New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
A cikk szerint első körben választottaknak a legtöbb poszton olyan 60%-a lesz kezdő, kivéve az OL-t (80%) és az LB-t (70%). Az OL és LB még második körben is 50% fölötti sikerrel kecsegtet, de QB, DL, RB már csak 25%. Harmadik körre már minden poszt 50% alá esik, de inkább 25% az átlagos arány. Nem számoltam ki, de így ránézésre átlagolva az 1-3 kört, olyan 50% körülre jön ki a sikerességi arány. Szóval nem vagytok olyan rosszak, mint a felsorolásból tűnik...
peterk2005
Érdekességképpen 2006 és 2011 között szintén nem kapott Brady játszótársat az első körből: 2006-ban meg Maroney jött ugye az első körös cetlinkért. Eddig Scarr és Brady mindig megoldotta valahogy, de most nem lesz Brady az első 4 meccsen, és azt gondolom, idő kell majd neki, hogy belerázódjon, szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni.
több mint 9 éve
Ami ezt tovább árnyalja, hogy ezeknek a játékosoknak a jelentős része a többi 31 csapatnak sem kellett, miután tőlünk távozott...Biztos így van,csak nekem inkább az fáj,hogy ezek közül sokan (Grissom,Boyce,Bequette,Price,Tate, pl.) nem hogy kezdővé nem tudtak válni,hanem abszolút semmilyen hozzáadott értéket nem képviseltek,még általában az aktív keret megcsípése is elérhetetlen volt.Tehát nem arról van szó,hogy nem tudtak a drafthelyükhöz képest jól teljesíteni,hanem egyáltalán semmilyen teljesítményt nem tudtak lerakni.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
A cikk szerint első körben választottaknak a legtöbb poszton olyan 60%-a lesz kezdő, kivéve az OL-t (80%) és az LB-t (70%). Az OL és LB még második körben is 50% fölötti sikerrel kecsegtet, de QB, DL, RB már csak 25%. Harmadik körre már minden poszt 50% alá esik, de inkább 25% az átlagos arány. Nem számoltam ki, de így ránézésre átlagolva az 1-3 kört, olyan 50% körülre jön ki a sikerességi arány. Szóval nem vagytok olyan rosszak, mint a felsorolásból tűnik...
peterk2005
kolok1972
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Biztos így van,csak nekem inkább az fáj,hogy ezek közül sokan (Grissom,Boyce,Bequette,Price,Tate, pl.) nem hogy kezdővé nem tudtak válni,hanem abszolút semmilyen hozzáadott értéket nem képviseltek,még általában az aktív keret megcsípése is elérhetetlen volt.Tehát nem arról van szó,hogy nem tudtak a drafthelyükhöz képest jól teljesíteni,hanem egyáltalán semmilyen teljesítményt nem tudtak lerakni.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
peterk2005
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.Grissom,Easley,Stork,Dobson,Boyce,T.Wilson,Bequette,Ras-I,Mallett,Cunningham,Price,Brace,Tate,McKenzie... Az elmúlt 8 évben 1-4 körben húzott játékosok közül, akik mentek a levesbe. Összesen 37 játékost húztunk az elmúlt 8 évben az első 4 körben,ebből 16 a felsorolt névsor.,akik zöme 2.-3. körös volt.szerintem ez az arány máshol sem sokkal jobb. plusz a legtöbb helyen nincs minden évben PO-ban a csapat.
kolok1972
winston
több mint 9 éve
Grissom,Easley,Stork,Dobson,Boyce,T.Wilson,Bequette,Ras-I,Mallett,Cunningham,Price,Brace,Tate,McKenzie... Az elmúlt 8 évben 1-4 körben húzott játékosok közül, akik mentek a levesbe. Összesen 37 játékost húztunk az elmúlt 8 évben az első 4 körben,ebből 16 a felsorolt névsor.,akik zöme 2.-3. körös volt.szerintem ez az arány máshol sem sokkal jobb. plusz a legtöbb helyen nincs minden évben PO-ban a csapat.
kolok1972
több mint 9 éve
Grissom,Easley,Stork,Dobson,Boyce,T.Wilson,Bequette,Ras-I,Mallett,Cunningham,Price,Brace,Tate,McKenzie... Az elmúlt 8 évben 1-4 körben húzott játékosok közül, akik mentek a levesbe. Összesen 37 játékost húztunk az elmúlt 8 évben az első 4 körben,ebből 16 a felsorolt névsor.,akik zöme 2.-3. körös volt.
több mint 9 éve
csóri Gaffney hogy került megint IR-re? 4. pre meccs 2 félidejét nem láttam, ott volt valami? vagy máskor maradtam le?
több mint 9 éve
LeBlancról meséljetek légyszi. Ami érdekelne: only nickel CB? Mint returner milyen? Köszi.Szinte nulla értéke van ST-ben. Ez az egyik (fő?) oka, hogy nem ő lett az 5. CB. A helyette választott CB kiváló gunner volt a 4 edző meccsen.
tüsi91
Normál meccsen igen, csak NCB - előszezonban persze játszott kívül. Iszonyú nagy harc ment a 4-5. helyért, nagyon jó volt ő is - előszezon szinten.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Én Roberts helyett Kamut tartottam volna meg,Coleman helyett pedig pedig Leblanct.Akkor egy 2. és egy 3. kör ment a levesbe. Bár ahogy néztem mashol is mentek korai körös emberek a lecsóba.
több mint 9 éve
én annyira nem láttam borzasztónak Coleman-t, oké nem egy Butler, de szerintem egy évet még simán megérdemelha már ennyire keresni kéne LeBlanc helyen akkor inkább J.Jones-t tenném ki, tőle semmi érdemlegesre nem emlékszem a pre-season meccsekről

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
LeBlancról meséljetek légyszi. Ami érdekelne: only nickel CB? Mint returner milyen? Köszi.PFF nagyon karmolta az első három heti produkcióját
tüsi91
www.profootballfocus.com/pro-5-undrafted-free-agents-to-watch-this-preseason/

több mint 9 éve
LeBlancról meséljetek légyszi. Ami érdekelne: only nickel CB? Mint returner milyen? Köszi.
több mint 9 éve
Két UDFA CB rosteren maradására nem volt sok esély, bár Coleman helyett én is inkább őt láttam volna. Gondolom bíztak benne, hogy be lehet nyomni PS-be.
több mint 9 éve
Coleman keretben maradása számomra is rejtély. Szerintem nem NFL szint, tavaly is szinte csak az nem verte meg aki nem akarta.Már a negyedik meccsen akartam mondani, hogy ha Coleman rosterre kerül, tuti dug valakit a stábból. LeBlanc pár kategóriával ígéretesebbnek tűnt, most azt leszámítva, hogy nyilván játszott jóval gyengébbek ellen isFőleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Boston
Wyatt
több mint 9 éve
A Chicago kapott egy olyan CB-t, aki könnyen lehet, hogy azonnal kezdeni is fog náluk. Durva veszteség.Főleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Boston
i.imgur.com/gvHlJfN.gif
több mint 9 éve
Már a negyedik meccsen akartam mondani, hogy ha Coleman rosterre kerül, tuti dug valakit a stábból. LeBlanc pár kategóriával ígéretesebbnek tűnt, most azt leszámítva, hogy nyilván játszott jóval gyengébbek ellen isFőleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Boston

több mint 9 éve
Főleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Do your job
több mint 9 éve
LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
több mint 9 éve
Hmm, waiverről sem kellett senkinek, és csak PS? Mindegy, benne megvan legalább az esély, hogy Blountot kijátssza 😊Kurva élet... mondjuk az egészsége miatt még lehet hogy jól is jön ez a pár hét, teljesen felépülhet.S lőn:
Sankey-re én is felkaptam a fejem, egy próbát megérhet...
Gyulus
"Former Titans' RB Bishop Sankey, who went unclaimed on waivers, is signing with Patriots' practice squad" (Schefter)
Gogo

több mint 9 éve
Kurva élet... mondjuk az egészsége miatt még lehet hogy jól is jön ez a pár hét, teljesen felépülhet.S lőn:
Sankey-re én is felkaptam a fejem, egy próbát megérhet...
Gyulus
"Former Titans' RB Bishop Sankey, who went unclaimed on waivers, is signing with Patriots' practice squad" (Schefter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Nem kis kivétellel, hanem évi 1 play kivételével 😀Négy tényleg kevésnek tűnik, de igazából ennyi emberrel is bőven meg lehet oldani a dolgokat, ha odavesszük, hogy ott van még a négy tight end is, opció van bőven. És ne felejtsük el azt sem, hogy White kb csak elkapásra van itt. Und láttam olyat, hogy Foster elkapó lesz végül, a 9 elkapás, 110 yardos meccse után lehet, hogy ebben is látnak fantáziát.
De ha jön Gordon, nem sírok 😀

több mint 9 éve
Edelman - Amendola - Hogan - Mitchell - Slaterennyi elkapóval vágunk neki a szezonnak? 3 úgy ahogy egészséges, Mitchell majd később lesz az, Slater kis kivétellel ST only.
több mint 9 éve
Sittont imadnam, plane ha Cooper is felepulne. Sot talan meg Sullivan is FA, veluk allat belso OL lenne. Na szoval tuti nem jon 😀