New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
nálam ez azt jelenti, hogy vagy Ryan nem kap új szerződést vagy Butler-re fogunk tenni egy korai körös tendert, amit valaki aktiválni fog

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor lehet, ez lesz Ryan utolso eve itt

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
conditional fourth-round draft pick...
Ez megy még Kline mellett ha minden igaz...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Zsiiir. Akkor az og-k allapota megfeleloen jo, Cooper jatszhat 😊
Rowe top 40es tehetsegkent volt szamontartva, ha ki tudunk hozni belole valamit, az popec lenne. Egesz tisztes CB-sor lehet.
Wyatt
Nem a CB sorral volt gond hanem az O-fallal. Egy kezdőnek szánt G-t engedünk el?
Segítsen valaki:Solder-?-Andrews-?-Cannon.
Van egészséges guardunk?
gordon
A CB sorral sem volt gond. De erosodhet meg tovabb. Nyilvan azert engedtuk el a kezdonek vart OG-t, mert a tobbiek megfelelo allapotban vannak. Ez pedig meg jobb hir, mint Rowe megszerzese. Aminek szinten elegge orulok

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Rowe top 40es tehetsegkent volt szamontartva, ha ki tudunk hozni belole valamit, az popec lenne. Egesz tisztes CB-sor lehet.
Wyatt
Nem a CB sorral volt gond hanem az O-fallal. Egy kezdőnek szánt G-t engedünk el?
Segítsen valaki:Solder-?-Andrews-?-Cannon.
Van egészséges guardunk?
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 280 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sok sikert Rowel!!! Van benne tehetség és itt ki is hozhatják belőle.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
CB - OL csere a Philly-vel, kezdődhet az agyalás a depth charton.

"Eagles are trading CB Eric Rowe to Patriots for OL Josh Kline and a draft pick, league sources tell @MikeReiss..."
(Schefter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Egy ilyen veteránnál mint Gronk a preseason semmit se számít. Csak túl akar lenni rajta, sérülés nélkül.

Mindazonáltal a "2TE felállás majd megoldja JimmyG helyett"-ben meg nem hiszek. Ahhoz kell egy Brady is, hogy kiszámíthatatlan legyen. Ha Jimmy nem tud olyan gyorsan végigmenni a readjein, mint Brady - márpedig nem tud -, akkor mindegy, mert akkor nem kell mindenkit fogni, csak azokat, akikre tendenciózusan ráfixál. Dion Lewis se lesz az elején, úgyhogy a futás se néz ki úgy, ami olyan sokat tudna az elején segíteni neki. Főleg, hogy a fal is valószínűleg még csikorog majd az első meccseken.

Szóval szvsz Jimmy-vel inkább érdemes nyomni egy "Denvert". Biztonsági offense, csak ne adja el, legyen az óra kontroll alatt, és hozza a védelem a meccset.
peterk2005
Hát ja... Csak ahhoz meg nem tudunk futni...
kolok1972
BB azt mondta, hogy kb 15play kell ahhoz, hogy lássák mit szeretne játszani az ellen offense. Addig szinte csak a védők tehetségében illetve Collins hívásaiban bízhatunk. Ez látszik minden meccsünkön kb mert lassan kezd a védelem.. Szerintem futunk majd szarásig Blount jó formában van és a fal is inkább erre készül. Ha nem megy el sok ponttal az ellen akkor nem fogunk váltani. Félidőben elemzünk aztán meglátjuk. Annyi előnyünk van, hogy se a cards se mi nem tudjuk élesben mire képes Gerappa. Minket sokszor megszivatott már újonc QB, most mi jövünk😁
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Tudom, hogy a sajtó egyfolytában ezt a két TE-s felállást vizionálja, amivel JimmyG behúzhatja akár az első 4 meccset, de senki nem aggódik Gronk miatt? Nem ez volt élete legjobb edzőtábora..Ennyi dropja, hibája régen volt + 1,5-2 hete nem edz normálisan..Valamilyen sérülés biztos van a háttérben...Valaki tud valami bővebbet?
kyobalu
Szerintem annyi van benne, hogy mivel Gronk max 14-15 meccset bír ki sérülés nélkül, inkább ne a preseasonbe tegye azt feleslegesen (lásd tavaly Jordy Nelsont)
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Egy ilyen veteránnál mint Gronk a preseason semmit se számít. Csak túl akar lenni rajta, sérülés nélkül.

Mindazonáltal a "2TE felállás majd megoldja JimmyG helyett"-ben meg nem hiszek. Ahhoz kell egy Brady is, hogy kiszámíthatatlan legyen. Ha Jimmy nem tud olyan gyorsan végigmenni a readjein, mint Brady - márpedig nem tud -, akkor mindegy, mert akkor nem kell mindenkit fogni, csak azokat, akikre tendenciózusan ráfixál. Dion Lewis se lesz az elején, úgyhogy a futás se néz ki úgy, ami olyan sokat tudna az elején segíteni neki. Főleg, hogy a fal is valószínűleg még csikorog majd az első meccseken.

Szóval szvsz Jimmy-vel inkább érdemes nyomni egy "Denvert". Biztonsági offense, csak ne adja el, legyen az óra kontroll alatt, és hozza a védelem a meccset.
peterk2005
Hát ja... Csak ahhoz meg nem tudunk futni...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Tudom, hogy a sajtó egyfolytában ezt a két TE-s felállást vizionálja, amivel JimmyG behúzhatja akár az első 4 meccset, de senki nem aggódik Gronk miatt? Nem ez volt élete legjobb edzőtábora..Ennyi dropja, hibája régen volt + 1,5-2 hete nem edz normálisan..Valamilyen sérülés biztos van a háttérben...Valaki tud valami bővebbet?

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Mintha egy egészen hangyányit eltértünk volna az eredeti témától... 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Meg aztán az is igaz, hogy 16 jól felkészült csapattal játszunk és a rájátszásba akkor fogunk bejutni, ha mindhárom csapatrész az átlag felett teljesít. Ez annyira triviális, hogy még én is ki tudom találni. Ne szédüljünk meg attól, hogy éveken át megvolt a PO. Átlag alatti teljesítményt egyik csapatrész sem nyújtott. Egy-egy meccsen igen, de általában nem. Persze lehet, hogy ez az év lesz, amikor nem jön össze semmi. Vagy most fogy el a varázslat és nincs többet PO 10 évig. Ez egy ilyen liga, előfordulhat.Kollega
Ebben ugyanaz a tuti, mint a Brady kiégettben. Előbb-utóbb nyilvánvalóan igaz lesz, szóval az örök szkeptikusok nyugodtan aggódhatnak, eljön az idő amikor bejön a jóslatuk, és akkor jöhet az ugyemegmondtam. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Pats.hu-ról a PS játékosok listája:
- RB Bishop Sankey
- DE Rufus Johnson
- OL Chris Baker
- WR Devin Street
- WR Devin Lucien
- DT Woodrow Hamilton
- DE Geneo Grissom
- OT Clay DeBord

Egyedül igazából Kamuval szívtuk meg... Rufus Johnson, Woodrow és Grissom révén egész komoly DL depthet halmoztunk fel.

Akeem Ayerst kitette a Rams, szvsz bérelt helye lett volna nálunk a Mingo-trade előtt.
Gyulus
Luciennek drukkoltam. Cre'vonért és Kamuért kár.
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Pats.hu-ról a PS játékosok listája:
- RB Bishop Sankey
- DE Rufus Johnson
- OL Chris Baker
- WR Devin Street
- WR Devin Lucien
- DT Woodrow Hamilton
- DE Geneo Grissom
- OT Clay DeBord

Egyedül igazából Kamuval szívtuk meg... Rufus Johnson, Woodrow és Grissom révén egész komoly DL depthet halmoztunk fel.

Akeem Ayerst kitette a Rams, szvsz bérelt helye lett volna nálunk a Mingo-trade előtt.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Egyrészt a csoport riválisaink minden évben brutálisan megerősödnek. Különösen igaz ez a Billsre, amelyik az első három fordulóban még úgy is szokott játszani.

Másrészt a játékosok valódi képességeit is minden bizonnyal innen a legkönnyebb megítélni, hiszen némelyiket akár négy előszezon meccsen is láttuk (már aki néz ilyesmit).

Meg aztán az is igaz, hogy 16 jól felkészült csapattal játszunk és a rájátszásba akkor fogunk bejutni, ha mindhárom csapatrész az átlag felett teljesít. Ez annyira triviális, hogy még én is ki tudom találni. Ne szédüljünk meg attól, hogy éveken át megvolt a PO. Átlag alatti teljesítményt egyik csapatrész sem nyújtott. Egy-egy meccsen igen, de általában nem. Persze lehet, hogy ez az év lesz, amikor nem jön össze semmi. Vagy most fogy el a varázslat és nincs többet PO 10 évig. Ez egy ilyen liga, előfordulhat.

Szerintem a fentieket majd november vége felé értékeljük ki!

Mielőtt valaki megbántódik: nagyon élvezem amiket írtok és sokat tanulok belőle. Csak évről-évre ugyanaz a lemez szól. 😊 Szóval, béke!

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
+ Brady kiégett, majd PO-ban (ha bejutunk vagy nem játssza ki Brissett a csapatból) meglátjuk túl tud-e lépni a saját árnyékán.

kezdődhet a szezon 😀
több mint 9 éve
Itt az inkriminált mondat: szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni. Tartom, ha a D nem segíti ki az O-t a szezon első felében, akkor nem lesz PO. De remélem szintet fognak lépni, amire amúgy minden reményünk meg is lehet, mert jó a D!
savanyubela
De egyrészt jó lesz a D, másrészt, ha nem lenne jó, akkor is meglesz 😊

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
sőőőt a csoportban a riválisok iszonyatosan megerősödtek, ha most nem előznek meg minket akkor sose, szerintem örüljünk ha egyáltalán pozitív mérleggel tudjuk zárni a szezont

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.
kolok1972
 www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round

A cikk szerint első körben választottaknak a legtöbb poszton olyan 60%-a lesz kezdő, kivéve az OL-t (80%) és az LB-t (70%). Az OL és LB még második körben is 50% fölötti sikerrel kecsegtet, de QB, DL, RB már csak 25%. Harmadik körre már minden poszt 50% alá esik, de inkább 25% az átlagos arány. Nem számoltam ki, de így ránézésre átlagolva az 1-3 kört, olyan 50% körülre jön ki a sikerességi arány. Szóval nem vagytok olyan rosszak, mint a felsorolásból tűnik...
peterk2005
Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.
Érdekességképpen 2006 és 2011 között szintén nem kapott Brady játszótársat az első körből: 2006-ban meg Maroney jött ugye az első körös cetlinkért. Eddig Scarr és Brady mindig megoldotta valahogy, de most nem lesz Brady az első 4 meccsen, és azt gondolom, idő kell majd neki, hogy belerázódjon, szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni.
savanyubela
Végre valaki kimondta az első meccs elött, hogy buktuk a PO-t. (és kivételesen nem Burkus)
vpi
Nem mondtam, illetve nem is írtam. Vagy ennyire biztos vagy abban, hogy a D nem lesz képes lehozni egy félszezont elit közeli szinten?
savanyubela
Ha bejutunk, nem 12 meccsből áll a szezon 😊
Wyatt
Itt az inkriminált mondat: szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni. Tartom, ha a D nem segíti ki az O-t a szezon első felében, akkor nem lesz PO. De remélem szintet fognak lépni, amire amúgy minden reményünk meg is lehet, mert jó a D!
több mint 9 éve
Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.
kolok1972
 www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round

A cikk szerint első körben választottaknak a legtöbb poszton olyan 60%-a lesz kezdő, kivéve az OL-t (80%) és az LB-t (70%). Az OL és LB még második körben is 50% fölötti sikerrel kecsegtet, de QB, DL, RB már csak 25%. Harmadik körre már minden poszt 50% alá esik, de inkább 25% az átlagos arány. Nem számoltam ki, de így ránézésre átlagolva az 1-3 kört, olyan 50% körülre jön ki a sikerességi arány. Szóval nem vagytok olyan rosszak, mint a felsorolásból tűnik...
peterk2005
Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.
Érdekességképpen 2006 és 2011 között szintén nem kapott Brady játszótársat az első körből: 2006-ban meg Maroney jött ugye az első körös cetlinkért. Eddig Scarr és Brady mindig megoldotta valahogy, de most nem lesz Brady az első 4 meccsen, és azt gondolom, idő kell majd neki, hogy belerázódjon, szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni.
savanyubela
Végre valaki kimondta az első meccs elött, hogy buktuk a PO-t. (és kivételesen nem Burkus)
vpi
Nem mondtam, illetve nem is írtam. Vagy ennyire biztos vagy abban, hogy a D nem lesz képes lehozni egy félszezont elit közeli szinten?
savanyubela
Ha bejutunk, nem 12 meccsből áll a szezon 😊

több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
kolok1972

peterk2005
savanyubela
vpi
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
kolok1972

peterk2005
savanyubela
Végre valaki kimondta az első meccs elött, hogy buktuk a PO-t. | (és kivételesen nem Burkus) |