New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Devin Lucien remélem megy PS-ba.Szerintetek mi lesz a végső keret?Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
Melyik WR, RB marad bent a legjobb 53-ban?
kyobalu
Blount, Gaffney, White, Bolden,Develin (Lewis PUP)
gordon
több mint 9 éve
Szerintetek mi lesz a végső keret?Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
Melyik WR, RB marad bent a legjobb 53-ban?
kyobalu
Blount, Gaffney, White, Bolden,Develin (Lewis PUP)
több mint 9 éve
Gond nem volt vele, csak ne gondoljátok, hogy neki bármi köze van hozzá azon kívül, hogy felolvasta a súgógépről.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Semmi gond nem volt vele, szerintem vicces volt.Szerintem is.Jó hát most ebbe felesleges belemenni, egynek mókás volt 😊m.facebook.com/story.php?story_fbid=1222882187758467&id=332968243416537Ha valaki esetleg nem ismerné ezt a műfajt, azt tudni kell, hogy bár spontánnak tűnik, az első szótól, az utolsóig meg van írva. Amíg az égetők humoristák, vagy színészek, addig mégis vicces, mert ők el tudják adni, hogy rögtönöznek.
😀
Wyatt
A bajok akkor kezdődnek, amikor bekerül egy Justin Bieber, vagy PM féle jelentéktelen figura, akiknek gyöngyözik a homlokán az izzadság, ahogy próbálják a szövegüket kibetűzni a súgógépen.
Kollega
Wyatt
PM mondjuk egyébként is egy elég jó humorú arc.
zinedine5
több mint 9 éve
Szerintetek mi lesz a végső keret?Melyik WR, RB marad bent a legjobb 53-ban?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Szerintem is.Jó hát most ebbe felesleges belemenni, egynek mókás volt 😊m.facebook.com/story.php?story_fbid=1222882187758467&id=332968243416537Ha valaki esetleg nem ismerné ezt a műfajt, azt tudni kell, hogy bár spontánnak tűnik, az első szótól, az utolsóig meg van írva. Amíg az égetők humoristák, vagy színészek, addig mégis vicces, mert ők el tudják adni, hogy rögtönöznek.
😀
Wyatt
A bajok akkor kezdődnek, amikor bekerül egy Justin Bieber, vagy PM féle jelentéktelen figura, akiknek gyöngyözik a homlokán az izzadság, ahogy próbálják a szövegüket kibetűzni a súgógépen.
Kollega
Wyatt
PM mondjuk egyébként is egy elég jó humorú arc.
több mint 9 éve
Jó hát most ebbe felesleges belemenni, egynek mókás volt 😊m.facebook.com/story.php?story_fbid=1222882187758467&id=332968243416537Ha valaki esetleg nem ismerné ezt a műfajt, azt tudni kell, hogy bár spontánnak tűnik, az első szótól, az utolsóig meg van írva. Amíg az égetők humoristák, vagy színészek, addig mégis vicces, mert ők el tudják adni, hogy rögtönöznek.
😀
Wyatt
Kollega

több mint 9 éve
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1222882187758467&id=332968243416537Ha valaki esetleg nem ismerné ezt a műfajt, azt tudni kell, hogy bár spontánnak tűnik, az első szótól, az utolsóig meg van írva. Amíg az égetők humoristák, vagy színészek, addig mégis vicces, mert ők el tudják adni, hogy rögtönöznek.
😀
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Csak hogy valami jó hír is legyen végre, Mason és Cooper is megjelent a mai edzésen...Mason egy jóideje ott van az edzésen, de nem végez pozíciós drilleket....
(returned to practice volt a megfogalmazás szóval nem tudom milyen szintű munkát végeztek, ha végeztek egyáltalán bármit is...) 😛
Castleai01
Cooper visszatérésének örülök, de kétlem hogy ennyi kihagyással bármi esélye lenne a kezdő RG posztra.
Közben Tre Jacksont PUP-ra raktuk... ha összeáll a kezdő OL és a depth addigra, akkor jó eséllyel ebből sima IR lesz a szezon közepén. Egyébként azt hittem, hogy simán cutoljuk a picsába..
több mint 9 éve
Csak mondjuk igaz nem lenne. Viszont ha a többiek jobbak, ám legyenVolt egy jó meccse.... Ha cinikus lennékkivágtuk Knightont. Valentine nem volt rossz a legutóbbi meccsen.Várható volt. Már gyakorlatilag mindenki előtte volt a DC-on. Nekem egyébként nagy csalódás,sokat vártam tőle,de valószínű csak azért, mert még az élt bennem,hogy a Denverben ellenünk baromi jó volt.
winston
kolok1972
ThundersNFL

több mint 9 éve
Csak hogy valami jó hír is legyen végre, Mason és Cooper is megjelent a mai edzésen...(returned to practice volt a megfogalmazás szóval nem tudom milyen szintű munkát végeztek, ha végeztek egyáltalán bármit is...) 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Volt egy jó meccse.... Ha cinikus lennékkivágtuk Knightont. Valentine nem volt rossz a legutóbbi meccsen.Várható volt. Már gyakorlatilag mindenki előtte volt a DC-on. Nekem egyébként nagy csalódás,sokat vártam tőle,de valószínű csak azért, mert még az élt bennem,hogy a Denverben ellenünk baromi jó volt.
winston
kolok1972
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
tweet beszúrásánál elég a puszta link, így:twitter.com/AdamSchefter/status/770240033823404033
winston

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
www.facebook.com/heatherchristinemiller/videos/10157552649270314/
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Stork nem ment át az orvosin Washingtonban, semmis a trade így...
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
kivágtuk Knightont. Valentine nem volt rossz a legutóbbi meccsen.Várható volt. Már gyakorlatilag mindenki előtte volt a DC-on. Nekem egyébként nagy csalódás,sokat vártam tőle,de valószínű csak azért, mert még az élt bennem,hogy a Denverben ellenünk baromi jó volt.
winston
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
kivágtuk Knightont. Valentine nem volt rossz a legutóbbi meccsen.
több mint 9 éve
Hihetetlen, hogy megtört csórikám, pedig futóként az elmúlt 5-10 év legjobbja volt ittRidley a Coltsban. Ez már offtopic itt? 😀 Még mindig sok jó emlékem van róla, nem gondoltam volna, hogy hamarosan roster helyért küzd csapatról csapatra.Hát igen, ment itt a szájkarate, hogy a fumble királynál van-e jobb futó opciónk vagy sem.
winston
vpi

több mint 9 éve
Ridley a Coltsban. Ez már offtopic itt? 😀 Még mindig sok jó emlékem van róla, nem gondoltam volna, hogy hamarosan roster helyért küzd csapatról csapatra.Hát igen, ment itt a szájkarate, hogy a fumble királynál van-e jobb futó opciónk vagy sem.
winston
több mint 9 éve
Ridley a Coltsban. Ez már offtopic itt? 😀 Még mindig sok jó emlékem van róla, nem gondoltam volna, hogy hamarosan roster helyért küzd csapatról csapatra.
több mint 9 éve
volt itt anno egy wishful thinking, hogy Jimmy-t megfuttatjuk a 4 meccs alatt aztán legkésőbb az idény végén elcseréljük, még ha esetleg tényleg kiemelkedőt nyújtana az első hetekben, akkor se tudnék mondani csapatot aki legalább egy 3. körös picket adna érteAz első két fordulóban mindig elmegy pár QB a levesbe. Olyan, mintha sorsolnák, hogy abban az évben melyik csapatból esik ki a starter QB.
normális/projekt QB nélkül jelenleg a 49ers meg a browns áll, Kelly rendszerébe nem illik, a clevelandi irányító temetőbe elküldeni meg felérne egy gyilkossággal
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Majd lesz olyan, ahol kell irányító. Csak mutasson valami előrelépést végre

több mint 9 éve
volt itt anno egy wishful thinking, hogy Jimmy-t megfuttatjuk a 4 meccs alatt aztán legkésőbb az idény végén elcseréljük, még ha esetleg tényleg kiemelkedőt nyújtana az első hetekben, akkor se tudnék mondani csapatot aki legalább egy 3. körös picket adna értenormális/projekt QB nélkül jelenleg a 49ers meg a browns áll, Kelly rendszerébe nem illik, a clevelandi irányító temetőbe elküldeni meg felérne egy gyilkossággal

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/