New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem örülök neki egyáltalán, de sajna a jóslatom beválni látszik..A Bears-el való közös gyakorlás óta Gronk ha edz is, akkor csak limitáltan teszi.. Tegnap végre megmondták, hogy miért..Combhajlítója nincs rendben. Tegnap is csak limitáltan edzett.
Úgy mint Cooper, Flowers, Mason, McClelin, Mitchell és Solder..
Ha Cooper , Mason, Tre nincs teljesen rendben, akkor BB Karrast akarja játszatni RG pozicíóban az első meccsen?? Kline-t meg jegeli? Középen Thuney-Andrews-Karras hármas fog játszani? Úgy, hogy konkrétan nincs cseréje egyiküknek sem? Nem értem néha ezeket a dolgokat..
A jó hír viszont, hogy Sheard teljes értékű munkát végzett..Ahogy Dola és Julian is! 😉
kyobalu
Nem jegeli, kivágta

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nem örülök neki egyáltalán, de sajna a jóslatom beválni látszik..A Bears-el való közös gyakorlás óta Gronk ha edz is, akkor csak limitáltan teszi.. Tegnap végre megmondták, hogy miért..Combhajlítója nincs rendben. Tegnap is csak limitáltan edzett.
Úgy mint Cooper, Flowers, Mason, McClelin, Mitchell és Solder..
Ha Cooper , Mason, Tre nincs teljesen rendben, akkor BB Karrast akarja játszatni RG pozicíóban az első meccsen?? Kline-t meg jegeli? Középen Thuney-Andrews-Karras hármas fog játszani? Úgy, hogy konkrétan nincs cseréje egyiküknek sem? Nem értem néha ezeket a dolgokat..
A jó hír viszont, hogy Sheard teljes értékű munkát végzett..Ahogy Dola és Julian is! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Biztos, hogy szűkebb lesz a playbook, azonban nem biztos, hogy úgy ahogy gondoljátok.

Speciel eddig akkor ment a legjobban Garoppolónak (és vele az O-nak), amikor szabadon eresztették, felküldtek sok célpontot és shotgunból, no-huddle-t nyomva szétpasszolhatta az ellenfelet.

Ennek fényében egyáltalán nem biztos, hogy egy run heavy game plannel küldi ki JMD a srácokat. Erősebb runD-k ellen szvsz ugyanazt fogjuk nyomni, mint eddig.. sok rövid passzal helyettesítjük a futójátékot. White a pályán, Blountot csak akkor szedjük elő, ha már megvan az előny.

BTW, ki lesz a power back, ha Blount kiesik?😀
Gyulus
Senki, a Bishop😁
gordon
Majd utána jön Riselijő 😊 bíboros 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Blount vissza fog térni a régi bevált dolgokhoz

www.youtube.com/watch?v=rE2UtRqklJI

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Biztos, hogy szűkebb lesz a playbook, azonban nem biztos, hogy úgy ahogy gondoljátok.

Speciel eddig akkor ment a legjobban Garoppolónak (és vele az O-nak), amikor szabadon eresztették, felküldtek sok célpontot és shotgunból, no-huddle-t nyomva szétpasszolhatta az ellenfelet.

Ennek fényében egyáltalán nem biztos, hogy egy run heavy game plannel küldi ki JMD a srácokat. Erősebb runD-k ellen szvsz ugyanazt fogjuk nyomni, mint eddig.. sok rövid passzal helyettesítjük a futójátékot. White a pályán, Blountot csak akkor szedjük elő, ha már megvan az előny.

Gyulus
Miert, ki lesz, ha nem?

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Gyulus
Senki, a Bishop😁
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szinte biztos, hogy Garoppolo egy szűkített playbookal fog játszani és nyilván nem sok lehetőséget fog kapni a játék áthívására. De Brady sem csak trükkös felállásokkal játszik. Meg aztán egy-egy trükköt egész szezonban gyakorolnak, hogy egyetlen egyszer elővegyék valamikor.

De azért mégiscsak egy régi-új edzővel készülnek, szinte biztosan legalább két különböző irányítóval fognak dolgozni, ez még komplexitást ad az amúgy se egyszerű posztnak. Rutinból nem játszhat senki.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem már az egész liga elvesztette a fonalat, hogy Belichick mit főzött ki és mi a stratégia a Brady nélküli meccsekre. Én eddig azt hittem, a négy TE+Develin rosteren tartása a futásra alapozott, óraölő játék preferálására utal, így akarja az O-fal futásblokkolási hiányosságait kiegyenlíteni, erre gyengül az O-fal... Az újságírók szerint így is a legjobb csapat vagyunk az AFC-ben.Burkus
Én nem hiszem, hogy lenne bármilyen főzőcskézés. Ha Brady egész idényre kiesett volna, akkor igen. De 4 meccs miatt nincs értelme se a személyi döntéseket, se az építkezési preferenciákat módosítani, sem pedig alternatív playbookot írni. Egy kicsit persze lehet Garoppolora szabni a dolgokat, de ez a Pats még mindig Brady csapata és úgy is kell összerakni, alfától omegáig.

A Pats a Brady's playbookból fog játszani, legfeljebb nem mindent, és nem úgy és akkor hívva. A game planning lehet más, és ennek elégnek is kell lennie. Ha van egy minőségi roster és folyamatos, megszakítás nélküli építkezés, akkor az tud annyit hozni, hogy egy csapat korrektül elmuzsikáljon az elit QB-ja nélkül is. Lásd tavaly Denver, vagy Rodgers/Roethlisberger kiesésekor a Packers/Steelers. Vagy a 2008-as Pats.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Elég komplex kihívás vár az O linera. De ilyenkor általában még valami előny is szokott abból származni, ha nem lehet semmit rutinból nyomni. Ilyenkor mindenki kétszer jobban koncentrál.
Kollega
Szerintem már az egész liga elvesztette a fonalat, hogy Belichick mit főzött ki és mi a stratégia a Brady nélküli meccsekre. Én eddig azt hittem, a négy TE+Develin rosteren tartása a futásra alapozott, óraölő játék preferálására utal, így akarja az O-fal futásblokkolási hiányosságait kiegyenlíteni, erre gyengül az O-fal... Az újságírók szerint így is a legjobb csapat vagyunk az AFC-ben.
Remélem, hogy BB proaktív és nem reaktív. 😊

Szerkesztette: Burkus
több mint 9 éve
Elég komplex kihívás vár az O linera. De ilyenkor általában még valami előny is szokott abból származni, ha nem lehet semmit rutinból nyomni. Ilyenkor mindenki kétszer jobban koncentrál.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Kline cut - érdekes

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Gronk és Hightower is csapatkapitány lesz idén Slater és McCourty mellett a csapatszavazást követően, gratuláció nekik! 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Stork, Kline... valahogy ezek az OL-tradejeink mindig problémásak.

Lehet, hogy a Philly időközben másnak akarja adni a felszabadult roster helyet, tovább tradelni pedig nem tudták 😊

Kline tavaly novemberben kapott hosszabbítást, ehhez képest... lehet hogy szimplán cutolják.
Gyulus
Kline vissza hozzátok, így viszont nem nagyon értem....
dande
Nem ment át az orvosin,vagy mi történt?
kolok1972
Nem.orvosi kérdés.
Állítólag csak nem része a tradenek.
Ki érti ezt!?
zinedine5
Akkor mit adtunk tkp Rowe-ért? Csak a picket? Abban meg mi volt a jó az Eaglesnek? Mindig rájövök,hogy Piszkos Fred sehol nem volt BB-hez képest...
kolok1972
A többi HC meg őrjöng, mint Fülig Jimmy. "Ide hallgasson Fred..." 😊
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Stork, Kline... valahogy ezek az OL-tradejeink mindig problémásak.

Lehet, hogy a Philly időközben másnak akarja adni a felszabadult roster helyet, tovább tradelni pedig nem tudták 😊

Kline tavaly novemberben kapott hosszabbítást, ehhez képest... lehet hogy szimplán cutolják.
több mint 9 éve
Micsoda biznisz:
- Helló! Van egy játékosom, akire semmi szükségem.
- Jó, hát olyan nekem is van.
- Szuper! Cseréljük el.
- Király! Rendben.
...
- Várjál már, nekem a tied se kell.
- Jól van, küldd vissza akkor.
😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
"No failed physical for Kline. He simply was removed from the deal. The rest of it remains - Eric Rowe in exchange for conditional 4th"

ja és:

twitter.com/FeitsBarstool/status/773306234925613056

😀
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Kline állítólag nem ment át a fizikain Philadelphiában..Ezért nem volt csere, csak pick. Visszajött hozzánk, de tegnap nem edzett. Valami miatt fölöslegessé, kegyvesztetté vált BB-nél..Ha nem jelentkezik csapat érte, akkor gondolom cut..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy kell 12 DB (mondjuk a spec team miatt azért benne van), King akár lehet távozó, vagy például Karras is lehet PS-ben, ha nem akarunk több OG-t emiatt. Aztán persze lehet, hogy Kline megy így is, akkor tényleg mindegy. Bár egy trade-et akkor még bepróbálhatunk 😀

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja, csak így valakit ki kell tenni. Szerintem Kline. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Amúgy sem hiszem, hogy a trade-ben túl magas értéke lett volna Kline-nak. De persze simán jobb a sima pick, mint a játékos+pick. Ha mást nem, akkor legalább rotációs embernek bőőven jó 😊

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
dande
kolok1972
Nem.orvosi kérdés.
Ki érti ezt!?
zinedine5
Akkor mit adtunk tkp Rowe-ért? Csak a picket? Abban meg mi volt a jó az Eaglesnek? Mindig rájövök,hogy Piszkos Fred sehol nem volt BB-hez képest...
kolok1972
Így már tetszik 😀
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
dande
kolok1972
Nem.orvosi kérdés.
Ki érti ezt!?
zinedine5

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni
dande
kolok1972
Nem.orvosi kérdés.
Ki érti ezt!?
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
dande

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.