New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Vagy azzal számolsz, hogy Brady 2018-ban már nem lesz?
Wyatt
Ha JimmyG ténylegesen bizonyít, akkor lehet h egy Montana-Young-féle átmenet lesz azt elcserélik az akkor 41 éves Bradyt.
| Előre is elnézést ha flame wart indítottam el. |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk a meccset még nem láttalm, de írtátok, hogy JG jól eladta magát. Szerintem ezt sürgősen felejtsétek el!

Az NFL-ben nincs nagyobb érték, mint egy franchise QB. Ez olyan hosszútávú érték, amit semmilyen pillanatnyi szükség, vagy előny miatt sem szabad feladni. Ha az olasz erre képes, akkor sokkal jobban megéri még akár két évig is megfizetni, hogy padozzon. Aztán Brady akármit is mond, egyszer abba kell, hogy hagyja, bármennyire is fogjuk sajnálni.
Kollega
És szerinted fogunk fizetni Bradynek évi 20 milliót és Garoppolónak évi 18 milliót, és mellettük még marad játékos a csapatban?
Vagy azzal számolsz, hogy Brady 2018-ban már nem lesz?

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Mondjuk a meccset még nem láttalm, de írtátok, hogy JG jól eladta magát. Szerintem ezt sürgősen felejtsétek el!

Az NFL-ben nincs nagyobb érték, mint egy franchise QB. Ez olyan hosszútávú érték, amit semmilyen pillanatnyi szükség, vagy előny miatt sem szabad feladni. Ha az olasz erre képes, akkor sokkal jobban megéri még akár két évig is megfizetni, hogy padozzon. Aztán Brady akármit is mond, egyszer abba kell, hogy hagyja, bármennyire is fogjuk sajnálni.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Jó meccs volt, le a kalappal a srácok előtt, mégha a rúgón is múlt minden. (Jó csapatnak van szerencséje, tartja a mondás.) De ez vereség esetén is egy abszolút vállalható vereség lett volna. Garoppolo sokkal jobban játszott, mint az előszezonban, a védelem olvasásában is jó volt és gyorsan hozta meg a döntéseit, amik általában jók voltak, a fumble-ról nem tehetett. Én továbbra sem értem a Blount-szerelmet, más egy ilyen fumble után kispadozik novemberig, és a 22 kísérletből futott 70 yard sem ligaelit átlag. Nagyon nehezen gyorsul fel, állandó a LOS mögött állítják meg.

Bízom benne, hogy Logan Ryan a mai meccs után az önértékelését illetően a realitások talaján marad, ha szerződéshosszabbításról lesz szó, mert egy-egyben egy elit elkapó ellen nem sokat tudott tenni. Butler statisztikája sem volt fényes, viszont Coleman komoly szereléseket mutatott be. A védelem sok nagy játékot nyelt be, Hiányoltam a "szokásos" turnovert, mondjuk, Coleman nem volt messze tőle...

A bírók nem voltak velünk de a végén az holding büntetés sokat segített, (viszont nem kellett utána benyelni az újabb hosszú passzt).

Kiegyeztem volna a vereséggel, különösen a tegnapi többi csoporteredmény ismeretében,ennél kellemesebb meglepetést nem is okozhatott volna a csapat. Most Jets-Bills meccs jön, ha nyerünk hétvégén, a Miami és még egy csoportrivális rögtön két meccsel lesz leszakadva úgy, hogy a fél kezdő hiányzik. Soha rosszabb kezdést.
több mint 9 éve
Ezt most láttam eredménykövetőben, itt is elfér 😀

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Denver meccs után azt mondta, hogyha Garoppolo tudja hogy Siemian teljesítményét, akkor elégedett leszek. Nos, szerintem túl is teljesítette azt. Nagyon higgadtan játszott, szépen mozgott a zsebben és a labdáit is szétosztogatta. Bár az elején nagyon kellett Edelman klasszisa, hogy beinduljon a gépezet.

Ofalnak jár a piros pont, mert várakozáson felül teljesítettek. 3 engedett sack az vállalható, viszont a futásblokkolásban is be tudtak segíteni.

Blount kellemes meglepetés volt, néha Beast modeban tolta és jó volt látni, hogy White is képes az elkapásokban besegíteni.

Az elkapó sor megtette a magáét, Hogan és Mitchell is jó volt, nem lesz ezzel gond, csak Edelman maradjon egészséges, mert ő a szíve ennek az Offensenek.

Védelem pedig 3 és fél negyedig brutál jó volt, utána Fitzgerald megmutatta Ryannek, hogy miért klasszis. Coleman kellemes meglepetés, Butlernek viszont annyira jó napja nem volt, de lesz ez jobb is nála.

Egy nagyon jó csapatot győztünk le -2 TO-val, ami impresszív.

WE are on to Miami!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Viszont a csoportunk, az brutálisan megerősödött...

Oké, ez még csak az első hét, de hát a brutális, az brutális.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 127 — nabege2@yahoo.com
Tetszett, hogy nem csak Gronk és Edelmann volt a pályán támadásoknál.
NB2
ő hogy amikor inaktív volt? 😊
ThundersNFL
Eh😊 Tudom! De úgy értettem, hogy a támadásban láttam variációs lehetőségeket! Hogan, Mitchell is kapott labdát bőven. Sőt Jimmy még magát is indította egyszer😊 TB ilyet nem tud😀
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tetszett, hogy nem csak Gronk és Edelmann volt a pályán támadásoknál.
NB2
ő hogy amikor inaktív volt? 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Na két órát aludva a dolgokra, elképesztően büszke vagyok a csapatra. Ha nincs a két hiba, és az abból kapott 14 pont, lehet, hogy simább lett volna, de így sem törtünk meg. Persze, a végén Fitzcel nem tudtunk mit kezdeni, ami kis híján a győzelembe került, de a támadósor Bradyvel és a többi kezdővel sem biztos, hogy sokkal jobb lett volna, ez pedig óriási dicséret a többieknek 😊

10–0-nál gondoltam beírom, hogy imádom ezt a csapatot, és mennyire büszke az ember ilyen teljesítmény láttán, de nem mertem, nehogy eljinxeljem a sikert 😀

több mint 9 éve
Úgy ültem le, hogy ússzuk meg egy kis vereséggel, de az idő előrehaladtával már pörögtem ezerrel😊
10-0 után meg már azt mondtam, ejj de jó lenne nyerni! Az az igazság, hogy ha kikapunk, ezt magunknak köszönhettük volna. Volt hiba bőven. A legjobban az Amendola DPI-jét kioltó holdingon csesztem fel az agyam!
Tetszett, hogy nem csak Gronk és Edelmann volt a pályán támadásoknál. O falon azért van mit javítani, de egy ilyen csapatot idegenben leverni!
Jól indult a napom😊
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Nagyon orulok es gratulalok a csapatnak. Eloben nem tudtam nezni sajnos,mert ma melo van,de ma potolni fogom. | Long sackjenek nagyon orulok,hatha beindul. |
kolok1972
Hat fajdalmas is lesz a nap, az tuti 😀
Wyatt
én egy 3 napos céges csapatépítös alkoholwelness után keltem fel, most a halálomon vagyok, de megérte 😀 az o-line végig rossz volt, bár Fleming meglepően nem annyira. Logan Ryan sem volt a toppon, de Coleman jó volt helyette. összességében persze tök pozitív 😊
több mint 9 éve
Nagyon orulok es gratulalok a csapatnak. Eloben nem tudtam nezni sajnos,mert ma melo van,de ma potolni fogom. | Long sackjenek nagyon orulok,hatha beindul. |
kolok1972
Hat fajdalmas is lesz a nap, az tuti 😀

több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Nagy respect a csapatnak, hogy két labdavesztéssel is nyerni tudunk! 😀 😮
Pedig úgy keltem fel, hogy biztos bukó, de szerencsére meg tudtak lepni.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni
Fostam itt a végén. Az az O holding mentett meg szerintem minket. De (L-nél is így gondolnám) le a kalappal.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
-3 franchise players
-2 TO ratio

NEW ENGLAND UNDERDOGS STRIKE AGAIN!!!

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
De megerte felkelni 😊 tokeletes kezdes, ket sajnalatos labdavesztes, de ez a csere o igy is messze varakozasokon felul. Gerappa sztem eladta magat 😊

több mint 9 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Underdogok és fel is adták mert nem játszanak a sérültek. 😊

De jó volt újra éles meccset nézni.

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
eddig elég borzasztó az o-line, pedig menne ez Jimmynek.
több mint 9 éve
Jó nagy pressing van rajtatok az első kör végén... 😀
alatriste
rajtunk szerintem egyáltalán nincs. Furcsa ilyet mondani, de kicsit az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára.
ervinator
Arra gondolt szerintem, hogy már mindenki kikapott a csoportból.
tomi-tomi
ha ironikus volt, akkor bocsi ez most nem esett le, ha nem, akkor továbbra sem értem 😀

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
alatriste
rajtunk szerintem egyáltalán nincs. Furcsa ilyet mondani, de kicsit az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára.
ervinator
Arra gondolt szerintem, hogy már mindenki kikapott a csoportból.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
alatriste

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
2/2 bukta eddig a csoportban és a 3. is kinéz a Phinsnek. Eddig jó.
Imitheking
arra gondolsz, hogy mind a 4 csapat 0-1-gyel fog állni az első forduló után?😊
(mondjuk eddig a MIA-SEA x)