New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sitton szerintetek?Sittont jó eséllyel a fél liga vadászni fogja mondjuk.
FunHun
több mint 9 éve
Vagy Jahri Evans?
több mint 9 éve
Sitton szerintetek?
több mint 9 éve
S az utolsó kettő:Vellano és TE Bryce Williams
Dolát tényleg aktiválták.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Mínusz Grissom és Rufus Johnson.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
FB IosefaOG Halapio és Barker
S Sunseri
CB Roberts
WR Harper
Ötre várunk még.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Igen, erre a verzióra gondoltam.Most, hogy kihajigáltuk az elkapókat, lehet hogy 4 TE marad a rosteren?Állítólag. 4 TE (Harbor és Derby is) + Develin
April Wine
Burkus
több mint 9 éve
Most, hogy kihajigáltuk az elkapókat, lehet hogy 4 TE marad a rosteren?Állítólag. 4 TE (Harbor és Derby is) + Develin
April Wine
több mint 9 éve
Most, hogy kihajigáltuk az elkapókat, lehet hogy 4 TE marad a rosteren?
több mint 9 éve
LB Snyder - ő kapott IR jelöléstDT Kuhn és Hamilton
WR Martin
RB Gaffney
Dola szerintem lejön PUP-ról.
Már csak 11 név hiányzik.
Szerkesztette: tomi-tomi
több mint 9 éve
Az viszont akkor eleg wtf. Na de majd az 5. heten eladjuk Gerappat Phillybe 😀

több mint 9 éve
Simán lett kitéve, nem kapott sérültlistás jelölést.
több mint 9 éve
20-at kell elküldeni, az első négy:Dobson és Carter
Hill, a Kamu
A csípősérült LeBlanc
több mint 9 éve
Dobson elküldve - sajnos várható volt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
#stickergate
több mint 9 éve
Kösz. 😊 Igen, erre akartam utalni, a régi barátságra, a közös sikerekre, emiatt számomra nem volt meglepetés, persze örülök neki. BB-t egyébként még nem hallottam ellenfélről vagy edzőről becsmérlően nyilatkozni, számos számomra szimpatikus vonása közül ez az egyik.Ne kapd fel a vizet! Mi természetesnek vettük, mert tudjuk, hogy barátok.és??? ettől még nem volt kötelező megemlíteni, szép gesztusnak tartom!BB-nek nagy RESPECT hogy megemlékezett az öregről a végén!!!Együtt nyertek SB-t a Giantsnél, nem? Amúgy közismert a jó viszonyuk.
pedig tört borsot az orra alá ! 😉
yooker
Burkus
de azt is elfogadom ha téged nem kavart fel nagyon...
yooker
Kollega
De ez a téma n(s)em nagyon ér meg semmilyen indulatot, nem tudom, mivel váltottam ki...
több mint 9 éve
lehet végigmegyünk azon a bizonyos listán 😊twitter.com/FieldYates/status/771800149328859140

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
McClustert is kivágta a Titans.Kurva élet... mondjuk az egészsége miatt még lehet hogy jól is jön ez a pár hét, teljesen felépülhet.Reiss már júniusban írt róla.
Sankey-re én is felkaptam a fejem, egy próbát megérhet...
Gyulus
www.patspulpit.com/2016/6/17/11960112/should-patriots-trade-for-one-of-titans-reserve-rbs
zinedine5
Ő speciel még inkább passzol az Onkhoz..
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Kurva élet... mondjuk az egészsége miatt még lehet hogy jól is jön ez a pár hét, teljesen felépülhet.Reiss már júniusban írt róla.
Sankey-re én is felkaptam a fejem, egy próbát megérhet...
Gyulus
www.patspulpit.com/2016/6/17/11960112/should-patriots-trade-for-one-of-titans-reserve-rbs
több mint 9 éve
Kurva élet... mondjuk az egészsége miatt még lehet hogy jól is jön ez a pár hét, teljesen felépülhet.Sankey-re én is felkaptam a fejem, egy próbát megérhet...
több mint 9 éve
twitter.com/MikeReiss/status/771773324120756224#SolidarityGate
Tony Adams

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
A Titans nagytakarít, bepróbálnám Huntert és Sankeyt 😊Mondjuk ahogy nézem, Foster a második félidőben is pöpec volt, de attól még Sankeyben több opció van, mint Blountban pl