New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Bőven nem ér ennyit a téma ,de ha már belementél: Mankins LG volt,Kline meg RG 2014-ben,így nem Mankinst nem tudta kiszorítani,hanem Conollyt, aki azért nem uaz a kávéház ,mint Mankins.BB meg azert Mankinst dobta be az alkuba,mert Kline a toredeket kereste, Mankins viszont rengeteget. Meg most akkor top 5 OG,vagy jó munkásember? Szerintem ez utóbbi,de én eredetileg is ezt írtam,hogy nem több mint egy megbízható backup. Ha Cooper egeszseges lenne,nalunk is csak csere lenne.Lehet hogy a pff stasztikai azt mondjak hogy Kline top 5 G volt,de én ezt se a vállsérülése előtt,se utána nem láttam a játékán és a nagyon jó futasblokkolása sem tűnt fel. Vsz az sem véletlen,hogy sérulesek nelkul nem volt stabil kezdo sem. Thuney ujonc,a premeccseken nyujtott teljesitmenyebol azert en nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket.(Ettol meg aztan majd lehet jo persze) . A két OT poszton viszont abszolút 0 depth van,én nem tudok hinni abban hogy Vollmert idén még látjuk. Cooper nagyon jo lenne beválna. Bizzunk benne.Hát amikor van egy Mankins a csapatban akkor nehéz bekerülni a helyére..Fura módon, amikor megsérült, akkor simán pótolta, nagyobb hibák nélkül. Őt akarta elvileg vinni a Tampa először, aztán az öreg inkább bedobta Mankins apót az alkuba.. Kline megbízható, jó munkásember..
kolok1972
Nem tudjuk még mi lesz a fallal.. Előre sírni fölösleges. Az egység közepe miatt nem aggódnék annyira.. Solder, Cannon kiesése szerintem nagyobb érvágás lenne, mert nincs minőségi backup..
kyobalu
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Hosszú ideje megy már ez a polémia a futójátékunkkal kapcsolatban. Eközben nem történik semmi. Mivel az NFL valaha volt egyik legnagyobb edzőzsenije ül a padon, aki már ezerszer bemutatta, hogy semmilyen sémához, vagy prekoncepcióhoz sem ragaszkodik.Én szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy ő döntött úgy, hogy még TB eltiltása miatt sem vesz el pénzt és embert (hiszen 53 a keret) egyik csapatrésztől se azért, hogy erősítsen a futójátékon. A másik oldal, hogy azt a futójátékot be is kell gyakorolni. Az meg nem úgy van, hogy négy meccsig futójátékra gyúrunk, utána meg átállítjuk a falat dobójátékra. Inkább megnézzük mit tudunk ebből kihozni.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Lehet hogy a pff stasztikai azt mondjak hogy Kline top 5 G volt,de én ezt se a vállsérülése előtt,se utána nem láttam a játékán és a nagyon jó futasblokkolása sem tűnt fel. Vsz az sem véletlen,hogy sérulesek nelkul nem volt stabil kezdo sem. Thuney ujonc,a premeccseken nyujtott teljesitmenyebol azert en nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket.(Ettol meg aztan majd lehet jo persze) . A két OT poszton viszont abszolút 0 depth van,én nem tudok hinni abban hogy Vollmert idén még látjuk. Cooper nagyon jo lenne beválna. Bizzunk benne.Hát amikor van egy Mankins a csapatban akkor nehéz bekerülni a helyére..Fura módon, amikor megsérült, akkor simán pótolta, nagyobb hibák nélkül. Őt akarta elvileg vinni a Tampa először, aztán az öreg inkább bedobta Mankins apót az alkuba.. Kline megbízható, jó munkásember..
kolok1972
Nem tudjuk még mi lesz a fallal.. Előre sírni fölösleges. Az egység közepe miatt nem aggódnék annyira.. Solder, Cannon kiesése szerintem nagyobb érvágás lenne, mert nincs minőségi backup..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Lehet hogy a pff stasztikai azt mondjak hogy Kline top 5 G volt,de én ezt se a vállsérülése előtt,se utána nem láttam a játékán és a nagyon jó futasblokkolása sem tűnt fel. Vsz az sem véletlen,hogy sérulesek nelkul nem volt stabil kezdo sem. Thuney ujonc,a premeccseken nyujtott teljesitmenyebol azert en nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket.(Ettol meg aztan majd lehet jo persze) . A két OT poszton viszont abszolút 0 depth van,én nem tudok hinni abban hogy Vollmert idén még látjuk. Cooper nagyon jo lenne beválna. Bizzunk benne.
több mint 9 éve
Nem tudom minek aggódni már előre..Tavaly Andrews meglepően jól játszott center poziban.. Tom kifejezetten szereti, bízik benne.
Kline a vállsérüléséig a legjobb 5 OG-ban volt a pozíciójában..Kifejezetten erős futásblokkoló..
Thuney a méretei ellenére kifejezetten impresszíven játszott eddig, nagyon erős felkészülési időszakon van túl. Nem okozott neki különösebb meglepetést senki sem pre meccseken sem az edzőtáborokban..BB Matt Light-hoz hasonlítja..
Solder kicsit rozsdás, Cannon pedig ki tudja mit fog produkálni..
A PFF szerint Andrews, Solder és Cannon volt a három legjobb teljesítményt nyújtó falemberünk a felkészülési meccseken.. + erős számot kapott Develin is (83,8) az utolsó meccsen.. Ő pedig kifejezetten sokat jelent futásblokkolásnál 5. embernek.. Ráadásul elkapni is tud, többször bebizonyította.
Nem kell temetni már előre ezt a csapatrészt!
Inkább azért izguljunk, hogy ne sérüljenek!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Majd lesz valami. Az Arizona ellen Bradyvel sem lennénk nagy favoritok, ott idegenben abszolút nem para egy L, a kövi három meccsből pedig kettőt szerintem Gerappával is hozunk. Múltkor néztem statot, hogy három bajnoki címünkkor kezdtünk 2–2-vel, vagy rosszabb mérleggel, nem szeptemberben kell megnyerni az évet, még jól is jöhet, hogy a szezon közben erősödünk egy-két játékossal, ahelyett, hogy addigra fogyna el mindenki

több mint 9 éve
Jegyzem meg csendben, ezert hoztuk Coopert, en meg nem engedtem el azt a sztorit, Thuney is lehet azert meg jo. Jo lenne valami futojatek, de valszeg nem az elejen lesz majd popec. Viszont ha visszater Brady, es utana esetleg meg Lewis is, meg valamelyik OL, akkor nem lesz ez rossz tamadosor, annyi opcio lesz benne, hogy orom lesz nezni a tanacstalan DC-ketDe addig mi lesz? Remélem, hogy JG cáfol a legutóbbi preseason meccsen mutatottakra és, szuperéles, 158,3-as passzjátékkal rukkol elő az első négy meccsen, miközben ez a fal bőségesen biztosít neki időt, hogy elemezze a védelmet és kiválassza a második-harmadik opciót. De ha ez mégsem következne be, akkor az első négy meccsen a stabil futójáték jelentené a megoldást és azzal lehetne ölni az órát. Amit leírtál, az mind igaz, különösen azzal, hogy Brady gyorsan passzol, (bár tavaly a Denver megmutatta, hogy mit ér a gyorsaság, ha a falat megeszik), de én az első négy meccs sikeres megoldására vagyok kíváncsi és én innen a székből abban látnám, ha sikerülne a futásblokkolásban előrelépni. (Azt gondolom, a "besegítés" kifejezés, amit peterk2005 kifogásolt, erre vonatkozik.) Amúgy én Develinben bízom, ő sokat tett hozzá a futásokhoz.
Wyatt
több mint 9 éve
Nekem elég lenne az ötven yard ha párosul mellé 400 yard levegőben és persze W. A futás clutch helyzetben menjen 3:1 vagy 3: inch. Akkor facántosak legyünkNa ja...Anno ezért lett hozva a Mason,Stork ,Jackson trió akik elvileg pont futásblokkban voltak jók az egyetemen,csak ebből semmit nem láttunk viszont az NFL-ben. Most meg már Stork sehol,Jackson PUP-on,Masonnak meg el van törve a keze.Thuney rookie,Andrews másodéves udfa ,Kline meg nem több mint egy jó backup. Ami a legnagyobb baj viszont,hogy sztem ennek ellenére mégsem a fal közepe a legproblémásabb. Mindegy ,majd élesben meglátjuk,én annak azért nagyon örülnék,ha tudnánk meccsenként 50 yardnál többet futni.Benne van, hogy sok 2 TE-s, FB-s felállással fognak játszani és akkor ők be tudnak segíteni a blokkolásba.Egy Thuney-Andrews-Kline belső hármassal az Atyaúristent is beküldeted blokkolni, nem sokra fogunk menni a bika DL-ek ellen. BTW, mind3 csoportellenfelünknek ilyen DL-e van... 😊
Solymi
Erről egyébként a Gronk-Hörni 2 TE-s O ellen felálló SexyRexy Jets D jut mindig az eszembe.
Lazán felküldték a nickel/dime felállást... ami ellen nagyjából tudtunk futni, de nem annyira, hogy azzal eldönthessük a meccset.
Gyulus
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Jegyzem meg csendben, ezert hoztuk Coopert, en meg nem engedtem el azt a sztorit, Thuney is lehet azert meg jo. Jo lenne valami futojatek, de valszeg nem az elejen lesz majd popec. Viszont ha visszater Brady, es utana esetleg meg Lewis is, meg valamelyik OL, akkor nem lesz ez rossz tamadosor, annyi opcio lesz benne, hogy orom lesz nezni a tanacstalan DC-ket

több mint 9 éve
Na ja...Anno ezért lett hozva a Mason,Stork ,Jackson trió akik elvileg pont futásblokkban voltak jók az egyetemen,csak ebből semmit nem láttunk viszont az NFL-ben. Most meg már Stork sehol,Jackson PUP-on,Masonnak meg el van törve a keze.Thuney rookie,Andrews másodéves udfa ,Kline meg nem több mint egy jó backup. Ami a legnagyobb baj viszont,hogy sztem ennek ellenére mégsem a fal közepe a legproblémásabb. Mindegy ,majd élesben meglátjuk,én annak azért nagyon örülnék,ha tudnánk meccsenként 50 yardnál többet futni.Benne van, hogy sok 2 TE-s, FB-s felállással fognak játszani és akkor ők be tudnak segíteni a blokkolásba.Egy Thuney-Andrews-Kline belső hármassal az Atyaúristent is beküldeted blokkolni, nem sokra fogunk menni a bika DL-ek ellen. BTW, mind3 csoportellenfelünknek ilyen DL-e van... 😊
Solymi
Erről egyébként a Gronk-Hörni 2 TE-s O ellen felálló SexyRexy Jets D jut mindig az eszembe.
Lazán felküldték a nickel/dime felállást... ami ellen nagyjából tudtunk futni, de nem annyira, hogy azzal eldönthessük a meccset.
Gyulus
több mint 9 éve
Hát ja, az a "be tudnak segíteni" elég szerencsétlen megfogalmazás, mert ha a TE-nek tényleg be kell segítenie ahelyett, hogy saját blokkoló feladatot kapna, akkor megette a fene, mert akkor a védelem lesz emberfölényben, nem pedig a támadók. Márpedig minden támadó séma arról szól (nem csak a falban, de az elkapók felállásánál is), hogy emberelőnyt, mismatch-eket találjon.Benne van, hogy sok 2 TE-s, FB-s felállással fognak játszani és akkor ők be tudnak segíteni a blokkolásba.Egy Thuney-Andrews-Kline belső hármassal az Atyaúristent is beküldeted blokkolni, nem sokra fogunk menni a bika DL-ek ellen. BTW, mind3 csoportellenfelünknek ilyen DL-e van... 😊
Solymi
Gyulus
Mindazonáltal a 2TE-s felállás megkönnyítheti a fal dolgát, ha ügyesen használjátok. És azért ezügyben van azért Bostonban tapasztalat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Benne van, hogy sok 2 TE-s, FB-s felállással fognak játszani és akkor ők be tudnak segíteni a blokkolásba.Egy Thuney-Andrews-Kline belső hármassal az Atyaúristent is beküldeted blokkolni, nem sokra fogunk menni a bika DL-ek ellen. BTW, mind3 csoportellenfelünknek ilyen DL-e van... 😊
Solymi
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
remek hír:twitter.com/AdamSchefter/status/770933809726394368

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
...mert nem így meg kell osztani Defensenek a figyelmet és vagy rámennek az irányítóra vagy a TE-re.Itt biztos. 😉
Aztán meg lehet, hogy hülyeséget beszélek 😊
Solymi
Egyébként akármit okoskodik az Espn, Vollmer, nem IR-re ment, hanem PUP-ra tehát a csapat szrrint van remény.
Ettől még mondjuk az OT poszt elég ergya.
több mint 9 éve
Megint egy sérülésnyire vagyunk OT poszton attól,hogy kb a szertárosfiúnak kelljen játszania a fal szélén.Ezen kívül viszont elég komplettnek érzem a keretet,a Sec pl évek óta nem volt ilyen mélységgel megoldva.Az RB poszt lyukas még egy picit,de az nálunk úgysem olyan fontos (pedig mondjuk most Gerappának azért nagy segítség lenne),cserébe viszont a liga legjobb TE tandemje van nálunk,akik mögött meg még ott van Derby és Harbor is. Összességében én nagyon biztatónak mondanám a roster erősségét,csak hát a csapatunk szereplését mindig is alapjában meghatározta az OL teljesítménye.Benne van, hogy sok 2 TE-s, FB-s felállással fognak játszani és akkor ők be tudnak segíteni a blokkolásba.
kolok1972
Ez már ugye azért is előnyös lenne, mert nem így meg kell osztani Defensenek a figyelmet és vagy rámennek az irányítóra vagy a TE-re.
Aztán meg lehet, hogy hülyeséget beszélek 😊
több mint 9 éve
Megint egy sérülésnyire vagyunk OT poszton attól,hogy kb a szertárosfiúnak kelljen játszania a fal szélén.Ezen kívül viszont elég komplettnek érzem a keretet,a Sec pl évek óta nem volt ilyen mélységgel megoldva.Az RB poszt lyukas még egy picit,de az nálunk úgysem olyan fontos (pedig mondjuk most Gerappának azért nagy segítség lenne),cserébe viszont a liga legjobb TE tandemje van nálunk,akik mögött meg még ott van Derby és Harbor is. Összességében én nagyon biztatónak mondanám a roster erősségét,csak hát a csapatunk szereplését mindig is alapjában meghatározta az OL teljesítménye.
több mint 9 éve
Ramon Humber (LB), Keavon Milton (OL), Steven Scheau (TE) cut..Lewis, Vollmer P.U.P. list..
A 75-re faragás ennyi..
Az ESPN szerint Vollmer valószínűleg egész évre kidőlt, nem nagyon számolhatunk vele..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Kopeti
2
Hát Dobsonnak is csak a sérülései színesek meg szagosak. Még útban Philly felé is képes megsérülni.Állítólag próbáljuk eltradelni Dobsont...Most olvastam én is.. Ezek szerint Martin marad aminek én nem örülök mert egy színtelen szagtalan Dola pótlék... Dobson messze tehetségesebb és végre nem sérült. Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy vele is mentális próblémák vannak.
Castleai01
Jó helyen lesz mondjuk Phillyben😊
gordon
több mint 9 éve
Már kivel? Mert Dobsonnal az van, az tudott. Phillyben meg hagyjuk DGB-t érvényesülni kicsit 😀Állítólag próbáljuk eltradelni Dobsont...Most olvastam én is.. Ezek szerint Martin marad aminek én nem örülök mert egy színtelen szagtalan Dola pótlék... Dobson messze tehetségesebb és végre nem sérült. Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy vele is mentális próblémák vannak.
Castleai01
gordon

több mint 9 éve
Állítólag próbáljuk eltradelni Dobsont...Most olvastam én is.. Ezek szerint Martin marad aminek én nem örülök mert egy színtelen szagtalan Dola pótlék... Dobson messze tehetségesebb és végre nem sérült. Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy vele is mentális próblémák vannak.
Castleai01
több mint 9 éve
Állítólag próbáljuk eltradelni Dobsont...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Nekem tetszett valamelyik ps meccsen. Van benne spirituszSzerintem eddig semmi olyat nem mutatott ami miatt elvinné valaki vagy sajnálni kéne😉Hasonlóan gondolom én is. Fostert meg tudjuk szerinted tartani PS-ba? Személy szerint örülnék neki..Szerintetek mi lesz a végső keret?Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
Melyik WR, RB marad bent a legjobb 53-ban?
kyobalu
Blount, Gaffney, White, Bolden,Develin (Lewis PUP)
gordon
kyobalu
gordon

több mint 9 éve
Szerintem eddig semmi olyat nem mutatott ami miatt elvinné valaki vagy sajnálni kéne😉Hasonlóan gondolom én is. Fostert meg tudjuk szerinted tartani PS-ba? Személy szerint örülnék neki..Szerintetek mi lesz a végső keret?Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
kyobalu
gordon
kyobalu
több mint 9 éve
Hasonlóan gondolom én is. Fostert meg tudjuk szerinted tartani PS-ba? Személy szerint örülnék neki..Szerintetek mi lesz a végső keret?Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
kyobalu
gordon
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ez várható szerintem is (legalábbis remélem, hogy Gaffney marad).Develinnel - meg a TE-ekkel - a futás is sikeresebb lesz.Szerintetek mi lesz a végső keret?Edelman, Dola, Hogan, Mitchell,Dobson,Slater (Martin cut)
kyobalu
gordon