New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Kline vissza hozzátok, így viszont nem nagyon értem....
több mint 9 éve
Azt tudtam, hogy nem lehet kapcsolata a csapattal, csak azt nem, hogy pontosan mikortól indul a felfüggesztés. Az első meccs kezdetétől, vagy a meccs előtti hétfőtől.Minden eltiltás a meccs előtti héttől kezdődik és az X. meccs után azonnal ér véget.
Köszönöm a választ!
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Azért ezen a traden meglepődtem... úgy látszik BB-ék elég erősnek érezték az OL-depthet, hogy beáldozzanak egy potenciális kezdőt. Rowe idén szvsz max #3, #4 CB lehet.És ezek közül Mason kartörésből jön, Cooper meg idáig az egész NFL pályafutása során többet volt sérült,mint egészséges,Jackson meg eleve a 6. hétig nincs is és utána sem tudni,hogy milyen állapotban jön vissza... Lehet hogy létszámra megvoltunk,de az OL fele sérülésből lábadozik,vagy injury prone játékos. Nekem ez elég kockázatos húzás.
Valószínűleg Thuney és Cooper lesz a két kezdő, Karras és Mason a csere. A 6. héttől pedig érkezhet Tre Jackson.
Azért durva, hogy a legmélyebb pozícióink (interior OL, WR, DL) mennyire megvékonyodtak a szezon kezdetére.
Gyulus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Azt tudtam, hogy nem lehet kapcsolata a csapattal, csak azt nem, hogy pontosan mikortól indul a felfüggesztés. Az első meccs kezdetétől, vagy a meccs előtti hétfőtől.Köszönöm a választ!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nekem mindegy, Gordonnal beszeljen es szervezze be 😀 meg Bellt is hozhatja az All Suspended teamből

több mint 9 éve
Brady egyáltalán edzhet még a csapattal? Mondjuk értelme annyi legfeljebb lenne, hogy segítse JG-t, de hát a meccsen se lesz mellette.Még beszélni sem beszélhet velük. Semmiféle kapcsolatban nem lehet a csapattal. (S ez nem TB büntetési tétele, minden eltiltás ezzel jár.)
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Brady egyáltalán edzhet még a csapattal? Mondjuk értelme annyi legfeljebb lenne, hogy segítse JG-t, de hát a meccsen se lesz mellette.Nem és Ninko sem.
Kollega
több mint 9 éve
Brady egyáltalán edzhet még a csapattal? Mondjuk értelme annyi legfeljebb lenne, hogy segítse JG-t, de hát a meccsen se lesz mellette.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Bradyn és Ninkon kívül ma már mindenki edzett. Hajrá😊
több mint 9 éve
Azért ezen a traden meglepődtem... úgy látszik BB-ék elég erősnek érezték az OL-depthet, hogy beáldozzanak egy potenciális kezdőt. Rowe idén szvsz max #3, #4 CB lehet.Valószínűleg Thuney és Cooper lesz a két kezdő, Karras és Mason a csere. A 6. héttől pedig érkezhet Tre Jackson.
Azért durva, hogy a legmélyebb pozícióink (interior OL, WR, DL) mennyire megvékonyodtak a szezon kezdetére.
több mint 9 éve
+1 dolog, amiről nem esett szó eddig Rowe kapcsán. Kiemelkedő SPARQ mutatóval rendelkezik 94.4%. Csak Byron Jones volt nála jobb a tavalyi draft classból. BB pedig szereti az ilyen cornereket.Így már mindent értünk 😊Bármennyire is viccesnek tűnik, nem ez lenne az első ilyen lépés. Minél jobban játszol a Pats ellen, annál inkább van esélyed oda kerülni. (Welker, Scott Chandler, Hogan stb.)
Jimmy Kempski @JimmyKempski 26 p26 perccel ezelőtt
Against NE last year, Tom Brady targeted Rowe 13 times. He was 4 of 13 for 37 yards, 0 TDs, and an almost INT.
31 retweet 28 kedvelés
dande
tomi-tomi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Elég sok fontos játékos szerződése lejár idén azon a hármon kívül is, viszont helyünk is lesz bőven a sapka alatt.Ha ez a valóban kockázatos (mennyire?) lépés elősegíti, hogy itt maradjon a HT/Collins/Butler trióból legalább kettő, akkor az elégedettséget fog okozni.vicces, hogy anno még C.Jones-nál úgy voltunk, hogy a védelmi négyesből legalább 3 maradjon itt (de voltak olyan elvetemültek akik mind a négyet is beáraztak a sapka alá), most meg már 2-nél járunk 😊
tomi-tomi
ZERO_L
több mint 9 éve
Ha ez a valóban kockázatos (mennyire?) lépés elősegíti, hogy itt maradjon a HT/Collins/Butler trióból legalább kettő, akkor az elégedettséget fog okozni.vicces, hogy anno még C.Jones-nál úgy voltunk, hogy a védelmi négyesből legalább 3 maradjon itt (de voltak olyan elvetemültek akik mind a négyet is beáraztak a sapka alá), most meg már 2-nél járunk 😊
tomi-tomi
a D#-nek lassan (szinte már ott tartunk) át kell vennie a csapatrészek dominálását és ehhez ez a 3 játékos szerintem létfontosságú
(persze ha első/második kör végén vagy UDFA-k közül lazán pótolják őket akkor nem fontos)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ez egy remek deal.Megint le a kalappal BB előtt.
Kár, hogy hozzánk csak egy gyengécske segédje érkezett.
több mint 9 éve
Így már mindent értünk 😊Bármennyire is viccesnek tűnik, nem ez lenne az első ilyen lépés. Minél jobban játszol a Pats ellen, annál inkább van esélyed oda kerülni. (Welker, Scott Chandler, Hogan stb.)
Jimmy Kempski @JimmyKempski 26 p26 perccel ezelőtt
Against NE last year, Tom Brady targeted Rowe 13 times. He was 4 of 13 for 37 yards, 0 TDs, and an almost INT.
31 retweet 28 kedvelés
dande
több mint 9 éve
Igaz, ezért írtam, hogy az egyik legnagyobb nyomás.tomi-tomiÉrtem. Legyen igazad. Btw szerintem az év végén az LB poszton lesz a legnagyobb nyomás. Oké, hogy Mingo beválhat de ő is FA lesz. Szeretném ha a idény közben megállapodnánk Collins-al.
gordon
Szerintem az idény közbeni hosszabbításra inkább HT az esélyes. Például pont Mingo ide hozatala miatt - ő Collins ügynökén a nyomás, s ezért vele várni fognak szvsz az idény végéig. Persze én is azt szeretném, ha Collins maradna, élmény a játéka
Remélem megcáfol a valóság, de se a cap növelést nem tartom fontosnak, pláne nem ha ennyiről van szó, sem az egyik legjobb CB depth idején hozni még egyet, akkor sem, ha "BB nem szeret letolt gatyával tárgyalni" amikor létszámra is alig van meg az OL. Annak örülök, ha mindenki egészséges az O-falban (már ha), de elég rizikós húzásnak tűnik. Azért hajrá Rowe!Az OL létszámra a normához képest még sok is volt létszámra. Szinte biztos volt, hogy a 10 előbb-utóbb kilencre fog csökkenni. Csere esetén pedig csak Kline jöhetett szóba.
winston
BB a hétvégén nyilatkozta, hogy a roster építésnek/mélyítésnek két egyforma súlyú szempontja van: az adott évben várható hozzáadott érték és a következő években elérhető fejlődés/változás. A csere alapján az OL idei mélységét/minőségét elégnek érzik, ellenben két-három évre előre tekintve a CB poszt mélysége/minősége veszélyben van. Ha ez a valóban kockázatos (mennyire?) lépés elősegíti, hogy itt maradjon a HT/Collins/Butler trióból legalább kettő, akkor az elégedettséget fog okozni.
több mint 9 éve
Azzal azért legyen tisztában mindenki hogy tutira lesznek idény végén nagy nevek akiket nem fogunk tudni megtartani... 😛Szóval tényleg lesz komp. pick dögivel... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Így már mindent értünk 😊Jimmy Kempski @JimmyKempski 26 p26 perccel ezelőtt
31 retweet 28 kedvelés
több mint 9 éve
Értem. Legyen igazad. Btw szerintem az év végén az LB poszton lesz a legnagyobb nyomás. Oké, hogy Mingo beválhat de ő is FA lesz. Szeretném ha a idény közben megállapodnánk Collins-al.Nem a CB sorral volt gond hanem az O-fallal. Egy kezdőnek szánt G-t engedünk el?Az első kérdőjel helyére egy hónapja biztos a válasz: Thuney. A második kérdőjelre sincs rossz válasz. Egyelőre Cooper, aztán Mason is beszáll a versenybe (neki egyetemen ez volt a posztja). Karras-ról meg ódákat zeng BB, a klasszik interior OL playa szerinte.
Segítsen valaki:Solder-?-Andrews-?-Cannon.
Van egészséges guardunk?
gordon
Egyebekben meg a hagyományos BB move. Idény végén az egyik legnagyobb nyomás CB poszton lesz: Butler és Ryan is új szerződést akar. BB meg nem szeret letolt gatyával tárgyalni, hirtelen két 2. körös CB lesz roster-en; valamelyik (R)FA majd visszavesz az igényéből.
tomi-tomi
több mint 9 éve
Egy észrevétel az elcserélt draft pickhez:conditional fourth-round draft pick...2018-as 4. (vagy 3.) kört adtunk Kline mellé.
Ez megy még Kline mellett ha minden igaz...
Castleai01
April Wine
"Why trade a 2018 draft pick? One plausible reason=Pats are very likely to get several comp picks in 2018 because they have so many 2017 UFAs" (Patscapv2 twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Remélem megcáfol a valóság, de se a cap növelést nem tartom fontosnak, pláne nem ha ennyiről van szó, sem az egyik legjobb CB depth idején hozni még egyet, akkor sem, ha "BB nem szeret letolt gatyával tárgyalni" amikor létszámra is alig van meg az OL. Annak örülök, ha mindenki egészséges az O-falban (már ha), de elég rizikós húzásnak tűnik. Azért hajrá Rowe!
több mint 9 éve
A Capspace-t is növeltük ezzel bő 1 millióval.CB Mike Hilton és S Vinnie Sunseri lett az utolsó két PS tag.
több mint 9 éve
Közben ha jól értem Kline nem is biztos, hogy marad sokáig nálunk, már adjuk is tovább draft pickért vagy vmi hasonló. Tényleg tiszta madden.
több mint 9 éve
conditional fourth-round draft pick...2018-as 4. (vagy 3.) kört adtunk Kline mellé.
Ez megy még Kline mellett ha minden igaz...
Castleai01
több mint 9 éve
Nem a CB sorral volt gond hanem az O-fallal. Egy kezdőnek szánt G-t engedünk el?Az első kérdőjel helyére egy hónapja biztos a válasz: Thuney. A második kérdőjelre sincs rossz válasz. Egyelőre Cooper, aztán Mason is beszáll a versenybe (neki egyetemen ez volt a posztja). Karras-ról meg ódákat zeng BB, a klasszik interior OL playa szerinte.
Segítsen valaki:Solder-?-Andrews-?-Cannon.
Van egészséges guardunk?
gordon
Egyebekben meg a hagyományos BB move. Idény végén az egyik legnagyobb nyomás CB poszton lesz: Butler és Ryan is új szerződést akar. BB meg nem szeret letolt gatyával tárgyalni, hirtelen két 2. körös CB lesz roster-en; valamelyik (R)FA majd visszavesz az igényéből.