy valami jó hír is legyen végre, Mason és Cooper is megjelent a mai edzésen...
(returned to practice volt a megfogalmazás szóval nem tudom milyen szintű munkát végeztek, ha végeztek egyáltalán bármit is...) 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
winston
Várható volt. Már gyakorlatilag mindenki előtte volt a DC-on. Nekem egyébként nagy csalódás,sokat vártam tőle,de valószínű csak azért, mert még az élt bennem,hogy a Denverben ellenünk baromi jó volt.
kolok1972
Volt egy jó meccse.... Ha cinikus lennék

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante
tweet beszúrásánál elég a puszta link, így:

twitter.com/AdamSchefter/status/770240033823404033
winston

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
 www.facebook.com/heatherchristinemiller/videos/10157552649270314/

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Stork nem ment át az orvosin Washingtonban, semmis a trade így...

Szerkesztette: Castleai01

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
winston

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ridley a Coltsban. Ez már offtopic itt? 😀 Még mindig sok jó emlékem van róla, nem gondoltam volna, hogy hamarosan roster helyért küzd csapatról csapatra.
winston
Hát igen, ment itt a szájkarate, hogy a fumble királynál van-e jobb futó opciónk vagy sem.
vpi
Hihetetlen, hogy megtört csórikám, pedig futóként az elmúlt 5-10 év legjobbja volt itt

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ridley a Coltsban.
winston
Hóna alatt a Lions playbook-kal. 😊

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Ridley a Coltsban. Ez már offtopic itt? 😀 Még mindig sok jó emlékem van róla, nem gondoltam volna, hogy hamarosan roster helyért küzd csapatról csapatra.
winston
Hát igen, ment itt a szájkarate, hogy a fumble királynál van-e jobb futó opciónk vagy sem.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
volt itt anno egy wishful thinking, hogy Jimmy-t megfuttatjuk a 4 meccs alatt aztán legkésőbb az idény végén elcseréljük, még ha esetleg tényleg kiemelkedőt nyújtana az első hetekben, akkor se tudnék mondani csapatot aki legalább egy 3. körös picket adna érte

normális/projekt QB nélkül jelenleg a 49ers meg a browns áll, Kelly rendszerébe nem illik, a clevelandi irányító temetőbe elküldeni meg felérne egy gyilkossággal
ZERO_L
Az első két fordulóban mindig elmegy pár QB a levesbe. Olyan, mintha sorsolnák, hogy abban az évben melyik csapatból esik ki a starter QB.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Majd lesz olyan, ahol kell irányító. Csak mutasson valami előrelépést végre

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
volt itt anno egy wishful thinking, hogy Jimmy-t megfuttatjuk a 4 meccs alatt aztán legkésőbb az idény végén elcseréljük, még ha esetleg tényleg kiemelkedőt nyújtana az első hetekben, akkor se tudnék mondani csapatot aki legalább egy 3. körös picket adna érte

normális/projekt QB nélkül jelenleg a 49ers meg a browns áll, Kelly rendszerébe nem illik, a clevelandi irányító temetőbe elküldeni meg felérne egy gyilkossággal

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/